|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rossman.. cz. II
Cytat:
|
|
|
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poza tym nie zostawia takiego matowego sladu wiec moze bedzie ladnie rozjasnial pod oczami ale nie moge ci tego zagwarantowac bo nie wiem jaki powinien byc efekt probowalam nalozyc pod oczy ale u mnie nie ma jakiejs znacznej roznicy, nigdy w taki sposob nie uzywalam wiec nie wiem jak to powinno sie nakladac i wygladac
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
|
#3843 |
|
Konto usunięte
|
aha, ok. to popatrzę na te korektory jeszcze sama i potestuję.
i jeszcze jedno pytanie- wszystkie wody C-Thru są za 30zł? bo w gazetce widzę nowość, jeden rodzaj za 29.99. inne rodzaje kosztują tylko tylko teraz w promocji, czy to normalna cena? |
|
|
|
#3844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, oraz te dwie ciemne fioletowe - jedna bodajze amethyst i druga, nie pamietam nazwy
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
|
#3845 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ooo oczekuję obszernej relacji ;]
|
|
#3846 |
|
Zadomowienie
|
hahahhaha... przeglądalam gazetke i jest tam napisane:
okulary przeciwsloneczne ozdobione krysztalkami swarovskiego hahahaha... za 19zł no ciekawa jestem tych krysztalków:P:P:P:P |
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
kupilam dzis ta maseczke z sorayi
mam nadzieje ze i tym razem opinia wizazu podpowiada mi dobry i sprawdzony kosmetyk![]() stojac w kolejce do kasy mialam czas poogladac polki z tabletkami i prezerwatywami co mi sie w oczy rzuciło to znak "maryśki" na opakowaniu.. czytam a tam ze te tabletki zawieraja olej z konopii indyjskich ktory bierze udzial właśnie we wspomaganiu pracy umysłu a ja głupia myślałam ze po trawie to jest sie dziurawym
|
|
#3848 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
aa, co do tabletek, zapomniałam do ostatniej listy dopisać, ze kupiłam Apple Gold, czyli ocet jabłkowy, 30 kapsułek za 6.99. |
|
|
|
|
#3849 |
|
Raczkowanie
|
ja dziś odwiedziła ster i kupiłam sól do kapieli relzax MILDNNES firma czy jakoś tak .. ładnie pachgnie ale ciekawa jestem efektu no i tusz do rzęs VIPERA 3 D superblack mascara
|
|
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poza tym nie rozumiem tej opinii co do trwalosci - pare razy psikalam odrobina nadgarstek testerem [a dzis juz swoja woda ] i pachnial cudownie przez ponad 10h! wiec wg mnie za 30zł to naprawde super trwalosc
|
|
|
|
#3851 |
|
Konto usunięte
|
no tak, każda skóra się różni. potestuję na swoich nadgarstkach.
|
|
|
|
#3852 |
|
Paul's girl
|
widziałam dzisiaj musy farmony
karmelowo - cośtam i morelowo - cośtam
|
|
|
|
#3853 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
|
|
|
|
#3854 |
|
Paul's girl
|
|
|
|
|
#3855 |
|
Konto usunięte
|
mnie nie zaskoczyły, bo wcześniej przeczytałam o nich w tym wątku.
|
|
|
|
#3856 |
|
Paul's girl
|
|
|
|
|
#3857 |
|
Wtajemniczenie
|
tez chce jakieś c-thru tylko nie wiem, ktore. te nowe wydają sie byc wiosenne (z opakowania), ale nie wiem, nigdzie nie ma testerów
. Emerald polecacie ![]() mówisz o tych tutti-frutti ?? też mnie skusiły, ale czekam na promocje
|
|
|
|
#3858 |
|
Raczkowanie
|
kusicie kusicie :P
a na te skarby urody w lublinie tez sie chyba wybiore..
|
#3859 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
masło karmelowo-cynamonowe jest absolutnie boskie
a mus mam melonowo-arbuzowy, rownież bardzo apetyczny |
|
|
|
#3860 |
|
Raczkowanie
|
ja byłam dziś w Rossmanie i wydałam 80zł
kupiłam lodówkę turystyczną zapinaną na suwaki, dosyć spora i fajna, dużo podróżuję, więc się przyda w czasie jazdy, do lodówki dokupiłam 4 wkłady śmieszne są te dziurkacze do papieru we wzorki, kupiłam słoneczko i jutro może jeszcze jakiś wezmę szczoteczki do zębów Oral B 2 sztuki za 4,49zł, zazwyczaj używam dużo droższych, ale jakoś te mnie zachęciły, mają różne długości włosia, dużą główkę, całkiem nieźle się zapowiadają były też deski do krojenia za 2,49zł z motywem kwiatów, to pozostałości z poprzedniej promocji super są te pojemniczki silikonowe na lód, całość jest plastikowa, a tylko te wzorki są silikonowe, też spodobały mi się te w kształcie ust reszta zakupów to takie typowe domowe, więc nie będę wymieniać straszne tłumy dzisiaj były, więc wiele nie kupiłam, niedługo znów się wybiorę zauważyłam, że do podpasek libresse dodają pojemniczek, muszę sprawdzić czy są u nas, bo przyda się na podpaski do torebki ładne też były kolory parasolek za 7,99zł |
|
|
|
#3861 |
|
Konto usunięte
|
co sadzicie o tuszu telescopic?
|
|
|
|
#3862 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7386276]co sadzicie o tuszu telescopic?
[/quote]Ja używam drugie opakowanie i jestem bardzo zadowolona Wydłuża naprawdę mooocno, pogrubia lekko. Daje naturalny efekt więc na "wyjścia" poprawiam go Volume Clubbingiem Bourjois i jest idealnie ![]() Najpierw trzeba się przyzwyczaić do nowej szczoteczki (nie spiesząc się), bo może na początku troszkę sklejać ![]() Po dojściu do wprawy nie zamieniłabym go na zaden inny!
|
|
#3863 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No ale za 4 zł..
|
|
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() natomiast emerald podoba sie bardzo wielu osobom. moim zdaniem idealny zapach na wiosne i lato - bardzo pobudzajacy, wyczuwalny, ale nie drazniacy. ja robilam do niego podchody przez pol roku, bo ciagle jednak kupowalam cos innego. wczoraj w koncu sie zdecydowalam i dzis tak pieknie pachne ze sama mam ochote na siebie ![]() ale radze zrobic pare wizyt w rossmannie i za kazdym razem psikac testerem po jednej na jeden nadgarstek wrazenia zapamietywac i dopiero po wyprobowaniu porzadnym kupic ktorys bo niby 30zł ale szkoda ps. i te kuleczki w tej buteleczce
|
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) tymczasem są szare. Szkoda. Szukam własnie biało- różowych albo biało- fioletowych okularów.maseczkę użyłam dzisiaj z nagietka. Chyba będę musiała zmienić recenzję na KWC, nie wiem jak z oczyszczaniem- pierwsze użycie, ale zmatowiła buźkę ładnie. Dobra będzie na kuracje przed imprezowe, kiedy trzeba ładnie wyglądać i odświeżyć się. A jutro robię zapas, póki promocja
|
|
#3868 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3869 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
blaque, widocznie trafił Ci się jakiś wybrakowany towar
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dziś w rossmannie i kupiłam odżywkę sunsilka (pomarańczową) i dwufazową odżywkę w spray Gliss Kur z olejkami (tę żółtą) w promocji po 10 zł, mam nadzieję, że będzie fajna
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.

i również jestem z niego zadowolona 
a poza tym nie zostawia takiego matowego sladu wiec moze bedzie ladnie rozjasnial pod oczami
ale nie moge ci tego zagwarantowac bo nie wiem jaki powinien byc efekt
probowalam nalozyc pod oczy ale u mnie nie ma jakiejs znacznej roznicy, nigdy w taki sposob nie uzywalam wiec nie wiem jak to powinno sie nakladac i wygladac

, oraz te dwie ciemne fioletowe - jedna bodajze amethyst i druga, nie pamietam nazwy 
a ja głupia myślałam ze po trawie to jest sie dziurawym