Listopadówki 2017 ❤ cz. 1 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-15, 12:17   #4771
catiedove
Rozeznanie

Dot.: Listopadówki 2017 ❤ cz. 1

Cytat:
Napisane przez letstry Pokaż wiadomość
O matko ale chora sytuacja to jednak w Polsce jest pod tym względem super !
To prawda. Nie raz narzekałam w Polsce na NFZ, ale teraz widzę, że wcale nie było/nie jest tak źle w porównaniu do wysp.
Ja mam tak samo, w sensie z państwowych wizyt nie miałam jeszcze ani jednego skanu, więc byłabym w podobnej sytuacji. Ale po prostu wytrzymać nie mogłam i poszłam prywatnie do kliniki, zapłaciłam ale dzieci już widziałam i wiem, że wsyzstko z nimi dobrze . A tak to prawdopodobnie nawet nie byłabym świadoma, że nosze bliźniaki.
Stary 2017-05-15, 12:18   #4772
la figa
Wtajemniczenie

witam sie z Wami mam termin na 11/12
Stary 2017-05-15, 12:19   #4773
dziobun
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
no widzisz! brawo

Tesciowa mi wyslala kilka zdjec tych ubranek, ale sie uplakalam ze szczescia
Madziuniusia to znaczy że takie beznadziejne czy takie fajne bo nie jarzę 😁

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
dziobun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-15, 12:19   #4774
ila1000
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dziobun Pokaż wiadomość
Makeup rozumiem zdenerwowanie ale jesteś młodziutka silna dziewczyna, zobaczysz, że dzidzia zdrowa jest
Moja pappa wyszla bardzo dobrze także kamień z serca.
Dziewczyny, glupie pytanie 😅 gadacie do brzucha? Ja zawsze myślałam, ze w ciązy bedę brzuchowi puszczała Mozarta i mowiła do niego w obcych językach, żeby stymulować mozg ale nie mam natchnienia 😈 może dlatego że brzucha jeszcze nie widać zbytnio?

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Oczywiście przymrużcie oko na tego Mozarta

Ja gadam już ;P U mnie brzuszek już widać nie jest to typowa piłka na razie za wcześnie, ale widać go pod ubraniem i czuć
Dziecku puszczam to samo co sobie -GunsU& roses ;p ale zauważyłam, że nie mogę słuchać głośno muzyki, filmów, bo mi to przeszkadza. A całe życie jak słuchałam muzykę to tylko głośno.

Ostatnio się chwaliłam, że nie mam mdłości.
Niepotrzebnie.
ila1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-15, 12:20   #4775
letstry
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez catiedove Pokaż wiadomość
To prawda. Nie raz narzekałam w Polsce na NFZ, ale teraz widzę, że wcale nie było/nie jest tak źle w porównaniu do wysp.
Ja mam tak samo, w sensie z państwowych wizyt nie miałam jeszcze ani jednego skanu, więc byłabym w podobnej sytuacji. Ale po prostu wytrzymać nie mogłam i poszłam prywatnie do kliniki, zapłaciłam ale dzieci już widziałam i wiem, że wsyzstko z nimi dobrze . A tak to prawdopodobnie nawet nie byłabym świadoma, że nosze bliźniaki.

No, a z bliźniakami często bywa rożnie, więc jednak dobrze być pod stała opieka lekarza

W ogóle dobrze wiedzieć regularnie, że wszystko jest Ok, bo przecież coś może się stać z chwili na chwilę!
letstry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-15, 12:20   #4776
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ila1000 Pokaż wiadomość
Annic super! a jak wizyta? jakieś przewidywania płci? ile ma "wzrostu"twój dzieć?
Gratulacje!
Ja tak samo po prenatalnych poczułam, że naprawdę ktoś mi zdjął z kręgosłupa ze 100 kg ciężaru!
Co do płci to nie wiadomo nic, małe się tak ułożyło że nie było widać. W sumie wszystko mi teraz jedno po tej panice, szczęśliwa jestem że wyszło ok. Czy chłopiec czy dziewczynka będę kochać jak swoje Małe ma tylko i aż 6 cm
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-15, 12:25   #4777
makeuplife
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez catiedove Pokaż wiadomość
I tez widze ze wiecej badan robia i testow w Pl polowe tego co wam badaja tutaj nie , jak piszecie jakies rozne nazwy to dla mnie to czarna magia . Moja koleznka musiala pic talie cos słodkiego itp. Ja tu tylko badanie krwi mialam potwierdzajace ciaze i drugie czy nic zlego sie nie dzieje . No nie rozdrabniaja sie tu tak nad kobieta w ciąży

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Napisane przez letstry Pokaż wiadomość
No, a z bliźniakami często bywa rożnie, więc jednak dobrze być pod stała opieka lekarza

W ogóle dobrze wiedzieć regularnie, że wszystko jest Ok, bo przecież coś może się stać z chwili na chwilę!
Nie no badaja co 2 tyg tylko robi to polozna i nie robia usg tylko osluchuja i sprawdzja polozenie dziecka rękami nie wiem jak one to robia ale znaja sie na tym . Poprostu nie masz obrazu 🙂 no i wszystko sie zaczyna juz z gorki po 12 tyg

makeuplife jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-15, 12:27   #4778
letstry
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez makeuplife Pokaż wiadomość
I tez widze ze wiecej badan robia i testow w Pl polowe tego co wam badaja tutaj nie , jak piszecie jakies rozne nazwy to dla mnie to czarna magia . Moja koleznka musiala pic talie cos słodkiego itp. Ja tu tylko badanie krwi mialam potwierdzajace ciaze i drugie czy nic zlego sie nie dzieje . No nie rozdrabniaja sie tu tak nad kobieta w ciąży

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Nie no badaja co 2 tyg tylko robi to polozna i nie robia usg tylko osluchuja i sprawdzja polozenie dziecka rękami nie wiem jak one to robia ale znaja sie na tym . Poprostu nie masz obrazu 🙂 no i wszystko sie zaczyna juz z gorki po 12 tyg

No ale właśnie jakos nie umiem sobie tego wyobrazic, że na takim samym poziomie jest badanie osluchowe, jak usg, gdzie widac też macice, łożysko itp :p
letstry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-15, 12:30   #4779
LiLyRoseMary
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny, glupie pytanie 😅 gadacie do brzucha? Ja zawsze myślałam, ze w ciązy bedę brzuchowi puszczała Mozarta i mowiła do niego w obcych językach, żeby stymulować mozg ale nie mam natchnienia 😈 może dlatego że brzucha jeszcze nie widać zbytnio?
Ja jeszcze nie, bo wydaje mi się, że to za wcześnie, żeby mnie słyszało Za to "sprzeczamy" się z mężem, czyją muzykę będziemy puszczać, gdy dziecko już będzie słyszeć z brzucha Co do muzyki klasycznej jesteśmy zgodni, bo oboje lubimy
LiLyRoseMary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-15, 12:31   #4780
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Madziuniusia to znaczy że takie beznadziejne czy takie fajne bo nie jarzę 😁

nie są złe, po domu będa w sam raz :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 18492175_239499026526581_447854353_n.jpg (84,6 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18492876_239499166526567_374590848_n.jpg (55,6 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18515934_239499123193238_343131922_n.jpg (62,7 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18516118_239499249859892_162892561_n.jpg (58,7 KB, 46 załadowań)
Stary 2017-05-15, 12:35   #4781
makeuplife
Rozeznanie

Cytat:
Super slodkie 😍😍 ale tez troszke smieszne niespotykane juz w sklepach raczej ☺ fajna pamiatka , pamiętam ze mialam takie dla lalek jak siostra wyrosla mama te mocniej uzywane mi dawala a reszte koleżanka 😊

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-05-15, 12:42   #4782
dwakolory1
Wtajemniczenie

Ja to nie mam nic dla dzidzi. Kuba ma 14 lat wiec to już prehistoria. Mam tylko po nim dwa łóżeczka. Ciuchy w sumie tez mam. Przejrzę ale raczej mało co sie będzie nadawało. Może kilka rzeczy wybiorę tak awaryjnie i tyle. I wszystko trzeba będzie kupić bo w rodzinie tez małych dzieci nie ma.

17.02.2013 r. [*]- 10 tc
15.11.2013 r.[*]- Ania 16tc

dwakolory1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-15, 12:59   #4783
201707171552
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez la figa Pokaż wiadomość
Witam, witam

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Ja gadam już ;P U mnie brzuszek już widać nie jest to typowa piłka na razie za wcześnie, ale widać go pod ubraniem i czuć
Dziecku puszczam to samo co sobie -GunsU& roses ;p ale zauważyłam, że nie mogę słuchać głośno muzyki, filmów, bo mi to przeszkadza. A całe życie jak słuchałam muzykę to tylko głośno.

Ostatnio się chwaliłam, że nie mam mdłości.
Niepotrzebnie.
Mam tak samo z muzyką... całe życie głośno a teraz strasznie mi przeszkadza... nawet tv trochę głośniej i już źle..

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:

To coś słodkie to glukozaja będę miała to już prawdopodobnie nie na następnej wizycie a na kolejneji co do badań to zgadzam się w Niemczech to samo... 3usg na całą ciążę.. badania krwi miałam w 13tc a mocz dopiero na ostatniej wizycie czyli 16tc... mało tego wyniki moczu dostanę na kolejnej wizycie czyli 20tc... I usg pokojowego pewnie mi też od razu nie zrobitylko 2 tygodnie późniejAle ja już sie przyzwyczaiłam do ich podejscia i się nie zamartwiam na zapas... W 16 tc widziałam serce, bije (nie słyszałam...) ręce, nogi mam, wszystko na miejscu i mam podejście ze co ma być to będzie i chyba tak mi jest lżej... bo po co się stresować ciągle

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
Napisane przez dwakolory1 Pokaż wiadomość
Ja to nie mam nic dla dzidzi. Kuba ma 14 lat wiec to już prehistoria. Mam tylko po nim dwa łóżeczka. Ciuchy w sumie tez mam. Przejrzę ale raczej mało co sie będzie nadawało. Może kilka rzeczy wybiorę tak awaryjnie i tyle. I wszystko trzeba będzie kupić bo w rodzinie tez małych dzieci nie ma.

U mnie też dzieci w rodzinie nie ma ale na szczęście takie body itp to groszowa sprawa po 3euro już nawet ładne może kupić, mam też zamiar co do ciuchów kupować domowe i wyjściowew Polsce będę to nawet na jakieś ciucholadny zerkne bo czasami można perełki znaleźć

201707171552 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-15, 13:00   #4784
makeuplife
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DkR Pokaż wiadomość
Witam, witam

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Mam tak samo z muzyką... całe życie głośno a teraz strasznie mi przeszkadza... nawet tv trochę głośniej i już źle..

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

To coś słodkie to glukozaja będę miała to już prawdopodobnie nie na następnej wizycie a na kolejneji co do badań to zgadzam się w Niemczech to samo... 3usg na całą ciążę.. badania krwi miałam w 13tc a mocz dopiero na ostatniej wizycie czyli 16tc... mało tego wyniki moczu dostanę na kolejnej wizycie czyli 20tc... I usg pokojowego pewnie mi też od razu nie zrobitylko 2 tygodnie późniejAle ja już sie przyzwyczaiłam do ich podejscia i się nie zamartwiam na zapas... W 16 tc widziałam serce, bije (nie słyszałam...) ręce, nogi mam, wszystko na miejscu i mam podejście ze co ma być to będzie i chyba tak mi jest lżej... bo po co się stresować ciągle

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

U mnie też dzieci w rodzinie nie ma ale na szczęście takie body itp to groszowa sprawa po 3euro już nawet ładne może kupić, mam też zamiar co do ciuchów kupować domowe i wyjściowew Polsce będę to nawet na jakieś ciucholadny zerkne bo czasami można perełki znaleźć

Tez juz mam takie podejście nic nie zmienie juz trzeba byc dobrej mysli ale stres jest mega nic sie na to nie poradzi 😑

Stary 2017-05-15, 13:01   #4785
ila1000
Rozeznanie

Kurcze w posiewie moczu mi 2 bakterie wyszły;/ a wizyta u mojego gin dopiero 5.06;/ Myślicie, że rodzinny mi pomoże?
ila1000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-05-15, 13:02   #4786
201707171552
Konto usunięte

Byłam na zakupach póki co zakupiłam sobie jedna sukienkę długą, leginsy jedne zwykle czarne i jedne w białe kropki, pomyślałam ze majtki nie to głupi pomysł to wzięłam o rozmiar większe żeby leżały już luźno i nigdzie nie uciskaly, i 3 koszulki takie zwykle na ramiączkach... najgorszym koszmarem w Niemczech sa staniki... przeszłam z 6 sklepów i nie ma nic... są ale w ogóle nie usztywnione taki worki

Stary 2017-05-15, 13:07   #4787
karmen27
Raczkowanie

Witam się i ja dzisiaj😊dziewczyny jak wy pedzicie,wczoraj nie wchodzilam na forum bo byłam na zakupach a potem byliśmy na grillu u teściów,dzisiaj wchodzę i mam godzinę z głowy żeby Was nadrobic😊wczoraj kupiłam sobie jeansy w hm ciążowe,legginsy i takie ala dresy ale w sumie wyglądają jak leginsy tyle że z kieszeniami..i powiem Wam że byłam w dwóch galeriach i jest straszny problem z rozmiarami jeżeli chodzi o ciążowke😐 chciałam leginsy i te dresy rozm.S to były tylko Xs albo xl,wzięłam xs bo w sumie też są dobre..ale ogólnie problem z tymi ciuchami😐 Ci do bujaczkow jak wcześniej pisalyscie to moja przyjaciółka rodziła w listopadzie i dostała bujak dla małej ten beżowy taki co wstawialyscie zdj i średnio była zadowolą,sami potem kupili ten mamaroo za 1200zl i są bardzo zadowoleni,niby jest drogi ale podobno bardzo dobrze sprzedają się te bujaczki i cenę trzymają nawet używane więc tak jak któraś pisała trąci się raptem 100zl.ja zamierzam od nich odkupić ten bujak😉 problem trochę w tym że sporo kosztuje a użytkuje się bo tylko do 9kg.
Na poduszkę z biedry też zapoluje, ale nie wiem czy mi się uda bo pewnie będzie szal😊
Kciuki za wizytujace i gratulacje dla tych co są już po😉

karmen27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-15, 13:10   #4788
PPPatinka
Rozeznanie

Cytat:
Gtatuluje wizyt

Piekne ubranka

Witam nowa kolezanke

PPPatinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-15, 13:10   #4789
201707171552
Konto usunięte

Aaa I zaszlam dzisiaj kupić te pończochy od zylakow jestem w szoku... może i w PL jest lepiej pod względem badań usg ale w Niemczech kobiety w ciazy mają leki za darmo, mało tego przysługują mi 2 pary pończoch na ciążę gdzie jedna para to 51,50e czyli za dwie pary 103e, a w Polsce jestem przekonana ze trzeba by było zapłacić

Stary 2017-05-15, 13:15   #4790
makeuplife
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karmen27 Pokaż wiadomość
Witam się i ja dzisiaj😊dziewczyny jak wy pedzicie,wczoraj nie wchodzilam na forum bo byłam na zakupach a potem byliśmy na grillu u teściów,dzisiaj wchodzę i mam godzinę z głowy żeby Was nadrobic😊wczoraj kupiłam sobie jeansy w hm ciążowe,legginsy i takie ala dresy ale w sumie wyglądają jak leginsy tyle że z kieszeniami..i powiem Wam że byłam w dwóch galeriach i jest straszny problem z rozmiarami jeżeli chodzi o ciążowke😐 chciałam leginsy i te dresy rozm.S to były tylko Xs albo xl,wzięłam xs bo w sumie też są dobre..ale ogólnie problem z tymi ciuchami😐 Ci do bujaczkow jak wcześniej pisalyscie to moja przyjaciółka rodziła w listopadzie i dostała bujak dla małej ten beżowy taki co wstawialyscie zdj i średnio była zadowolą,sami potem kupili ten mamaroo za 1200zl i są bardzo zadowoleni,niby jest drogi ale podobno bardzo dobrze sprzedają się te bujaczki i cenę trzymają nawet używane więc tak jak któraś pisała trąci się raptem 100zl.ja zamierzam od nich odkupić ten bujak😉 problem trochę w tym że sporo kosztuje a użytkuje się bo tylko do 9kg.
Na poduszkę z biedry też zapoluje, ale nie wiem czy mi się uda bo pewnie będzie szal😊
Kciuki za wizytujace i gratulacje dla tych co są już po😉

Ten bujak jest mega podobno mercedes wsrod bujakow 😂

Stary 2017-05-15, 13:16   #4791
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Annic super! a jak wizyta? jakieś przewidywania płci? ile ma "wzrostu"twój dzieć?
Gratulacje!
Ja tak samo po prenatalnych poczułam, że naprawdę ktoś mi zdjął z kręgosłupa ze 100 kg ciężaru!
Ja niestety po prenatalnych do jakby ktoś mi tonę dołożył. Ale cieszę się że u Was wszystko ok

Ja byłam dzisiaj odebrać nowe wyniki HIV i HCV. Najlepsze jest to że mój gin stwierdził że nie jest mi po amnio l4 potrzebne. Ale i tak chciałam na tydzień od dzisiaj. Nie wyobrażam sobie w czwartek wrócić do pracy 8h stać i co chwile się schylac. Nawet w szpitalu pytali czy mam już l4 załatwione bo oni nie wystawiają.

Kupiłam arbuza 😀 i truskawki cena zabójcza 28zl/kg ale dobre już prawie nie ma.
Cytat:
Napisane przez la figa Pokaż wiadomość
Hej witamy opowiedz coś o sobie

Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-15, 13:16   #4792
makeuplife
Rozeznanie

Cytat:
Aaa I zaszlam dzisiaj kupić te pończochy od zylakow jestem w szoku... może i w PL jest lepiej pod względem badań usg ale w Niemczech kobiety w ciazy mają leki za darmo, mało tego przysługują mi 2 pary pończoch na ciążę gdzie jedna para to 51,50e czyli za dwie pary 103e, a w Polsce jestem przekonana ze trzeba by było zapłacić

Super 🖒 w Pl na 100 procent trzeba płacić jedynie to z recepta troszke taniej

Stary 2017-05-15, 13:24   #4793
karmen27
Raczkowanie

Cytat:
Ten bujak jest mega podobno mercedes wsrod bujakow 😂

Też tak słyszałam zresztą widziałam na żywo u mojej przyjaciółki i powiem Wam że naprawdę jest wart swojej ceny😊dziecko wygląda jakby pływało w powietrzu takie ma płynne ruchy😊
A ja już od kilku dni myślę czy by sobie nie wykupić karnetu na basen i zacząć chodzić,teraz już coraz fajniej na dworze się robi więc chyba to dobry plan..ktoras z Was korzysta z basenu?

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja niestety po prenatalnych do jakby ktoś mi tonę dołożył. Ale cieszę się że u Was wszystko ok

Ja byłam dzisiaj odebrać nowe wyniki HIV i HCV. Najlepsze jest to że mój gin stwierdził że nie jest mi po amnio l4 potrzebne. Ale i tak chciałam na tydzień od dzisiaj. Nie wyobrażam sobie w czwartek wrócić do pracy 8h stać i co chwile się schylac. Nawet w szpitalu pytali czy mam już l4 załatwione bo oni nie wystawiają.

Kupiłam arbuza 😀 i truskawki cena zabójcza 28zl/kg ale dobre już prawie nie ma.

Hej witamy opowiedz coś o sobie

Kochana ja wierzę że amnio u Cb to tylko potwierdzenie że wszystko jest ok.a co do zwolnienia to chociaż na dwa dni powinnaś mieć po amnio,ja od razu po zabiegu do końca dnia lezalam a na drugi dzień już normalnie chodziłam ale starałam się oszczędzać.. .

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

U nas wczoraj piękna pogoda,23°C a dziś już lipa,właśnie zaczęło grzmieć więc chyba będzie burza🤤

Stary 2017-05-15, 13:28   #4794
201707171552
Konto usunięte

1494851300374.jpg

Stary 2017-05-15, 13:29   #4795
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Makeup rozumiem zdenerwowanie ale jesteś młodziutka silna dziewczyna, zobaczysz, że dzidzia zdrowa jest
Moja pappa wyszla bardzo dobrze także kamień z serca.

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Oczywiście przymrużcie oko na tego Mozarta

Ja nie gadam, ale za to moja córcia gada jak najęta, puszcza swoje przeboje... zdecydowanie nie Mozart! 😜 ale żeby nie ogłupić dwójki dzieci na raz zrobiłam jej play liste z piosenkami z Akademii Pana Kleksa, niech się oboje uczą wierszy Brzechwy, a co!

Edytowane przez kana158
Czas edycji: 2017-05-15 o 13:43
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-15, 13:42   #4796
karmen27
Raczkowanie

Cytat:
😲ale bym pochlonela😊skąd ty dorwalas teraz czereśnie??

Stary 2017-05-15, 13:42   #4797
makeuplife
Rozeznanie

Cytat:
Aaaaa 😍😍😍 mamo ja tez musze gdzies dorwac ❤ smacznego zla kobieto 😅🍒🍒🍒

Stary 2017-05-15, 13:57   #4798
201707171552
Konto usunięte

Cytat:
😲ale bym pochlonela😊skąd ty dorwalas teraz czereśnie??

Kupiłam w Lidlu... nie są najgorsze ale cena piekna 4euro za 500gno ale nie mogłam nie kupić

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Aaaaa 😍😍😍 mamo ja tez musze gdzies dorwac ❤ smacznego zla kobieto 😅🍒🍒🍒

Na pewno gdzieś u Ciebie też można znaleźć szukaj w Lidlu

Ja to Ci zazdroszczę bo w Uk powoli i będą stragany z owocami i to za grosze... chociaz bylam jakieś 4 lata temu w kwietniu i na każdym zakręcie ktoś stał... winogrona, banany, jabłka, pomarańcze i w ogóle
O ile dobrze zapamiętałam ze Ty z Uk bo mam takie problemy z pamięcią ze szokgdyby nas tyle osób nie podgladalo to bym napisała co wczoraj odwalilam ale wstyd

Edytowane przez 201707171552
Czas edycji: 2017-05-15 o 14:02
Stary 2017-05-15, 13:58   #4799
karmen27
Raczkowanie

Cytat:
Kupiłam w Lidlu... nie są najgorsze ale cena piekna 4euro za 500gno ale nie mogłam nie kupić

Ja chyba też bym kupiła jakbym tylko je zobaczyla😉u nas jeszcze nie spotkałam.. .

Stary 2017-05-15, 14:04   #4800
201707171552
Konto usunięte

Cytat:
Ja chyba też bym kupiła jakbym tylko je zobaczyla😉u nas jeszcze nie spotkałam.. .

To było silniejsze ode mnie, chcialam też truskawki ale były strasznie blade i bylam już smutna a tu ukazały się moim oczom czereśnie i aż oczy mi się usmiechaly hehe

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości