![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tanie hostele- Paryż
A ja zatrzymałam się w Hotelu Richard,w Bastille, baaardzo blisko stacji metra Voltaire. Cena za jedną osobę w pokoju dwuosobowym w sezonie wysokim to 18 euro. Co prawda są różne opinie o tym hotelu,ale ja nie narzekałam. W pokoju miałam łazienkę, a w sumie zapłaciłam i zamawiałam najtańszą opcję, czyli pokój ze wspólną łazienką. Dodatkowo płaci się za pościel i ręczniki, polecam brać swoje, bo różnie się trafiało. Poza tym śniadanie, kawa i herbata w cenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Hej hej. Dziękuję wszystkim za namiary. Szukam dalej, wiec proszę o więcej hosteli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
Dot.: tanie noclegi w Paryżu
[QUOTE=magdakia;4996927]polecam ludzi u ktorych bylam rok temu
ich adres email Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2012-12-19 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Ja byłam w sierpniu. Za pokój płaciłyśmy 36, ponieważ był dwuosobowy, ale za 1 osobę w pokoju wychodzi 18 euro. Na mailu znalazłam też pierwszą wstępną rezerwację w Hipotel Paris Belleville, tam cena wynosiła za pokój dwuosobowy 42 euro.
A wczoraj zrobiłam rezerwację w Hotelu Les Chansonniers, również w Bastylii - 204 euro dla 2 osób za 4 noce. Widzę,że jest już dużo rezerwacji na czerwiec/lipiec i ciężko znaleźć coś taniego, fajnego i w miarę blisko. Jak jest tanio i dobrze wyposażony, to z reguły na obrzeżach lub wręcz poza miastem. Edytowane przez palmtree Czas edycji: 2011-03-23 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=layla_lbn;25680823]Ja będąc w Paryżu spałam u tych państwa: http://www.globrelations.com/pokoje/topic/index.html
Płaciłam 20E za osobę w pokoju 2osobowym ![]() ![]() Mieszkają w 3 dzielnicy, więc wystarczy Wam kupić bilet na zone 1-3. Dojazd kolejką z 15min od centrum. witam serdecznie , chcialabym rowniez polecic pobyt u Pani Magdy. Ja bylam teraz w marcu na weekend z mezem , moja mama i 2,5 roczna corka. My zas mieszkalismy w malym mieszkaniu tzn 2 pokoje z lazienka i kuchnia, bo tez jest taka mozliwosc.Zaplacilam 20 € za osobe dorosla i 10 € za dziecko za dobe.Mieszkanko czyste i przyjemne. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Podbijam temat, w dalszym ciągu poszukuję hostelu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Witam. Mam pytanie i liczę na szybką odpowiedz.
Wybieram się z 3 koleżankami na jedna noc do Paryża i szukamy hostelu blisko Wieży Eiffla koszt 1os. max 120 zł Bardzo proszę o szybką odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o parkowanie w Paryzu to 10lat temu kiedy byłam tam z rodziną zaparkowaliśmy w samym centrum tuż pod naszym wynajętym mieszkaniem
![]() ![]() Polecam wynajmowanie mieszkania jeśli komuś zależy na zaoszczędzeniu, tyle, że gotować trzeba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Podbijam temat, szukam wlasnie noclegu dla siebie i narzeczonego w Paryzu, centrum, na poczatek grudnia i chcialabym cos taniego znaleźć
![]()
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
Nie wiem czy ktos tu jeszcze zaglada, tak czy siak sprobuje sie czegos od Was dowiedziec
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() http://www.aijparis.com/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Ja byłam w ostatnim tygodniu września w Paryżu. Za pokój trzyosobowy, cztery noce w hotelu Bervic Montmartre zapłaciliśmy 380E ze śniadaniem - więc jak na Paryż mało. Hotel jest położony blisko stacji metra Barbes-Rochechouart co ma swoje wady jak i zalety. Krzyżują się tu dwie stacje metra więc wszędzie można dojechać, za to jedna z nich w tym miejscu wyjeżdża na powierzchnię i robi się głośno. Ja spałam w stoperach w uszach. Pokoje sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane, brak windy ale za to obsługa uczynna i rozmawiająca po angielsku.
http://www.hotelbervicmontmartre.com/ Pokoje są jeszcze tańsze jeśli zrezygnuje się ze śniadań a na dole jest przystępny cenowo fastfood. Edytowane przez ellem Czas edycji: 2012-11-04 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Hej Wszystkim,
ja osobiście mieszkam w Paryżu i od pewnego czasu zajmuję się wynajmowaniem samodzielnych mieszkań w centrum Paryża w systemie hotelarskim. Posiadam do wynajęcia mieszkanie w 10 dzielnicy Paryża, w bardzo klimatycznym miejscu ("rzut kamieniem" do CANAL SAINT MARTIN). W mieszkaniu może zamieszkać od 2 do 4 osób. Chętnie wyślę fotki i opis mieszkania. Dodatkowo oferuję transport z lotniska w Beauvais na konkretny adres w Paryżu i z powrotem. Serdecznie pozdrawiam z Paryża. Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2012-11-25 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
mogę prosić o namiar? Może byc na pw
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
Przejrzyj sobie wątek, było wspomniane chyba stronę wcześniej. Chciałam tylko uprzedzić, że warunki nie powalają, polecam tym, którzy naprawdę nie są wymagający
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
BAN stały
|
Cytat:
zato polecam goraco u pani magdaleny super !!!! pokoje sa dwuosobowe: koszt 20 euro od osoby ![]() jezeli pokoj dla 3 osob to cena ulega zmianie czyli 17.50 euro za osobe ![]() wiem ze dla wiekszej grupy jest tez mozliwosc wynajecia mieszkania samodzielnego : dwa pokoje lazienka i kuchnia z mikrofala, lodowka i czajnikiem Za samodzielne dwupokojowe mieszkanie za dobe koszt jest 20 euro od osoby minimalnie dla 4 osob maksymalnie dla 7 osob, powyzej 5 osob to cena jest 17.50 euro ich strona Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2012-12-19 o 20:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Przyczajenie
|
[/COLOR]
Cytat:
Czy nadal aktualne?? Potrzebuje noclegu na 2-4 maj dla dwóch osób.. Proszę o informację, będe wdzięczna Pozdrawiam Karolina ![]() ![]() Edytowane przez Carolka30 Czas edycji: 2013-04-02 o 20:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Z hostelami i mieszkaniami nie wiem jak jest ale najlepsza opcja hotelowa to chyba f1. Racja, że jest tam dość hermetycznie (plastikowo) ale przez to wszystko jest bardzo czyste i fanie zorganizowane. Pokoje nie są wielkie ale też nie malutkie, tv w pokoju oraz umywalka i ręczniki, śniadanie w cenie. Łazienka z prysznicami jest na zewnątrz ale jest również czysta i funkcjonalna. Byłam zadowolona z obsługi - profesjonalna, codziennie sprzątanie a jak mieliśmy problem z zainstalowaniem czegoś w telewizji to wystarczyło zgłosić recepcjoniście i od razu przychodził jakiś technik zająć się problemem. Jeśli ktoś oczekuje luksusów to nie polecam, ale jeśli chodzi o coś funkcjonalnego i ekonomicznego dla młodych ludzi (lub po prostu nie wymagających ludzi) to jest to świetny wybór.
Konkretniej piszę o f1 na południu przy Porte de Chatillon. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
po prostu Em :)
|
Ja spałam w dwóch F1 i łazienki były w pokojach. Skromnie, ale czysto i stosunkowo tanio.
![]()
![]() |
![]() |
#52 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jeśli mieszkanie jest aktualne poproszę o szczegóły na maila. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
Dziękuje za wszelkie info.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Przyczajenie
|
Odświeżam wątek!
![]() Czy oprócz do tej pory wymienionych miejsc znacie jakieś polecane miejscówki na nocleg w Paryżu (na studencką kieszeń ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
A który hotel F1 najbardziej polecacie?
I ogólnie lepszy będzie 3ducks czy F1? Chciałam jechać z Tż na weekend pod koniec września.
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Przyczajenie
|
Byłam z moim narzeczonym na majówce w Paryżu - wszystko super, ale niektórych dzielnic takich jak Barbes trzeba unikać...
Co do hoteli znaleźliśmy przed wyjazdem stronę: xxx Dzięki niej zarezerwowaliśmy pokój w hotelu F1- całkiem dobre warunki. Mieliśmy trochę problemów z dojazdem z lotniska bo firma, którą wynajęliśmy nie miała zezwoleń na przewóz osób - zatrzymała nas policja i musieliśmy sobie radzić sami :/ - nikomu czegoś takiego nie życzę... Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2017-05-16 o 20:11 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.