|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
w tesco jest serek homo bez cukru
za chyba 1,19 ewentualnie twarożki można... tez można na mase sposobów je robić
|
#1112 | |
|
Rozeznanie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7387959]Ricotta jest w większych supermatketach, ja kupuję w Auchan, takie plastkikowe pudełko 250 g - to jest serek serwatkowy.
A zamiast wieśniaka polecam serek homogenizowany naturalny - z TSMu ma identyczny skład jak wieśniak 3% czyli 11g białek, 2,4 węglowodany i 3g białka - dziwczyny mam rację - w końcu to wy tu jesteście ekspertkami ???[/quote] Cytat:
![]() Nie umrę z głodu na sb! moze w moim carrefourze lub kauflandzie bedzie ricotta
|
|
|
#1113 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki,
mam pytanie - jest jakaś taka fajna strona na której są wyjaśnione dokładnie zasady SB?? co można jeść w której fazie itd...bo Wy juz mocno zaawansowane jesteście a ja szukam takich...podstaw
|
|
#1114 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zapraszam na pierwszą stronę watku...jeśli to za mało to w google na pewno coś Ci się uda wyszukać. W necie jest mase info o SB! Good luck
|
|
#1115 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do boczków to mi sie wydaje,ze zejda ci w czasie diety to raz a dwa to chyba bardziej sie je spali przez trening kardio(bieganie, stepper itp) niz cwiczenia. Tak mi sie na chlopski rozum wydaje, mimo iz baba jestem ![]() Nie moge w to uwierzyc ale dalej zyje bez pokus na 2 fazie, juz nie moge sie doczekac efektów i kiedy w koncu wcisne sie w spodnie co wisza za małe w szafie a mam ich chyba z 4 pary. Do tego biegam prawie codziennie, solarium doszło i aż inaczej ciałko zaczyna wygladac. |
|
|
|
|
#1116 |
|
Zadomowienie
|
hej siostry..... Stesknilam sie. Nie odzywam Sie bo juz nie pasuje do Was
mam big wiadomosc..... Wasza siostra PriVatiV ma Bulimie Nie tylko ataki...... a zaawansowana chorobe I z nią walcze.... co prawda nie przytyłam duzo bo tylko 2 kilo i sie trzymam mimo ze żre czesto i potem po kilka nascie razy wymiotuje . Tak wiec nie jest łatwo Ale wyjde z tego....... musze No ale ja Was czytam i tak bałam sie napisac.....słonecznego dnia zycze kochane
|
#1117 |
|
Rozeznanie
|
Hey priv
![]() wiem jak to jest. kończ z tym jak najszybciej. mam nadzieje, że trwa to u Ciebie nie tak długo. Dobrze, ze chociaz zdajesz sobie sprawe, że do niczego dobrego to nie prowadzi. Czasem lepiej uczyc sie na doświadczeniach, ale nie własnych... ![]() ja mocno trzymma za Ciebie kciuki, żebyś dała radę z tym skończyć. później jest tylko gorzej. ale wierze... buźka.
|
#1118 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
też Cię rozumiem Ja tez tak mam ja zlecę dużo kg i zaczynam miec napady głodu i nie chce wtedy przytyć, no... Trzymam kciuki __________________ dzień 27 faza II |
|
|
|
|
#1119 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zwłaszcza że mam zadanie z zarządzania i baaaardzo potrzebuję pomocy ![]() Cytat:
|
|
#1120 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, ale dałam ciała. zawaliłam. Nie dosc ze zjadla prawie cale opakowanie sliwek suszonych to jeszcze zjadlam wielgachna sałatkę - cala wielka miskę - z całej główki slalaty lodowej + papryka feta + inne warzywa.
Czuje się zle, za duzo tego I co ja mam zrobić, żeby mniej jeść ???? ![]() no i wlasnie sie dobilam polowa opakowania orzeskow ;( ____________ dzień 27 faza II |
|
|
|
#1121 |
|
Rozeznanie
|
sliwki ... wczoraj wsunelam pół opakowania moreli :P
salatka... samo zdrowie nie ma sie co martwic...a orzeszki? mam tak samo dlatgeo staram sie ich unikać... ale czasem nie mogę...no nie mogę... :P głowa do góry nie zamartwiaj sie tak.. idź za kare poćwicz :P
|
#1122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...j+w+Google&lr= Cytat:
będzie dobrze ![]() dasz radę, wszystkie tu za Ciebie trzymamy kciuki --- ja już mam majówkę jutro do szkoły nie idę, bo mam w sumie tylko 2 godziny, więc doszłam do wniosku iż mi się nie opłaca. ![]() z jednej strony cieszę się, że w czwartek przyjeżdża do mnie kuzynka na noc,a z drugiej nie... bo zapewne zjem, to co nie potrzeba ale jakos sobie tak mądrze w łepetynce poukładałam, że jak coś zjem, to nie jest koniec świata i mi dobrze narazie idzie, ładnie centymetry zlatują, spodnie są za tęgie, a ja jestem coraz bardziej rozciągnięta. ![]() a dzisiaj, było tak.. śn: pseudo sałatka, z pomidora, ogórka, 2 plasterków szynki drobowej i bodajże rzodkiewka i wieśniak II śn: jabłko ob: coś w stylu chili con carne, ale bez piersi z kurczaka, tylko z mięsem mielonym, z kutaka [właasnie jem , o! ]i ogólnie rzecz biorąc, mam dobry humorek i takiego samego Wam życze, miłego dnai siostrzyczki
|
||
|
|
|
#1123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
no to dobrze :P
ufff. ![]() czyli dobrze jem, ołjea. ^^ ale w sumie, tak się zastanawiam iż to... south beach to dieta cud! normalnie jem takie pyychoty i chudnę.
|
|
|
|
#1125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1126 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() aby opanowac napady głodu trzeba co 3 godziny jesc takie porcje które sycą, pamietaj aby powoli je jesc . innych rad nie znam bo sama obzarciuch jestem ![]() kasiaczku jak wyslesz to napisz do której mam odesłac a oto mój jadlospis: I owsianka z kiwi(pozdróka dla kaszelka)+migdały II tortilla pełnoziarnista(pozdrófka dla tiary)+moc warzyw, wedlina z kutaka+ser light IIIdziwny miks: czerwona fasolka+tunczyk
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1128 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1129 |
|
Zadomowienie
|
oj Kochana zadanie długie bo to ma być analiza artykułu
ale mam w poniedziałek oddać to masz prawie tydzień![]() o ja też bym chciała
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
to ja mam propozycję, podczas weekendu majowego, zbieramy się w poszukiwaniu Telikowa
a tak, aporopo to ja już z Wami, 19 dni jestem.. ranyyy ale zleciało.
|
|
|
|
#1131 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() szkoda że pracuję ale jakoś trzeba zarobić na buty, torebki, paznokcie, fryzjera, ubranka
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() buu, pogoda się psuje! łeee. a juz miałam iśc na rolki. ![]() k_asiaczku a jak tam Twoje 8 minutówki?
|
|
|
|
|
#1133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
noo... od poniedziałku zaczynam
|
|
#1134 |
|
Rozeznanie
|
[quote=Marzeniatko;7390103]proszę
![]() http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...j+w+Google&lr= dzięki...ale wszystko co znalazłam pod hasłem dieta plaż południowych czy SB to juz przeczytałam i ciągle mi mało...wszędzie zgrubsza jest to samo a ja cały czas jakoś tak...niedosyt czuje
|
|
#1135 |
|
Zadomowienie
|
lecę Siostry na kolejne zajęcia
![]() do przeczytania wkrótce
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
too:
po pierwsze, przeprowadzam się do Krakowa ![]() po drugie, od którego poniedziałku k_asiaczku? ![]() [quote=kwakwa_1;7390808] Cytat:
no to poczytaj sobie nasz wątek, do początku |
|
|
|
|
#1137 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a w telikowie takie słonko
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
ahh, marzenia
![]() póki co ja mykam, w poszukiwaniu szczęscia ![]() miłego dnia, kochane
|
|
|
|
#1140 |
|
BAN stały
|
czesc siostry
kurde znowu mam ochote na cos slodkiego. i mam pytanie.. czy na drugiej fazie można cukier? bo ja sie juz pogubilam. tylko pytam, nie mam zamiaru go używac ![]() i czy moge zjesc budyn? bo mam ochotke na cos takiego. dzis pierwszy raz od trzech tygodni zjadlam chleb, najadlam sie jedna kromeczka a kiedys ohohoh poł bochenka:p nie było mnie od rana.. bo.. spie spie spie.. slysze domofon, drugi raz trzeci, schodze po schodach otworzyc.. otwieram a to mój były znowu przyjechal mnie przeprosic jeju nie wiem co mam teraz robic![]() a tymczasem idę troszku sie uczyc do tej mojej nieszczęsnej maturki ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

za chyba 1,19 

Nie umrę z głodu na sb! 

73 -> -> ->

Good luck
mam big wiadomosc..... Wasza siostra PriVatiV ma Bulimie

]