![]() |
#301 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer w Rzeszowie :) + lista obecności
Ładny mi to mistrz do mistrza to mu jeszcze daleko, wszystko zawdzięcza profesjonalnemu salonowi pod patronatem Kadusa, myślę ze wiecie o jaki salon chodzi właśnie z tamta wysyłany był na kurs jakie organizował Kadus ale to było już dawno i nie prawda a koleś jest dusi grosz i za swoja kase nie zafunduje sobie szkolenie wiec jest już sto lat zaa muzynami heheheheheh a no i jest lizo du… dla tego laski lecą na jego tzw masarz głowy który się nie różni od innych zakładów. Zmieńcie temat bo zaczyna się robić nudno p. Damian tamto, p.Damian …..bez przesady.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Przyczajenie
|
Witam.Czy ktos moze cos pwiedziec o salonie "Twoj styl"?Bardzo prosze!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 | |
Przyczajenie
|
T
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Przyczajenie
|
"Zmieńcie temat bo zaczyna się robić nudno p. Damian tamto, p.Damian …..bez przesady. " hasskaale jak było na temat 'Voque' to wszystko było w porządku ?
popieram w zupełności zdanie 'MAMMA2' - każdy ma prawo pisać na forum co chce i o kim (o czym) chce ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Raczkowanie
|
Każdy ma prawo do opinii i ja tego nie kwestionuje ale skoro już zareklamowany jest ten salon dajcie się wypowiedzieć na temat innych salonów o prócz tych wspomnianych. Bo jeśli jest to takie zabawne to będę reklamować tak często salon do jakiego ja chodzę i zobaczycie ze jest to nudne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Przyczajenie
|
Witam.chialbm zapytac,ile kosztuje sciecie dlugich wlosow u p.Damiana?Z gory dziekiu za wszelkie informacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Przyczajenie
|
Ja zapłaciłam 40zł, za farbowanie i refleksy świetlne 120zł .
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 |
Raczkowanie
|
ja 45 za długie włosy
![]() chciałam jeszcze nadmieć, że chyba to forum jest dla tych ktorzy szukają dobrego fryzjera.Sama mając złe zdanie o każdnym kolejnym do jakiego poszlam zdesperowana wpisałam hasło w wyszukiwarke: dobry fryzjerz w rzeszowie i postanowiłam szukać po Waszych opiniach.Przestudiowałam wszystko.Początkowo chciałam do Vogua, ale tam były terminy z wyprzedzeniem na 1.5 miesiąca wiec poszlam do P.Damiana.Stwierdziłam,że jak będę zadowolona 1 raz po wyjściu od fryuzjera to potem wydam każde przysłowiowe pieniądze.I skoro ja znalałam kogoś, komu w końcu moge zaufać to czemu inni nie mogą ?w koncu brak problemów z włosami.Nikt tu nic nie reklamuje moim zdaniem tylko wymienia opinie i chyba lepiej isc do kogos u kogo było juz troche ludzi niz zapłacic 200 zł i wyjsc z niczym.ALe to moje zdanie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Przyczajenie
|
witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Przyczajenie
|
To i ja dołączę do grona sympatyków pana Damiana. Przyjął mnie bardzo szybko (na drugi dzień) i ponad 3 godziny spędził nad moją głową. Efekt jest niesamowity. Jestem bardzo zadowolona i wszystkim polecam. Salon jest niewielki i trochę peszy fakt że nikogo innego tam nie ma, ale można się przyzwyczaić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Raczkowanie
|
A ja mam dla Was, drogie panie, tańszego fryzjera, a raczej fryzjerkę. Jest to Pani Krystyna Bator na ulicy Warszawskiej. Ma taki mały salonik na rogu. Strzyżenie kosztuje ok. 30 zł. Jest to salon strzyżenia artystycznego, więc Pani Krysia naprawdę ma duuużą fajntazję. Ja narazie zapuszczam włosy i wtedy mi coś ma zrobić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
ehh, tez mialam kiedys super fryzjerke za 20 zeta, chodzilam do niej pare lat az spakowała manatki i wyjechała w sina dal (typuje Anglie albo Irlandie)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Przyczajenie
|
hej, kiedys podawałas na moja prosbe namiary do Rafała, i w końcu zdecydowałam sie wybrac - nadchnienie wiosny, Ziewka czy mogłabys mi napisac gdzie dokładnie jest ten salon? i jak tam dojśc z grafiki?
pozdrawiam cieplutko[/quote] czołem,jejku przepraszam,strasznie dawno nie zaglądałam na te stronkę i nie widziałam Twojego postu.Mam nadzieję, że ostatecznie trafiłaś bez mojej pomocy.A jeśli nie to daj znać i postaram się wytłumaczyć Ci jak tam dojść, choć nie jestem w tym najlepsza.No a jeśli byłaś u Rafała to daj znać jak wrażenia po obcięciu włosków ![]() Hmmm,co do pana Damiana z DM Studio to aż boję się pisać cokolwiek po tak entuzjastycznych reakcjach,ale ja odwiedziłam go jakiś czas temu(zachęcona zresztą bardzo pozytywnymi opiniami wizażanek) i niestety już tam nie wrócę.Tzn fryzjer owszem bardzo miły,sympatyczny i bezpośredni, salonik malutki, ale przytulny, kosmetyki przez niego używane też ok,ale jeśli chodzi o samo ścięcie, to było dalekie od ideału..prosiłam tylko o niewielkie podcięcie, a moje włosy po wyjściu stamtąd były o połowę krótsze i co najgorsze tragicznie się układały.Przyznaję, że moje włosy nie są łatwe do ujarzmienia, ale naprawdę dobry fryzjer powinien chyba poradzić sobie i z takimi wyzwaniami. Pozdrawiam wszystkie rzeszowianki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Raczkowanie
|
Hej nie wiem czy to o mnie chodzi Jesli tak to postaram ci wytlumaczyc jak dojsc do Rafala.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czołem,jejku przepraszam,strasznie dawno nie zaglądałam na te stronkę i nie widziałam Twojego postu.Mam nadzieję, że ostatecznie trafiłaś bez mojej pomocy.A jeśli nie to daj znać i postaram się wytłumaczyć Ci jak tam dojść, choć nie jestem w tym najlepsza.No a jeśli byłaś u Rafała to daj znać jak wrażenia po obcięciu włosków ![]() Hmmm,co do pana Damiana z DM Studio to aż boję się pisać cokolwiek po tak entuzjastycznych reakcjach,ale ja odwiedziłam go jakiś czas temu(zachęcona zresztą bardzo pozytywnymi opiniami wizażanek) i niestety już tam nie wrócę.Tzn fryzjer owszem bardzo miły,sympatyczny i bezpośredni, salonik malutki, ale przytulny, kosmetyki przez niego używane też ok,ale jeśli chodzi o samo ścięcie, to było dalekie od ideału..prosiłam tylko o niewielkie podcięcie, a moje włosy po wyjściu stamtąd były o połowę krótsze i co najgorsze tragicznie się układały.Przyznaję, że moje włosy nie są łatwe do ujarzmienia, ale naprawdę dobry fryzjer powinien chyba poradzić sobie i z takimi wyzwaniami. Pozdrawiam wszystkie rzeszowianki ![]() to ja teraz boje sie do niego isc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Przyczajenie
|
najlepiej ,,fiolusiek" jesli pojdziesz do lorette - tam jest najlepiej odkad chodzę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja slyszalam mniej pochlebne opinie o tym salonie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Przyczajenie
|
tzn ,,fiolusiek" zalezy kto co lubi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
Lorette to jest ten zakład na zygmuntowskiej??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Przyczajenie
|
Proszę o pomoc. Chodziłam kiedyś do fryzjerki o imieniu Agnieszka. Najpierw pracowała u p. Renaty Warszyńskiej w Tyczynie, potem zmieniła zakład ale dalej była w Tyczynie. Mieszkała w Hermanowej. Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie ona teraz pracuje. Bardzo dobrze strzygła.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
bylam raz, i przezyłam najwieksza fryzjerową traume
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
![]()
ja dzis bylam u fryzjera i totalna porazka..... taak mnie obciela ze teraz bede musiala czekac kilka lat zeby mi wlosy odrosly
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Przyczajenie
|
fiolusiek przykro mi, ze niewypał, ale nie przejmuj sie włoski odrosną i coś fajnego zakombinujesz
![]() ziawka i hasska u rafala bylam i zadowolona wrociłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
taaa bede czekac z 2 lata a ile zaplacilas u rafala?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Przyczajenie
|
fiolusiek zapłaciłam 90 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.