|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz.II
Cytat:
![]() sama kiedys mialam ochote na zółty płaczyk ale juz jest zdecydowanie za duza plaga xd dobranoc ;* |
|
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam nie ma innych w czerwonym(truskawkowe) albo fioletowym(owoce leśne) opakowaniu. kosztuja cos kolo 2,50-3,00zł jest ich wpip mi zawsze starczają na dwa dni a ja jem tonami ![]() Włoski se farbuje wlasnie od rana
|
|
|
|
|
#634 |
|
Wtajemniczenie
|
dziendobry laseczki
jeju siokoladka jak ty wczesnie wstajesz mnie sila o 9 z lozka wyciagneli bo musialam do siostry wstac a zaraz po wyplate lece i pozniej na miasto.,moze cos kupie ciekawego
|
|
|
|
#635 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
ciesze sie niesamowicie siokoladka ze juz wszystko wyjasnione |
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz od 6:30 nie spie
![]() Musiałam babcię zawieźć do szpitala na punkcję, a teraz myślę coś o nauce Chyba zacznę przeglądać gegrę, a popołudniu może z tż gdzieś ? A nie wiem sama Ale słoneczko grzeje fajnie
|
#637 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() U mnie też słoneczko i cieplutko, później trzeba będzie na jakiś rower sie wybrać albo coś. Wczoraj do późna u Ł. siedziałam i jak zwykle zepsułam całą atmosfere ![]() nuziii widze Cię co z tym nowym kontem?a gdzie jest Pati tak wogóle?
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Wroooocilam
![]() Connect dziekuje za pamiec ![]() Nie bylo mnie bo nie mialam kiedy wpasc, bylam co prawda kilka razy nadrabialam stracone strony ale juz nie mialam czasu zeby cos tu nabazgrolic:P U B. siedzialam i kurcze az bylam w szoku jak on sie zachowywal jednym slowem to byl chyba najpiekniejszy weekend..w sobote mielismy 23 miesiac razem Aj za miesiac 2 latka stuknie![]() Ogolnie to zaraz ide do gienia sprawdzic co z moimi jajnikami jest,no chyba ze dzisiaj nie zrobie zadnych badan A talk przy okazji poki zmieniam gienia to go troche wykorzystam i chyba zmienie tabl.o ile moge dalej brac hormony no ale zobaczymy,aha i mam dzis w planach zaniesc podanie na studium:P
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie rozpuściłam tableteczke Plussz aktive na koncentrację i pamięć, zaraz wypiję wszystko i idę trochę poczytać książkę z gegry. Boshe, całe 4 lata sie nie uczyłam i teraz mam cos zdziałac ? ech
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sadze ze mi te wszystkie wynalazki typu pluszz czy cokolwiek innego by na m,nie nie zadzialalo :P Nie lubie sie uczyc i koniec:P Wiem,ze teraz nie nadrobie 3 lat nauki bioli nie ma szans,jedynie co poczytam sobie vademecum i postaram sie cos z tego zapamietac
|
#641 |
|
Wtajemniczenie
|
siokoladka
Pati Dzien dobryyYYY http://swiatastor.pl/klub/konkurs/galeria/7
|
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wypiłam do dna
w głowie mi zaszumiało i tak jakos dziwnie na oczy widze ![]() Toś się skoncentrowałam ![]() Gegra cz. 2 rozpoczęta ![]() Pati - ja tylko uczę się tego co jest najczęściej na maturze z gegry: wulkany, gleby, strefy klimatyczne, parki narodowe, krajobrazowe, zasoby naturalne, źródła energii, a wszystko inne jakos pójdzie za ciosem ![]() Narazisko
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam neta z modemu i wieczorkiem zobacze czy moge jeszcze raz zagłosować, bo mi się IP zmienia, to ci nabije troche głosów ![]() Przeanalizowałam wszytsko i tak: Uważaj bo: Katerinka1710 ma już 231 głosów, czyli tyle co ty a renia ma 228, czyli zaraz za Tobą ![]() A wiolette (345) i jasmine84 (333) juz są za twoim zasięgiem ![]() Ale masz szansę na 3 miejsce ![]() Głosować, a niqska każdemu pożyczy błyszczyka jak wygra
|
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o dobrze wiedziec co najczesciej na gegrze tez dzisiaj ide za ciosem ![]() Ja juz po farbowaniu po zakupach zakupilam sobie 4 topy w tally weijl
|
|
|
|
|
#645 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a po za tym wystarczy zebym była w 30 najlepiej ocenianych pozniej licze na jury xD czytałyscie moze ksiazke albo oglądałyscie film Wedrujące jeansy czy coś w tym stylu ? tam 5 przyjaciolek kupiły w lumpie spodnie które były dobre na kazda choc była kazda inna no i w wakacje kazda pojechała w inne miejsce i tak przekazywały sobie je xD nie ma sprawy możemy tak zrobić z błyszczykiem czy lakierem do paznokci hahaha :P dzieki za glos :P ja np z firefoxa moge oddac jeden i z internet exploter jeden xD bo inne ip ale oni moga to wykryc jak ktos za duzo tego nawali wiec trza byc dyskretnym :PCytat:
mi zostało jakies 80 stron z wosu do przeczytania i wsio mam powtorzone xD |
||
|
|
|
#646 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi TZ dzis powiedzialk jak sie zapytalam czy sie spotkamy ze on chce miec troche czasu dla siebie...tylko ze on spedza ostatnio wiecej czasu ze znajomymi niz ze mna.. zabic tylko
ale jak nie to nie mam go gdzies etraz biore sie z aobiadek a pozniej siadam do wosu xD hmm amoze pojde na ogrodek uczyc sie i skozystac ze sloneczka troche
|
|
|
|
#647 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja czytałam ![]() Ok może tak być ![]() Jakie wy ambitne ja nic nie zrozbiłam z biologii jeszcze
|
|||||
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
A prosze bardzo :P zrobilam tylko w czarnej bo mi sie nie chce przebierac :P
generalnie kupilam czarny biały szary i niebieski. Zwykły normalny ale ja takie lubie ![]() A i prosze nie patrzec na pasek bo wlasnie jestem w trakcie wywalania starych ciuchów i tak sobie mierzylam ![]() Klaudia nie ma co pokazywac tylko odrosty
|
|
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też na odrosty muszę pojsc. A najgorzej ze nie moge sciąć ![]() Oo w szafie tez musze posprzątać ... ;| |
|
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lecą do Ciebei dwa głosyCytat:
ja zawsze tak robię![]() Muszę sie pochwalić - mówiłam, ze mam leniwego faceta, prawda? Wczoraj siedzimy na ławce u mnie w ogrodzie z moimi rodzicami, przeglądam lokalną gazeę, patrzę co jest w kinie, a TŻ proponuje, że moze byśmy się wybrali. Szooook Pojechaliśmy na "Oko", potem spacer po parku... zajefajnie było, bo całkowicie ciemno, tylko gdzieniegdzie lampy, a że obok parku płynie rzeka i jest most, to lampy z mostu odbijały się w rzece.... cud, miód i orzeszki
|
|
|
#652 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tż sie nie przejmuj - mam to samo. Cytat:
ja uwielbiam takie bokserki zwykłe xD w lato obiecałam sobie że jak znajde dobra prace to miesiecznie bede jakies 100-50 funtów inwestowac w ciuchy xD całkowicie wymienie swoja szafe ![]() Cytat:
![]() matko jakie ja mam wsparcie xD nawet kolezanki mamy w uk na mnie glosuja haha :P w ogóle moja sis tez bierze udział ma nick 'ladybug' a ja bym na PCK nie oddawała bo mamy popsuty ten taki pojemnik i kazdy o otwiera i rozwala po ulicy te ciuchy ![]() lepiej na allegro opchnac albo jakims mlodszym siostra oddac xD |
|||
|
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby nie było przypału![]() Ja oddaję ciuchy do kościoła. Tam zawsze przychodzą biedni i sobie wybierają co chcą. A podobno jacy szczęśliwi są
|
|
|
#654 |
|
Wtajemniczenie
|
taa.. na PCK.. ja slyszalam co z tymi ciuchami robia,wieksza czesc upychaja do ciucholandow zamiast dac tym biedniejszym,a jak cos jest w bardzo dobrym stanie i fajne to jeszcze miedzy soba podobno rozdaja.. ja bym lepiej na qllegro wystawila,kupic by kupili a i kasa by z tego ejszce byla xD
|
|
|
|
#655 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ooo fajnie .. ja tez bym poszła gdzies z tztem .. ale on bez kasy ostatnio ![]() a btw: bylyscie ze swoimi tztami w jakiejs ladnej restauracji na kolacji z tztem ? bo my nigdy chyba ze bar mleczy to restauracja Cytat:
![]() niqsiak wszyscy cie kochaja
|
|||
|
|
|
#656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Z aktualnym jeszcze nei byłam, ale z Exem tak I też nei pracował na stałę, tylko w wakacje dorywczo. Za zarobione pieniądze zaprosił mnie na kolację
|
|
|
#657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no mi jeszcze 35 stron z wosu zostało ale zrobie sobie test teraz w ramie przerwy xD a czy mnie wszyscy kochaja? hmmm no czy ja wiem ![]() dzieki za glos :P |
|
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też te kubły PCK rozwalone. Prawdopodobnie te dwa kartony ruszą do młodszych dzieci mojej mamy koleżanek.
Co do kolacji. To kilka razy w miesiącu sie zdarza |
|
|
|
#659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do mnie niqś nie ma tak daleko ![]() Cytat:
![]() Myślałam, ze jak dzisiaj wejdę na wizaża to nie bedzie co czytac, bo wszystkie będa zajęte nauką no ale gdzie tam... same nie-ambitne hehe
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam kolację, jak sobie sama zrobie
![]() Jeśli pizzeria zalicza się do restauracji to owszem byliśmy Ale jak już cos to wolimy zamówić do domu hehe Już gegrę przerobiłam tzn. pozaznaczałam sobie te ważniejsze sprawy i całkiem mało tego Z niemca zrobiłam sobie próbny ustny i nawet całkiem całkiem naściemniałam Muszę tylko zrobić ściągi na pisamny z listu i tych innych pierdół
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

mnie sila o 9 z lozka wyciagneli bo musialam do siostry wstac
a zaraz po wyplate lece i pozniej na miasto.,moze cos kupie ciekawego
ciesze sie niesamowicie siokoladka ze juz wszystko wyjasnione 

no ale zobaczymy,aha i mam dzis w planach zaniesc podanie na studium:P

a do mnie niqś nie ma tak daleko