Październikowe mamy 2017 ❤ -cz. 2 - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-16, 21:19   #631
joasiala
Zadomowienie

Dot.: Październikowe mamy 2017 ❤ -cz. 2

A tak wogóle lekarz odkrył skąd mam plamienia i okazało się, że to nadzerka. Dostałam globulki i powinno być ok.
Poza tym sądziłam, że dzisiaj będę mieć tylko usg przez brzuch, a pani doktor do mnie, żebym się rozebrała od dołu, bo jeszcze chciała zrobić usg "dowcipne", żeby ocenić szyjke.
Co do imion Liliana bardzo ładne, my kiedyś chcieliśmy dac dziewczynce Jasmina i jak nic nie wymyslimy to pewnie zostanie Jasmina 😉

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
joasiala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-16, 21:25   #632
very niceee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez migifigi Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomocy, miałam 5 minut temu taki nagły ostry przeszywający ból, dosłownie cały brzuch i tak jakby na przestrzał do kręgosłupa, ciężko było się ruszyć, pojawił się nagle, jak skończyliśmy jeść obiad, trwał może z minutę. Nie miałam do tej pory nic takiego i teraz nie wiem czy jak przeszło to to olać czy jechać na izbę przyjęć ale nie chce panikować

Ja tak właśnie mam, tyle że u mnie trwa jakieś 5-10 minut i odpuszcza. Pomaga jak chodzę, jak leżę to jeszcze gorzej, choć w pierwszym momencie obezwładnia mnie tak, że nie mogę wstać. W czwartek mam wizytę i powiem o tym lekarzowi. Z tego właśnie powodu idę na zwolnienie. Mąż już dawno na mnie krzyczał, żebym pojechała do szpitala, ale nie chcę, bo znowu mnie zostawią, a wizyta pojutrze, to nie widzę sensu.
Ex Au pair De
very niceee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-16, 23:04   #633
anulka_l7
Raczkowanie

A u mnie miała być Zuzanna, ale okazało się, że prawdopodobnie będzie chłopak i tu z mężem nie możemy dojść do porozumienia, bo każda moja propozycja trafia na mur. Każde imię z kimś lub czymś mu się kojarzy :/ nalegam na Aleksandra.

anulka_l7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-17, 02:47   #634
buzn
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez joasiala Pokaż wiadomość
Dziewczyny pedzicie z postami jak szalone 😊

Byłam dzisiaj na usg polowkowym, z dzieckiem wszystko ok, jedynie obraz nerek był nie wyrazny i będę musiala jeszcze raz umówić się na usg kontrolne. Płci jeszcze nie poznałam, bo w brzuchu mam wstydziocha, który nie chce się ujawnić. Lekarz skłania się raczej na dziewczynke, ale jak mi powiedziała - płeć jeszcze do weryfikacji. W czwartek idę jeszcze prywatnie na usg, to może wyjasni się co z tymi nerkami i płcią. Maluch waży ok. 346g 😍

Looooo duży maluch. Gratulacje

---------- Dopisano o 02:44 ---------- Poprzedni post napisano o 02:39 ----------

Cytat:
Napisane przez GaTTa Pokaż wiadomość
Hej. Moha córce właśnie spotkało sklejenie warg sromowych.... skończyło się na chirurgu jak miała 20 miesięcy.

Czy Wy też odczuwacie niskie ciśnienia, ja rano dziś ledwo żyłam. Jakiś spadek formy mam....
Tak . Ciśnienie dziś dało się odczuc. Też mi się krecilooo strasznie w głowie.

---------- Dopisano o 02:47 ---------- Poprzedni post napisano o 02:44 ----------

Cytat:
Napisane przez rzeczozn Pokaż wiadomość
Mi pierwsze wyniki moczu też źle wyszły - bardzo dużo bakterii.. posiew nic nie wykazał. Mój lekarz przekazał mi instrukcję pobrania moczu: poranny, należy włożyć tampona, podmyć się, rozchylić wargi sromowe, ujście cewki moczowej można przetrzeć wacikiem (ale nie jest to mus) i wtedy pobrać próbkę. Kolejne badania po takim pobraniu wychodzą śpiewająco
Tłumaczył, że należy "przytkać się tamponem" żeby bakterie z pochwy nie przechodziły na wargi sromowe i później mocz bo wtedy wychodzą błędne wyniki
Chyba muszę spróbować, bo u mnie ciągle źle:/ walczę i walczę i końca nie widzę

U mnie z imion miało byc dla dziewczynki Lilka- Liliana, ale ja nie chciałam, w końcu zdecydowaliśmy się na Zuzanne, no ale nie ma dziewczynki nie ma imienia. Ale tak oklepane:P Ale mi się podobało i nie patrzyłam na rankingi

Edytowane przez buzn
Czas edycji: 2017-05-17 o 02:54
buzn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-17, 06:42   #635
Aleaa_
Wtajemniczenie

My mamy okropny problem z imieniem dla dziewczynki. Tż się nic nie podoba 😂 mamy jeszcze chwilę czasu, także mam nadzieję że jednak łatwo pójdzie 😀

Ledwo żywa wstałam, taką mam ciężką głowę, że poszłabym spać dalej...

Miłego dnia!

Aleaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-17, 06:45   #636
letstry
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aleaa_ Pokaż wiadomość
My mamy okropny problem z imieniem dla dziewczynki. Tż się nic nie podoba mamy jeszcze chwilę czasu, także mam nadzieję że jednak łatwo pójdzie

Miłego dnia!

Ja też ledwo wstałam Ale mam dziś dzień pełen załatwień, najpierw muszę pojechać do promotorki, zobaczyć jakie ma uwagi i poprawki do pracy, później do dziekanatu zgłosić ostatecznie temat pracy, pozniej może zdążę zrobic zdjęcie do dyplomu i fru - do gina na cały dzien siedzenia w kolejce
letstry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-17, 06:49   #637
alla83
Wtajemniczenie

Cytat:
My mamy okropny problem z imieniem dla dziewczynki. Tż się nic nie podoba 😂 mamy jeszcze chwilę czasu, także mam nadzieję że jednak łatwo pójdzie 😀

Miłego dnia!

Witaj w klubie wybierających imiona

Ja wprawdzie dla chłopca ale problem ten sam ....tak bym chciała żeby nam się podobało chociaż jedno to samo w 100% byłby problem z głowy....jedno tylko jedno.....a takiego brak

Jak mi się coś podoba to jemu nie
alla83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-17, 06:51   #638
Aleaa_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez letstry Pokaż wiadomość
Ja też ledwo wstałam Ale mam dziś dzień pełen załatwień, najpierw muszę pojechać do promotorki, zobaczyć jakie ma uwagi i poprawki do pracy, później do dziekanatu zgłosić ostatecznie temat pracy, pozniej może zdążę zrobic zdjęcie do dyplomu i fru - do gina na cały dzien siedzenia w kolejce
No to aktywnie 😊

My jedziemy do mojej starej szkoły na dni otwarte, żeby Wojtek zobaczył trochę zwierzątek z bliska: krowy, świnki, konie, kozy. I przede wszystkim będą traktory 😁

---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ----------

Cytat:
Napisane przez alla83 Pokaż wiadomość
Witaj w klubie wybierających imiona

Ja wprawdzie dla chłopca ale problem ten sam ....tak bym chciała żeby nam się podobało chociaż jedno to samo w 100% byłby problem z głowy....jedno tylko jedno.....a takiego brak

Jak mi się coś podoba to jemu nie
Z synkiem też podałam około 25tc, że Wojtek mi się podoba. A on, że nie że to że tamto. A miesiąc później siedlismy i wypisywalismy imiona i co? Jemu Wojtek się podoba 😁 i jest Wojtek 😀

Stary 2017-05-17, 06:54   #639
sabonka123
Rozeznanie

Cytat:
105 nadań rok temu Także mało popularne
Uffff śniło mi się ze nazwalam dziecko Gloria spodobalo mi się

Dzidziuś 10.10.2015
sabonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-17, 07:05   #640
Katka20
Rozeznanie

GG do Katka20

Cytat:
Napisane przez Lotso Pokaż wiadomość
Ale macie racje do kazdego mozna cos wyszukac. Jak poprzednim razem bylam w ciazy i mowilam ze jak corka to Ola to oni-nauczyciele- ola ciagnie dydola- tak mamy jedna olke hehe. Teraz nie mam pomyslow.na porodowce bede wymyslac.ale nie bede patrzec na top 10.nazwe jak mi sie spodoba. Moja kumpela nazwala corke w miare rzadkim imieniem a ta dziewczynka chodzi do grupy w pkolu z inna o takim samym imieniu a chciala od tego uciec
Haha no to ciężko. Ja patrzyłam na Lilianna żeby nie Liliana:d

Wiadomo, że imię i tak się gdzieś powieli chyba że to będzie coś w stylu Dąb

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Cytat:
Omg, fuj 😂😂😂

Jakie to moje dziecko dziś niedobre... Cały dzień wszystko na nie, jeść nie, tamto nie. Zmęczona już nim jestem. A jeszcze na zakupy ruszamy jak uśnie..

Wyniki moczu takie sobie. Liczne bakterie i erytrocyty w górnej granicy i antybiotyk dostałam.. Badań mi żadnych nie robiła a szkoda

Ponoć na naszym etapie ciąży infekcje to niestety norma. Ja właśnie jadę oddać swoje płyny do analizy. Mega korek a ja nie zjadłam lekkiego śniadania

Katka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-17, 07:07   #641
Cherry_Muffin
nibyżona

Rzeczozn ja mam źle wyniki moczu właściwie od urodzenia te pobieranie to już miałam w takich kombinacjach, tylko by brakowało żeby sobie we wrzątku nie byłam nawet u nefrologa. Moja mama ma identycznie. Możliwe że mamy jakąś niewielką wadę nerek czy czegoś po drodze, bo obie problemy z kamieniami miałyśmy. Po prostu czasem mnie wkurza że muszę milion razy tłumaczyć i patrzą się na mnie jak na wariatke. Wiem że w ciąży to też inaczej ale no.

Letstry powodzenia

Joasiala dobrze że lekarz to odkrył a na tych takich kluczowych usg nadal będzie dowcipnie właśnie żeby sprawdzić szyjke no i czasem nadal tak lepiej zobaczyć malucha

Aleaa to też fajny dzionek się zapowiada

Ja dziś czekam na kuriera z moim Kindlem
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-05-17, 07:08   #642
Katka20
Rozeznanie

GG do Katka20

Cytat:
Napisane przez buzn Pokaż wiadomość
Looooo duży maluch. Gratulacje

---------- Dopisano o 02:44 ---------- Poprzedni post napisano o 02:39 ----------

Tak . Ciśnienie dziś dało się odczuc. Też mi się krecilooo strasznie w głowie.

---------- Dopisano o 02:47 ---------- Poprzedni post napisano o 02:44 ----------

Chyba muszę spróbować, bo u mnie ciągle źle:/ walczę i walczę i końca nie widzę

U mnie z imion miało byc dla dziewczynki Lilka- Liliana, ale ja nie chciałam, w końcu zdecydowaliśmy się na Zuzanne, no ale nie ma dziewczynki nie ma imienia. Ale tak oklepane:P Ale mi się podobało i nie patrzyłam na rankingi

Widzę, że faktycznie popularne to chyba w tym roku rzeczywiście ruszyli ludzie. Cóż dla mnie to zawsze będzie ideał imienia

Katka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-17, 07:23   #643
joasiala
Zadomowienie

Witam w ten słoneczny dzień. Dzisiaj jadę pierwszy dzień do pracy po zwolnieniu. Niby w domu już mi się siedzieć nie chciało, ale stwierdzam, że do pracy też mi się nie chce 😳

joasiala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-17, 07:25   #644
aguleekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cięcior Pokaż wiadomość
Marzę o Helence,ale nie udało mi się przy pierwszej córeczce przekonać męża i teraz ten sam mur!!!! Pewnie chciałby Marysia po ukochanej babci ale nie odpuszczę bo teraz była moja kolej na wybieranie. Antosię On wybrał,ja tylko zaakceptowałam. Wolałam Tosię niż Gabrysię.

Ja nie wiem co Ci nasi mężowie mają przeciwko Helence

Witam się z rana

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-17, 07:27   #645
letstry
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sabonka123 Pokaż wiadomość
Uffff śniło mi się ze nazwalam dziecko Gloria spodobalo mi się

No! Super, piękne imię
letstry jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-05-17, 07:33   #646
Aleaa_
Wtajemniczenie

Mnie się podoba Liliana, Alicja. Ale TZ już nie 😠

Stary 2017-05-17, 08:05   #647
Kasia88rsl
Raczkowanie

Mi któraś z was z nieba spadła. Nie pamietam która ale pisała że synek będzie Ignacy i to jedyne imię które pasuje i mi i mężowi . Więc dziękuję mój też będzie Ignaś

Dla dziewczynki miałam Michalina albo Alicja ale to już po fakcie

Ubieram się i zmywam na spacerek z Stasiem . Udanego dnia dziewczyny
Kasia88rsl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-17, 08:35   #648
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sabonka123 Pokaż wiadomość
Lilianek tez jest teraz multum.. to tez byl moj typ..

Niestety mi też to imię się przejadło :/
Cytat:
Napisane przez adhoc Pokaż wiadomość
Ja chciałam nazwać córkę Apolonia, ale ostatnio widzę i słyszę ze jest coraz więcej Poli... 😞

Poli niestety jest coraz więcej

Cytat:
A tak wogóle lekarz odkrył skąd mam plamienia i okazało się, że to nadzerka. Dostałam globulki i powinno być ok.
Poza tym sądziłam, że dzisiaj będę mieć tylko usg przez brzuch, a pani doktor do mnie, żebym się rozebrała od dołu, bo jeszcze chciała zrobić usg "dowcipne", żeby ocenić szyjke.
Co do imion Liliana bardzo ładne, my kiedyś chcieliśmy dac dziewczynce Jasmina i jak nic nie wymyslimy to pewnie zostanie Jasmina 😉

Jasmina też mi się podoba 😍 ale tz nie chce o tym słyszeć.

Cytat:
Napisane przez aguleekk Pokaż wiadomość
Ja nie wiem co Ci nasi mężowie mają przeciwko Helence

Witam się z rana

Mój tez coś ma przeciw

Jak wybieraliśmy imię dla synka to niby Ignacy nie było popularne, a później okazało się z że właśnie wiele osób chce mieć Ignasia w sumie to nawet pomimo tego drugi raz dałabym mu tak samo na imię. Ale tez wiele osób dziwiło się, że tak nazwaliśmy syna. Alternatywie mieliśmy wybranego Mikołaja i jeżeli będzie drugi syn to już nie będziemy szukać niczego nowego.

Dla dziewczynki to nie wiem . Zawsze chciałam mieć Zuzannę , ale kuzyn już wybrał takie imię , a niezbyt go lubię . Jeszcze Alicja, Maja i Jaśminka. Siostra mnie wkurza, bo mówię jej , że może Jaśminka, a dla niej to Dżasmina :/ nie chce by moje dziecko miało imię typu Dżesiki, a nie wytłumaczę jej, że to inne imię. Ale tz i tak się nie zgadza, więc może lepiej . Alicja i Maja są zbyt popularne , a mamy bardzo popularne nazwisko, więc w przyszłości może to być dość problematyczne.

Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-17, 08:48   #649
anulka_l7
Raczkowanie

Letstry, powodzenia

Cherry, jakiego kindla zamówiłaś? Ja mam paperwhite 2 i go uwielbiam ❤

anulka_l7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-17, 08:50   #650
Cherry_Muffin
nibyżona

paperwhite 3

bo imiona sie zmieniaja mi sie wydawalo, ze takie ktore ja pamietam ze byly zawsze w klasie jak Marta, Karolina, Katarzyna czy Magdalena to zawsze jest gdzies blizej top, a tu sie okazuje ze wcale nie
16.10.2017r. T ♥

Stary 2017-05-17, 09:00   #651
very niceee
Zadomowienie

Cytat:
Witam w ten słoneczny dzień. Dzisiaj jadę pierwszy dzień do pracy po zwolnieniu. Niby w domu już mi się siedzieć nie chciało, ale stwierdzam, że do pracy też mi się nie chce 😳

A ja ostatni. Jutro do gina i fruu na zwolnienie! Od początku ciąży chodziłam do pracy cały czas, poza tygodniowym pobytem w szpitalu w 7 tyg.

Co do imion moimi typami też były Lila, Pola, albo Lena, ale okazuje się, że teraz co druga dziewczynka nosi któreś z tych imion.

Teraz skłaniam się ku Sandrze, a mąż chce Karolinkę, Kalinkę, albo Karinkę, bo pasuje do nazwiska:P.
Ex Au pair De
Stary 2017-05-17, 09:01   #652
sabonka123
Rozeznanie

Sandra ładnie tez nad nim myślę

Dzidziuś 10.10.2015
sabonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-17, 09:29   #653
Aneu8899
Rozeznanie

My też mamy problem z imieniem. Wybierzemy jak poznamy płeć. Nawet wspólnych typów nie mamy. Dla chłopca mi się podoba Michał, Wojtek. Mężowi nie. On chce Aleksandra i tylko ten typ od pierwszej ciąży ma. Nie przeszedł i nie przejdzie. Pozatym synek ma tak na drugie. Dla dziewczynki typy Alicja, Natalia. Z tym że ja do żadnego nie jestem przekonana.
Aneu8899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-17, 09:29   #654
Cherry_Muffin
nibyżona

tak mi sie chcialo tego magnuma podwojnego z malinami, ze polazlam do sklepu dalej, bo wczoraj tam byly i co? wykupili! kupilam za to w bialej czekoladzie truskawkowego

ale mila pani otowrzyla dla mnie dodatkowa kase i nie stalam w kolejce przynajmniej
16.10.2017r. T ♥

Stary 2017-05-17, 09:35   #655
Olanzapinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adhoc Pokaż wiadomość
Ja chciałam nazwać córkę Apolonia, ale ostatnio widzę i słyszę ze jest coraz więcej Poli... 😞

Moja prababcia miała Apolonia. Też mi się podoba bo to taka trochę alternatywa dla popularnej Poli. Ja bym bardzo chciała ale Tż nie nie nie
Cytat:
Powodzenia! I oby to faktycznie było siedzenie w kolejkach a nie stanie Wypinaj brzuszek może ktoś Cię przepuści

My z synciem posprzątaliśmy bo kapcie się przyklejały już do podłogi. Zrobiłam się na bóstwo (no dobra nie oszukujmy się - upodobniłam się trochę do ludzi ) i będę świętować drugą rocznicę 15godzin bólów i męki
Olanzapinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-17, 10:04   #656
alla83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez very niceee Pokaż wiadomość
A ja ostatni. Jutro do gina i fruu na zwolnienie! Od początku ciąży chodziłam do pracy cały czas, poza tygodniowym pobytem w szpitalu w 7 tyg.

Co do imion moimi typami też były Lila, Pola, albo Lena, ale okazuje się, że teraz co druga dziewczynka nosi któreś z tych imion.

Teraz skłaniam się ku Sandrze, a mąż chce Karolinkę, Kalinkę, albo Karinkę, bo pasuje do nazwiska:P.
Moja młodsza Malwina miała mieć na imię Karina....w ostatniej chwili zmienione bo mąż stwierdził że jest taka jedna Karina której nie lubi w nie chce dac tak na imię

Malwina to mój typ był bardziej więc się ucieszyłam bardzo

Także u mnie na stanie
Liliana
Malwina
A trzecia miała być Dalia bądź Elena

Miało pasować do imion córek, żeby np nie bylo jakieś twarde imię

Ale Ale

Będzie chłopak....chyba ten Erik bądź Rafael
Sama nie wiem.... ciężko pogodzić 3 kraje, mój, męża i kraj zamieszkania
alla83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-17, 10:18   #657
nunny
Wtajemniczenie

U nas nie ma tematu imienia, chwile coś tam pogadaliśmy ale nie chcę na razie więcej dyskutować, bo nie znamy tak naprawdę jeszcze płci na 100% a poza tym jeszcze mam obawy. Mój mąż jakies tam swoje typy ma, i jak go słucham to już widzę że będzie problem
nunny jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-05-17, 10:22   #658
Lotso
Zadomowienie

Alla znam jednego Erica bardzo fajny facet. Pochodzi ze stanow.mieszka w czechach. A malzonek skad pochodzi??

Moje dzieci pojechaly do tesciowej i "mam luz" mam nie mam bo czuje sie fatalnie i zaatakowala mnie angina:/
Lotso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-17, 10:29   #659
very niceee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alla83 Pokaż wiadomość
Moja młodsza Malwina miała mieć na imię Karina....w ostatniej chwili zmienione bo mąż stwierdził że jest taka jedna Karina której nie lubi w nie chce dac tak na imię

Malwina to mój typ był bardziej więc się ucieszyłam bardzo

Także u mnie na stanie
Liliana
Malwina
A trzecia miała być Dalia bądź Elena

Miało pasować do imion córek, żeby np nie bylo jakieś twarde imię

Ale Ale

Będzie chłopak....chyba ten Erik bądź Rafael
Sama nie wiem.... ciężko pogodzić 3 kraje, mój, męża i kraj zamieszkania
Elena bardzo ładne, tylko jak to zdrobnić? Elenka, Elunia?

Olanzapinka 15 godzin? O matko! Oby tym razem, poszło szybciej. We wrześniu moja młodsza siostra urodziła w godzinę, włączając już bóle i akcję porodową. Starsza miała cesarkę i jak porównam czas w jakim obydwie dochodziły do siebie, to zdecydowanie lepiej wolę naturalny poród. Najlepiej mało bolesny i szybki.
Ex Au pair De
Stary 2017-05-17, 10:35   #660
Lotso
Zadomowienie

Aneu Wojtki ponoc nie placza- nazwalam tak swojego tylko z tego wzgledu bo pierwszy bog wojny wystarczajaco dal mi popalic😝😝 moze meza to przekona hehehe. Jak uslyszalam ze Wojtki nie placza i okazalo sie ze chlopiec to od razu byl Wojtkiem.po czasie sie osluchalam a teraz bardzo mi sie podoba - maly Wojtus starszy Wojtas i git👍👍

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Very nice to mi sie trafily te gorsze opcje. Dwa razy porod naturalny po ponad 15 godz i zakonczone cc. Nie dosc ze bylam wymeczona naturalnym to jeszcze po cc od razu dziecko przy sobie. Tym razem ide wypoczeta (taki plan) na zimno na cc.
Lotso jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości