![]() |
#2041 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4
Cytat:
![]() ![]() To fakt, na dziewczynki można się nieźle obłowić. Dzisiaj byłam w dwóch lumpach W tym z nowym towarem to szok jak babki brały, sciagaly wieszak po wieszaku od razu... Musze z rana teraz pojechac, jednak sporo sie zaoszczedza |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2042 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, gratuluję wspaniałych łowów ciuszkowych
![]() Ja dziś po wizycie dowiedziałam się, że Maks nabiera mocy z przybieraniem na wadze, bo 3 tygodnie temu było 705g a dzisiaj 1350g! Lekarz się śmiał, że nadrobił ostatnią zaległość. Wg siatki centylowej, w tej chwili idealnie znajduję się w 50 centylu ![]() ![]() Ja ciuszki dostanę od koleżanki która ma synusia ze stycznia. A resztę dokupi tż w uk, bo w angielskim pepco body czy spioszki są za funta, a w polskim po 10-15zł! Okazało się, że lekarz ma już limity przyjęć na ten rok i może być problem z następną wizytą u gina i musiałam zmienić przychodnię na inną, gdzie przyjmuje mój gin. Ale już dogadałam się z nim co do tego, że będę rodzić w jego szpitalu. Jakoś bezpieczniej się czuję. Szczególnie, ze szpital który do tej pory brałam pod uwagę w zeszłym roku dostał zbiorowy pozew z powodu ,śmierci maluszka przy porodzie(za późna decyzja o cesarce) oraz niedotlenieniu maleństwa. Jakoś mnie to bardzo zaniepokoiło i zmieniłam szpital. No i dostałam w końcu skierowanie na krzywą. Idę pojutrze ![]() Dziewczyny pytanko, czy możemy w ciąży i podczas karmienia piersią pić napar z liści pokrzywy? ![]() Edytowane przez yabadabadooo Czas edycji: 2017-05-15 o 23:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2043 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny,piekne lowy!!! Ja moze wybiore sie w czwartek, ale teraz nic mniejszego niz 68 nie biore. Przy Natalce nie robilam zapasow ciuchowych, w rozmiar 68 przeszla jak miala miesiac, w efekcie sporo ubranek w tym rozmiarze kupowala mi mama na szybko.
Ja dzis wieczorem ide do gina. Corka miala goraczke od soboty, wczoraj jej przeszlo i nic poza goraczka jej nie dolegalo. Podklady do przewijania sie przydaja bardzo, uzuwalam ich przez caly czas poki uzywalysmy pampersow. Octanisept uzywalam do pepka i na swoja rane. Male opakowowanie spokojnie mi wystarczylo. Moim zdaniem nie ma co robic zapasow kremow, kosmetykow, pampersow, bo moze sie okazac, ze dziecko jest uczulone na cos. Pampersow w rozmiarze 1 nie kupujcie wiecej niz dwie paczki, bo dziecko moze szybko z nich wyrosnac. Musze sie zabrac za te zakupy w Gemini. Poza tym to pogoda u nas piekna! Przed chwila przyjechala nam kanapa do salonu 🙂 |
![]() ![]() |
![]() |
#2044 |
Zadomowienie
|
Miłego wtorku😊
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2045 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W aplikacjach ciążowych jest napisane "nie przemęczaj się, dużo odpoczywaj" a mi się właśnie chce robić dalej porządki, korzystać z pogody, ćwiczyć w nie leżeć w łóżku. Już to kilka miesięcy praktykuję i mam dość ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2046 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry, rano padał deszcz ale w końcu wyjrzało slonko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2047 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Ja dzisiaj idę na pierwsze zajęcia w szkole rodzenia (o 17:00) ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2048 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2049 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=yabadabadooo;738418 86]Dziewczyny, gratuluję wspaniałych łowów ciuszkowych
![]() Ja dziś po wizycie dowiedziałam się, że Maks nabiera mocy z przybieraniem na wadze, bo 3 tygodnie temu było 705g a dzisiaj 1350g! hej dziewczynki ![]() Yabadabadoo gratki za wizyte ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2050 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ładnie przykoksił ! Pokrzywa jest wskazana jak najbardziej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2051 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() tez mam przyplyw takiej energii ze nie moge usiedziec w miejscu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2052 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
![]() Ktory to szpital? Ja mialam rozpisane wizyty do konca ciazy lacznie z popołogową juz w 7tc:p Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2053 |
Rozeznanie
|
no a teraz krotka opowiesc o moim braku mozgu czyli co sie stalo w niedziele.. na ogrodku mamy taki mini plac zabaw z hustawkami i zjezdzalnia. tak wiec moj młody jako ze wszyscy sasiedzi sie rozjechali i nie mial sie z kim bawic ciagnal mnie zebym sie z nim huśtała. No wiec wgramoliłam sie na to hustawke i sie hustam i nagle nie wiem jak z niej zlecialam. Normalnie ja taki szoki leze na tej ziemi i taka panika juz, mąż do mnie podlatuje i mnie zbiera. Wstalam pochodzilam chwile, kregoslup mnie nawalał jak nie wiem co, brzuch zaczal bolec i w panice dzwonie do lekarza czy jechac na IP czy nie. Kazal mi wziac nospe, polozyc sie i jak brzuch bedzie bolal lub nie bede czula ruchow to biegusiem przyjezdzac. Ja juz bylam tak spanikowana ze wszystko mnie bolalo i oczywiscie wsiadlam w samochod i jade. Na szczescie nic sie nie stalo, badanie wyszlo dobrze a lekarz oczywiscie na mnie sie nadarł ze kto madry w ciazy wchodzi na hustawki jak to taka niezgrabnosc u nas teraz
![]() wiec obeszlo sie na strachu a plus calej sytuacji ze mala zostala zbadana 1,5 tyg wczesniej i moja szyjka sprawdzona ze nadal sie trzyma ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2054 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Przyznam sie, ze ja tez gupia. Ostatnio w szafie siedzialam swojej, a ze mam taka wysoka z pawlaczem, do sufitu to podstawilam krzeslo. Oczywiscie ja karakan i nadal bylo mi za nisko, to zaczelam sie wspinac po polkach i bedac tak na gorze sobie pomyslalam, ze teraz wystarczy ze sie poslizgne czy cos i nieszczescie gotowe... Nikogo w domu nie bylo poza mna i psem... Jakos zlazlam.. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2055 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wizyta na pierwszej stronie nie podana ![]() Karny banan dla Ciebie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2056 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() hehe powiedzialabym ze jestes jeszcze lepsza z tym wspinaniem sie ode mnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2057 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2058 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- jest tak cudnie a ja musze cos wykombinowac na obiadek... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2059 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A na obiadek może chłodniczek? Taki ładny, ciepły dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2060 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() ![]() Dzieki za rady ![]() ![]() Milego dnia Wam zycze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2061 |
Madi
|
Dziewczyny niepokoje się, mały kilka razy dziennie tak dziwnie się zachowuje od jakiegoś tygodnia, wygląda to tak, że nie rusza się a w momencie po prostu drży, nie kopie, nie przeciąga się tylko tak drży, nie wiem z czego to może wynikać, nie przykładam zimnych rąk do brzuszka, ani w takiej chwili nie wystawiam na światło np jasnego słońca, normalnie siedzę sobie i czuję jak on drży i tak ze trzy razy dziennie co to może być??
To jest 29tydz a wizytę mam za tydzień dopiero...
#2062 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poćwiczone, roomba wyczyściła podłogi, rozwieszę pranie i dalej porządkuję naszą sypialnię. Ale fajnie, balkon i okno otwarte, brakowało mi tego ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2063 |
Zadomowienie
|
przyszła mi paczka z koszulami za 18,90 i kilkoma rzeczami dla maluszka
![]() koszule prześlę Wam niebawem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2064 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2065 | |
Madi
|
Cytat:
Normalne kopniaki też odczuwam, i rozciąganie i jak sie przeciąga, i rozkłada, ale takie drganie to nie wiem czy normalne...
![]() |
#2066 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a w sobote maja przyjsc upały. Ale bedziemy puchły hehe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2067 |
Zakorzenienie
|
Hm..Magia nie mialam tak nigdy..ale jak Cie to uspokoi to pewnie idz i skontroluj. Choc to pewnie nic takiego
![]() Dzieczyny kocyk ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2068 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2069 |
Zakorzenienie
|
Judis
Super ciuszki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocyki minky sobie ogladam ale nie umiem sie zdecydowac.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.