|
|
#2911 | |
|
MerDer 4ever
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
https://mataja.pl/2014/05/pospiech-w...zynic-roznice/ |
|
|
|
|
#2912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie, chciałabym urodzić 7.07 najlepiej juz tak po południu, zeby TZ zdążył wrócić z pracy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2914 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
9.07 jest pełnia Podobno wtedy jest dużo porodów
|
|
|
|
|
#2915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny wpis ![]() Ja.jakby chcial tydzień wcześniej to bym się nie obraziła teraz według usg mam termin akurat tydzień szybciej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez zaczęłam 35 tydz. Chilli podobno w tym tyg jądra schodzą do moszny. Także tego
|
#2917 | ||||
|
Zadomowienie
|
Tylko do TP, potem 36
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Obie będą pasować Cytat:
Chili 35 tydzień?! To Ty już na wylocie jesteś! ![]() Proszę, tylko nie bierzcie się za rodzenie przed terminami bo ja tu zawału dostanę |
||||
|
|
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam już w domu komode i szafę, jeszcze w kartonach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2919 | ||
|
*sportaddict*
|
przekazałam prezentodawczyniom ![]() Cytat:
Cytat:
Devilek - ja mogę rodzić wcześniej, byle donoszoną ciążę |
||
|
|
|
#2920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2921 |
|
królikoholiczka
|
Ja chodzę do dentysty, jeszcze jedna wizyta i już wszystko zrobione.
Na obiad dziś mam bigos z młodej kapusty
|
|
#2922 | |
|
Zadomowienie
|
LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
ostatnio z siatkówka było ok wiec raczej czeka mnie poród sn ![]() Ja na przeglądzie u dentysty byłam w II trymestrze Edytowane przez AnnaPaula87 Czas edycji: 2017-05-17 o 13:49 |
|
|
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
O zjadła bym gotowana młoda kapuste Ale mama mi odradza bo mówi że jeszcze nie czas na taką kapuste zbieram sie do sklepu strasznie mi się nie chce ale pocieszam się że kupię sobie loda ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2924 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chilli i Morelle matko toż Wy już przy końcu... jacie, ale czas zasówa...Chilli nie dziwię sie Twojemu przerażeniu... sama się przeraziłam Idę zjeść i posprzątać w szafie, w sensie wyciągnąć letnie ciuszki ![]() A na obiad dziś indyk i salatka z jarmużu, fety, pomidorków i innych warzyw Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-17 o 13:52 |
||||
|
|
|
#2925 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() U mnie przygotowanie wyprawki ruszyło z kopyta. Jedno pranie się suszy na tarasie, drugie w pralce a trzecie czeka aż ktoś łaskawie wezmie się za prasowanie Torba do szpitala spakowana ![]() W poniedziałek spotkałam się z położną. W sumie wiele nowego mi nie powiedziała. Faktycznie teraz nie podajemy dziecku wit k bo tę dostaje w dużej dawce w sz;pitalu, za to podajemy wit d standard i kwasy dha o czym nie wiedziałam. Pazury mogą być pomalowane, teraz nikt już na to nie zwraca uwagi. Dziecka nie kąpią teraz w szpitalu żeby ta maź była jak najdłużej. Po CC leżę na pooperacyjnej do następnego dnia bez względu na to o której urodzę. Dzieciaczka przynoszą kiedy chcę ale w nocy tylko do karmienia(na tej pooperacyjnej) Dobrze bo można odpocząć. Wychodzimy od razu, nie ma już czegoś takiego jak werandowanie, i przy tej pogodzie dziecko od początku może być na dworze praktycznie od rana do wieczora. Powiedziała że załatwi mi receptę na maść pośladkową, dobrze bo to najlepsze cudo na odparzenia A i po CC wychodzimy po 3 dobie jak wszystko jest w porządku.Aggs najlepszego z okazji urodziny U mnie dziś na obiad truskawki z makaronem Taką mam dziś zachciankę, choć były pioruńsko drogie, no ale jak mus to musKopnijcie mnie żebym się wzięła za to prasowanie bo ta sterta pieluch coś nie chce się sama wyprasować
|
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo
|
#2927 |
|
Rozeznanie
|
A to my w pasiaku
dziś 30t5d
|
|
|
|
#2928 |
|
MerDer 4ever
|
LIPCÓWKI część 5.
Baby
ja daleko w tyle porównując do Ciebie Edit. Śliczny brzusio! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy termin na ten sam dzień. Ja z jednej strony chciałabym troszkę szybciej z drugiej później ale w ten upał to nie wiem jak dam radę. Kilka dni chce z brzuszkiem po tym leżakowaniu pochodzić i nabrać sił. Byle nie przed 37 tygodniem. Ale będzie jak będzie. tak się zastanawiam po macierzyńskim i wykorzystaniu zaległego urlopu za ten rok będę musiała kombinować z l4 żeby jeszcze w sierpniu z młodą pobyć a później mam nadzieję że żłobek. |
|
|
|
#2930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może piszę tak dlatego, że dziś nic mnie nie boli Cytat:
Śliczny brzunio
|
|
|
#2931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Poprawka ja 34 tydz.
---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
|
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super że piszesz bo tak się zastanawiałam na jak długo z maluszkiem mogę wybyć z domu oczywiście jeśli siły pozwolą. Koleżanka która urodziła w kwietniu to wyszła po 3 dniach na spacer ale tylko na 30 min. a jak będzie ładnie to chciałam na dłużej tymbardziej że pod blokiem ogarniają nam park i alejki ma być super a i ma być też siłownia na powietrzu więc tam zaczne gubić swoje kg. |
|
|
|
|
#2934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj wstawiłam pierwsze prawie i wlasnie suszy sie na balkonie. ChilliPepper - współczuje braku cieplej wody. A dzwoniłaś pytać o której ma byc włączona? U mnie z kolei w piątek od 8do15 ma nie byc prądu - dobrze, ze TZ odczytał komunikat. Przed 8 sie umyje, zjem śniadanie, zrobię wodę w termosie zeby moc herbatę pic a co dalej to nie wiem... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czasem mam takie dni że mam dość tak się jakoś dziwnie czuję ... Nie dość że puchne to jeszcze mały się czasem tak ustawi że nie wiem czy to on czy brzuch mi twardieje ..
|
|
#2937 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja tez bylam przed ciążą ale profilaktycznie sie umowie zanim urodze. Ale duzo wiadomości nam przynosisz,dzieki! A Ty wyglądasz pieknie w pasiaku Tak Was podczytalam i oooo ja Cie biorę się za wyprawkę! Wlasnie kliknelam koszule do karmienia i materac do łóżeczka, wzięłam w koncu Hevea, dzięki za polecenie i zaraz klikam łóżeczko, kocyk grubszy na jesień. A dzis może bede miała juz komode do sypialni dla małej i mogę prać ubranka w końcu
|
||
|
|
|
#2938 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() O, to mi się podoba! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cycki mogłyby trochę wyskoczyć ale uparte jakieś są ![]() ![]() Cytat:
Brawa za wyprawkę. ![]() No i brzuszek to masz przepiękny! Będę dzisiaj kwiczeć wieczorem. Umyłam okno ( ale na usprawiedliwienie dodam, że pomógł mi karcher i nie zmęczyłam się bardzo ), troszkę odkurzyłam, nastałam się nad ciastem, a zaraz jeszcze czeka mnie obiad do zrobienia - dzisiaj na szybko spaghetti. Planowałam jeszcze iść umyć drzwi na budowę bo jak wstawiali wczoraj to pozostawiali brudne łapy ale TŻ powiedział, że sam to zrobi ufff.
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Bebe
Pięknie wyglądasz i brawa za wyprawkę...Ale mąż mnie dziś rozśmieszył ale tak to powiedział spontanicznie, że się uśmiałam no.i.mamy dystans i znamy sie na żartach wiadomo!Mówię, że chce niedługo mamę w końcu do Zoo zabrać... a on: Wątpię, żeby ja tam przyjeli, słyszałem że mało miejsca mają... ![]() I w śmiech ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-17 o 14:30 |
|
|
|
#2940 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
dobry żart Aggs! Podsunelas mi pomysł co kupić za kasę z parapetowki! Myjkę do okien Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Carolles Czas edycji: 2017-05-17 o 14:39 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

Zwłaszcza że wiesz jak będzie wkrótce, jak drugi maluszek przyjdzie na świat
przekazałam prezentodawczyniom 

zbieram sie do sklepu

i mogę prać ubranka w końcu