tanie noclegi w Paryżu - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-03-18, 23:25   #31
palmtree
Raczkowanie

Dot.: Tanie hostele- Paryż

A ja zatrzymałam się w Hotelu Richard,w Bastille, baaardzo blisko stacji metra Voltaire. Cena za jedną osobę w pokoju dwuosobowym w sezonie wysokim to 18 euro. Co prawda są różne opinie o tym hotelu,ale ja nie narzekałam. W pokoju miałam łazienkę, a w sumie zapłaciłam i zamawiałam najtańszą opcję, czyli pokój ze wspólną łazienką. Dodatkowo płaci się za pościel i ręczniki, polecam brać swoje, bo różnie się trafiało. Poza tym śniadanie, kawa i herbata w cenie.
palmtree jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-20, 12:02   #32
gosiakt19
Przyczajenie

Hej hej. Dziękuję wszystkim za namiary. Szukam dalej, wiec proszę o więcej hosteli Właśnie klikam w tym hotelu Richard obok Bastylii i wychodzi mi 35e za noc...
gosiakt19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-21, 07:22   #33
magdakia
BAN stały

Dot.: tanie noclegi w Paryżu

[QUOTE=magdakia;4996927]polecam ludzi u ktorych bylam rok temu
ich adres email

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2012-12-19 o 20:23
magdakia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-21, 07:34   #34
palmtree
Raczkowanie

Ja byłam w sierpniu. Za pokój płaciłyśmy 36, ponieważ był dwuosobowy, ale za 1 osobę w pokoju wychodzi 18 euro. Na mailu znalazłam też pierwszą wstępną rezerwację w Hipotel Paris Belleville, tam cena wynosiła za pokój dwuosobowy 42 euro.

A wczoraj zrobiłam rezerwację w Hotelu Les Chansonniers, również w Bastylii - 204 euro dla 2 osób za 4 noce. Widzę,że jest już dużo rezerwacji na czerwiec/lipiec i ciężko znaleźć coś taniego, fajnego i w miarę blisko. Jak jest tanio i dobrze wyposażony, to z reguły na obrzeżach lub wręcz poza miastem.

Edytowane przez palmtree
Czas edycji: 2011-03-23 o 11:58
palmtree jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 09:42   #35
gosia72x
Przyczajenie

[QUOTE=layla_lbn;25680823]Ja będąc w Paryżu spałam u tych państwa: http://www.globrelations.com/pokoje/topic/index.html
Płaciłam 20E za osobę w pokoju 2osobowym [w tzw. wysokim sezonie, w niskim sezonie to podobno 17.5e/os w pokoju 2os i 15e/os w 4osobowym], pokoje ładne, czyste. Łazienka na korytarzu, ale to nie problem . Właścicielka jest Polką.
Mieszkają w 3 dzielnicy, więc wystarczy Wam kupić bilet na zone 1-3. Dojazd kolejką z 15min od centrum.

witam serdecznie , chcialabym rowniez polecic pobyt u Pani Magdy. Ja bylam teraz w marcu na weekend z mezem , moja mama i 2,5 roczna corka. My zas mieszkalismy w malym mieszkaniu tzn 2 pokoje z lazienka i kuchnia, bo tez jest taka mozliwosc.Zaplacilam 20 € za osobe dorosla i 10 € za dziecko za dobe.Mieszkanko czyste i przyjemne. Najwiekszy problem to mielismy z zaparkowaniem samochodu, wiec trzeba sie nakrecic by znalezc jakies miejsce a potem to metrem. 6.10€ kosztuje bilet na metro na caly dzien dla 1 osoby. Zreszta Pani Magda to Polka ,bardzo sympatyczna i pomoze we wszystkim. Pozdrawiam
gosia72x jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-22, 22:51   #36
gosiakt19
Przyczajenie

Podbijam temat, w dalszym ciągu poszukuję hostelu
gosiakt19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 20:22   #37
Angela95
Przyczajenie

Witam. Mam pytanie i liczę na szybką odpowiedz.
Wybieram się z 3 koleżankami na jedna noc do Paryża i szukamy hostelu blisko Wieży Eiffla koszt 1os. max 120 zł
Bardzo proszę o szybką odpowiedz
Angela95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-30, 21:32   #38
malaaa91
Raczkowanie

Jeśli chodzi o parkowanie w Paryzu to 10lat temu kiedy byłam tam z rodziną zaparkowaliśmy w samym centrum tuż pod naszym wynajętym mieszkaniem Blisko moulin rouge, dosłownie kilka ulic i tam stał spokojnie i nic mu nie było Stał tam ponad tydzień i w ogóle go nie używaliśmy, wiadomo po Paryżu to tylko metrem.
Polecam wynajmowanie mieszkania jeśli komuś zależy na zaoszczędzeniu, tyle, że gotować trzeba W te wakacje też lece do Paryża ale wybiore jakiś hotel żeby się nie napracować, wakacje to wakacje
malaaa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-22, 11:34   #39
Friese
Zakorzenienie

Podbijam temat, szukam wlasnie noclegu dla siebie i narzeczonego w Paryzu, centrum, na poczatek grudnia i chcialabym cos taniego znaleźć
Friese jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-01, 14:24   #40
201706121151
Konto usunięte

Nie wiem czy ktos tu jeszcze zaglada, tak czy siak sprobuje sie czegos od Was dowiedziec Czy mozecie polecic jakies inne tanie noclegi oprocz tych wyzej wspomnianych? Jakim cudem znalazlyscie pokoje 2-3 osobowe za 30 euro? Ja szukajac pokoi, widzialam jedynie 6-osobowe od 30 euro wzwyz... Bede wdzieczna za jakas pomoc, rady
201706121151 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-01, 14:27   #41
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez LaFleurBlanche Pokaż wiadomość
Nie wiem czy ktos tu jeszcze zaglada, tak czy siak sprobuje sie czegos od Was dowiedziec Czy mozecie polecic jakies inne tanie noclegi oprocz tych wyzej wspomnianych? Jakim cudem znalazlyscie pokoje 2-3 osobowe za 30 euro? Ja szukajac pokoi, widzialam jedynie 6-osobowe od 30 euro wzwyz... Bede wdzieczna za jakas pomoc, rady
Jeśli masz poniżej 30 lat, to jest najlepsza opcja.
http://www.aijparis.com/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-04, 18:18   #42
ellem
Raczkowanie

Ja byłam w ostatnim tygodniu września w Paryżu. Za pokój trzyosobowy, cztery noce w hotelu Bervic Montmartre zapłaciliśmy 380E ze śniadaniem - więc jak na Paryż mało. Hotel jest położony blisko stacji metra Barbes-Rochechouart co ma swoje wady jak i zalety. Krzyżują się tu dwie stacje metra więc wszędzie można dojechać, za to jedna z nich w tym miejscu wyjeżdża na powierzchnię i robi się głośno. Ja spałam w stoperach w uszach. Pokoje sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane, brak windy ale za to obsługa uczynna i rozmawiająca po angielsku.

http://www.hotelbervicmontmartre.com/

Pokoje są jeszcze tańsze jeśli zrezygnuje się ze śniadań a na dole jest przystępny cenowo fastfood.

Edytowane przez ellem
Czas edycji: 2012-11-04 o 18:19
ellem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-06, 15:00   #43
Doroteczka75
Raczkowanie

Hej Wszystkim,
ja osobiście mieszkam w Paryżu i od pewnego czasu zajmuję się wynajmowaniem samodzielnych mieszkań w centrum Paryża w systemie hotelarskim.
Posiadam do wynajęcia mieszkanie w 10 dzielnicy Paryża, w bardzo klimatycznym miejscu ("rzut kamieniem" do CANAL SAINT MARTIN). W mieszkaniu może zamieszkać od 2 do 4 osób.

Chętnie wyślę fotki i opis mieszkania.

Dodatkowo oferuję transport z lotniska w Beauvais na konkretny adres w Paryżu i z powrotem.

Serdecznie pozdrawiam z Paryża.

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2012-11-25 o 17:13
Doroteczka75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-06, 18:24   #44
201706121151
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ellem Pokaż wiadomość
Ja byłam w ostatnim tygodniu września w Paryżu. Za pokój trzyosobowy, cztery noce w hotelu Bervic Montmartre zapłaciliśmy 380E ze śniadaniem - więc jak na Paryż mało.
Dziekuję, ale chodziło mi o tanie noclegi . Może i na Paryż to mało, ale dla mnie to fortuna.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Jeśli masz poniżej 30 lat, to jest najlepsza opcja.
http://www.aijparis.com/
Super, dzięki za link, na pewno, jeśli jeszcze kiedyś pojadę to Paryża, to skorzystam, bo ceny są super. Ja dostałam odpowiedź od chłopaka, który wynajmuje pokoje (kontakt do niego znalazłam w tym wątku stronę wcześniej) za 20 euro, więc skorzystałam z tej oferty .
Stary 2012-11-07, 18:16   #45
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:

Ja dostałam odpowiedź od chłopaka, który wynajmuje pokoje (kontakt do niego znalazłam w tym wątku stronę wcześniej) za 20 euro, więc skorzystałam z tej oferty .
mogę prosić o namiar? Może byc na pw
Stary 2012-11-22, 19:23   #46
201706121151
Konto usunięte

Przejrzyj sobie wątek, było wspomniane chyba stronę wcześniej. Chciałam tylko uprzedzić, że warunki nie powalają, polecam tym, którzy naprawdę nie są wymagający
Stary 2012-12-19, 15:33   #47
magdakia
BAN stały

Cytat:
Przejrzyj sobie wątek, było wspomniane chyba stronę wcześniej. Chciałam tylko uprzedzić, że warunki nie powalają, polecam tym, którzy naprawdę nie są wymagający
calkowicie sie zgadzam, jest w fomule 1 tanio ale niestety nie ma atmosfery i czesto jest sie daleko lub w dzielnicy niezbyt ciekawej!!!!

zato polecam goraco u pani magdaleny
super !!!!
pokoje sa dwuosobowe: koszt 20 euro od osoby
jezeli pokoj dla 3 osob to cena ulega zmianie czyli 17.50 euro za osobe
wiem ze dla wiekszej grupy jest tez mozliwosc wynajecia mieszkania samodzielnego : dwa pokoje lazienka i kuchnia z mikrofala, lodowka i czajnikiem

Za samodzielne dwupokojowe mieszkanie za dobe
koszt jest 20 euro od osoby minimalnie dla 4 osob maksymalnie dla 7 osob, powyzej 5 osob to cena jest 17.50 euro
ich strona

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2012-12-19 o 20:21
magdakia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-20, 18:02   #48
gogula1974
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez magdakia Pokaż wiadomość
Witam
nie wiem dlaczego poniewaz mi sie otwieraja
pozdrawiam

ah jeszcze jedno jest tez mieszkanie samodzielne do wyanjecia
blisko do najwazniejszych zabytkow
hallo mozna poprosic o adres z tanimi noclegami w paryzu moj email to gogulek@yahoo.de
gogula1974 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-02, 20:47   #49
Carolka30
Przyczajenie

GG do Carolka30

[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez Doroteczka75 Pokaż wiadomość
Hej Wszystkim,
ja osobiście mieszkam w Paryżu i od pewnego czasu zajmuję się wynajmowaniem samodzielnych mieszkań w centrum Paryża w systemie hotelarskim.
Posiadam do wynajęcia mieszkanie w 10 dzielnicy Paryża, w bardzo klimatycznym miejscu ("rzut kamieniem" do CANAL SAINT MARTIN). W mieszkaniu może zamieszkać od 2 do 4 osób.

Dodatkowo oferuję transport z lotniska w Beauvais na konkretny adres w Paryżu i z powrotem.

Witam
Czy nadal aktualne??
Potrzebuje noclegu na 2-4 maj dla dwóch osób..
Proszę o informację, będe wdzięczna
Pozdrawiam
Karolina [COLOR="Silver"]

Edytowane przez Carolka30
Czas edycji: 2013-04-02 o 20:51
Carolka30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-06, 00:42   #50
Indya
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Indya

Z hostelami i mieszkaniami nie wiem jak jest ale najlepsza opcja hotelowa to chyba f1. Racja, że jest tam dość hermetycznie (plastikowo) ale przez to wszystko jest bardzo czyste i fanie zorganizowane. Pokoje nie są wielkie ale też nie malutkie, tv w pokoju oraz umywalka i ręczniki, śniadanie w cenie. Łazienka z prysznicami jest na zewnątrz ale jest również czysta i funkcjonalna. Byłam zadowolona z obsługi - profesjonalna, codziennie sprzątanie a jak mieliśmy problem z zainstalowaniem czegoś w telewizji to wystarczyło zgłosić recepcjoniście i od razu przychodził jakiś technik zająć się problemem. Jeśli ktoś oczekuje luksusów to nie polecam, ale jeśli chodzi o coś funkcjonalnego i ekonomicznego dla młodych ludzi (lub po prostu nie wymagających ludzi) to jest to świetny wybór.
Konkretniej piszę o f1 na południu przy Porte de Chatillon.
Indya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-06, 08:13   #51
emememsik
po prostu Em :)

Ja spałam w dwóch F1 i łazienki były w pokojach. Skromnie, ale czysto i stosunkowo tanio.
Stary 2013-04-09, 22:57   #52
robertozab
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Doroteczka75 Pokaż wiadomość
Hej Wszystkim,

Witam,

Jeśli mieszkanie jest aktualne poproszę o szczegóły na maila.
robertozab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 19:03   #53
Carolka30
Przyczajenie

GG do Carolka30

Dziękuje za wszelkie info.
Pozdrawiam
Carolka30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-17, 23:34   #54
monika0593
Przyczajenie

Odświeżam wątek!
Czy oprócz do tej pory wymienionych miejsc znacie jakieś polecane miejscówki na nocleg w Paryżu (na studencką kieszeń )
Pozdrawiam
monika0593 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-10, 22:22   #55
solll
Zakorzenienie

A który hotel F1 najbardziej polecacie?
I ogólnie lepszy będzie 3ducks czy F1? Chciałam jechać z Tż na weekend pod koniec września.

solll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-03, 23:11   #56
balletoevs
Zakorzenienie

Hej mam pytanie trochę odmiennej natury. Nie chodzi mi o tani nocleg a hotel we względnie bezpiecznym miejscu (biorąc pod uwagę sytuację we Francji). Które dzielnice polecacie, a które odradzacie?
balletoevs jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-05-15, 20:32   #57
madziakoz
Przyczajenie

Byłam z moim narzeczonym na majówce w Paryżu - wszystko super, ale niektórych dzielnic takich jak Barbes trzeba unikać...

Co do hoteli znaleźliśmy przed wyjazdem stronę:
xxx

Dzięki niej zarezerwowaliśmy pokój w hotelu F1- całkiem dobre warunki.

Mieliśmy trochę problemów z dojazdem z lotniska bo firma, którą wynajęliśmy nie miała zezwoleń na przewóz osób - zatrzymała nas policja i musieliśmy sobie radzić sami :/ - nikomu czegoś takiego nie życzę...

Edytowane przez moniczorek
Czas edycji: 2017-05-16 o 20:11 Powód: link
madziakoz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości