|
|
#2941 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: PM 2018 cz. V
Cytat:
Tez nie posiadam orientacji w terenie i ostatnio się wybrałam z domu bez gpsa (a w tel też nie mam) i był jakiś wypadek i droga była kompletnie nieprzejezdna i musiałam jechać jakimś objazdem, którego kompletnie nie znam, masakra Jechałam za jakimś tirem i się modliłam żeby miał zamiar wyjechać tam gdzie ja i żeby chociaż on z nas dwojga znał drogę Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, powiedzcie jeszcze co o niej myślicie? Chyba do niej się zapiszemy na makijaż z moją starszą. https://www.facebook.com/piechmakeup/
Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#2943 |
|
Zadomowienie
|
Ja też mam problemy z otłuszczonym brzudzydłem 😢 Tż bardziej zależny ba dobrej formie na ślubie niż mi zależy 😀
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2944 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
a na allegro nawet są ładne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Ja przed maturą przeczytałam bardzo dużo streszczen porządnych. W pokoju nad lozkiem miałam kartki która z jakiej epoki itp. A na maturze miałam tą której stteszczenie przeczytałam na odczep sie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
będzie 2x szerszy ode mnie może Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2945 |
|
Żona
|
Witam się ponownie
Właśnie wróciłam z salonów
|
|
|
|
|
#2946 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja przeczytalam wszystkie lektury poza Nad Niemnem, ale ja kocham czytac
![]() Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
I jak?
Ja ogórkowa pochlonelam i zaraz jadę nad jezioro na spacer i sesję ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2948 | |
|
Żona
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2949 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę znaleźć kogos na wzór Dominiki Szymik (a u niej makijaż 180zł...) Cytat:
Cytat:
Pochwalę Wam się. Albo poskarżę ![]() Miałam byc bezrobotna po przeprowadzce i całymi dniami rozmyslać o sensie istnienia, a pracy szukac od września, ale dogadaliśmy się i praca została ze mną Będę pracować zdalnie
|
|||
|
|
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Tez mnie czeka taka wyprawa ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2951 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2952 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja robię sama. I już mam ostateczny projekt w glowie moich zaproszeń. Pewnie kolo października ruszę z produkcją. Albo dopiero po nowym roku, bo wtedy bede miala pewna godzine ślubu.
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2953 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie dobry pomysł jak wszyscy wiedzą min pół roku przed, żeby nic sobie nie zaplanowaliNo i hej hej ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
pod koniec sierpnia skręcił kolano i głupek mnie nie słuchał i przechodził więc może być i tak że do operacji się kwalifikuje:/---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
Mój TŻ ma za to zaproszenie na rozmowę w firmie do której chciał i jego przyjaciel też tam pracuje. Bardzo bym chciała żeby się dostał, choć tam i nocki mógłby mieć. |
||||
|
|
|
|
#2954 |
|
Rozeznanie
|
Podziwiam dziewczyny, które same potrafią sobie zaproszenia zrobić. Ja tam kompletnie nie zdolna :/
Co do diet-mam masakrycznie słomiany zapał. I niby ok jakby nie ta oponka na brzuchu. A mój tz to też taki len jak ja ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy z naszej "randki"... eh tyle powiem. Byliśmy w kinie na "Piękna i bestia" (piękny film), a potem na lodach, a teraz siedzimy każdy w inny pokoju
No cóż, muszę przywyknąć że mój TŻ nie jest romantykiem. Ciekawe co zrobi na naszą pierwszą rocznicę, która prawie za 2 miesiące. Niby coś mu sugerowałam ale nie wiem czy będzie pamiętał.Do tego wszystkiego miałam dziś wypadek, jeden jedyny chłopak w całym tłumie ludzi się zainteresował i chciał pomóc, zapytał czy wszystko ok. Na szczęście było ok, ale groźnie wyglądało. Jestem poobijana ale nic mi nie jest. Mam ochotę dziś już tylko spać. |
|
|
|
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2957 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój też nie jest romantykiem. Jedyne to w oświadczyny sie postarał
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2958 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jakie w Venezii są wygodne buty
|
|
#2959 | |
|
:)
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#2960 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Byle byś Ty była zadowolona! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co to za wypadek, jeśli spytac mozna? Dobrze, ze ktos sie zainteresowal w ogole. Takie niestety mamy czasy, kolezanke pobito przy swiadkach na SKM i nic. Ani jedna osoba sie nie odezwala. Kwiatek na pocieszenie ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Piję winko, byłam z TZ i jego przyjaciółką na obiedzie (dołączyłam do nich po pracy i przeszkodziłam w "randce") i bylo super. TZ zapowiedział przyjaciolce, ze bedzie matka chrzestna naszego dziecka no niech mu bedzie! (oczywiscie hipotetycznego dziecka, bo na razie nawet planow nie ma). Fajnie spedzic jeden wolny wieczor (o 19 skonczylam prace) ze znajomymi, choc na godzine. Od razu mam wiecej energii
|
|
|
|
#2961 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:20 ---------- Poprzedni post napisano o 05:19 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:22 ---------- Poprzedni post napisano o 05:20 ---------- Cytat:
właśnie mi się przypomniało jak w urodziny jakieś 2 lata temu byliśmy na spacerze a on kupił mi ciastko tortowe wbił świeczkę i na ławce odpalił mi z telefonu śmieszne sto lat ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:22 ---------- Poprzedni post napisano o 05:22 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:25 ---------- Poprzedni post napisano o 05:22 ---------- Cytat:
jak jemu coś wychodzi super to mi się nie chce robić ![]() Ja też pamietalam ze A krótko ale umknęło mi że aż tak ![]() Po roku bycia razem.. hm nawet nie pamiętam tych czasów Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2962 |
|
Wtajemniczenie
|
W końcu wolne
Szykuje się piękna pogoda także buzia do słoneczka dziś będzie wystawiona A w niedzielę Wrocław <3 Jadę na szkolenie do czwartku. Bede tam pierwszy raz Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
ja jadę do tz. Na Podlasiu tez szykuje się ładna pogoda dla mnie dobrze bo jutro chce poszukać szczawiu
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Ja już w pracy, przyjechałam wcześniej, by wcześniej wyjść ![]() Na Lubelszczyźnie też pięknie się zapowiada, w sumie to już jest. Dostałam krwawienia z odstawienia i mnie brzuch pobolewa -_-
|
|
|
#2965 | |
|
Zadomowienie
|
Tyle miałam pocytować i wszystko zginęło...No więc gratulacje dla wszystkich, którzy znaleźli nową pracę albo utrzymali poprzednią
![]() Zazdroszczę dziewczyny, że potraficie wytrzymać długo na diecie. Ja przestaję zanim zacznę i tu jest mój problem. Chciałabym schudnąć z 4kilo, bo ostatnio już ważę 52 :/ u mnie największym problemem są uda. Po prostu ich nienawidzę :p Cytat:
Kontaktowałam się wczoraj z jedną dekoratorką i powiedziała mi ok 200-300zł za jeden bukiet na stół ale oczywiście wszystko zależy od kwiatów. Myślicie, że to dobra cena? Przeraża mnie końcowa wartość jak to sobie przez ilość stołów przemnożę xd
|
|
|
|
#2966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wypadki w sumie 2 wczoraj miałam. Jedenw pracy i chyba się teraz na mnie odbija. Byliśmy w ogrodzie i chłopcy w piłkę grali, w pewnym momencie dostałam w tym głowy piłka, wiecie taką peterde. A jak jechałam do TŻ bo się na mieście umówiliśmy to jakiś koleś biegł przez pasy/tory a ja podbiegalam też i trochę mnie popchnal a ja potknelam się o jego nogę i leciałam przez pół torów. Wczoraj w kinie bardzo zaczęła mnie boleć głową, cały wieczór bolała, poszłam wcześniej spać bo i brzuch mnie zaczął boleć. Obudziłam się po 1 i nie mogłam z bolu nawet przekręcić się na drugi bok, niedobrze mi było. Wzięłam przeciwbólowe i poszłam dalej spać po prawie godzinie. Brzuch nadal mnie bardzo boli... Jak do wieczora nie minie to obiecałam TŻ że pójdę do lekarza. ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
Płacić będę 2400zl Ale chyba dekoracje wejścia odpuszczę bo po co mi to |
||
|
|
|
|
#2967 |
|
Zadomowienie
|
Muszę zacząć ćwiczyć bo moim problemem nie jest jedzenie a brak ruchu. Mam kontuzje kolana i krzywy kręgosłup. Myślałam o areobiku w wodzie. Chodził ktoś?
W Venezii znalazłam takie śliczne i wygodne szpilki na niskim obcasie. Jak je nałożyłam na nogę to tak jakbym miała kapcie. Mam problem z palcami bo każde buty mnie cisną a tutaj miałam jeszcze luz w przodzie buta. Nie wzięłam bo miały widoczną wadę 😞 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze wychodzę pełną energii choć zajęcia bywają męczące.
|
|
|
|
|
|
#2969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.

to był hit.
Jechałam za jakimś tirem i się modliłam żeby miał zamiar wyjechać tam gdzie ja i żeby chociaż on z nas dwojga znał drogę
Masakra, już nie patrzę na to co "piękne" tylko najpierw oznaczę zakres cenowy.

juz sie pogodzilam z tym ze go pewnie nigdy nie zrzuce 

pod koniec sierpnia skręcił kolano i głupek mnie nie słuchał i przechodził więc może być i tak że do operacji się kwalifikuje:/