|
|
#2671 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
![]() Cytat:
szczęściara!Cytat:
ja szukam takiej co by się mój małż nie wstydził z nią iść, bo będzie często sam chodził z wózkiem
|
|||
|
|
|
#2672 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nam ostatnio w przychodni pielegniarka mowila ze mamy przyjsc na jakies szczepienie (co jest zaplanowane na 6 rok życia) zaraz po piątych urodzinach. pytam ją po co tak wczesnie? odp. że 6 rok życia to kazdy dzień po 5 urodzinach. powiedzialam jej że w lipcu rodze i nie zamierzam sie z tym spieszyć. aona na to " ale tak co przyjdziecie bo ja musze sie potem w sanepidzie tłumaczyć"... no to argument! przekonala mnie.. w d... mam jej sanepid. pójde jak uznam że jest dobry czas. też nie mam torby do wózka. jak nie znajde nic to mam jedną taką grafitową, sportową. ewentualnie ona bedzie robić za torbe na pieluchy..
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam przy wózku, muszę kupić i najlepiej jednolitą, te wasze śliczne, ale misie i kwiatki w grę nie wchodzą, mąż będzie z nią chodzić wiec...
Ja nie mam żadnej aplikacji i mi z tym dobrze o nadwadze dowiem się od lekarza ![]() Czekamy wue. Chilli, może się czegoś dowiesz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2674 | |||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() Cytat:
Oszczędziłam na foteliku i bazie więc kupuję torbę ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
Nieprawda Będzie chodził z torbą od wózka
|
|||
|
|
|
#2675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- U mnie też mąż będzie chodził. Nic mu nie będzie. Torba jest przy wózku, a nie na jego ramieniu.
|
|
#2676 |
|
Zadomowienie
|
musze kota iść obciąć. strasznie traci futro. czeszemy non stop ale nic nie pomaga. gdzie sie nie położy to zostawia kłaki..
na jesień sama ją obcinałam ale to za długo trwało. za to potem futerko odrosło mieciutkie i go nie traciła. teraz juz z tym brzuchem nie dalabym rady nachylać sie nad nią i ciąć.. nie wiem czy to nie braki jakis witamin albo poprostu starzeje sie? ma 9-10 lat juz.
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
Mój ma 11 lat i okropnie się sypie. Ale chyba bym nie obciEla.
|
#2678 |
|
Zadomowienie
|
Chili powodzenia jutro w urzędzie, może się przydać
![]() Ja na razie nie kupuję torby do wózka, ta przy wózku wydaje się całkiem sensowna. Jak będziemy gdzieś wychodzili we 3 to i tak będę nosiła swoje zwykłe torebki. Przesunęli mi jutrzejszą wizytę na inną godzinę, więc mogę iść na warsztaty. Ale za to teraz nie wiem czy mi się chce
|
|
|
|
#2679 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#2680 |
|
Wtajemniczenie
|
LIPCÓWKI część 5.
Ja nie mam torby przy wózku bo nie mam wózka
a jak mnie Młody weźmie z zaskoczenia np 2 tyg wcześniej to będą dopiero jaja No cóż, nie ma ryzyka nie ma zabawy hahah nie słuchać mnie dzisiaj bo jestem w głupkowatym nastroju :PA z miłych rzeczy to dzwoniła właśnie teściowa i przywiezie mi pierożki ruskie ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2682 |
|
Raczkowanie
|
He He Chilli ja to samo przeczytałam i w szok wpadłam. Ze jak to własne mleko, ze już. Hehe
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na macierz idę na 80%. Nie wyobrażam sobie po pół roku dostać 60%.
|
#2684 |
|
Rozeznanie
|
Haha, dokładnie 😆 Mój mąż mi na e-mail wysłał linki z prezentami dla siebie, więc ja zrobię podobnie 😃 Gdybyście miały jakieś pomysły na prezent dla siebie, to piszcie. Może coś mi jeszcze wpadnie w oko ☺
A ja czekam na moją mamę, ma dzisiaj przyjechać, ugotuje mi rosół, młodą kapustkę i kotlety siekane z piersi kurczaka 😍 Obiady na cały tydzień, żebym nie musiała stać przy kuchni ☺ Z jednej strony fajnie, że mam taką pomoc teraz jak muszę leżakować, ale z drugiej strony... czuję się teraz zależna od wszystkich, sprzątać mi zakazali, do sklepu sama jechać nie mogę. |
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłyście ostatnio jakiś ciuszek dla siebie? Wrzucie inspiracje bo nie mam w czym chodzić ;(
|
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również idę na 80%. 60% to żarty jakieś
Co do torby, to obecna w anexie jest okropna, to jest w ogóle plecaczek taki. Chce kupić inna, ale żadna mi jeszcze w oko nie wpadła. Taedio wytłumacz mężowi, że to jest torba dziecięca, a nie damska. Bo taja ma być przecież, ani damska ani męska.U mnie niedługo obiad i potem spacer z koleżanką Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
Udało mi się nagrać filmik jak fasolka się przeciąga
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też z chęcią bym coś kupiła, więc też czekam na inspirację...
Idę dziś z synem.na trening.piłki musi mi.być wygodnie i zupełnie.nie wiem.co ubrać koszulki, krotkie... sukienka odpada... ( to boisko ) no nie wiem poprostu... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie, ciągle chodzę w tym samym. A ostatnio jak byłam w galerii to widziałam same piękne rzeczy, ale nieciążowe. I myślałam sobie, że jak człowiek szuka to nie znajdzie, a jak teraz takich nosić nie mogę to mi się nagle wszystko podoba ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Mała może jeansy i thirt?
|
#2691 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój synu chyba wie kiedy chcę go nagrywać, bo wtedy się nagle uspokaja, rzadko uda mi się coś sensownego złapać
|
|||
|
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Może mi doradzicie. Zdecydowalam, że na to wesele w sierpniu ubiore princeske. A we wrześniu na ślub sis ołówek.
Narazie szukam princeski. Jest ta fioletowa w kwiaty. Ale chyba w czerwonym czuje się lepiej. I teraz ktora? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
|
|
#2693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co ja sama nie wiem co myśleć tłumaczyłam sobie to jesCze w ten sposób że jeśli chodzi o autyzm to może nie konieczna ta szczepionka go wywołuje tylko tak jakby szybciej uaktywnia ... Zaczęłam się zastanawiać dlaczego w ogóle nie ma do wyboru pojedynczych ... Cytat:
Fajna :p Ja też muszę kupić coś bo moja od wózka jest brzydka ale myślałam żeby kupić coś na wzór obag i doczeic bo też widziałam że spoko wygląda :p Ja biorę macierzynski 100% i 60% ponieważ bardziej się to opłaca jak ktoś na rękę dostaje minimalna krajowa i tak mi wyrownaja do 100 drugie pół roku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciążowe ciuszki piękne, ale szkoda wydawać tyle kasy na dwa miesiące
|
|
|
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Moralle mnie się bardziej podoba ta 2, tylko nie wiem czy biust będzie bezpieczny
ta pierwsza jak dla mnie bardzo księżniczkowa, a ja za takimi nie przepadam. Ogólnie czerwień super![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
Ja też nie kupuję ciążowych, ale w tych nieciążowych, które mi się podobają to ja brzucha nie upcham ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
Nie noszę jeansow... nigdy nie moge trafić dla siebie... a tshirty przykrótkie się robią
i brzuch na dole widać:/ Ostatnio na treningu byłam tak ![]() Moja ukochana koszulla sportowa... ale dziś już ten zestaw odpada... ejć... jeszcze sobie do.prania niechcący wrzuciłam koszylke ktora byla by ok, wyciągnęłam rano i położyłam na koszu... a potem z kosza wrzuciłam pranie poszła :/1494935110556.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Cytat:
U mnie w przyszły weekend ma być 27st!
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Tu jest wytłumaczone dlaczego warto wziąć opcje 100 i 60 w razie minimalnej krajowej
http://grunttobunt.com.pl/zasilek-ma...z-ile-zyskasz/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Właśnie zadzwoniłam do mojego urzędu gminnego i babka mi powiedziała co muszę mieć więc nie jadę jutro potrzebuje pit 11 za 2015 r. i skoro zmieniłam pracę od tamtej pory to umowy o pracę ,świadectwa pracy lub wypowiedzenie jeśli umowa została rozwiązana szybciej.Dodatkowo ze względu na to ,że jestem bezrobotna to muszę z urzędu pracy zaświadczenie wziąć od kiedy jestem zarejestrowana z kwotą zasiłku a tż jeżeli nie zmieniał pracy to nic nie potrzeba bo sami sprawdzają w skarbówce.
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli tak, to chyba by mi też tak lepiej było... chociaż nie wiem czy nie wyjdzie na jedno. Morelle Sukienki śliczne, lecz nie z mojej bajki... ale jeśli mam doradzić to ta pierwsza, w drugiej nie podoba mi sie ta koronka :/ Emmos Mój też maruda i.myślę, że nie jednokrotnie torbę bedzie.musiał jednak zarzucić na ramię, wiec mój tylko neutralną, zreszta.jemu.tez ma sie.podobać i.ma czuć sie swobodnie, nie chcę zeby dodatki były.pode mnie tylko, a wybór unisx- ów ejst na szczęście spory ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-16 o 13:55 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

szczęściara!

Nieprawda 

Bo taja ma być przecież, ani damska ani męska.