|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2
chyba kupie sobie na urodziny emerald dream estee lauder
chodzi ten zapach kolo mnie od dawna i dzis chyba juz sie nie opre
|
#4922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW. U mnie jeden sąsiad jako były DJ w kółko mnie katuje wszelkim umcy umcy a drugi z kolei puszcza jakieś weselne przyśpiewki Ja siedzę właśnie z mokrymi włosami(bo rezygnuję chwilowo z suszarki - trzeba o włoski dbać, a przynajmniej do czasu zakupu nowej z zimnym nadmuchem ).Mam ochotę wybrać się do G.Krakowskiej, ale chyba skoczę w przyszłym tygodniu bo teraz długi łykend i pewnie straszny ścisk tam będzie
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2008-04-29 o 08:40 Powód: dopisek ;) |
|
|
|
|
#4923 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Na swoją "obronę" mam jeszcze fakt, iż ta sąsiadka słucha tego radia bardzo często i równie często odprawia ze słuchaczami modły, a zawodzi jak... Robi tow przerwach między dosyć głośnymi awanturami z synem alkoholikiem .Nie pomyślałam, że może być ścisk, a ja właśnie dziś wybieram się do Krakowa na te zakupy . W dodatku jadę autem, nie pociągiem jak planowałam, bo muszę zabrać psa (później jadę prosto do Rybnika). Z psiakiem też wiele nie pozwiedzam, czyli zostaje mi odbiór zamówienia w Wierchach i kilka antykwariatów. Nic to, nadrobię w środę w Rybniku. W związku z czym proszę dać mi lańsko profilaktycznie . Wczoraj dodałam jeszcze do zamówienia aptecznego micel Biodermy i teraz zastanawiam się po co, skoro mam jeszcze całe mleczko i micel avenki, mleczko oeparol, płyn do dem. oczu orlane i całą miniaturkę bi-facila . Jestem nieuleczalnie goopia zakupoholiczka!
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
Cienie i linery w tych samych numerach - 4 i 5
znów mnie skusiłaś! i sprzątnęłaś mi sprzed nosa granatowy i czarny lakier, a miałam na nie ochotę ![]() Widać mamy inne odcienie skóry, bo dla mnie np. nr 100 medium MK jest za ciemny, a dla Ciebie dobry ![]() Ciemnienia nie zauważyłam, ale nie używałam go na razie zbyt intensywnie |
|
|
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nawet nie chcę liczyć ile wydałam w tym miesiącu M.in. kupiłam tą maskę L`Oreala i ten środek na włosy Nisim oraz trochę innych pierdółek, ciuchów itp Apropos Nisimu, to sprawdziłam, ze paczka wysłana wczoraj i teraz pytanie czy wczoraj przed czy po 15 bo jak przed to może ten priorytet zdąży dolecieć, ale wątpię
|
|
#4926 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj, to mnie teraz przestraszyłyście
Jeden plus lub może minus, że raczej nie będę zakupoholiczką, bo mam ograniczone finanse Jestem studentką i tylko dorywczo sobie zarabiam (hostessa+konsultantka). Zauważyłam, że jak mam wydać swoje zarobione pieniądze to 10 razy się zastanawiam zanim wydam te 20zł Musi mi się coś naaaprawde bardzo spodobać albo ktoś tak zachwali, że się skuszę, ale na ogół kupuję racjonalnie i podejmuję decyzję dopiero jak oblecę kilka sklepów i porównam ceny+jakość+czy mi się podoba.Co do muzyki umc umc to lubię trance. Nie lubię typowego techno, bo same dźwięki elektorniczne mnie nie ruszają. Musze mieć wokal! W sierpniu wybieram się do Wrocławia na Creamfield`s (jako pracownik, bo wydać te 130 lub więcej zł. to żal a tak zarobie i posłucham:P). W sumie to ostatnio powaracam do muzyki lat 90-tych, typu Ace of Base. Poprawia mi humor, a nogi rwą się do tańca polecam posłuchać Te klimaty kojarzą mi się z odpustami w Białym Dunajcu i Zębie, jako mała dziewczynka chodziłam z kuzynką w wakacje po takich rozpustach i obkrążałyśmy ze sto razy zanim na coś się zdecydowałyśmy, a w tle zawsze leciała muzyka Ace of Base Piękne czasy, ech.
|
#4927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaki jest Twój ulubiony kawałek? ![]() (sąsiadce się należy o kurde, za niecałą godzine zaczynają mi sie zajęcia, a ja siedze w bieliźnie z mokrą głową idę stąd
|
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam uwielbiam wszystko co rockowe
Z umcy umcy też są nieraz fajne kawałki, przy Exie zaczęłam słuchać RMF Maxxx(w aucie tego słucha) i tam ciągle takie lecą, więc co nieco mi powpadało w ucho ![]() ------------- A wogóle to jestem zła, bo dziś u mnie strasznie zimny wiatr wieje
|
#4929 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja mam taką delikatną, żeby po rozczesaniu rano były o poządanej objętości, bo niestety jak umyję na dzień albo nie daj boże rozczeszę na mokro to są klapniete jak po żelazku (którego raz w życiu uzyłam i nigdy więcej
)Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
). Potem Hexx mi uświadomiła, że bardzo libi te lakiery więc tymbardziej jestem zadowolona. Tylko dostanę je później bo czekam jeszcze na jedną kredkę dla MagJi, która nie jest wystawiona jeszcze.A jak tam błyszczyki w końcu?
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
cześć laski
przypadła moja kolej na przeziębienie, ale nie daję się poza tym mam całe ręce pocharatane plus naciągnięte mięśnie w prawym ramieniu od niedzielnego karczowania działki TZ z pozimowych chwastów..ale jak to sie mówi-do wesela się zagoi (miejmy nadzieję)![]() 0306-dajcie sobie z juznietezetem jeszcze jedną szansę, tyle razem przeszliście, że jeśli nie spróbujesz to do końca życia będziesz się zastanawiać co by wyszło z tego |
|
|
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
ja się dałam wyciagnąć na wagary
nie dotarłam na uczelnie, tylko do arkadii ![]() a zaraz lecę odebrać paczke ze ☠☠☠☠☠☠☠☠☠u dzisiaj rano mi napisali, że zostałam wybrana do kampanii Łowicz "Kociołek do syta" przezornie wzięłam dzisiaj parasolkę i przyniosłam pranie z balkonu rano - i bardzo dobrze! w Warszawie pada coraz bardziej ;(
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
ED pachna wakacyjnie, sa lekkie, swieze, odrobine kwiatowe. cudo. nie kupilam ale wskazalam polacem i powiedzialam 'chcem'. nie ebdzie mial problemu z wyborem prezentu
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie normalnie lato w pełni, nawet mi lekko opaliło dekold i ramiona(użyłam filtra, ale o niskim faktorze). Chodzę sobie w bluzeczce na ramiączkach, ach
Cmoksiu zajrzałam na Twojego bloga i się zaśliniłam na widok tych naleśników z nutellą Jak mi się teraz słodkiego chceeee....
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Duzo bardziej spodobało mi się Bronze Goddess stojące obok
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
Isa chodź do mnie
mam jeszcze 2 naleśniki zawsze uważałam, że naleśniki z nutellą muszą być okropne - za słodkie, zapychające i ogólnie niezjadliwe, ale z tymi orzechami, sosem, śmietaną ubitą z likierem... niebo w gębie krótko mówiąc ja jestem nimi zachwycona, a to chyba dopiero druga rzecz, którą zrobiłam i tak mi smakowała trzymając się dalej tematu jedzenia - właśnie ledwo przytargałam do domu ponad 9kg DARMOWEGO jedzenia w słoikach dostałam ze ☠☠☠☠☠☠☠☠☠u 16 słoików (po 580g każdy) "Kociołków do syta" Łowicza przez ponad miesiąc mogę nie gotować
|
#4936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
A szukając czegoś dla babci spodobały mi się B.Banani Pure Woman
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A takich naleśników jeszcze nie jadłam nigdy i chyba muszę spróbować Zawsze jadłam tylko z dżemem albo same, ewentulanie na pikantnie z pieczarkami
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
isa dzis w galerii bylo wzglednie spokojnie, mozna bylo uderzac
ale sie ciesze, ze niedlugo wolne. jestem wykonczona.w GC ogladalam ta nowa, sloneczna serie deborah. niestety nie wzielam filtrowej sciagawki i nie wiem, czy one stablilne czy nie. wyglada to wszystko pieknie, tak wakacyjnie
|
#4940 | |||
|
Zakorzenienie
|
Strasznie wredna
Cytat:
![]() To całkiem tak jak ja Ale, ale ... od piątku nic nie kupiłam kosmetycznego Cytat:
Ach kiedy to było ... ok 12 lat temu. Paddy... moja wielka miłość Przez to ze mnie nie spotkał jest teraz w zakonie ![]() Nadal lubię "graną" muzykę a nie elektroniczną, choć niektóre kawałki podobają mi się - ale wybiórczo. Nie mam jednego ulubionego gatunku czy zespołu, ale najchętniej słucham Silverchair, Die Toten Hosen Co do RMF Maxx to słuchałam go bedąc w Krakowie. Już nie ma tego radja :Tzn. nazywa się teraz Planeta a to już chyba nie to samo... Cytat:
|
|
#4942 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#4944 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Co do liczenia, nie liczę nawet ile wydałam od piątku .Cytat:
.Aktulanie Path Cytat:
właściwie słucham wszystkiego prócz disco polo .Cytat:
._________________________ _________________________ ______ Dzisiejszymi zakupami pochwalę się jutro, jestem kosmicznie zmęczona, ale baaardzo zadowlona
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze powiedz, że vol. 2 (z Sandrą Nasic z Guano Apes), a będę Cię uwielbiać
|
#4946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Eh, kocham ten kawałek i słucham ostatnio na okrągło
|
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
koocham ten kawałek i do tej pory mam do Apo pretensje, że nie zagrali Path ani supportując Rammsteinowi, ani na swoim własnym koncercie w Stodole. Aż ich zbojkotowałam (przed 2 tygodnie, dłużej nie umiem ich nie słuchać )
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
Oho, chyba muszę sobie to coś "zassać" z emula
Bo GA to ja uwielbiałam kiedyś(kocham bezgranicznie piosenkę "You can`t stop me") a Sandra ma taki super głos ![]() --------------- Zorientowałam się wczoraj, że muszę kupić jakiś balsam do ciała, bo zostały mi same brązujące: z Nivei do ciemnej karnacji, z Ori zamówiłam niedawno brązujący i resztkę masła bursztynowego Ziaja I jeszcze mi się coś zachciewa jakiegoś podkłado-pudru w kompakcie ![]() EDIT: Dziewczyny co Wy na to? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251286 Czyżby się zmiana szykowała? Bo ja nie wiemco myśleć, jakoś się już przyzwyczaiłam do nazwy Wizaż
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Isa też rano zobaczyłam ten temat, nawet się już wypowiedziałam Lubię poczucie bycia wizażanką, ale lubię to miejsce, chcę, żeby się rozwijało Np. skoro może powstać kulinarne KWC, to faktycznie nazwa wizaż nijak ma się do tego Powstała też szafa... Wg mnie ona.pl nie jest takim złym pomysłem. Aga ja też uwielbiam ta piosenkę w tej wersji ![]() Co do zakupów, to wczoraj niechcąco wylicoytowałam dwie spódnice na Allegro - załozyłam sobie kwotę max, wyszłam z domu, wrociłam a tu niespodzianka W sumie liczyłam na jedną, teraz myśle, skąd wezmę kase Dziewczyny dziś kończy się drugi miesiąc mojego odwyku kosmetycznego! Osiągnełam spektakularny sukces Fakt, pieniądze wydawałam na inne rzeczy, ale z kosmetyków nie przybyło mi nic, poza absolutnie niezbędnymi produktami typu żel pod prysznic i koniecznym uzupełnieniem aptecznej pielęgnacji jeszcze w marcu. Tak więc jestem z siebie niebywale dumna Pooglądałam kilkanaście minut i zamknęłam strone nieporuszona z myślą "eee, w sumie nic mi nie potrzeba" Możecie mi gratulować - uwolniłam się ze szponów nałogu
|
|
|
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

chodzi ten zapach kolo mnie od dawna i dzis chyba juz sie nie opre 

. Przytargałam więc swój zestaw głośników, ustawiłam subwoofer tubą do niej i włączyłam ulubiony kawałek Apocalypticy
Teraz siedzę spryskana Elle i kontempluję piękno przyrody przy ukochanych dźwiękach
.
.
).
. Na swoją "obronę" mam jeszcze fakt, iż ta sąsiadka słucha tego radia bardzo często i równie często odprawia ze słuchaczami modły, a zawodzi jak... Robi tow przerwach między dosyć głośnymi awanturami z synem alkoholikiem
.
. W dodatku jadę autem, nie pociągiem jak planowałam, bo muszę zabrać psa (później jadę prosto do Rybnika). Z psiakiem też wiele nie pozwiedzam, czyli zostaje mi odbiór zamówienia w Wierchach i kilka antykwariatów.
.
znów mnie skusiłaś!
no i dodatkowo ciemniał na twarzy
M.in. kupiłam tą maskę L`Oreala i ten środek na włosy Nisim oraz trochę innych pierdółek, ciuchów itp
), dobrałam kolor farby (wzięłam kilka próbników, porobiłam kolorowe paćki na ścianach i już wiem, który kolor chcę), ale przy okazji nie byłabym sobą, gdybym nie weszła do perfumerii. Wróciłam bogatsza o kolejny zestaw ujędrniaczy L'Oreala, fuksjowy lakier do paznokci Inglota i kazałam sobie w SP farm odłożyć Skin oraz Cerruti Si dla jużnietezeta. Przed chwilką zrobiłam też zamówienie apteczne na Biodermy, filtry Avene, deo Vichy i złoty olejek Nuxe
idę stąd 

Jak mi się teraz słodkiego chceeee....
Przez to ze mnie nie spotkał jest teraz w zakonie