Kobiety mężczyzn mundurowych:) - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-27, 18:48   #4231
misty82
Zadomowienie

Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:)

Cytat:
Napisane przez actina1986 Pokaż wiadomość
witam kobietki . Własnie dzwonił mój TŻ i powiedział mi . że znowu przywieżli nowe listy wyjazdu z Afganistanu , i że jest możliwość żeby wrucił wczesniej , czy któras z was ma jakies informacje pozdrawiam
Witam
Mój TŻ też,ma nieco zmieniony- przyspieszony termin powrotu
prawdopodobnie gdzies miedzy 6 a 8 majauuff alby to szybko zleciało
Milego wieczorku

19.IX.2009 Nasz dzień
misty82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 07:40   #4232
Reni 31
Raczkowanie

Witam kobietki po wekendzie Ale się urobiłam wszystkie okna, firanki trawniczek przed domem gotowe i rzeczywiscie cos "drgnęło" i mój Tż też przesunięty o tydzień do przodu tak że mam go 22 maja witać
wprawdzie to nie 5 czy 6 ale zawsze to lepsze niż jak było do tej pory 29 maja.
Pozdrawiam wszystkie babeczki i miłego dnia życze
Reni 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 13:58   #4233
martyś1984
Rozeznanie

Cześć dziewczynki jak mija dzionek upalny??
Pozdrawiam

Pani mgr inż już od 30 czerwca 2009 r.
martyś1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 16:01   #4234
actina1986
Raczkowanie

RENI twój TŻ wraca 18 a w polsce jest 22 a powiec mi w jakiej jest bazie
actina1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 16:42   #4235
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martyś1984 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki jak mija dzionek upalny??
Pozdrawiam
Dzień dobry!
Ja własnie po zajęciach, na uczelni już weekend zaczęłam :P Wolne do poniedziałku
Co planujecie na długą majówkę?

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 07:13   #4236
ajrisz2
Rozeznanie

GG do ajrisz2

Wreszcie długie wolne, juz tuz tuz ja nigdzie nie wyjezdzam, zreszta nigdy nie wyjezdzalam, nie lubie wole w domu siedziec

ale planuje zrobic w ten dlugi weekend woliere na ogrodku dla kotow i beda mogly sobie siedziec na dworze

http://niekochane.com.pl Katowickie Niekochane

http://www.pustamtiska.pl

Nakarm zwierzę ze schroniska jednym kliknięciem!

ajrisz2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 07:58   #4237
Reni 31
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny!!! Czy któraś z was wie może kiedy wreszcie wyleci III zmiana do Afganistanu Bo jak narazie nikt jeszcze nie poleciał, a maj juz za pasem!!!
A jak nikt nie poleci to nasi TŻ tez nie wrócą Wkórza mnie to bo już mieli końcem końcem marca leciec a kwiecień sie kończy i nic.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-29, 08:06   #4238
Bukaj
Przyczajenie

GG do Bukaj

Hej Witam Z tego co wiem to Mój TŻ na dniach wylatuje właśnie pojechali na miejsce wylotu. Pozdrawiam
Bukaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 08:46   #4239
Reni 31
Raczkowanie

Dzięki Bukaj, bo nigdzie informacji o wylocie nie moge znaleźć.
Jak nasi TŻ ( II zmiana) lecieli to nawet przypieszony mieli wylot a nie tak jak teraz. Sorry , że może Cie dobijam moją wypowiedzią ale naszych juz nie ma 7 miesięcy więc nerwy siadają
Trzymaj sie dzielnie i myśl pozytywnie to pomoże Ci przetrwać
Pozdrawiam i słonka życzę ( bo u mnie gdzies uciekło)!!!
misty82 a Ciebie gdzie wcięło???????
Stary 2008-04-29, 13:20   #4240
misty82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Reni 31 Pokaż wiadomość
Dzięki Bukaj, bo nigdzie informacji o wylocie nie moge znaleźć.
Jak nasi TŻ ( II zmiana) lecieli to nawet przypieszony mieli wylot a nie tak jak teraz. Sorry , że może Cie dobijam moją wypowiedzią ale naszych juz nie ma 7 miesięcy więc nerwy siadają
Trzymaj sie dzielnie i myśl pozytywnie to pomoże Ci przetrwać
Pozdrawiam i słonka życzę ( bo u mnie gdzies uciekło)!!!
misty82 a Ciebie gdzie wcięło???????
Reni31 jestem jestem
Reni z tego co mi wiadomo to juz jakies 2 tygodnie temu poleciała któraś tura III zmiany.W wiadomościach na tvn24 pisało,ze w Szczecinie odbyło sie porzegnanie zołnierzy wylatujących do afganistanu.Wiec jakaś tam częśc powinna juz byc.Dzis dzwonił TŻ i nie bedzie 6 jak myslałam,a bardziej 7-9maja gdzies pomiędzy,zalezy kiedy śmigłowce po nich przyeca,i czy w Bagram(chyba) bedą czekać na odlot kilka godz czy może bedą nocować.Jak wróci do Ghazni (chyba w piątek) bedzie wiedział coś wiecej.Mówił tez,ze nie wie jak bedzie z telefonem jak wróci do Ghazni bo "nowi"napewno bedą okupowac telefony,co potwierdza,ze w Ghazni juz są.
Nie denerwój sie KochanaJak by nie patrzac to juz kwestia dni,tygodni Damy rade
Ja juz wczoraj byłam na solarcejeszce ze 2 -3 razy pójde,w tym tygodniu musze jeszce kosmetyczke zaliczyc i włoski podciąć i farbnąćAhhh doczekąc sie juz nie moge
A jak tam Wasze przygotowania?? Reni wybierasz sie do wrocławia na lotnisko? czy tylko na wrocławskąpod jednostke??Ja pod jednostke

19.IX.2009 Nasz dzień
Stary 2008-04-29, 14:34   #4241
k_asiaczek
Zadomowienie

cześć Kochane
strasznie dawno mnie nie było ale zaczęłam pracować no i wiecie studia+praca=brak czasu
fajnie że Wasi Tż już wracają niedługo, cieszę się razem z Wami

Cytat:
Napisane przez misty82 Pokaż wiadomość
A jak tam Wasze przygotowania?? Reni wybierasz sie do wrocławia na lotnisko? czy tylko na wrocławskąpod jednostke??Ja pod jednostke
na wrocławską w jakim mieście

k_asiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-29, 16:28   #4242
Bukaj
Przyczajenie

GG do Bukaj

Hej Reni 31 zaglądnij na swoją pocztę Pozdrawiam
Bukaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 17:04   #4243
Reni 31
Raczkowanie

misty82 no widze, że sie szykujesz...hihihih Ja niby też choc dzis sie dowiedziałam , że jednak dopiero 29 maja mój TŻ zleci Chyba mu tam dobrze beze mnie z tego co wiem to nikt jeszcze nie wyleciał - i ciągle przesuwają datę wylotu pierwszej grupy. Owszem odbyło sie pozegnanie w Szczecinie ale ciągle nie wylecieli - mój Tż mi cos mówił że to wina naszych " kochanych " sojuszników amerykańskich
Pozdrawiam i zycze miłego popołudnia
misty82 ja jade na lotnisko - obiecałam to mojemu przed wyjazdem !!!!1
Stary 2008-04-29, 18:39   #4244
misty82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez k_asiaczek Pokaż wiadomość
na wrocławską w jakim mieście
Wrocławska w Krakowie ofkors
Reni ja pod jednostke TŻ mi mówi,ze nie ma sensu zebym sie do wrocławia tłukła a on zaraz bedzie i tak razem z reszta chłopaków autobusem przewieziony do kraka.Choć ostatnio wspominał cos o lądowaniu bezpośrednio w krakowie,ale w to mi sie raczej wierzyć nie chce
Myslałam,ze skoro odbyło sie pozegnanie to zapewne tego samego dnia był wylot,a tu proszeNo to bez sensu bo dopuki III zmiana nie wyleci i nasi im wszystkiego nie przekażą to i naszych powrót bedzie opóźniony
O tych naszych "wspaniałych" sojusznikach to mi nawet nie wspominaj....
Ja chce mojego TŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

19.IX.2009 Nasz dzień
Stary 2008-04-29, 18:55   #4245
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
fajnie, ta jednostka jest 2 kroki ode mnie, mój Tż tam służy

k_asiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 19:04   #4246
aspetto a Te
Raczkowanie

Cytat:
Reni ja pod jednostke TŻ mi mówi,ze nie ma sensu zebym sie do wrocławia tłukła a on zaraz bedzie i tak razem z reszta chłopaków autobusem przewieziony do kraka.Choć ostatnio wspominał cos o lądowaniu bezpośrednio w krakowie,ale w to mi sie raczej wierzyć nie chce
Myslałam,ze skoro odbyło sie pozegnanie to zapewne tego samego dnia był wylot,a tu proszeNo to bez sensu bo dopuki III zmiana nie wyleci i nasi im wszystkiego nie przekażą to i naszych powrót bedzie opóźniony
O tych naszych "wspaniałych" sojusznikach to mi nawet nie wspominaj....
Ja chce mojego TŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
wlasnie dzis przed18 III zmiana wyleciała, pozdrówka
aspetto a Te jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 23:06   #4247
misty82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez k_asiaczek Pokaż wiadomość
fajnie, ta jednostka jest 2 kroki ode mnie, mój Tż tam służy
Wiemmój TŻ też,tam służy Ja mieszkałąm na hucie,wiec mój akademik od wrocławskiej akurat 'kawałek'
Aspetto dzieki za info
A ja ponawiam pytanie poprzedniczki....jakie palny na długii majowyyy weekneddd
Ja zadne....znaczy odwiedze w tym czasie solo,kosmetyczke i fryzjera na chiwle,ale nie planuje zadnego konkretnego wyjazdnu czy coś tp bo juz czekam na TŻ
Jeju szkoda,ze nasi mężczyźni nie wrócą na długii weekend.Ale w maju jak zauwazyła mamy 2 długie weekendy Bo na Boze ciało też wypadai mam gorącą nadzieje ze juz MY wszystkie Kobiety Afgankivspędzimy go z naszymi TŻ;*.....Oby tak sie stało...

19.IX.2009 Nasz dzień
Stary 2008-04-30, 02:23   #4248
Oolenka5891
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny!!!
Dwa tygodnie temu znalazłam to forum, codziennie je przegladalam, czytalam wszystkie Wasze wiadomości, i dopiero dzis nabrałam odwagi aby napisac...
Nie jestem do konca przekonana ze dobrze robie piszac tutaj-wszystkie jestescie takie silne i bardzo dzielne(mimo kryzysow), a ja...wprost przeciwnie...
Moj nazeczony za tydzien wylatuje na misje do Afganistnu, zostawia tutaj mnie i naszego 1,5rocznego synkaWszyscy mi mowia ze bedzie dobrze, ze to tylko pół roku...Dla mnie to niestety jest az pół roku...Mam synka i wiem ze powinnam byc silna chociaz dla niego ale poprostu nie potrafienie moge spac, ciagle mysle o tym jak bedzie wygladal kazdy nowy dzien bez mojego Kamila u boku...nie radze sobie, placze po katach.Tak bardzo sie boje o niego. Przeraza mnie ta pustka, ktora zapanuje po jego wyjezdzie-pustka w domu, w łóżku a przede wszystkim przeraza mnie ta pustka w sercu. Teraz powinnam sie cieszyc kazda chwila spedzona z nim...wiem ze to straszne ale nie potrafie, bo caly czas mam w glowie to ze za kilka dni juz go tu nie bedzieCzasami mysle ze to tylko zły sen i,że za chwile sie z niego obudze...ale niestety szybko powracam na ziemie...Nie moge jakos sobie tego wszystkiego poukladac.A najgorsze są noce i ta cholerna cisza- wtedy tyle złych mysli kłębi się w głowie....
Byłam i jestem całkowicie przeciwna temu wyjazdowi, ale nie chce podcinac Kamilowi skrzydeł, wiem ze on uwielbia to co robi, i wiem ze jadac tam spelni czastke swoich marzen, bedzie sie realizowal....Wiem, że on bardzo nas kocha ale czasami mam mu za złe, ze "funduje" nam taki horror...
Dziewczyny poradzcie mi prosze jak przetrwac ten straszny okres.
Pozdrawiam
Oolenka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 07:14   #4249
ajrisz2
Rozeznanie

GG do ajrisz2

Każda tutaj pisze o podcinaniu skrzydeł a ja uważam Olenska że powinnas tez skupic sie troche na sobie.
Tym bardziej ze to Afganistan i jak Polacy przejma te prowincje co maja przejac to tam bedzie naprawde goraco.

ja bym miala za zle za taki "horror" i to bardzo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-30, 07:27   #4250
Reni 31
Raczkowanie

ajrisz2 jak zwykle jestes wredna ja juz staram sie nie czytać co piszesz bo ty chyba z innej bajki jestes ale zauważyłam że mało kto ci odpisuje i podejmuje z toba dyskusje
Oolenka5891 dasz radę bo wszystkie dajemy, ja czułam w październiku podobnie jak ty a dziś ci powiem że możliwe jest " przezycie i przetrzymanie" misji pomyśl ,że przynajmniej świąt nie bedziesz spędzać samotnie ( my niestety i Boże Narodzenie i Wielkanoc zaliczylismy sami) i jedna rada nie słuchaj takich ludzi jak ajrisz
Pozdrawiam
Stary 2008-04-30, 07:33   #4251
aania_20
Zakorzenienie

Oleńka, dobrze zrobiłaś, naprawdę Tak Ci się wydaje tylko, że każda taka silna....ale chyba nie ma żadnej która nie ma chwili załamania, ma tego dość. To normalne że jak kochasz, tęsknisz, chciałabyś żeby już tu był....każdej z nas zdarza się kryzys, mniejszy lub większy, ale po to właśnie jest takie forum. Nie musisz się wstydzić tego że jest Ci źle. Mnie dziewczyny pomogły i to znacznie! Wiadomo że nikt nie będzie tylko głaskać po głowie i pocieszać, bo nie o to chodzi. Ale tutaj dziewczyny są wspaniałe, zawsze możesz liczyć na towarzystwo, wsparcie (no, może czasem ochrzan :P ale to żeby się zebrać do kupy), tak więc - nie zastanawiaj się więcej tylko wchodź tutaj i pisz!

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 08:21   #4252
taka aga
Raczkowanie

Witamy nowa mundurowke
Nie martw sie damy rade ja mojego TZ pozegnalam troche ponad 3 tygodnie temu wierz mi 3 tygodnie zlecialy jak jeden dzien nawet nie wiem kiedy i mam nadzieje ze tak bedzie do samego pazdziernika
Kryzysy owszem sa ale bardzo male w ciagu 3 tygodni mialam 3 malutkie takie godzinne takze srednia chyba nienajgorsza najwazniejsze to myslec pozytywnie i glowa do gory
a z jakiej czesci Polski jestes jesli mozna wiedziec?
Pozdrowienia
taka aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 08:45   #4253
ajrisz2
Rozeznanie

GG do ajrisz2

Nie Reni, nie jestem wredna, pisze tylko prawdę. Jesli dla Ciebie prawda oznacza ze ktos jest wredny, to juz Twoja sprawa.

bo po pierwsze, Polacy naprawde przejmuja prowincje i naprawde to nie oznacza nic dobrego, widzisz tu cos wrednego? bo ja nie. Poczytaj NFOW i bedziesz juz wiedziec, co to oznacza.

A po drugie, mam prawo do wlasnych odczuc a w moich odczuciach, to wcale nie jest podcinanie skrzydel, a po drugie , tak, dla mnie to bylby horror. I Olenka sama napisala, ze tez czasem czuje ze On funduje jej "horror", wiec sorry, co wrednego ja napisalam, w tym ze ja poparlam?

Czy to ze mam takie odczucia tzn ze nie moge odpisac Olence? moge. Jak chcesz daj mi bana skoro nie potrafisz czytac osob o innych pogladach niz Ty.

I nie jestem z innej bajki, tylko wlasnie z tego swiata.

Edytowane przez ajrisz2
Czas edycji: 2008-04-30 o 09:18
Stary 2008-04-30, 09:17   #4254
klaudiaaa86
Zadomowienie

Yo wariatki Dlugo mnie kurde nie bylo ale codziennie czytam co tam u Was Nie wiele sie zmienilo bo widze ze Misty jak i Reni nadal dzielnie czekaja Wspolczuje no ale juz tak malo zostaloo..pochytacie to Co do nowej mundurowej to wiem jak to jest,ja to przechodzilam 2 razy. 2 razy pod rzad wakacje byly z tego powodu zjee** czlowiek myslal tylko o tym pieprzonym pazdzierniku,no ale nic sie nie poradzi,chcial jechac- pojechal i wrocil,teraz troszke zmadrzal.ciekawe tylko na jak dlugo Dasz rade tym bardziej jak macie syna,bedzie zajecie i narzeczony w wersji mini jak sa podobni z ojcem to juz wogole super

Pozdrowienia for all....
jeszcze dzis i weekend

kurde a moj suwaczek dalej tu jest,zapomnialam chyba hasla hmmm

http://www.suwaczek.pl/cache/fd6c8075da.png

Kocham Mojego Misia
23.09.2009r - Alanek
03.12.2009r. - Together forever
klaudiaaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 09:42   #4255
misty82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
Oleńka, dobrze zrobiłaś, naprawdę Tak Ci się wydaje tylko, że każda taka silna....ale chyba nie ma żadnej która nie ma chwili załamania, ma tego dość. To normalne że jak kochasz, tęsknisz, chciałabyś żeby już tu był....każdej z nas zdarza się kryzys, mniejszy lub większy, ale po to właśnie jest takie forum. Nie musisz się wstydzić tego że jest Ci źle. Mnie dziewczyny pomogły i to znacznie! Wiadomo że nikt nie będzie tylko głaskać po głowie i pocieszać, bo nie o to chodzi. Ale tutaj dziewczyny są wspaniałe, zawsze możesz liczyć na towarzystwo, wsparcie (no, może czasem ochrzan :P ale to żeby się zebrać do kupy), tak więc - nie zastanawiaj się więcej tylko wchodź tutaj i pisz!
Dokładnie!!
Oolenka nie jest łatwo,mój TZ jest jeszce w Afganistanie i to 7 miesiecy...nie jest i nie było łatwo.Na poczatku chodzilam struta,platalam co chwile, szukalam na necie glupie filmiki z afganu,Tv24 i czy przypadkiem nic sie nie dzieje...ehh.No nie jest łatwo.Ale po pewnym czasie wracasz do rzeczywistosci a TY musisz tym szybciej bo masz synka i napewno nie chcesz zeby patrzyl jak mamusia placze bardziej niz on
Dasz radeI TZ tez da.Muszisz byc dzielna i skupiac sie na pozytywach takich jak to o czym Reni wspominala- świeta spędzicie razem
My tu jesteśmy,zawsze mozesz sie wyżalic,pogadac,podzielic zdaniema czasem i załapać sie na wrltrualną imprezke

Ajrisz - masz tendencje do dobijania leżącegoOwszem jestes z tego świata,ale widzisz bo tylko czarno lub bialo,a zazwyczaj jednak czarno.Ona i jej TŻ zdecydowała ze on pojedzie,i mysle,ze oczekuje bardziej wsparcia niż informacji ,ze "bedzie goraco" bo sytuacje w afganistanie chyba kazdy zna.Ja naprawde nie rozumie co Twój TZ nadal robi w wojsku??TY jestes tak bardzo anty....

Witaj Klaudia no czekamy czekamy... a TY szalejesz juz ze swoim TZi w tym roku wakacje spedzicie wkoncu razem
Milego dnia wszystkim Kobietką

19.IX.2009 Nasz dzień
Stary 2008-04-30, 09:46   #4256
ajrisz2
Rozeznanie

GG do ajrisz2

Moj TZ jeszcze tylko kilka miesięcy będzie w wojsku a co potem to sie jeszcze zobaczy.

Edytowane przez ajrisz2
Czas edycji: 2008-04-30 o 10:27
Stary 2008-04-30, 11:00   #4257
actina1986
Raczkowanie

kobietki nie ma co sie przekszykiwać, chciał to pojechał napewno razem ustalili ten wyjazd , każdy wyjazd jest niebezpieczny i wszyscy o tym wiedzą , najważniejsze żeby nie myslec zaczęsto i pocieszać TŻ przez telefon nie martw sie bedzie dobrze .
Mój TŻ wyjeżdza 21 jeszcze 3 tygodnie, naprawde ten czas tak zapie.... , jutro już maj jupi pozdrawiam
actina1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 11:38   #4258
apd
Raczkowanie

Witam dziewczyny jestem nowa, a facet w Czadzie ,na przygotowaniu terenu dla misji. On wyjezdzal juz wiele razy ale pierwszy kiedy jestesmy razem. Wszystkie info dot powrotu i co tam sie dzieje strasznie tajne a jak cztam internet co sie dzieje w prowincji i w Abeche, to wole nie myslec.
apd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 11:44   #4259
taka aga
Raczkowanie

Witaj apd
Mamy nowe misjonarki
Bardzo sie ciesze ze nie bede sama w to lato
taka aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 11:49   #4260
apd
Raczkowanie

Dzięki za miłe powitanie, fajnie, że mam pogadać z Kimś kto rozumie te rozterki i obawy. Najbardziej intersuje mie czy wiecie coś jak jest z komunikacją na misjach. Myślę o Afryce , konkretnie Czad. Nie wiem telefony , internet???? I kiedy powinnam się zacząć martwić , że się nie odzywa. Albo jakieś żródła skąd mogłabym się dowiedzieć jak tam jest??? Jestem kompletnie zielona - a już wolę wiedzieć niż żyć w niewiedzy.
apd jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości