![]() |
#331 |
Zadomowienie
|
Dot.: Październikowe mamy 2017 ❤ -cz. 2
Akinom jeżeli dziecko się dobrze ułoży to spokojnie lekarz ustali płeć. Ja byłam na usg półtora tygodnia temu, to był 18tc+4 i dziecko wstydziocha zaslonilo się nogą 😍
Powodzenia na badanich. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Długo szukałam wózka i bardzo ciężko jest znaleźć lekki i idealny w innych aspektach. Mój jest idealny pod bardzo wieloma wzgledami, ale ciężki jak cholera. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam w Tesco- jest dużo ubranek dla dzieci na promocji, ale raczej na większe dzieci, tak od 6 miesiąca. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Przyczajenie
|
Ja wizytuję w piątek, USG połówkowe w sobotę. Czekam z niecierpliwością. Niby dziewczynka miała być ale jak się okazuje nic nie jest przesądzone😆
Co do wózków to zaszalałam w poprzedniej ciąży i żałuję bardzo,chociaż wózek na prawdę porządny. Tyle że zmieniły się w trakcie priorytety bo z parteru przenieśliśmy się na 3 piętro bez windy. I to jest masakra. Tosia od dawna nie używa wózka siłą rzeczy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zadomowienie
|
Dajcie znać czy w Tesco w promocji są też ubranka z bohaterami z bajek, to może wieczorem się wybiore.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Wtajemniczenie
|
Bebetto i tako są bardzo ciężkimi wózkami. Także osobom, które będą musiały wnosić stelaż nie polecam. Bo jeśli chodzi o same wózki to polecam. Miałam tako przy synku, stelaż zostawiałam na dole i gondolę tylko wnosiłam.
Teraz już priorytetów nie mam wcale o wagę, bo nie będę musiała nawet gondoli wnosić. Teraz tylko wyglądem musi mi pasować 😁 Oj dziś dzień luzu, bo brzuch mnie pobolewa.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#338 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
![]() Odnośnie wózków, to oglądaliśmy wczoraj i jestesmy zdecydowani na Roan Bass + Maxi cosi CITI ![]() Wracam jutro na uczelnię i zaczynam ostro zdawać egzaminy, żeby wyrobić się z obroną mgr na początek czerwca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak nic się nie zmieni to ja 16. po południu mam wizytę ale to jako dodatkowe usg 3d w ramach prezentu dla TŻ, a później 18. moja normalna wizyta u lekarza prowadzącego ciążę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#341 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki! Pamiętam jeszcze emocje przed swoją magisterką ![]() Od 18 maja idę na zwolnienie. Powoli zaczynam być już zmęczona i ciągle ten ból w prawym boku mnie niepokoi, bo momentami jest bardzo silny. Także skorzystam z okazji i w czwartek biorę zwolnienie.Z moich ciężarnych znajomych i tak wytrzymałam w pracy najdłużej ![]() Idziemy dziś oglądać mieszkanko, oby tym razem było to coś sensownego ![]()
![]() |
#343 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam niestety bardzo nietrafiony wózek po synu: Navington Caravel. Oprócz tego, że jest ładny, to ma same minusy
![]() No i nie wyobrażam sobie nie wychodzić codziennie z dzieckiem na spacer ![]()
#344 |
nibyżona
|
Letstry kciuki! Ostatnia prosta
![]() Zjadłam właśnie placki ziemniaczane, o rajusiu, ale dobre ![]() ![]()
#345 |
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj kalafior w panierce z sosem czosnkowym i ziemniakami a na deser ciasto, które polecała Alla
![]() very niceee mnie wszyscy wysyłają na L4, łącznie z ginem ![]() Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2017-05-14 o 14:37 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny! Aktywny weekend za mna. Wczoraj urodziny synka z atrakcjami(Cherry dzieki za życzenia😊
![]() Alla dzieki za przepis na ciasto- w wolnej chwili obczaje😊😊 Letstry powodzenia z magisterka! Wiecej co mialam napisac to nie pamietam😊😊 |
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To takie szybkie ciasto do kawy...rach ciach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Raczkowanie
|
Witam sie w 17tygodniu 😊 niedziela spedzona aktywnie. Rano w pracy 2 fryzury komunijne i do domku. Szybki obiad i wycieczka z córka i mężem. Trzeba korzystać z piękniej pogody.
Chyba jazda jako pasażer mi nie sprzątaja bo cały czas było mi nie dobrze..... Za tydzień robimy córce 5-te urodziny. Miłego nadchodzącego tygodnia. Pewnie będę się rzadko odzywać, ale maraton w pracy..... Pozdrawiam 😘 |
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Słodka dziewczynka ![]() My też cały dzień w ogrodzie, aż się opaliliśmy. Edytowane przez Aneu8899 Czas edycji: 2017-05-14 o 20:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Konto usunięte
|
Zazdroszczę ogrodów czy kogoś z ogrodem... My nie mamy żadnej możliwości niestety
![]() U mnie dzień bezproduktywny. Głowa mnie boli od rana i nie mam humoru. Za dwa tygodnie wesele, a ja kompletnie nie mam w czym iść ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Zadomowienie
|
[1=cb88dba0fc36678caba5734 659402cd6408543f4;7379663 6]Bugaboo jest mega lekki i mega drogi. Nie ma amortyzacji. I spacerówka ma kubełkowe siedzisko, co średnio do mnie przemawia. No i do tego wózka trzeba wszystko dokupić - folię, torbę.
Codziennie? Ja wychodziłam. A dziecko z września. Odpuściłam kilka dni jak było mniej niż -10. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ty wychodziłas codziennie, ktos inny co drugi dzien, jeszcze ktos raz w tygodniu, a ja nie wiem jak będzie. Ja dziś wsunęłam trzy gołąbki 😮😃 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
My dzień spędziliśmy aktywnie. Pierw byłam w pracy, potem pojechaliśmy na obiad do mojej mamy. A później jeszcze podjechalismy na lody 😍 i do parku. Jestem padnięta. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zadomowienie
|
Gatta sliczna dziewczynka❤
|
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Raczkowanie
|
rzeczozn a co Cię przekonało w xlanderze? Bo ktoś mi go polecał, ale na żywo wczoraj miałam wrażenie, że jest bardzo "twardy" (słaba amortyzacja). I tu jestem zagubiona. Dziewczyny, które mają już dzieci doradźcie proszę: lepiej postawić na dobrą amortyzację czy właśnie bez amortyzacji, bo podobno dzieci lubią jak nimi trzęsie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zadomowienie
|
Przeglądałam gazetkę biedronki i dla zainteresowanych rogalem dla kobiet w ciąży to ma być od czwartku po 70 zl.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Warto spojrzeć na wymiary gondoli, bo nasze dzieci zimę przejeżdżą w gondoli + kombinezon zimowy, czasem jakiś kocyk. Lepiej mieć duuuuuużo miejsca ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Z takich istotnych rzeczy na które ja zwracałam uwagę podczas wyboru wózka: - waga (tu mi nie poszło) - amortyzacja - czy spacerówka rozkłada się na płasko (mojego woziłam od 5msc, bo gondola parzyła,a poza tym to wygodne jak dziecko zaśnie) - w jaki sposób składa się stelaż i czy zmieści się do bagażnika - czy spacerówkę można wpiąć w 2 strony - wielkość gondoli - regulowana rączka - duży, zamykany kosz na zakupy, który nie będzie szurał po ziemi i zahaczał o krawężniki - łatwość wpinania gondoli w stelaż - np. w Bebetto nie mogłam sobie z tym poradzić, ale to ja. - fajna opcją jest jak gondola składa się na płasko. - duża i wygodna spacerówka - jakoś wykonania (przez moment byłam właścicielką nowego Adamexa i jakość była beznadziejna, ale może to tylko mój egzemplarz) Ja na początku upierałam się na xlandera citi, ale przeszło mi jak pojeździłam nim po torze przeszkód w Smyku (w Wawie jest taka opcja). Teraz kupiłabym jakiś używany, ale nie wiem jaki. Długo chorowałam na bumbleride indie 4, ale był zbyt drogi, nawet używany. Co ważne, to jeżeli kupicie nowy wózek przez internet to możecie go w razie co odesłać w ciągu 14 dni bez podania przyczyny zwrotu. Jeżeli kupicie stacjonarnie to nie ma takiej opcji, chyba że sklep ma takie info. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Wtajemniczenie
|
Akinom0 daj znać jak po wizycie, pewnie już jesteś u lekarza
![]() Pierwszy piękny wiosenny dzień się zapowiada u nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Rozeznanie
|
Ooo jak się cieszę, że poruszacie temat wózków, jestem w tym temacie zielona i chętnie poczytam o Waszych doświadczeniach
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.