|
|
#2821 | ||||||
|
MerDer 4ever
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Ważne żeby brzuch zakrywało http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/ko...owy%20187242.1 http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/ko...BCowy+169139.1 Tu wzięłam rozmiar większy, może brzuch przykryje ![]() http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/ko...2ny%20194510.1 Kwiatkowe zgapione spodnie ![]() http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/ko...-189610-1.html http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/ko...owe%20194103.1 Cytat:
Cytat:
![]() Dużo tematów na jeden dzień Cytat:
U nas wczoraj było spotkanie z babką z komórek macierzystych ![]() A potem o połogu. Cytat:
![]() Mmm truskawki ![]() Cytat:
Dużo zdrówka, cierpliwości, żeby |
||||||
|
|
|
#2822 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi sie dzis śniło że jadłam loda Magnum double truskawkowego w bialej czekoladzie co najlepsze to mam go w zamrażarce ale tż mi zabronił ze wzgledu na chorobę wiec śni mi sie po nocach Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej Laseczki
![]() Dowiedziałam się, że 5 min od domu mam warsztaty z chustonoszenia. Może się zapiszę. I w tym samym miejscu 26 maja 5 innych bezpłatnych warsztatów na Dzień Matki Coś wybiorę na pewno. Darietta zgłoś to od razu, skoro produkt jest niezgodny z opisem to możesz to reklamować, nie ważne, że otworzyłaś pudełko. Wg mnie nie powinno być problemów z odzyskaniem kasy. Cytat:
![]() Cytat:
Siil fajnie, że wyjazd się udał i naładowałaś baterie
|
|
|
#2825 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dzis tez musze jakies zakupy online poczynic, bede szukać sukienki maxi i spodni na gumce cos jak te w kwiatki gladkie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2826 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Wam wszystkim, jesteście kochane!!!
poprostu, jest już murzynek zrobiony przez mamę, ja zaraz biorę się za karpatkę i będą też lody z bitą śmietaną i polewą moje niejedzenie słodkości w tygodniu musi pójść na bok ![]() taedio, achhh ten jeden skurcz brzmi tak pięknie
|
#2827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jeszcze jedno pytanie orientujecie się do kiedy są te rabaty w smyku bo chce cos zamówić i przy okazji kolejne nakładki ale najpierw chce te zwrocić. Szukam na stronie ale nie widze informacji.
|
|
|
|
#2830 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Sto Lat i samych radosnych dni![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja szukam weekendu i myślę, czy zabrać tylko męża czy synka też? :/ Bo miał to być czas dla nas ![]() Cytat:
Idę coś porobić :/ bo w pracy cisza... a mały szaleje tak, ze muszę się ruszyć.
|
|
#2831 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To masz już kciuki na zapas! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dla PanaCytat:
Znam niemowlę, które walczyło o życie bo miało sepsę, to było straszne A dodanie pneumokoków do kalendarza szczepień to był postulat lekarzy, wydaje mi się, że coś w tym jest.Cytat:
Fajna ta torba, którą znalazłaś! Cytat:
Cytat:
Teściowej nic, oni nie obchodzą takich rzeczy i o nas nie pamiętają, więc sobie dałam spokój. Chyba, że mąż będzie chciał coś kupić to niech kombinuje. Cytat:
Cytat:
Ale wolałybyśmy tort, najlepiej lodowy Przesunęli mi dzisiejszą wizytę na inną godzinę, więc idę na warsztaty ![]() Taedio który z 3 można odpuścić jakby co? ![]() Mogę miec czas tylko na 2
|
|||||||||
|
|
|
#2832 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#2833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu jest ten film http://szczepienia.wybudzeni.com/201...ow-katastrofy/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2834 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny!
Karolinuuusia to teraz chyba nie powinni Ci już robić problemów z cc jak masz od dwóch różnych okulistów zaświadczenia? Cytat:
Jeśli to drugie i masz z kim zostawić synka to jedź z mężem! Należy Wam się chwilka dla siebie Zwłaszcza że wiesz jak będzie wkrótce, jak drugi maluszek przyjdzie na świat ![]() Chyba że chcecie we trójkę zrobić sobie jakiś fajny wypad
|
|
|
|
|
#2835 | ||||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Hahaha bidoku Cytat:
Też chciałam sukienkę maxi ale nie ma rozmiaru http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/ko...-194617-1.html Cytat:
Zgapiaj, zgapiaj Masz urodziny Cytat:
|
||||
|
|
|
#2836 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Ooo ze śmietaną
to będzie na deser, bo muszę do sklepu jechać!Sto lat Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
?Chyba zamówię sobie torbę do wózka z tej strony, którą xzora wstawiła, waham się między tą: http://bylosobieszycie.pl/glowna/118...-do-wozka.html a tą: http://bylosobieszycie.pl/torby-do-w...-do-wozka.html (ale tę bym wzięła bez kokardy i z niebieskimi kropkami i sowami) ![]() Jeszcze spytam męża, z którą by wolał chodzić (chociaż się domyślam, że z tą pierwszą )
|
|||
|
|
|
#2837 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2838 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() Mi się podoba ta w trójkąty i ta http://bylosobieszycie.pl/glowna/85-torba-do-wozka.htmlTż woli trójkątyyyy ![]()
|
|
|
|
|
#2839 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
Agg_s cudownego roku, pięknej rodziny i grzecznego dziecia ![]() ![]()
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2017-05-17 o 10:46 |
|
|
|
|
#2840 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A z sukienką jak to nie ma rozmiaru - to my nie powinnyśmy teraz nosić 44? |
||
|
|
|
#2842 |
|
MerDer 4ever
|
Z okazji 8smego miesiąca
IMG_1495010856.367078.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2843 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2845 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ale im częściej patrzę na te trójkąty tym bardziej mi się podoba napiszę jeszcze maila czy ma jakieś inne kolory tych trójkątów ![]() Cytat:
![]() A ten 8 miesiąc to się zaczyna od 31t0d czy 32t0d ? Bo ja już się gubię w tym i nie wiem kiedy świętuję rozpoczęcie 8-ego
|
||
|
|
|
#2846 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, o pneumokokach myślę udanych warsztatów! Cytat:
Cytat:
Mam dylemat - kupić szafkę pod RTV granatową za 1299zł z realizacją 40dni czy białą z granatowymi frontami za 549zł dostępną od ręki... |
|||
|
|
|
#2847 |
|
*sportaddict*
|
Gratatowa jest śliczna
|
|
|
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj znać co odpisze |
|
|
|
|
#2849 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aaa no właśnie, widziałam że pisałyście niedawno o kolorach torebek do wózków w kontekście mężów. Jak torba wisi cały czas przy wózku to wygląda to ok, nawet jak jest bardzo kobieca. Także pod tym względem luzik U nas w praktyce było akurat tak, że mąż często tę torbę nosił luzem (np. do samochodu, czy jak gdzieś sam jechałbz córką), bo łatwo było w nią spakować rzeczy małej. Niby była brązowa, ale miała taką niezbyt unisexową rączkę Dlatego teraz chcę coś już typowo męskiego z wyglądu, a odbiję sobie na dziewczyńskich akcesoriach do wózka typu mufki, kocyk, może jakiś organizer ![]() Zawsze można to rozwiązać tak, że mąż ma własną męską torbę na samotne wypady z dzieckiem bez wózka U nas jakoś się to nie sprawdziło, bo ta od wózka była zawsze częściowo spakowana i przygotowana do wyjścia ![]() W piątek wybieramy farby do pokoju córek i do mebli i mam nadzieję, że w weekend uda się ogarnąć sprawnie malowanie Waham się między farbą Luxens, bo ostatnio byliśmy z niej bardzo zadowoleni, a Beckers, bo widziałam że chwaliłyście ją tutaj bardzo pod kątem dzieci. Tylko że my się wyprowadzamy za ok 2 lata, więc nie wiem czy jest sens inwestować w taką farbę... Zobaczę jak cenowo będą się różnić... Duluxa barwy natury uwielbiałam kiedyś, zawsze malowałam nimi swój pokój. Ale mam wrażenie że od jakiegoś czasu się zepsuły, trzy ostatnie podejścia to była porażka, zwłaszcza zmywanie plamek z nich to masakra, schodzi razem z farbą
|
|
|
|
|
#2850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o sprawy mieszkaniowe to ja mam podobnie. Szybkiego załatwienia sprawy ![]() Cytat:
Czy Ty na pewno nie jesteś listopadówką? Mały i uroczy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Xzora mnie się bardzo granatowa podoba ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.

Ważne żeby brzuch zakrywało 
ja nie wytrzymałam i właśnie wróciłam z żabki z czekoladą i grześkiem 

Dużo zdrówka, cierpliwości, żeby 

Śniło mi się, że zauważyłam że Vadi ma nick Vandi, a nie Vadi i byłam w szoku, że cały czas pisałyśmy do niej z błędem 

A dodanie pneumokoków do kalendarza szczepień to był postulat lekarzy, wydaje mi się, że coś w tym jest.

Zwłaszcza że wiesz jak będzie wkrótce, jak drugi maluszek przyjdzie na świat