Fryzjer w Rzeszowie - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-11, 10:20   #301
hasska
Raczkowanie

Dot.: Fryzjer w Rzeszowie :) + lista obecności

Ładny mi to mistrz do mistrza to mu jeszcze daleko, wszystko zawdzięcza profesjonalnemu salonowi pod patronatem Kadusa, myślę ze wiecie o jaki salon chodzi właśnie z tamta wysyłany był na kurs jakie organizował Kadus ale to było już dawno i nie prawda a koleś jest dusi grosz i za swoja kase nie zafunduje sobie szkolenie wiec jest już sto lat zaa muzynami heheheheheh a no i jest lizo du… dla tego laski lecą na jego tzw masarz głowy który się nie różni od innych zakładów. Zmieńcie temat bo zaczyna się robić nudno p. Damian tamto, p.Damian …..bez przesady.
hasska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-11, 10:25   #302
madalena22
Przyczajenie

Witam.Czy ktos moze cos pwiedziec o salonie "Twoj styl"?Bardzo prosze!
madalena22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-11, 19:56   #303
MAMMA2
Przyczajenie

T
Cytat:
Napisane przez hasska Pokaż wiadomość
Jeśli uważasz ze sie robi nudno to nie odwiedzaj tego forum Bo forum właśnie na tym polega ze sie wyraża własne zadnie i skoro moje zdanie jest takie a nie inne i chce doradzić we właściwy sposób, tak aby ktoś był zadowolony bo czesałam sie w tym salonie i byłam bardzo zadowolona. to nie będę pisać salonu którego nie znam i powiem ze tam fajnie czaszom po to żeby być oryginalna na forum ze znam nie wiadomo ile zakładów. Lepiej znać mniej a bardziej dokładniej.
Też uważam ,że każdy ma prawo wyrażać na forum swoje zdanie....., dla Ciebie najlepszy jest salon Voque , dla mnie salon na Okrzei..., uważam ,że p.Damian jest świetnym fryzjerem i bynajmniej nie chodzi mi o masaż głowy.
MAMMA2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-12, 10:04   #304
bP_rz
Przyczajenie

"Zmieńcie temat bo zaczyna się robić nudno p. Damian tamto, p.Damian …..bez przesady. " hasskaale jak było na temat 'Voque' to wszystko było w porządku ?

popieram w zupełności zdanie 'MAMMA2' - każdy ma prawo pisać na forum co chce i o kim (o czym) chce ...
bP_rz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-12, 11:29   #305
hasska
Raczkowanie

Każdy ma prawo do opinii i ja tego nie kwestionuje ale skoro już zareklamowany jest ten salon dajcie się wypowiedzieć na temat innych salonów o prócz tych wspomnianych. Bo jeśli jest to takie zabawne to będę reklamować tak często salon do jakiego ja chodzę i zobaczycie ze jest to nudne.
Stary 2008-03-12, 14:21   #306
madalena22
Przyczajenie

Witam.chialbm zapytac,ile kosztuje sciecie dlugich wlosow u p.Damiana?Z gory dziekiu za wszelkie informacje
madalena22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-12, 15:31   #307
MAMMA2
Przyczajenie

Ja zapłaciłam 40zł, za farbowanie i refleksy świetlne 120zł .
Stary 2008-03-15, 09:34   #308
kiziamiziaa
Raczkowanie

ja 45 za długie włosy

chciałam jeszcze nadmieć, że chyba to forum jest dla tych ktorzy szukają dobrego fryzjera.Sama mając złe zdanie o każdnym kolejnym do jakiego poszlam zdesperowana wpisałam hasło w wyszukiwarke: dobry fryzjerz w rzeszowie i postanowiłam szukać po Waszych opiniach.Przestudiowałam wszystko.Początkowo chciałam do Vogua, ale tam były terminy z wyprzedzeniem na 1.5 miesiąca wiec poszlam do P.Damiana.Stwierdziłam,że jak będę zadowolona 1 raz po wyjściu od fryuzjera to potem wydam każde przysłowiowe pieniądze.I skoro ja znalałam kogoś, komu w końcu moge zaufać to czemu inni nie mogą ?w koncu brak problemów z włosami.Nikt tu nic nie reklamuje moim zdaniem tylko wymienia opinie i chyba lepiej isc do kogos u kogo było juz troche ludzi niz zapłacic 200 zł i wyjsc z niczym.ALe to moje zdanie. pozdro
kiziamiziaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-06, 19:08   #309
tyneczka89
Przyczajenie

witam często chodzilam do różnych fryzjerów , spotkalam sie z roznymi osobami, pomyslami, jednak odradzawm wszyskim SALON VINCENT przy ul. jagiellonskiej w rzeszowie. w tym salonie spotkalam mnie najgorsza obsługa, fryzjerki uważające sie za nie wiadomo jakie, a tak naprawdę zrobiły mi masakre na glowie !!! raz na miesiac chodzę farbowac włosy i przy okazje je scinam . gdy wesząłm tam , nawet nikt mi nie odpowiedzial na ,,dzień dobry" . dziewczyna kiedy mnie strzygła w ogole sie nie odzywała, byla naburmuszona, jakby jej praca byla dla niej kara... po farbowaniu mialam uczulenie w włosy w ogole sie nieukłądały, nie biorać juz pod uwage tego, że nie byly scięte tak jak ja chciałąm !!!!!!!!!!! gdy powiedziałąm ze brdzo mnie swędzi głowa, usłyszałam - proszę pani - nie możemy przewidzieć że nasza farba moze akurat pani dawać wysypkę !!!!!!! ja powiedzialam ze to jakis absurd!!! NAPRAWDE NIE POLECAM TEGO ZAKłąDU , SALONU, CZY CZEGOKOLWIEK CZYM TO BYLO !!!!!!!!!
tyneczka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-09, 21:18   #310
gilese
Przyczajenie

To i ja dołączę do grona sympatyków pana Damiana. Przyjął mnie bardzo szybko (na drugi dzień) i ponad 3 godziny spędził nad moją głową. Efekt jest niesamowity. Jestem bardzo zadowolona i wszystkim polecam. Salon jest niewielki i trochę peszy fakt że nikogo innego tam nie ma, ale można się przyzwyczaić Kosmetyki Kadusa i cena znośna. Polecam wszystkim salon na Okrzei
gilese jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-18, 20:49   #311
kaczuszkaa
Raczkowanie

A ja mam dla Was, drogie panie, tańszego fryzjera, a raczej fryzjerkę. Jest to Pani Krystyna Bator na ulicy Warszawskiej. Ma taki mały salonik na rogu. Strzyżenie kosztuje ok. 30 zł. Jest to salon strzyżenia artystycznego, więc Pani Krysia naprawdę ma duuużą fajntazję. Ja narazie zapuszczam włosy i wtedy mi coś ma zrobić.
kaczuszkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-19, 14:43   #312
ktsw
Zakorzenienie

ehh, tez mialam kiedys super fryzjerke za 20 zeta, chodzilam do niej pare lat az spakowała manatki i wyjechała w sina dal (typuje Anglie albo Irlandie)
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-23, 19:50   #313
ziawka
Przyczajenie

hej, kiedys podawałas na moja prosbe namiary do Rafała, i w końcu zdecydowałam sie wybrac - nadchnienie wiosny, Ziewka czy mogłabys mi napisac gdzie dokładnie jest ten salon? i jak tam dojśc z grafiki?
pozdrawiam cieplutko[/quote]

czołem,jejku przepraszam,strasznie dawno nie zaglądałam na te stronkę i nie widziałam Twojego postu.Mam nadzieję, że ostatecznie trafiłaś bez mojej pomocy.A jeśli nie to daj znać i postaram się wytłumaczyć Ci jak tam dojść, choć nie jestem w tym najlepsza.No a jeśli byłaś u Rafała to daj znać jak wrażenia po obcięciu włosków

Hmmm,co do pana Damiana z DM Studio to aż boję się pisać cokolwiek po tak entuzjastycznych reakcjach,ale ja odwiedziłam go jakiś czas temu(zachęcona zresztą bardzo pozytywnymi opiniami wizażanek) i niestety już tam nie wrócę.Tzn fryzjer owszem bardzo miły,sympatyczny i bezpośredni, salonik malutki, ale przytulny, kosmetyki przez niego używane też ok,ale jeśli chodzi o samo ścięcie, to było dalekie od ideału..prosiłam tylko o niewielkie podcięcie, a moje włosy po wyjściu stamtąd były o połowę krótsze i co najgorsze tragicznie się układały.Przyznaję, że moje włosy nie są łatwe do ujarzmienia, ale naprawdę dobry fryzjer powinien chyba poradzić sobie i z takimi wyzwaniami. Pozdrawiam wszystkie rzeszowianki
ziawka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-24, 08:08   #314
hasska
Raczkowanie

Hej nie wiem czy to o mnie chodzi Jesli tak to postaram ci wytlumaczyc jak dojsc do Rafala.
Stary 2008-04-24, 12:07   #315
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ziawka Pokaż wiadomość
hej, kiedys podawałas na moja prosbe namiary do Rafała, i w końcu zdecydowałam sie wybrac - nadchnienie wiosny, Ziewka czy mogłabys mi napisac gdzie dokładnie jest ten salon? i jak tam dojśc z grafiki?
pozdrawiam cieplutko

czołem,jejku przepraszam,strasznie dawno nie zaglądałam na te stronkę i nie widziałam Twojego postu.Mam nadzieję, że ostatecznie trafiłaś bez mojej pomocy.A jeśli nie to daj znać i postaram się wytłumaczyć Ci jak tam dojść, choć nie jestem w tym najlepsza.No a jeśli byłaś u Rafała to daj znać jak wrażenia po obcięciu włosków

Hmmm,co do pana Damiana z DM Studio to aż boję się pisać cokolwiek po tak entuzjastycznych reakcjach,ale ja odwiedziłam go jakiś czas temu(zachęcona zresztą bardzo pozytywnymi opiniami wizażanek) i niestety już tam nie wrócę.Tzn fryzjer owszem bardzo miły,sympatyczny i bezpośredni, salonik malutki, ale przytulny, kosmetyki przez niego używane też ok,ale jeśli chodzi o samo ścięcie, to było dalekie od ideału..prosiłam tylko o niewielkie podcięcie, a moje włosy po wyjściu stamtąd były o połowę krótsze i co najgorsze tragicznie się układały.Przyznaję, że moje włosy nie są łatwe do ujarzmienia, ale naprawdę dobry fryzjer powinien chyba poradzić sobie i z takimi wyzwaniami. Pozdrawiam wszystkie rzeszowianki[/quote]

to ja teraz boje sie do niego isc
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-24, 14:05   #316
tyneczka89
Przyczajenie

najlepiej ,,fiolusiek" jesli pojdziesz do lorette - tam jest najlepiej odkad chodzę to jest bdajże na zygmuntowskiej. mila obsługa, dobre kosmetyki (bo z Loreal) no i oczywiście fantastyczne scięcia oraz upiecia bardzo jestem zadowolona i polecam ten zakłąd. może ceny nie sa zbyt niskie, jednak uważam ze bardzo sie opłaca po.jśc bo efekty są wspanałe pozdrawiam :P:P:P
Stary 2008-04-24, 18:17   #317
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tyneczka89 Pokaż wiadomość
najlepiej ,,fiolusiek" jesli pojdziesz do lorette - tam jest najlepiej odkad chodzę to jest bdajże na zygmuntowskiej. mila obsługa, dobre kosmetyki (bo z Loreal) no i oczywiście fantastyczne scięcia oraz upiecia bardzo jestem zadowolona i polecam ten zakłąd. może ceny nie sa zbyt niskie, jednak uważam ze bardzo sie opłaca po.jśc bo efekty są wspanałe pozdrawiam :P:P:P

ja slyszalam mniej pochlebne opinie o tym salonie
Stary 2008-04-24, 20:56   #318
tyneczka89
Przyczajenie

tzn ,,fiolusiek" zalezy kto co lubi ja tam chodze i jestem zadowolona, wlosy sa super i sie ukladakja a co slyszalas ??? mozze rozwije twoje złe zdanie o tym zakładzie
Stary 2008-04-25, 09:03   #319
ktsw
Zakorzenienie

Lorette to jest ten zakład na zygmuntowskiej??
Stary 2008-04-25, 20:13   #320
tyneczka89
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
Lorette to jest ten zakład na zygmuntowskiej??
tak na zygmuntowskiej a dlaczego pytasz?????
Stary 2008-04-28, 13:09   #321
Marta72
Przyczajenie

Proszę o pomoc. Chodziłam kiedyś do fryzjerki o imieniu Agnieszka. Najpierw pracowała u p. Renaty Warszyńskiej w Tyczynie, potem zmieniła zakład ale dalej była w Tyczynie. Mieszkała w Hermanowej. Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie ona teraz pracuje. Bardzo dobrze strzygła.
Marta72 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-29, 11:59   #322
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tyneczka89 Pokaż wiadomość
tak na zygmuntowskiej a dlaczego pytasz?????
bylam raz, i przezyłam najwieksza fryzjerową traume od tamtej pory omijam z daleka. Nie dosc ze fryzura masakryczna to jeszcze dowiedzialam sie ze mam ogromne zakola (dziwne bo jakos ja tego nie widze) poczulam sie jak starszawy, łysiejacy pan...
Stary 2008-04-29, 14:47   #323
tyneczka89
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
bylam raz, i przezyłam najwieksza fryzjerową traume od tamtej pory omijam z daleka. Nie dosc ze fryzura masakryczna to jeszcze dowiedzialam sie ze mam ogromne zakola (dziwne bo jakos ja tego nie widze) poczulam sie jak starszawy, łysiejacy pan...
hmmm ale to nie wiem kto mogl tak zrobic OPISZ TA FRYZJERKE ;Pp
Stary 2008-04-29, 14:55   #324
fiolusiek
Zakorzenienie

Angry Dot.: Fryzjer w Rzeszowie :) + lista obecności

ja dzis bylam u fryzjera i totalna porazka..... taak mnie obciela ze teraz bede musiala czekac kilka lat zeby mi wlosy odrosly
Stary 2008-04-29, 17:17   #325
elvfik
Przyczajenie

fiolusiek przykro mi, ze niewypał, ale nie przejmuj sie włoski odrosną i coś fajnego zakombinujesz

ziawka i hasska u rafala bylam i zadowolona wrociłam . a teraz luz blus- wloski same sie układają w odpowiedni sposób, bez nadmiernego układania i obciązania ich utrwalaczmi. i to mi sie podoba. dzieki dziewczyny za namiary
elvfik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-30, 06:48   #326
fiolusiek
Zakorzenienie

taaa bede czekac z 2 lata a ile zaplacilas u rafala?
Stary 2008-04-30, 07:11   #327
MAMMA2
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
ja dzis bylam u fryzjera i totalna porazka..... taak mnie obciela ze teraz bede musiala czekac kilka lat zeby mi wlosy odrosly
Kto Cię tak obciął ? Daj namiary ,żeby w razie czego omijać z daleka ...
Stary 2008-04-30, 17:38   #328
elvfik
Przyczajenie

fiolusiek zapłaciłam 90 zł
elvfik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-30, 17:55   #329
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
taaa bede czekac z 2 lata a ile zaplacilas u rafala?
miałas isc do damiana, podawalam ci chyba numer?
Stary 2008-04-30, 18:13   #330
tyneczka89
Przyczajenie

Cytat:
a to gdzie byłąs ??? fiolusiek ?? może ktos mi napisze opinie na temat lorette, bo bardzociekawwa jestem :P:P:P
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości