|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4981 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 5
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jakieś zdjęcia będą Beatko?? Coś mi się stało w dłonie ![]() ![]() ![]() Zmykam Ślicznotki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4982 |
Rzabbocop
|
Ivuś a tylko sie łuszczy czy masz zaczerwienione?
mnie się robią między palcami takie łuszczące sie strupki, z których często sączy się płyn i najczęściej mam to od wszelkiej chemii pseudocytrusowej, zwłaszcza od tych "lepszych" płynów do mycia naczyń |
![]() ![]() |
![]() |
#4983 |
sophisticated
|
Milgryfku poleciało
![]() Iwonka u mnie blankiety są porozkładane w strategicznych miejscach, można wziąć samemu i wypełnić, tylko nie wiem jak jest z przesyłką zagraniczną, ale nigdy nie widziałam żeby były jakieś specjalne, najlepiej dopytaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4984 |
Zakorzenienie
|
Iwonko zdjęć chyba nie mam za dużo, jedno może
![]() ![]() Iwuś mnie się czesto alergicznie skóra na dłoniach łuszczy i pęka, od detergentów różnych najczęściej ![]()
#4985 |
Zakorzenienie
|
Iwonka ja też obstawiam detergenty
![]() wczoraj kupiłam sobie ten koszyk w Solarze za 69 zł, a na allegro http://www.allegro.pl/item352146867_...k_torebka.html niezłe biznessy ludzie robią ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#4986 |
Zadomowienie
|
Iwonko na paczki zagraniczne jest specjalny blankiet.
Butki to chciałam pantofelki ale znalazłam tylko jedne czarne i ten czarny taki brudny, przykurzony był fuj. Na lato butki mam. Beatko powiedz jak wyglądało przyjęcie komunijne, bo ja mam 18.05, na godz.8 więc myślę że około 11 będę w lokalu i tak nie bardzo wiemy jaka kolejność: przekąski ( takie 2 śniadanie), tort+kawa, obiad? Brewka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4987 |
Zakorzenienie
|
a ja nie mam komuni a poszłabym z chęcia
![]() dopiero za 4 lata buuuuuuuuuuuuuuu
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#4988 | |
sophisticated
|
Cytat:
![]() ![]() a ten lokal macie na czas nieograniczony? bo po torcie i kawie nikt nie będzie głodny przez godzinę, dwie, przynajmniej ja bym nie była ![]() też miałam ten kłopot w zeszłym roku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4989 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zmykam domku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4990 |
Zakorzenienie
|
Milgryfku u nas się od obiadu zaczęło, msza była o 10.30 po 12 byliśmy w lokalu.
Trochę zetrwało z życzeniami. Potem były ciasta, lody, potem jakaś zimna płyta a po 19 ciepła kolacja. Edit: No i w miedzy czasie jeszcze nieszpory były ![]() Ja wogole nie wiem po co tyle jedzenia ![]() Przecież normalni ludzie nie jedzą non stop, no przynajmniej ja ![]()
#4991 |
Zakorzenienie
|
czeee, Słoneczka
Dzis dotarła do mnie kolejna przesyłka od Rzabbci. I chciałam sie z Wami podzielić wrażeniami. Zdumiona jestem, że miękki stanik potrafi "coś" z piersiami zrobić. Polskie miękkie staniki to takie "worki", które kształtu nie nadają - przynajmniej ja mam takie doświadczenia. A tu harmony zbiera do środka i cycuszki sterczą sobie ładnie do przodu. Efekt pusch-upa bez protez poduszkowych. I nie ma praktycznie żadnej różnicy w wielkości biustu (w ubraniu) miedzy usztywnionym brytyjczykiem frilly, a miękkimi. W Polskich miękkich stanikach to ja prawie terseka-deska.Strasznie się bałam, jak to bedzie z miękkimi, bo od lat tylko usztywnione, ale te od Rzabbki... Już nigdy nie założe innego stanika!!! ![]() Edit: dopóki Rzabba nie będzie mnie miała dość. ![]()
Edytowane przez maglisa Czas edycji: 2008-04-28 o 19:12 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4992 |
Zakorzenienie
|
Maglisko super że Ci staniczki podpasowały
![]() Te harmony to mi już od jakieś czasu po głowie lata ![]() Rzabka mi taki ładny Petrole pokazywała ![]() A ja dziś dosyć paskudny dzień miałam, najpierw plisko półtorej godziny w korku stałam a teraz źle się czuję, a miałam takie plany wkroczenia na dobrą drogę i odbycia treningu ![]()
#4993 |
sophisticated
|
haalloo!!!!
a wy co, agentkę oglądacie? ![]() Maglisko, znaczy tym razem rozmiar trafiony? gratuluję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4994 |
Zakorzenienie
|
No, udało się.
![]() To znaczy rozmiar jest ten sam, ale staniki jakieś więksiejsze sie okazały. ![]() A jeden jest w ślicznym, rzabbim..ups.. rzabim.., znaczy żabim ..kolorze. aA znów drugi to właśnie harmony. I ciekawa rzecz. CZarny (w identycznym rozmiarze był ewidentnie za mały, miska zbyt płytka. Obwód natomiast miał taki jakiś rozciągliwy. Nie to, ze za luźny, ale elastyczny. Natomiast biały jest z miską tak na styk, jak sie wyprostuje, to Raabba sie dopatrzyła leciutkiego bułkowania miskowego, ale tak wyprostowana jak na zdjęciu to nie chodzę. NAtomiast obwód w tym biały zdecydowanie sztywniejszy, mniej elastyczny niż tym czarnym. I pobiegałam dzisiaj. ![]() Bo strasznie przez ten ostatni tydzień sie zapuściła. Ani siłowego ani biegania nie było. ![]()
#4995 |
Zakorzenienie
|
Brewuś ja tej baby nie oglądam, chyba ze w celach rozrywkowych czasami mi się zdarzy
![]() A co znowu wymyśliła ? Idę pod prysznic, a ta moja góra do prasowania sobie rośnie, i rośnie ...... ![]() Pa Ślicznoty cycate ![]()
#4996 |
Zakorzenienie
|
Brewko, czy Ty, jako mniejbiuściasta
![]() ![]() ![]()
#4997 |
sophisticated
|
rozmiar stanika nie wpływa zasadniczo na wielkość biustu
![]() ![]() Beatko nie wiem za bardzo, bo jak ją zobaczyłam to się przełąćzyłam w pośpiechu ![]() dobranoc Śliczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to co mnie uderzyło: w brytyjskich stanikach, czy to w miękkim, czy lekko usztywnionym biust w ubraniu ma taka sama wielkość, jest zebrany do środka i taki ..no..bardziej do przodu. ![]() W polskich usztywnionych wygląda na większy niż w miękkich.
![]() |
#4999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie po to przyszłam, ale Maglisa pięknie napisała to co chciałam powiedzieć ![]() dziś przyszły śliczności od Rzabbci ![]() ![]() ![]() iiiiiiii uwielbiam gossarda!!!!!! ![]() pięknie zbiera biust, robi nawet przedziałek ![]() ![]() i jest miękki!!! jestem zachwycona ![]() ![]() Magliś już wiem dlaczego tak mieszałam z picasą: po otwarciu programu pojawiał sie komunikat, ze za mało pamięci niz program potrzebuje, to go nosiłam, to tu to tam ![]() ![]() aha, i odnotowałam weekendową stratę, zgubiłam kolczyka od kompletu, przeszukałam dziś całe podwórko, dom, samochód, pojechałam nawet do babci szukać i nic. A byłam jak pies tropiący. Jak ja nienawidzę rozstawać sie ze swoja biżuterią, no nie cierpię! ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5000 |
Zakorzenienie
|
Gadmarka, nie martw się, kolczyki od kompletu mają to do siebie, że po kilku latach się zawsze odnajdują i dlatego nie należy wyrzucać tego pojedynczego
![]() Ja w tym roku znalazlam w szafie w biurze rękawiczkę, która mi zginęla w poprzednim sezonie ![]() Postanowilam się wpisać jako ostatnie przed zamknięciem wątku ![]() Coś sobie zrobilam z lydką, najpierw mialam skurcz taki, że prawie się daram, a teraz boli. Od soboty tak, i w dodatku oślica ze mnie, bo to nawet nie od żadnego treningu, tylko od butów na wysokim obcasie, w których chodzilam w piątek ![]() Coś mi się stalo w klawiaturę też - litera l jest bez kreseczki, inne polskie znaki są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5001 | |||
Zakorzenienie
|
Midi.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A jeśli chodzi o staniki, to Ty raczej z mniejbiuściastych jesteś? - bo nie pamietam dobrze. I masz takie same spostrzeżenia jak ja...
![]() |
#5002 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Magliś postaram się, ale nie obiecuję ![]() ![]() ![]() a ja małobiuścasta, ajk najbardziej ![]() znalazłam staniki z przed ostatniego stanu karmnikowego i miałam 80D ![]() ![]() WIWAT!!!!!! ![]() ![]() ![]() i znajdę stanik dla swojej małobiuściastej siostry ![]() ![]() Midi, one zawsze się znajdują, te zguby jedne, jak tylko uzupełnię braki, to one hyc i wyskakują nie wiadomo skąd ![]() ![]()
![]() |
#5003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To teraz powinnas 30H ![]() ![]() ![]() Ja się za średniobiuściastą uważam (dawniej 85B, teraz 75F), to Ty ze swoim D jesteś wilkobiuściasta. ![]() ![]() ![]() I WIWAT RZABBA - MISZCZ NAD MISZCZE!!!! Bo nam w głowach poprzestawiała i światopogląd biuściasty zmieniła. O raju, zaraz Rzabbka wątek zamknie. 5003 stuknęło. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5004 |
Zakorzenienie
|
no bo to był stan przejściowy sprzed 4 lat, kiedym byłam pełna mleka
![]() potem to wszystko zleciało do marnego 75a ![]() ale jak wczoraj ogladałam te staniki, to uwierzyć nie mogłam, ze to moje ![]()
![]() |
#5005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5006 |
Zakorzenienie
|
potem tak, jak skończę karmić
![]() ![]()
![]() |
#5007 |
Rzabbocop
|
Uwaga na łapki po przytrzasnę
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...16#post7385516 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.