Panny Młode 2008 cz.II - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-28, 15:20   #1531
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Mbu gratulacje I uważaj na siebie, żadnych stłuczek więcej

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 15:31   #1532
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mbu83 Pokaż wiadomość
No TZ mnie nosi na rekach i wogole jest taki wyczulony i nadskakuje mi (zobaczymy jak długo). Rodzice poki co nic nie wiedza - planujemy powiedziec jakos na weselu chyba - taka niespodzianka, ale jeszcze nie zapeszam bo mam wizyta za 2 tyg i wtedy wszystko bedzie pewniejsze a póki co to wszystko moze sie zdazyc te pierwsze tygodnie sa najgorsze
Dla mnie to był szok naprawde sie TEGO nie spodziewałam, ale teraz strasznie sie ciesze.
Mbu jaka cudowna wiadomosc , najszczersze gratulacje

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 15:34   #1533
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
No TZ mnie nosi na rekach i wogole jest taki wyczulony i nadskakuje mi (zobaczymy jak długo). Rodzice poki co nic nie wiedza - planujemy powiedziec jakos na weselu chyba - taka niespodzianka, ale jeszcze nie zapeszam bo mam wizyta za 2 tyg i wtedy wszystko bedzie pewniejsze a póki co to wszystko moze sie zdazyc te pierwsze tygodnie sa najgorsze
Dla mnie to był szok naprawde sie TEGO nie spodziewałam, ale teraz strasznie sie ciesze.
GRATULACJE
To niedlugo zacznie sie watek bobasy 2009
Nie wiem jak reszta ale ja zazdroszcze
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 15:45   #1534
asiuk
Zakorzenienie

Mbu, gratuluję Masz uważać na siebie!

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 16:35   #1535
babeczka1985
Raczkowanie

Cytat:
Tragedia: jade sobie zadowolona do pracy a tu nagle wyskakuje pogotowie, wszyscy po hamulcach, ja tez ale autko ma absy wiec jedzie dalej iii... buuuum. Kurde, kurde kurde - a pajac zamiast spisac oświadczenie to policje wzywa! 4 godziny w tym upale stałam bez jedzenia od rana bez picia zeby dostac piep....ony mandat i punkty. Co za f... noi musze isc na kurs ujmujacy punkty i to jak najszybciej bo jak tak dalej pójdzie to sie z prawkiem pozegnam a teraz tyle kilometrów mnie czeka w drodze. Czemu ja zawsze musze miec takiego chol... pecha
A tak wogole to juz wiem co mi jest (czemu mi sie okres spóźniał)
Cytat:

Jejku jejku jaka piekna wiadomosc nowy czlowieczek przyjdzie na swiat GRATULACJE Mbu!!!!!!!! Oczywiscie czekamy na oficjalne potwierdzenie od lekarza i trzymamy kciuki!!!
I oczywiscie uwazaj na siebie!!!!!!!!!!

GIRLS!!!!!! WLASNIE PRZYJECHAL KURIER I PRZYWIOZL PAPIERY NA ZAPROSZENIA. SA SLICZNE!!!
mam czas do niedzieli, zeby je wykonczyc, podrukowac itd. i rozdawac od nastepnego tygodnia

15 sierpnia 2008!!!
babeczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 16:54   #1536
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Mbu jak ja Ci zazdrosszczezycze Wam zeby to malenstwo dobrze sie wybawilo na waszym weselisku ktore juz za 18 dni bo sparwdzilam Twoj suwaczek.ogromnie sie ciesze
a ja zdycham....kicham...smark am....TZ krzyczy ze to moja wina ze sie rozchorowalam
wlasnie dostalam meila ze moje zaproszenia juz gotowe...wyszlo 65 zaproszen i koszt z wysylka 140 zl czyli nie jest zle...pewnie dojda w przyszlym tygodniu to zrobie zdjecia i pokaze..
wiecie co ja sie tak zle czuje ze chyba kipne na ta klawiature ale nie moge odejsc od wizazu
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 17:42   #1537
wiolis
Raczkowanie

Mbu rowniez gratuluje!!!!! ale fantastyczna wiadomosc
jaki poniedzialek, taki caly tydzien... mowila moja kolezanka
Stary 2008-04-28, 17:44   #1538
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
znowu mam dylemat...
otoz ustalilysmy (dziewczyny sierpniowe i z malymi biustami) ze do suken slubnych nie zakladamy biustonoszy... i wszystko by bylo ok gdyby nie przymiarki sukni gdzie trzeba miec juz bielizne i buty w czym isc??? z gołą gorą???
I tak sobie siedze i ogladam gorsety... wygladaja pieknie i jakby TŻ mnie w takim zobaczyl to oczy mialby mniej wiecje tak
i tu problem bo nigdy w czyms takim nie chodzilam poza tym mam toszke w sukni plecy wyciete i to jest sierpien (zeby sie nie zagotowac) dodatkowo suknia sama w sobie ma gorset...
Jak Wy to planujecie rozwiazac???
wklejam przykladowe gorsety i to cos czym zamierzam je wypchac (uzywalyscie kiedys takich cudow???)
Pamiętaj tylko,że wesele masz w sierpniu,który zazwyczaj jest upalny i taki gorset pod gorset od sukienki to dodatkowa warstwa do pocenia.na przymiarki mozesz sobie kupic jakis biały biustonosz bardzotkę czy coś...

Cytat:
Wooooow To cudownie mam nadzieję,ze lekarz tylko potwierdzi tę wspaniała nowinkę!!!A Ty masz na siebie uważać,bo jak nie to
naprawdę gratuluję
Stary 2008-04-28, 18:56   #1539
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Mbu83 superowo!! Zrobiliście sobie piękny prezent przedślubny
Uważaj na siebie i na fasolkę(ewentualnie orzeszka) Trzymajcie się cieplutko
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 19:29   #1540
*kaalinaa*
Zadomowienie

Mbu83 moje najszczersze gratulacje!!! To cudowna wiadomość jak ja bym chciała być na Twoim miejscu

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 19:38   #1541
biedronka19876
Rozeznanie

Mbu gratulacje

A ja dzis wkoncu kupiłam butki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Image(232).jpg (30,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Image(233).jpg (36,2 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Image(234).jpg (17,3 KB, 9 załadowań)
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 19:41   #1542
*kaalinaa*
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
Ładniuchne butki, ja też chciałabym takie nie wysokie

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 19:43   #1543
kasiuleks
Rozeznanie

Mbu gratuluje !!!!!!

[ ' ]
kasiuleks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 19:50   #1544
malutka_24
Wtajemniczenie

Toverku kuruj się

Mbu moje gratulacje
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 20:22   #1545
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Mbu gratulacje

fajne szczególnie wysokośc obcasa mi się podobateż taką chcę
Stary 2008-04-28, 20:55   #1546
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Mój TŻ nie chce czarnego garnituru, bo twierdzi, że go później nie wykorzysta (zbyt poważny kolor) Ja mam suknię białą, więc może faktycznie za duży byłby kontrast? Zastanawiamy się też nad kamizelką. Nie przepadam za tą częścią ubioru - jeśli już, to na pewno kupimy ciemną, pod kolor garnituru.
Ja swojego partnera nie widzę w czarnym kolorze i chyba będziemy się rozglądać za ciemnym grafitem.

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
dziewczyny z 23 sierpnia zostało nam 117 dni (tylko 117?? czy jeszcze 117?? )
Sama już nie wiem

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Nie widzę nic złego w wysyłaniu zaproszeń pocztą. Moim zdaniem to nie świadczy o braku szacunku ani nic w tym stylu. Najważniejsze, że w ogóle się daną osobę zaprasza.
Ja będę większą cześć rozsyłać.

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam ostre zapalenie zatokmialam pzreswietlenie czekam na wyniki do srody czy beda mi sciagac jakies plyny czy cusTZ jak przyjechal po mnie rano to mine mial jakbym miala zaraz rodzic....takich boli glowy dostalam i do tego katar....spadam...uaktywn ie sie po chorobie'
robaczek duzo szczescie i milosci ale Ci sie udalo wesele
O jej . Ja też często narzekam na te cholerne zatoki, ale nigdy w tej sprawie nie byłam u lekarza.

Cytat:

Bieluśny ten bucik, obcas bardzo przyzwoity i noga szybko się nie zmęczy
Stary 2008-04-28, 22:00   #1547
asiulka84
Raczkowanie

dziewczyny jak to jest z zapowiedziami. idzie sie do parafii i prosi zeby wyglosili zapowiedzi i wtedy tez bierze sie od nich kartke i dopiero na protokol czy jakas inna kolejnosc np protokol musi byc juz po wszystkich zapowiedziach czy jak?
asiulka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 22:00   #1548
biedronka19876
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez *kaalinaa* Pokaż wiadomość
Ładniuchne butki, ja też chciałabym takie nie wysokie
Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
fajne szczególnie wysokośc obcasa mi się podobateż taką chcę
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Bieluśny ten bucik, obcas bardzo przyzwoity i noga szybko się nie zmęczy
Dziękuje

Obcas ma ok 5,5 cm licząc od pięty
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 22:12   #1549
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:
Napisane przez asiulka84 Pokaż wiadomość
dziewczyny jak to jest z zapowiedziami. idzie sie do parafii i prosi zeby wyglosili zapowiedzi i wtedy tez bierze sie od nich kartke i dopiero na protokol czy jakas inna kolejnosc np protokol musi byc juz po wszystkich zapowiedziach czy jak?
My mamy już spisany protokół a kartki z info o wygłoszonych zapowiedziach mamy donieść

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

[aniolek1]28390[/aniolek1]
Biricchina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 22:46   #1550
monai
Rozeznanie

GG do monai

Jakie rewelacje serdecznie gratuluję Mbu ;*

A ja dzisiaj przywiozłam suknię do domu
Utwierdziłam się w wyborze ach...
już chcę 16 sierpnia ;]

Możecie polecić jakiegoś twórczego fotografa (innego od Zomera bo zajęty ;( )?
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 08:10   #1551
sanetka
Zakorzenienie

Mbu gratulacjezazdroszc ze chociaz my na dziecko predko sie nie zdecydujemy chociaz coraz czesciej rozmawiamy ze chcemy

dziewczyny czy ktoras z Was ma wlasna kucharke? i wie ile mniej wiecej jedzenia kupic. bo TZa sisotra uslyszala np. ze 1000 jajek. to chyba troche za duzo.

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 08:36   #1552
Mbu83
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Mbu83

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
Mbu gratulacjezazdroszcze chociaz my na dziecko predko sie nie zdecydujemy chociaz coraz czesciej rozmawiamy ze chcemy
Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
Jakie rewelacje serdecznie gratuluję Mbu ;*
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość

Mbu moje gratulacje
Cytat:
Napisane przez kasiuleks Pokaż wiadomość
Mbu gratuluje !!!!!!
Cytat:
Mbu gratulacje
Cytat:
Napisane przez *kaalinaa* Pokaż wiadomość
Mbu83 moje najszczersze gratulacje!!! To cudowna wiadomość jak ja bym chciała być na Twoim miejscu
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Mbu83 superowo!! Zrobiliście sobie piękny prezent przedślubny
Uważaj na siebie i na fasolkę(ewentualnie orzeszka) Trzymajcie się cieplutko
Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
Wooooow To cudownie mam nadzieję,ze lekarz tylko potwierdzi tę wspaniała nowinkę!!!A Ty masz na siebie uważać,bo jak nie to
naprawdę gratuluję
Cytat:
Napisane przez wiolis Pokaż wiadomość
Mbu rowniez gratuluje!!!!! ale fantastyczna wiadomosc
jaki poniedzialek, taki caly tydzien... mowila moja kolezanka
Cytat:
Mbu jak ja Ci zazdrosszczezycze Wam zeby to malenstwo dobrze sie wybawilo na waszym weselisku ktore juz za 18 dni bo sparwdzilam Twoj suwaczek.ogromnie sie ciesze
Cytat:
Napisane przez babeczka1985 Pokaż wiadomość
Jejku jejku jaka piekna wiadomosc nowy czlowieczek przyjdzie na swiat GRATULACJE Mbu!!!!!!!! Oczywiscie czekamy na oficjalne potwierdzenie od lekarza i trzymamy kciuki!!!
I oczywiscie uwazaj na siebie!!!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Mbu, gratuluję Masz uważać na siebie!
Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
GRATULACJE
To niedlugo zacznie sie watek bobasy 2009
Nie wiem jak reszta ale ja zazdroszcze
Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Mbu jaka cudowna wiadomosc , najszczersze gratulacje
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Mbu gratulacje I uważaj na siebie, żadnych stłuczek więcej
Dziekuje wam dziewczynki. Tak mi strasznie miło ze sie cieszycie ze mna i ze wogole chociaz z wami moge sie podzielic ta nowina bo TZ zabronił mi komukolwiek mówic, zeby nie zapeszyc i zeby była niespodzianka. Przez ostatnie pół roku to slub zajmował wiekszość mojej uwagi, i tak mi smutno było na mysl ze finał juz sie zbliża i czym teraz bede sie absorbować. A teraz nic juz nie ma takiego znaczenia jak to małe serduszko kwitnace tuz pod moim. Obiecuje dbac o siebie i czekam az do mnie dołaczycie

Ja dziś odbieram suknie do domciu juz (mam nadzieje ze w brzuszku nic jeszcze nie przybyło). W nocy jade do Słupska (gdzie odbedzie sie slub) - musze pociagiem zeby nie ryzykować utraty ostatnich punktów , pozapinac wszystko na ostatni guziczek. Jutro mam tam próbna fryzure i makijaz (postaram sie porobic fotki), musze zamówic kwiatuszki, spotakac sie z dj i fatografem, obmówic wystroj sali i koscioła, ehhh. Pracowity bedzie ten weekend (dobrze ze taki długi ). Noi mam nadzieje ze mdłosci nie przyjda bo cosik mnie juz dzis rano muliło, wogole czuje sie jakas taka zdechła i cały czas chce mi sie spać, ale to podobno normalka Mam nadzieje ze moja mamcia sie nie domysli, chociaz to cwana bestia jest i juz pewnie cos podejrzewa
Stary 2008-04-29, 09:08   #1553
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Mbu jak ja zazdroszcze....jak napisalas o tym serduszku rozwijajacym sie pod Twoim to mnie scisnelo....taka wspaniala wiadomosc....a napisz jak sie wogole czujesz?mam nadzieje ze dobrze....
mi juz katarzyszko ustepujeale glowa boli i wogole wszytsko...TZ krzyczy...jak mnei wczoraj wiozl do szpitala na przeswietlenie mine mial jakbym rodzila..te chlopy..a ja dziewczynki juz mam jedne buty z 8cm obcasem z glowy bo moja szalona mama odkupila je ode mnie...teraz szukam z 5 cm obcasem smietankowych ciezko mi idzie ale co tam....
pogoda sie zepsula....
a ja ide w ten czwartek dac na zapowiedzi...sluchajcie opowiem Wam cos...dzwoni moja siostra w niedziele rozmaiwam z nia opowiadam i mowie?:sluchaj Wiolka idziemy w czwartek dac na zapowiedzi!a ona na to:a ile?????????<hahaha>mysla lam ze sie porycze ze smiechu...mowie jej nie ile tylko dac!po prostu ksiadz bedzie mowil na mszy ogloszenia i podawal bedzie kto wychodzi za maz itp...a ona:,,aha"
Stary 2008-04-29, 09:15   #1554
Mbu83
Raczkowanie

Cytat:
Mbu jak ja zazdroszcze....jak napisalas o tym serduszku rozwijajacym sie pod Twoim to mnie scisnelo....taka wspaniala wiadomosc....a napisz jak sie wogole czujesz?mam nadzieje ze dobrze....
mi juz katarzyszko ustepujeale glowa boli i wogole wszytsko...TZ krzyczy...jak mnei wczoraj wiozl do szpitala na przeswietlenie mine mial jakbym rodzila..te chlopy..a ja dziewczynki juz mam jedne buty z 8cm obcasem z glowy bo moja szalona mama odkupila je ode mnie...teraz szukam z 5 cm obcasem smietankowych ciezko mi idzie ale co tam....
pogoda sie zepsula....
a ja ide w ten czwartek dac na zapowiedzi...sluchajcie opowiem Wam cos...dzwoni moja siostra w niedziele rozmaiwam z nia opowiadam i mowie?:sluchaj Wiolka idziemy w czwartek dac na zapowiedzi!a ona na to:a ile?????????<hahaha>mysla lam ze sie porycze ze smiechu...mowie jej nie ile tylko dac!po prostu ksiadz bedzie mowil na mszy ogloszenia i podawal bedzie kto wychodzi za maz itp...a ona:,,aha"
Czuje sie troche ospała, zmeczona, a wczoraj po 4 godzinach czekania na policje w samym słońcu to jak przyszłam do domu to myslałam tylko o spaniu. Dzis mnie troszku juz muli ale bardzo bym chciała zeby te poranne mdłosci nie były na same wesele bo nie dosc ze sobie juz nie popije (wiadomo) to chociaz bym chciała pojesc tych wszystkich pyszności.
Tez mam czasami problemy z zatokami - przewlekłe, zazwyczaj jak gdzies mnie przewieje.
A co do zapowiedzi to sie w sumie daje tez - jak juz sie odbiera świstek ze były ogłoszone (jak to moja babcia mówi - "jak sie spadło z ambony" ), przynajmniej my dawalismy po 20 zł zeby niebyło.
Stary 2008-04-29, 09:33   #1555
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
Czuje sie troche ospała, zmeczona, a wczoraj po 4 godzinach czekania na policje w samym słońcu to jak przyszłam do domu to myslałam tylko o spaniu. Dzis mnie troszku juz muli ale bardzo bym chciała zeby te poranne mdłosci nie były na same wesele bo nie dosc ze sobie juz nie popije (wiadomo) to chociaz bym chciała pojesc tych wszystkich pyszności.
Tez mam czasami problemy z zatokami - przewlekłe, zazwyczaj jak gdzies mnie przewieje.
A co do zapowiedzi to sie w sumie daje tez - jak juz sie odbiera świstek ze były ogłoszone (jak to moja babcia mówi - "jak sie spadło z ambony" ), przynajmniej my dawalismy po 20 zł zeby niebyło.
oj biedactwo...no tak cos z tym spaniem jest...pamietam jak kolezanka zaszla w ciaze i sama o tym nie wiedziala jeszzce, my zreszta tez....codziennie spozniala sie do pracy zaspana jak 150!!potem sie okazalo ze to spanie to taki maly plusik ciazypewnie ze pojesz sobie na weselu bo apetyt pewnie bedzie....ja zycze Ci abys sie dobrze ze swoim mezem przyszlym of course dobrze wybawila....a swoja droga ja tez bylam na weselu swoich rodzicow
o widzisz Wy daliscie jak juz odebraliscie tez swistek?no bo ja myslalam ze jak pojdziemyt w czwartek i powiemy ze chcemy dac na zapowiedzi to wtedy mu damy kase tzn jak bedziemy wychodzic....musze o tym pomyslec...
Stary 2008-04-29, 09:43   #1556
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Obiecuje dbac o siebie i czekam az do mnie dołaczycie

Ja dziś odbieram suknie do domciu juz (mam nadzieje ze w brzuszku nic jeszcze nie przybyło). W nocy jade do Słupska (gdzie odbedzie sie slub) - musze pociagiem zeby nie ryzykować utraty ostatnich punktów , pozapinac wszystko na ostatni guziczek. Jutro mam tam próbna fryzure i makijaz (postaram sie porobic fotki), musze zamówic kwiatuszki, spotakac sie z dj i fatografem, obmówic wystroj sali i koscioła, ehhh. Pracowity bedzie ten weekend (dobrze ze taki długi ). Noi mam nadzieje ze mdłosci nie przyjda bo cosik mnie juz dzis rano muliło, wogole czuje sie jakas taka zdechła i cały czas chce mi sie spać, ale to podobno normalka Mam nadzieje ze moja mamcia sie nie domysli, chociaz to cwana bestia jest i juz pewnie cos podejrzewa
hihi no to teraz powoli Panny Mlode 2008 powinny do Ciebie dolaczac

bedziemy czekac na fotki

uwazaj na siebie Kochana i nie przemeczaj sie, a ktory to moze byc tydzien?

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 09:49   #1557
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

w zwiazku z zaistniala choroba siedze w domu i sie nudze i szukam butow do mojej smietankowej sukni na necie i nie widze nic fajnego dla siebie
Stary 2008-04-29, 09:54   #1558
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
skoro piszesz że z rana już coś trochę muliło Cię to napiszę radę mojej koleżanki która w czasie ciąży ją sprawdziła i działa, na poranne mdłości najlepiej z rana zanim w ogóle podniesiesz się z łóżka mieć obok herbate gorzką i sucharka i zjeść tak na leżąco i popić herbatką wtedy nie powinno tak mulić
a spanie to noramlna rzecz moja psiapsiółka tez ciągle by spała i spała nie przemęczaj się i dbaj o Was a my czekamy na zdjęcia z prób a w późniejszych terminach to i z usg

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 10:08   #1559
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
skoro piszesz że z rana już coś trochę muliło Cię to napiszę radę mojej koleżanki która w czasie ciąży ją sprawdziła i działa, na poranne mdłości najlepiej z rana zanim w ogóle podniesiesz się z łóżka mieć obok herbate gorzką i sucharka i zjeść tak na leżąco i popić herbatką wtedy nie powinno tak mulić
a spanie to noramlna rzecz moja psiapsiółka tez ciągle by spała i spała nie przemęczaj się i dbaj o Was a my czekamy na zdjęcia z prób a w późniejszych terminach to i z usg
Z tym sucharkiem to prawda. Sama o tym nie wiedziałam, ale znajoma o tym usłyszała, wypróbowała i okazało się skuteczne W ogóle nie miała później problemów z mdłościami i wymiotami.

Toverek, ja się cieszę, że mam białą sukienkę i takowe buty do kupienia Nie dość, że mam duże wymagania co do kształtu i wysokości obcasa, to jeszcze jakbym miała się głowić nad kolorem, to chyba nic bym nie kupiła U mnie jest dużo niewiadomych odnośnie dodatków i bukietu: wychodzę za maż w październiku, ale bolerka, kurteczki, futra i wszelkie etole mi się nie podobają. Poza tym - kolor bukietu. Stylistka stwierdziła, że do mojej urody pasuje nasycony, kontrastowy bukiet, z kolei na wątku o bukietach Ewalena napisała, że taki bukiet nie pasuje do sukni, bo "zabije" jej zwiewność Dobrze, że mam jeszcze tyle czasu do namysłu.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-29, 10:10   #1560
Mbu83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
hihi no to teraz powoli Panny Mlode 2008 powinny do Ciebie dolaczac

bedziemy czekac na fotki

uwazaj na siebie Kochana i nie przemeczaj sie, a ktory to moze byc tydzien?
Cytat:
oj biedactwo...no tak cos z tym spaniem jest...pamietam jak kolezanka zaszla w ciaze i sama o tym nie wiedziala jeszzce, my zreszta tez....codziennie spozniala sie do pracy zaspana jak 150!!potem sie okazalo ze to spanie to taki maly plusik ciazypewnie ze pojesz sobie na weselu bo apetyt pewnie bedzie....ja zycze Ci abys sie dobrze ze swoim mezem przyszlym of course dobrze wybawila....a swoja droga ja tez bylam na weselu swoich rodzicow
o widzisz Wy daliscie jak juz odebraliscie tez swistek?no bo ja myslalam ze jak pojdziemyt w czwartek i powiemy ze chcemy dac na zapowiedzi to wtedy mu damy kase tzn jak bedziemy wychodzic....musze o tym pomyslec...
Dziękuje Wam Kochane jesteście:cmo k:
Z tym sucharkiem to spróbuje
Pierwszy wydruk z usg juz mam - 4/5 tydzień fasolka ma na razie 12 mm

A ja sobie policzyłam ze ja tez na weselu moich rodziców byłam juz i to ok miesiac!! Nie ma to jak pójsć w ślady rodziców, nie?

Drukuje sobie rózne fryzurki na próbna i tak bardzo mi sie podoba fryzurka Kodeinki. Myślicie ze sie obrazi jak sobie odgapie? Na pewno nie wyjdzie tak samo bo mamy chociazby inny kolor włosków, ale podoba mi sie jej sposób upięcia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości