|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Powodzenia na wizycie!
|
#2432 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym nie kupiła używanego fotelika. Jedynie zakup od znajomych i rodziny wchodziłby w grę, gdybym miała pewność ze samochód nie miał żadnej kolizji. Niestety bezwypadkowy dla każdego co innego oznacza, a dla producenta foteliku nawet szkoda parkingowa przy minimalnej prędkości wyklucza dalsze użytkowanie. Samantha - tak jak Vadi napisała, żywotność fotelików tez jest ograniczona wiec dobrze sprawdzic, czy ten twój 5-letni bedzie jeszcze dobry. Adrianna - ja bym radziła kupić w sytuacji kiedy nie chcesz wydawać kasy nowy fotelik bez bazy, te dobre można juz za 300zl -400zl kupić, wiec nie jest to kwota warta ryzyka. Sama ani ty ani maż nie jesteście po rysach w stanie sprawdzic czy fotelik jest na 100% bezpieczny. Cytat:
Cytat:
Super, ze masz juz wszystko poprane i poprasowane, ja jeszcze zwlekam. 3mam kciuki za USG! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia na wizytach dziś
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2434 |
|
królikoholiczka
|
Powodzenia na wizytach!
|
|
#2436 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a wagi Twojej to się nie dziwię, bo na zdjęciach widać że brzuszek malutki i zero zbędnych kg ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
SteveS
kciuki za wizytę ![]() Moj ma dziś aktywny dzień aż się zastanawiam czy wszystko gra? Co chwilę mam twardnienia po tych jego wygibasach... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama była rano w biedronce i nie ma pieluch.
---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Poprostu nie chcesz się zamienić? ja mam 1.5kg więcej
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dojechaly. Może jutro.
Jeszcze spr w drugiej biedronce. ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Ja zjadłam miskę owsianki - długo trzyma ![]() Wstawiłam kolejne pranie. Może wyprasuje koszule męża.
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś ja pokusze. Właśnie zajadam od rana
Znowu odwrócone zdjęcie nie wrzucajcie mi sowy. Edytowane przez darietta Czas edycji: 2017-05-15 o 10:37 |
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
Też trzymam kciuki za wizyty
|
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mam.dzień głoda ale po wczorajszym obżarstwie dziś stawiam.na zieleninę... i tak do wizyty bym chciała
Ja za raz idę do.biedry, kupie 2 op r.2 i jedno 1. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejjj
U mnie pada deszcz :/ A chciałam ruszyć z praniem i suszeniem na balkonie... Widzę, że temat teściowych to temat rzeka i będzie się przewijał cały czas Moja teściowa jest tak zaabsorbowana mieszkaniem, że temat mojej ciązy nie jest w ogóle poruszany W sobotę chciała, żebym pojechała z nią i Tż pomóc jej wybrać płytki, ale Tż od razu powiedział, że ja już się dziś nachodziłam i mam odpoczywać i nie będzie mnie nigdzie ciągać Brawo On Po porodzie nie wiem jak będzie. Też jest z tych co robią fotki wszędzie wokół, nie mam nic przeciwko, żeby wnuczkę pokazywała znajomym, ale też uważam, że jest granica. Gdy się urządziliśmy w mieszkaniu to nagrała film każdej ściany dosłownie i pokazywała wszystkim, co mi się nie podobało, bo średnio miałam ochotę, żeby obcy dla mnie ludzie wiedzieli jak ja mieszkam...no ale co, teściowych się nie wybiera, to mama mojego męża, muszę się jakoś z nią dogadywać przecież. Cytat:
|
|
|
#2446 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ale szalejecie znowu. Podczytywałam trochę, ale już nie pamiętam co chciałam napisać Nulka super, że masz pesar, będzie dobrze! Adrianna ja podobnie jak dziewczyny kupiłabym używany fotelik tylko od osób, które dobrze znam. Samantha ale akcja w tym szpitalu ![]() Udusić to mało! Ja chcę żeby do mnie przychodził tylko mąż i mama jak będzie chciała, reszta absolutnie. Co do odwiedzin już w domu też zamierzam stawiać granice, zwłaszcza, że rodzice/dziadkowie nie mieszkają w tym samym mieście i jak wpadną to raczej nie na 30 minut, a imprez urządzać nie zamierzam. Byliśmy na dniach otwartych w jednym szpitalu i kiepsko to wyglądało. Jest tylko jedna super sala do porodów rodzinnych. Reszta to takie boksy z zasłonkami, bez prysznica itd. Na szczęście mam jeszcze kilka innych szpitali... Miałam chyba traumę po tych odwiedzinach bo śniło mi się, że w tym szpitalu zmarło 150 noworodków i wszystkie mamy stały w rzędzie w takim długim korytarzu tam ![]() Na szczęście pomału kończymy z remontem i ogarniamy się Jak tylko mąż w końcu będzie miał więcej czasu to jedziemy zamawiać łóżeczko, wózek i inne gadżety. Cały czas liczę, że mam jeszcze 2,5 miesiąca Co do zdjęć - teściowie będą mieli zakaz wrzucania na fb ![]() Poza tym i rodzice i teściowie zdjęcia będą mieli. Nie wyobrażam sobie, żeby nie mogli się pochwalić w pracy czy przy znajomych jak ich to cieszy. Edytowane przez calineczka3 Czas edycji: 2017-05-15 o 11:14 |
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie padało w nocy, a teraz słońce świeci
|
#2448 |
|
Zadomowienie
|
U mnie w końcu dzisiaj jest lepiej.
Jak pisałyście w sobotę o super pogodzie to nie mogłam tego czytać |
|
|
|
#2449 | ||||
|
Zadomowienie
|
My daliśmy fotoksiążkę i płytę ze zdjęciami naszym rodzicom i babciom. Wiem ze biegały po rodzinie z tym ale mi to nie przeszkadza bo wiem ze się cieszyli. Zdjęcia są ładne niech sobie ludzie oglądają
tak samo pewnie będzie z wnuczka ![]() Cytat:
Darietta ja juz mam gdzieś co kto gada na mój temat. Ważne się się dogaduję z TZ. Już się wyluzowalismy obydwoje bo nie dogodzisz każdemu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
takie zdjęcia tez chce mówiłam TZ ze ma nie wysyłać moich zdjęć po porodzie nikomu. Tylko małej i jakieś ładne a nie z wagi na golasa ![]() Cytat:
Ja dziś wizytuje ale bez usg. Ostatnio w ciągu tygodnia miałam 3
|
||||
|
|
|
#2450 |
|
*sportaddict*
|
Kciuki za wizyty, dziewczyny
![]() U mnie w rodzinie też się strasznie podniecają moją ciążą, moja mama powiedziała o tym nawet weterynarzowi na wizycie ![]() Nie pozwoliłam tylko kategorycznie niczego mówić jej jednej koleżance, której nie znoszę |
|
|
|
#2451 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() za wizyty dzisiejsze
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
Kto mnie tu wyganial z forum bo zgubiłam?! Taedio to byłas Ty?
Morrele biorąc pod uwage, ze jesteś 4t "starsza" to +1,5kg to praktycznie na to samo wychodzi. Mnie trochę zastanawia ta waga nie chodzi o to że moim marzeniem było w ciąży utyc jak najwięcej ale jem inaczej niż przed ciążą bo mieszkam u mamy więc bardziej tradycyjnie i kalorycznie plus chyba codziennie jem coś słodkiego no i nie mam za dużo ruchu na co dzień.Chociaż powiem Wam że moja mama w pierwszej ciąży do 7msca miała bardzo mały brzuch i komentowali ja że się ściska, a później ja bardzo wybilo przytyła 26kg i komentowali ze idzie brzuch a później ona więc kto wie co będzie za miesiąc
|
|
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Kocurek od rana się rozciąga i wypycha, jakie to urocze 😍 będzie mi tego bardzo brakowało po porodzie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wstawiłam ostatnie pranie
jestem zadowolona. Wyprałam wszystkie ubranka do 74 cm włącznie, pościele, ręczniki, pieluchy, czapeczki itd. Wszystko. Uffff
|
#2455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki! Cytat:
Mogłabyś oszczędzić takich szczegółów, naprawdę. Chyba z tej niesprawiedliwości zrobię sobie kawę i wypije na leżaku na tarasie! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2456 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Ja mam taki plan? pierwsze słyszę O wadze dzisiaj nie rozmawiam bo CIĄLE coś dzisiaj jem. A nie ma 13. |
|
|
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super mi jeszcze cos tam zostało do prania ale to po kimś więc na razie pierzemy w zwykłym proszku. Mąż wstawił w weekend zdjął mi z suszarki a ja właśnie przeglądam czy wszystko oki. kilka sztuk chce reanimować bo na prawdę mi się podobają. a pod koniec maja posegregujemy kolorami i pojedziemy w dzieciowym płynie. dziś licze na paczkę z allegro pościele itp no i muszę poprosić o odebranie przesyłki z patiimaks i wstępnie będzie oki. jestem dumna że jakos to ogarnełam w podstawowym składzie |
|
|
|
|
#2458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie prałam też kolorami. Wszystko razem. Prałam za to rozmiarami bo mi wygodniej było później segregować. Kocyki też prałam.
|
|
#2459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moi też się cieszą, bo myśleli, że jesteśmy bezpłodni Taedio jak tam warsztaty z Zawitkowskim? Warto kombinowac z przekladaniem wizyty? ![]() Coś mi mignęło, ale zapomniałam
|
|
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
Mam zamówienie od hubiword, jestem zadowolona
1494845363093.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

Przez to że ostatnio go nie mierzył i ogólnie strasznie słaba była wizyta to mam stres
a wagi Twojej to się nie dziwię, bo na zdjęciach widać że brzuszek malutki i zero zbędnych kg 

ja mam 1.5kg więcej 

tak samo pewnie będzie z wnuczka 

takie zdjęcia tez chce 
pierwsze słyszę