Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2 - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-29, 07:44   #4921
zizou
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2

chyba kupie sobie na urodziny emerald dream estee lauder chodzi ten zapach kolo mnie od dawna i dzis chyba juz sie nie opre
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 08:10   #4922
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Przy okazji podkurzyłam sąsiadkę (to tak a propos Cmoksiowej geriatrii), otóż zabrałam się za mycie balkonu, co by z łapkiem na nim popracować, a sąsiadka (stara dewota) wystawiła na swój balkon radio i na cały reg. słucha radia Maryja . Przytargałam więc swój zestaw głośników, ustawiłam subwoofer tubą do niej i włączyłam ulubiony kawałek Apocalypticy Teraz siedzę spryskana Elle i kontempluję piękno przyrody przy ukochanych dźwiękach .
Wredna jestem .
Hehe, aż sobie to wyobraziłam
BTW. U mnie jeden sąsiad jako były DJ w kółko mnie katuje wszelkim umcy umcy a drugi z kolei puszcza jakieś weselne przyśpiewki

Ja siedzę właśnie z mokrymi włosami(bo rezygnuję chwilowo z suszarki - trzeba o włoski dbać, a przynajmniej do czasu zakupu nowej z zimnym nadmuchem ).

Mam ochotę wybrać się do G.Krakowskiej, ale chyba skoczę w przyszłym tygodniu bo teraz długi łykend i pewnie straszny ścisk tam będzie

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2008-04-29 o 08:40 Powód: dopisek ;)
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 10:04   #4923
0306
Zadomowienie

GG do 0306
Talking Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Hehe, aż sobie to wyobraziłam
BTW. U mnie jeden sąsiad jako były DJ w kółko mnie katuje wszelkim umcy umcy a drugi z kolei puszcza jakieś weselne przyśpiewki

Ja siedzę właśnie z mokrymi włosami(bo rezygnuję chwilowo z suszarki - trzeba o włoski dbać, a przynajmniej do czasu zakupu nowej z zimnym nadmuchem ).

Mam ochotę wybrać się do G.Krakowskiej, ale chyba skoczę w przyszłym tygodniu bo teraz długi łykend i pewnie straszny ścisk tam będzie
To już nie wiem co lepsze, radio Maryja czy umcy, umcy . Na swoją "obronę" mam jeszcze fakt, iż ta sąsiadka słucha tego radia bardzo często i równie często odprawia ze słuchaczami modły, a zawodzi jak... Robi tow przerwach między dosyć głośnymi awanturami z synem alkoholikiem .

Nie pomyślałam, że może być ścisk, a ja właśnie dziś wybieram się do Krakowa na te zakupy. W dodatku jadę autem, nie pociągiem jak planowałam, bo muszę zabrać psa (później jadę prosto do Rybnika). Z psiakiem też wiele nie pozwiedzam, czyli zostaje mi odbiór zamówienia w Wierchach i kilka antykwariatów.
Nic to, nadrobię w środę w Rybniku. W związku z czym proszę dać mi lańsko profilaktycznie .
Wczoraj dodałam jeszcze do zamówienia aptecznego micel Biodermy i teraz zastanawiam się po co, skoro mam jeszcze całe mleczko i micel avenki, mleczko oeparol, płyn do dem. oczu orlane i całą miniaturkę bi-facila .
Jestem nieuleczalnie goopia zakupoholiczka!

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 10:30   #4924
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
ooo, jakie goshe kliknięte?
Cienie i linery w tych samych numerach - 4 i 5 znów mnie skusiłaś! i sprzątnęłaś mi sprzed nosa granatowy i czarny lakier, a miałam na nie ochotę

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
dla mnie był zbyt ciemny no i dodatkowo ciemniał na twarzy
Widać mamy inne odcienie skóry, bo dla mnie np. nr 100 medium MK jest za ciemny, a dla Ciebie dobry
Ciemnienia nie zauważyłam, ale nie używałam go na razie zbyt intensywnie
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 10:38   #4925
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
To już nie wiem co lepsze, radio Maryja czy umcy, umcy . Na swoją "obronę" mam jeszcze fakt, iż ta sąsiadka słucha tego radia bardzo często i równie często odprawia ze słuchaczami modły, a zawodzi jak... Robi tow przerwach między dosyć głośnymi awanturami z synem alkoholikiem .

Ja do umcy umcy w sumie nic nie mam, ale hity Energy 2000 to niezbyt moje klimaty

Ja nawet nie chcę liczyć ile wydałam w tym miesiącu M.in. kupiłam tą maskę L`Oreala i ten środek na włosy Nisim oraz trochę innych pierdółek, ciuchów itp
Apropos Nisimu, to sprawdziłam, ze paczka wysłana wczoraj i teraz pytanie czy wczoraj przed czy po 15 bo jak przed to może ten priorytet zdąży dolecieć, ale wątpię
Stary 2008-04-29, 11:00   #4926
zabula87
Wtajemniczenie

Oj, to mnie teraz przestraszyłyście Jeden plus lub może minus, że raczej nie będę zakupoholiczką, bo mam ograniczone finanse Jestem studentką i tylko dorywczo sobie zarabiam (hostessa+konsultantka). Zauważyłam, że jak mam wydać swoje zarobione pieniądze to 10 razy się zastanawiam zanim wydam te 20zł Musi mi się coś naaaprawde bardzo spodobać albo ktoś tak zachwali, że się skuszę, ale na ogół kupuję racjonalnie i podejmuję decyzję dopiero jak oblecę kilka sklepów i porównam ceny+jakość+czy mi się podoba.

Co do muzyki umc umc to lubię trance. Nie lubię typowego techno, bo same dźwięki elektorniczne mnie nie ruszają. Musze mieć wokal! W sierpniu wybieram się do Wrocławia na Creamfield`s (jako pracownik, bo wydać te 130 lub więcej zł. to żal a tak zarobie i posłucham:P). W sumie to ostatnio powaracam do muzyki lat 90-tych, typu Ace of Base. Poprawia mi humor, a nogi rwą się do tańca polecam posłuchać Te klimaty kojarzą mi się z odpustami w Białym Dunajcu i Zębie, jako mała dziewczynka chodziłam z kuzynką w wakacje po takich rozpustach i obkrążałyśmy ze sto razy zanim na coś się zdecydowałyśmy, a w tle zawsze leciała muzyka Ace of Base Piękne czasy, ech.

od 30.04.2004 MY
28.04.2012 ślub
zabula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 11:01   #4927
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:
Wiecie co, ja jednak jakaś nienormalna jestem . Wybrałam panele (oczywiście podobały mi się tylko te najdroższe ), dobrałam kolor farby (wzięłam kilka próbników, porobiłam kolorowe paćki na ścianach i już wiem, który kolor chcę), ale przy okazji nie byłabym sobą, gdybym nie weszła do perfumerii. Wróciłam bogatsza o kolejny zestaw ujędrniaczy L'Oreala, fuksjowy lakier do paznokci Inglota i kazałam sobie w SP farm odłożyć Skin oraz Cerruti Si dla jużnietezeta. Przed chwilką zrobiłam też zamówienie apteczne na Biodermy, filtry Avene, deo Vichy i złoty olejek Nuxe .
Przy okazji podkurzyłam sąsiadkę (to tak a propos Cmoksiowej geriatrii), otóż zabrałam się za mycie balkonu, co by z łapkiem na nim popracować, a sąsiadka (stara dewota) wystawiła na swój balkon radio i na cały reg. słucha radia Maryja . Przytargałam więc swój zestaw głośników, ustawiłam subwoofer tubą do niej i włączyłam ulubiony kawałek Apocalypticy Teraz siedzę spryskana Elle i kontempluję piękno przyrody przy ukochanych dźwiękach .
Wredna jestem .

a jaki jest Twój ulubiony kawałek?
(sąsiadce się należy )

o kurde, za niecałą godzine zaczynają mi sie zajęcia, a ja siedze w bieliźnie z mokrą głową idę stąd
Stary 2008-04-29, 11:51   #4928
isa666
Zakorzenienie

Ja tam uwielbiam wszystko co rockowe Pamiętam jak byłam małym dzieckiem(jakieś 3-5 lat) i słuchałam namiętnie Queen i innych rockowych zespołów, bo tata też taką muzę lubi i puszczał mi do snu Na zmianę z Tiną Turner i Philem Collinsem.

Z umcy umcy też są nieraz fajne kawałki, przy Exie zaczęłam słuchać RMF Maxxx(w aucie tego słucha) i tam ciągle takie lecą, więc co nieco mi powpadało w ucho
-------------
A wogóle to jestem zła, bo dziś u mnie strasznie zimny wiatr wieje Wyszłam na słońce i ledo 15 minut wysiedziałam, bo tak mi zimno było
Stary 2008-04-29, 11:57   #4929
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ja nie moge myc wlosow wieczorem bo rano mam szopke zawsze myje rano
Ja mam taką delikatną, żeby po rozczesaniu rano były o poządanej objętości, bo niestety jak umyję na dzień albo nie daj boże rozczeszę na mokro to są klapniete jak po żelazku (którego raz w życiu uzyłam i nigdy więcej )

Cytat:
chyba kupie sobie na urodziny emerald dream estee lauder chodzi ten zapach kolo mnie od dawna i dzis chyba juz sie nie opre
A jak on pachnie? przezornie nie wąchałam w sobotę

Cytat:
Ja zaraz jadę na rowerku wybierac perfumy dla babci- co jets tanie (znaczy z półki np. Celine Dion itp.) i trwałe? Babcia niestety nie okresliła co to ma być
Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Cienie i linery w tych samych numerach - 4 i 5 znów mnie skusiłaś! i sprzątnęłaś mi sprzed nosa granatowy i czarny lakier, a miałam na nie ochotę
Ja też się trochę zastanawiałam zanim kliknęłam, na granatowy liner kliknęłam bez namysłu bo dawno szukałam takiego koloru nic nie znalazłam a o goshu zapomniałam więc jak tylko zobaczyłam to musiałam, potem jeszcze dokupoiłam zielony. A lakierów sie bałam, recenzji o nowych wersjach prawie nie ma. a Dobrego czarnego (nawet jeśli ma być z drobinkami) i granatu też szukam a za tę cenę to marzenie (juz planowałam kupic na targach mały Orly za 15 zł 5 ml ). Potem Hexx mi uświadomiła, że bardzo libi te lakiery więc tymbardziej jestem zadowolona. Tylko dostanę je później bo czekam jeszcze na jedną kredkę dla MagJi, która nie jest wystawiona jeszcze.
A jak tam błyszczyki w końcu?
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 14:13   #4930
truheart
Zakorzenienie

cześć laski
przypadła moja kolej na przeziębienie, ale nie daję się poza tym mam całe ręce pocharatane plus naciągnięte mięśnie w prawym ramieniu od niedzielnego karczowania działki TZ z pozimowych chwastów..ale jak to sie mówi-do wesela się zagoi (miejmy nadzieję)

0306-dajcie sobie z juznietezetem jeszcze jedną szansę, tyle razem przeszliście, że jeśli nie spróbujesz to do końca życia będziesz się zastanawiać co by wyszło z tego
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 15:30   #4931
cmoksia
Zakorzenienie

ja się dałam wyciagnąć na wagary nie dotarłam na uczelnie, tylko do arkadii szukałam zielonej tuniki w H&Mie, nigdzie nie ma

a zaraz lecę odebrać paczke ze ☠☠☠☠☠☠☠☠☠u dzisiaj rano mi napisali, że zostałam wybrana do kampanii Łowicz "Kociołek do syta"

przezornie wzięłam dzisiaj parasolkę i przyniosłam pranie z balkonu rano - i bardzo dobrze! w Warszawie pada coraz bardziej ;(
Stary 2008-04-29, 15:52   #4932
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
A jak on pachnie? przezornie nie wąchałam w sobotę
ED pachna wakacyjnie, sa lekkie, swieze, odrobine kwiatowe. cudo. nie kupilam ale wskazalam polacem i powiedzialam 'chcem'. nie ebdzie mial problemu z wyborem prezentu
Stary 2008-04-29, 15:52   #4933
isa666
Zakorzenienie

U mnie normalnie lato w pełni, nawet mi lekko opaliło dekold i ramiona(użyłam filtra, ale o niskim faktorze). Chodzę sobie w bluzeczce na ramiączkach, ach Kocham taką pogodę, ale rano wiał strasznie zimny wiatr i nie wierzyłam, że będzie tak ciepło

Cmoksiu zajrzałam na Twojego bloga i się zaśliniłam na widok tych naleśników z nutellą Jak mi się teraz słodkiego chceeee....
Stary 2008-04-29, 17:36   #4934
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
ED pachna wakacyjnie, sa lekkie, swieze, odrobine kwiatowe. cudo. nie kupilam ale wskazalam polacem i powiedzialam 'chcem'. nie ebdzie mial problemu z wyborem prezentu
Już sprawdziłam- słodko-ogórkowo-kwiatowy, ale jakos tak zwyczajnie przeciętny dla mnie

Duzo bardziej spodobało mi się Bronze Goddess stojące obok
Stary 2008-04-29, 17:36   #4935
cmoksia
Zakorzenienie

Isa chodź do mnie mam jeszcze 2 naleśniki zawsze uważałam, że naleśniki z nutellą muszą być okropne - za słodkie, zapychające i ogólnie niezjadliwe, ale z tymi orzechami, sosem, śmietaną ubitą z likierem... niebo w gębie krótko mówiąc ja jestem nimi zachwycona, a to chyba dopiero druga rzecz, którą zrobiłam i tak mi smakowała

trzymając się dalej tematu jedzenia - właśnie ledwo przytargałam do domu ponad 9kg DARMOWEGO jedzenia w słoikach dostałam ze ☠☠☠☠☠☠☠☠☠u 16 słoików (po 580g każdy) "Kociołków do syta" Łowicza przez ponad miesiąc mogę nie gotować
Stary 2008-04-29, 17:46   #4936
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Już sprawdziłam- słodko-ogórkowo-kwiatowy, ale jakos tak zwyczajnie przeciętny dla mnie

Duzo bardziej spodobało mi się Bronze Goddess stojące obok
dla mnie sa cudowne, dawno sie tak na zadne perfumy nie napalilam
Stary 2008-04-29, 18:01   #4937
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie sa cudowne, dawno sie tak na zadne perfumy nie napalilam
A szukając czegoś dla babci spodobały mi się B.Banani Pure Woman
Stary 2008-04-29, 18:05   #4938
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
Isa chodź do mnie mam jeszcze 2 naleśniki zawsze uważałam, że naleśniki z nutellą muszą być okropne - za słodkie, zapychające i ogólnie niezjadliwe, ale z tymi orzechami, sosem, śmietaną ubitą z likierem... niebo w gębie krótko mówiąc ja jestem nimi zachwycona, a to chyba dopiero druga rzecz, którą zrobiłam i tak mi smakowała

trzymając się dalej tematu jedzenia - właśnie ledwo przytargałam do domu ponad 9kg DARMOWEGO jedzenia w słoikach dostałam ze ☠☠☠☠☠☠☠☠☠u 16 słoików (po 580g każdy) "Kociołków do syta" Łowicza przez ponad miesiąc mogę nie gotować
Z chcicy na coś słodkiego zajadam właśnie Bounty
A takich naleśników jeszcze nie jadłam nigdy i chyba muszę spróbować Zawsze jadłam tylko z dżemem albo same, ewentulanie na pikantnie z pieczarkami
Stary 2008-04-29, 18:09   #4939
zizou
Zakorzenienie

isa dzis w galerii bylo wzglednie spokojnie, mozna bylo uderzac ale sie ciesze, ze niedlugo wolne. jestem wykonczona.

w GC ogladalam ta nowa, sloneczna serie deborah. niestety nie wzielam filtrowej sciagawki i nie wiem, czy one stablilne czy nie. wyglada to wszystko pieknie, tak wakacyjnie
Stary 2008-04-29, 19:33   #4940
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Wredna jestem .
Strasznie wredna

Cytat:
Ja nie suszę suszarką a i tak moje włosy sa do

Cytat:

To całkiem tak jak ja Ale, ale ... od piątku nic nie kupiłam kosmetycznego

Cytat:
Ja tam uwielbiam wszystko co rockowe Pamiętam jak byłam małym dzieckiem(jakieś 3-5 lat) i słuchałam namiętnie Queen i innych rockowych zespołów, bo tata też taką muzę lubi i puszczał mi do snu Na zmianę z Tiną Turner i Philem Collinsem.

Z umcy umcy też są nieraz fajne kawałki, przy Exie zaczęłam słuchać RMF Maxxx(w aucie tego słucha) i tam ciągle takie lecą, więc co nieco mi powpadało w ucho
A ja słuchałam namiętnie Kelly Family Ach kiedy to było ... ok 12 lat temu. Paddy... moja wielka miłość Przez to ze mnie nie spotkał jest teraz w zakonie

Nadal lubię "graną" muzykę a nie elektroniczną, choć niektóre kawałki podobają mi się - ale wybiórczo. Nie mam jednego ulubionego gatunku czy zespołu, ale najchętniej słucham Silverchair, Die Toten Hosen

Co do RMF Maxx to słuchałam go bedąc w Krakowie. Już nie ma tego radja :Tzn. nazywa się teraz Planeta a to już chyba nie to samo...

Cytat:
Cmoksiu zajrzałam na Twojego bloga i się zaśliniłam na widok tych naleśników z nutellą Jak mi się teraz słodkiego chceeee....
Nie lubię Nutelli Ani innych podobnych kremow czekoladowych itp. W lodówce siedzą mi 2 i nie ma chętnego aby je zjeść ...

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 19:42   #4941
cmoksia
Zakorzenienie

Hosenka nie lubisz czekoladowo-orzechowych kremów?? oddaj mi
Stary 2008-04-29, 20:59   #4942
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Co do RMF Maxx to słuchałam go bedąc w Krakowie. Już nie ma tego radja :Tzn. nazywa się teraz Planeta a to już chyba nie to samo...
Jak to go nie ma?
Stary 2008-04-29, 21:08   #4943
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Jak to go nie ma?
Ajj pomyliłam się Chodziło mi o Radiostacje

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 21:52   #4944
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Ja do umcy umcy w sumie nic nie mam, ale hity Energy 2000 to niezbyt moje klimaty

Ja nawet nie chcę liczyć ile wydałam w tym miesiącu
Ja do umcy umcy też nic nie mam , nawet czasem lubię .
Co do liczenia, nie liczę nawet ile wydałam od piątku .

Cytat:
Napisane przez zabula87 Pokaż wiadomość
Oj, to mnie teraz przestraszyłyście Jeden plus lub może minus, że raczej nie będę zakupoholiczką, bo mam ograniczone finanse Jestem studentką i tylko dorywczo sobie zarabiam (hostessa+konsultantka). Zauważyłam, że jak mam wydać swoje zarobione pieniądze to 10 razy się zastanawiam zanim wydam te 20zł Musi mi się coś naaaprawde bardzo spodobać albo ktoś tak zachwali, że się skuszę, ale na ogół kupuję racjonalnie i podejmuję decyzję dopiero jak oblecę kilka sklepów i porównam ceny+jakość+czy mi się podoba.
Ja też wydaję (zresztą jak większość z nas) własne ciężko zarobione pieniądze, co i tak nie zmienia faktu, że jestem zakupo i kosmetykoholiczką .

Cytat:
a jaki jest Twój ulubiony kawałek?

Aktulanie Path

Cytat:
Ja słucham z równie wielką przyjemnością Marii Callas, Szostakowicza, Mozarta czy kawałków SOAD, co rumuńskiego folka właściwie słucham wszystkiego prócz disco polo .

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
0306-dajcie sobie z juznietezetem jeszcze jedną szansę, tyle razem przeszliście, że jeśli nie spróbujesz to do końca życia będziesz się zastanawiać co by wyszło z tego
Muszę to sobie dobrze przemyśleć, bo jesli nie będę potrafiła wybaczyć, a na razie nie potrafię, to nie ma to sensu. Zatruję życie sobie i jemu .

_________________________ _________________________ ______

Dzisiejszymi zakupami pochwalę się jutro, jestem kosmicznie zmęczona, ale baaardzo zadowlona .

Stary 2008-04-29, 22:15   #4945
cmoksia
Zakorzenienie

Cytat:
Aktulanie Path
jeszcze powiedz, że vol. 2 (z Sandrą Nasic z Guano Apes), a będę Cię uwielbiać
Stary 2008-04-29, 22:28   #4946
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
jeszcze powiedz, że vol. 2 (z Sandrą Nasic z Guano Apes), a będę Cię uwielbiać
Dokładnie ! Eh, kocham ten kawałek i słucham ostatnio na okrągło

Stary 2008-04-29, 22:35   #4947
cmoksia
Zakorzenienie

Cytat:

koocham ten kawałek i do tej pory mam do Apo pretensje, że nie zagrali Path ani supportując Rammsteinowi, ani na swoim własnym koncercie w Stodole. Aż ich zbojkotowałam (przed 2 tygodnie, dłużej nie umiem ich nie słuchać )
Stary 2008-04-30, 07:55   #4948
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Oho, chyba muszę sobie to coś "zassać" z emula Bo GA to ja uwielbiałam kiedyś(kocham bezgranicznie piosenkę "You can`t stop me") a Sandra ma taki super głos Uwielbiam jej słuchać

---------------

Zorientowałam się wczoraj, że muszę kupić jakiś balsam do ciała, bo zostały mi same brązujące: z Nivei do ciemnej karnacji, z Ori zamówiłam niedawno brązujący i resztkę masła bursztynowego Ziaja
I jeszcze mi się coś zachciewa jakiegoś podkłado-pudru w kompakcie

EDIT: Dziewczyny co Wy na to? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251286
Czyżby się zmiana szykowała? Bo ja nie wiemco myśleć, jakoś się już przyzwyczaiłam do nazwy Wizaż
Stary 2008-04-30, 08:31   #4949
snowqueen
Zakorzenienie

Dzień dobry

Isa też rano zobaczyłam ten temat, nawet się już wypowiedziałam Lubię poczucie bycia wizażanką, ale lubię to miejsce, chcę, żeby się rozwijało Np. skoro może powstać kulinarne KWC, to faktycznie nazwa wizaż nijak ma się do tego Powstała też szafa... Wg mnie ona.pl nie jest takim złym pomysłem.

Aga ja też uwielbiam ta piosenkę w tej wersji
Co do zakupów, to wczoraj niechcąco wylicoytowałam dwie spódnice na Allegro - załozyłam sobie kwotę max, wyszłam z domu, wrociłam a tu niespodzianka W sumie liczyłam na jedną, teraz myśle, skąd wezmę kase

Dziewczyny dziś kończy się drugi miesiąc mojego odwyku kosmetycznego! Osiągnełam spektakularny sukces Fakt, pieniądze wydawałam na inne rzeczy, ale z kosmetyków nie przybyło mi nic, poza absolutnie niezbędnymi produktami typu żel pod prysznic i koniecznym uzupełnieniem aptecznej pielęgnacji jeszcze w marcu.

Tak więc jestem z siebie niebywale dumna Co najlepsze, wczoraj zajrzałam na truskawe zmyślą, że kupię sobie coś w nagrode na te dwa miesiące i w ogóle nic mnie tam nie pociągało Pooglądałam kilkanaście minut i zamknęłam strone nieporuszona z myślą "eee, w sumie nic mi nie potrzeba"

Możecie mi gratulować - uwolniłam się ze szponów nałogu
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 09:31   #4950
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Nie lubię Nutelli Ani innych podobnych kremow czekoladowych itp. W lodówce siedzą mi 2 i nie ma chętnego aby je zjeść ...
to ja bardzo chętnie sie skuszę
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości