|
|
#1201 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: styl American Girl część II
|
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
Problem polega na tym ze dziewczyny którym ten styl sie nie podoba probuja uswiadomic reszcie ze jest feee brzydki i nie podoba sie facetom
![]() a nie rozumieja ze swiat nie kreci sie wokoł chłopaków i ja osobiscie nie robie wszystkiego z mysla czy im sie to spodoba ![]() kazdy ma swoj styl,kazdemu podobac sie moze cos innego i uszanujmy to.
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=eyo;7375191]Jak wasi faceci ogladaja sie za kazda dziewczyna ktora pokaze kawalek zgarbnego cialka ( a takich nie jest malo jakby nie bylo zwlaszcza w przy cieplejsze pogodzie) to chyba jak z wami chodza to non stop maja buzie odwroce w inna strone niz wasza...
Śnieżka gratuluje braku kompelksów - a raczej tej magicznej zdolnosci ktora posiadac powinna kazda kobieta zeby byc uwazana za piekna. Tak teraz bede niesłusznie zapatrzona w siebie ![]() napisalam ze nie mam kompleksow ale sa rzeczy ktore chcialabym zmienic ![]() sorry za post pod postem
|
#1204 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie robie tego zeby kazdy sie za mna ogladal.
Mi sie podoba styl AG i robie to dla siebie tylko i wylacznie. No a przy okazji podoba sie to dla mojego Tżca także jest ok. I tylko to się liczy. Nie potrzebuję zeby kazdy myslal o mnie "ale laska" chce sie czuc dobrze patrzac na siebie, chociaz nawet bez stylu AG podobam sie sobie i to jest wazne. Wazne jest to zeby podobac sie samemu sobie i kropka
|
#1205 |
|
BAN stały
|
Dokładnie - najważniejsze by podobać się samemu sobie, a zaraz potem TŻ. Mój TŻ jest bardzo zazdrosny (ale leczę go z tego powoli), ale jednak miło mu jest, gdy wszyscy (sorry, że generalizuję, ale tak jest
) kumple mówią mu, że ma za***istą laskę (i nie chodzi im tylko o wygląd) . Dziewczyna zawsze wie, kiedy podoba się chłopakom, dlatego dla mnie to jest dziwne, aby wmawiać, że ktoś się ogląda, bo dla niego ten styl jest tragiczny.
|
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mysle ze fajnie jest sie podobac innym ale ja to robie dla siebie,lubie popatrzec w lustro i powiedziec ''o fajnie dzisiaj wygladam'' wtedy czlowiek podoba sie sobie,lepiej sie czuje i jest pewniejszy
![]() napewno nie chodzilabym ubrana w cos czego nie lubie tylko dlatego ze to sie podoba innym aczkolwiek milo jest sie podobac ![]() ale zagmatwalam ;P o ile osob obserwuje watek ![]() piszcie dziewczyny
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Jak widzę, każda z Was przenosi doświadczenia ze swojego życia, na wszystkich ludzi, wszystkie dziewczyny, wszystkich facetów, wszystkie związki i ogłasza je jako prawdy objawione, troszkę to zabawne
![]() Mój TŻ czy nawet mój 19-letni brat nie znoszą stylu AG, Barbie etc... Ja ich znam, Wizażanki nie, dlatego nie dam sobie wmówić, że kłamią. Po co mieliby kłamać?
|
|
#1208 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1210 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Być może również z tego powodu, podczytywanie forum bywa mocno rozweselające
|
|
#1212 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty robisz dokładnie to samo |
|
|
|
|
#1213 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale oczywiście najważniejsze jest aby dobrze się czuć ze sobą.
|
|
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Masz na myśli użycie przeze mnie słowa "każda" czy też co innego? Przeziębiona jestem, oddychac nie mogę i nie kontaktuję tak dobrze jak zwykle
|
#1215 |
|
Wtajemniczenie
|
to ustaliłysmy
![]() Nie wszystkim męzczyzną podoba sie ten styl...ale ze lubia bardziej rozebrane kobietki to sie obejrza ![]() Nam z tego watku nie podobają sie wszystkie te laski bo niektóre sa przesadzone ale wiekszosc nich (dla nas dziewczyn z tego wątku) jest ślicznych i chciałybyśmy tak wyglądać. |
|
|
|
#1216 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
a tutaj francuska reporterka
|
|
#1218 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1219 |
|
Zadomowienie
|
wracając do hula hop
jeżei chcecie by szybciej były efekty to poprostu do zwykłego plastikowego hula wsypcie piach...jest cięższe i w tedy więcej mięśnie pracują
|
#1220 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie taki styl mi się podoba
. Jak już któraś z dziewczyn wspomniała, w zyciu nie chodzi tylko o to, żeby się podobać wszystkim facetom naokoło. Ja osobiście po prostu dobrze się czuję, gdy jestem seksownie ubrana, a niezbyt dobrze, gdy wyglądam jak szara myszka . Mój TŻ tego niestety nie rozumie i się ciągle zastanawia, dlaczego muszę być 'wyuzdana' (oczywiście przesadza). Wkleję Wam swoje zdjęcia, oceńcie, czego mi brakuje . Dziewczyny, mam jeszcze pytanie:jak te dziewczyny 'robią' brwi? Zauważyłam, że ich brwi są jakby przycięte, nie tylko wyregulowane.
|
#1222 |
|
Konto usunięte
|
Jak mam być szczera, to te wszystkie plecione pasy złote, czy srebrne zalatują mi bazarem.
|
|
|
|
#1223 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1224 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1225 |
|
Raczkowanie
|
Troche zdjec
|
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w nich chodziłam latem, bo to zdjęcie jest z maja tamtego roku, ale podobają mi się mimo wszystko
.
|
#1227 |
|
Wtajemniczenie
|
sliczna dziewczyna ah ten brzusio
Carolans co sie tak malo odzywasz w tamtym watku dawlas fajne rady a tu ucichlas
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Mi jest tylko szkoda, ze az tak duza ilosc kobiet podchodzi do mezczyzn jak do nizszego gatunku ktorem jak dac miesa ( gola kobiete) to jego osobistew gusta nie maja wtedy nic a nic znaczniea.. ot trzeba zjesc ( popatrzec podotykac itp itd.. ) - ja osobiscie widuje takich facetow - w wiekszosci klubow znajdzie sie grupka facetow owej rasy. Nie wiem jakich mezczyzn wy spotykacie... ale nie wiedziec czemu w moim towarzystiwe nie kazdy facet to napalony na gole panienki orangutan.
Nie wierze jak mozna az tak slepo uogolniac... i to w imie czego ?? Tego ze jak przejdzie panienka w mini to sie kazdy za nia obejrzy ?? Poza tym faktem jest, ze własnie owe laseczki typu wielkie biusty, tlenione napuszone wloski i tona makijazu ( nie mowie ze to wyglada zle bo jak sie postrac to i moze to wygladac po ludzku) sa jakimis tak idealami - tak jak ktos napisal strone wczesniej - teraz kroluja dziewczyny typu Jessici Alby, Kiery, Angeliny, Jessici Biel - a nie wiedziec czemu "daleko" im do tych idealow AG - i nie wiedziec rowniez czemu sadze ze wlasnie za nimi predzej by sie ktos obejrzal niz za taka AG. Kwestia "robienia dla siebie" - nikt nic nie robi tylko i wylacznie dla siebie bo jakos tak wyszlo ze zyjemy w spoleczenstwie i jestesmy od niego znacznie bardziej uzaleznione niz nam sie wydaje. Miska - dlaczego Ty raz piszesz jak to Ty brzydka nie jestes a pozniej sie chwalisz jak to sie nie podobasz mezczyznom ?? Troche to bez sensu.. Zdecyduj sie moze ?? Bo nie wiedziec czemu zalatuje jedna z tych wypowiedzi brzydka jestem pocieszcie mnie bo facetom i tak sie podobam. Sniezka - ja nie mowie ze jestes zapatrzone w siebie - ja mowilam o tej zdolnosci ktora mowi ze kobieta oficjalnie wad posiadac nie powinna a juz na pewno nie powinna sie nim chwalic - bo na co kobieta nie zwroci innym uwagi tego inni nie zauwaza ;D
|
|
#1229 |
|
Rozeznanie
|
Trafiłam na ten wątek przypadkiem. I nie żałuje heh już wyjaśniam. Hmm coś mi się w tym stylu podoba. Raczej to że on jest wyrazisty i nie ginie w szarym tłumie (to dla tych którzy lubią się wyróżniać). Niektóre ciuszki są extra, no i jak większość was tu uważa to włosy. Uważam się za szczęściarę, bo posiadam bardzo grube, gęste i mocno falowane włosy (to po tacie, a on po swojej mamie
). Mam długie bo sporo za łopatki. No i od dłuższego czasu się zastanawiałam, jak odświeżyć swoją głowę. Bo czegoś mi na niej brakowało. I jakiś miałam tego zarys, ale sama nie wiedziałam jak ma to wyglądać. I trafiłam tutaj i wasze rady oraz zdjęcia które wklejałyście olśniły mnie . Mam nadzieje, że będę zadowolona.
|
#1230 |
|
Zadomowienie
|
jestem jestem, przeglądam jak daję radę, ostatnio to najczęsciej muszę z 4 strony nadrabiać. Jestem na etapie rozmów kwalifikacyjnych i dwa: TAKA PIĘKNA POGODA że częsciej robimy grilla albo nad jeziorko z pieskami i wieczorem nie mam sił
ale nadrobię, obiecuję ![]() ja to zamiast wyćwiczyć talię chętnie bym trochę popracowała nad mięśniami, mam płyty z "chic" taniec brzucha i kickboxing chyba czas odkurzyć półki, mimo że efektów nie widziałam jakiś super ale kondycha się poprawi po zimie
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.

. Dziewczyna zawsze wie, kiedy podoba się chłopakom, dlatego dla mnie to jest dziwne, aby wmawiać, że ktoś się ogląda, bo dla niego ten styl jest tragiczny.
aczkolwiek milo jest sie podobac 

miodzio, sliczna jest