|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pochwalmy się swoimi włosami:-)
Pięęękneee macie włosiska
![]() novalijka, to nie jest odpowiednie miejsce na takie pytania. A tak w ogóle to myśle, że okulary i grzywka wyglądają fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3722 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Po drugie mam nadzieję że opowiesz nam o sposobie w jaki skłoniłaś włosy do aż tak szybkiego rośnięcia ![]()
![]() |
#3723 |
Raczkowanie
|
A to są moje włosy. Co prawda nie uważam,że jest się bardzo czym chwalić,ale ja jestem z siebie dumna,bo udało mi się je uratować ze stanu klęski.
![]() mojewlosy1.JPG mojewlosy2.JPG A poza tym to mam do was pytanie co sądzicie,albo jeśli wcześniej miałyście podobne doświadczenia i może macie wiedze,czy na tym kolorze włosów (zdjęcia robione w świetle dziennym bez flasha) czy wyszedł by mi na nich kolor taki jak dziewczyna pokazywała tutaj : http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=3637533 Napisała,że farba to Schwarzkopf Natural & Easy 542 Srebrzysty Średni Popielaty Blond. Czy nie odpowiecie mi tu i mam założyć oddzielny wątek,albo może podpowiecie mi w jakim wątku zapytać. |
![]() ![]() |
![]() |
#3724 |
Zadomowienie
|
Milejdi - Ładne włosy, czemu chcesz je męczyć rozjaśnianiem? Samą farbą nie wyjdzie Ci aż tak jasny, poza tym polecam farby profesjonalne, no chyba, że nie boisz się ewentualnego kurczaka na głowie
![]()
#3725 |
Raczkowanie
|
Boję się kurczaka jak ognia.;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#3726 |
Zadomowienie
|
milejdi, nie kombinuj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3727 |
Raczkowanie
|
No tak,wiem,że nie jest źle,ale tamten kolor mnie oczarował.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3728 |
Raczkowanie
|
szczerze? nic
![]() kiedyś brałam skrzyp polny. a tak poza tym to szampon który stosuje od wielu miesięcy to fioletowy Sunsilk, czasem Shamptu 2w1 do włosów zniszczonych, myję głowę tylko w zimnej wodzie, balsam ze splukiwaniem Mr's Potters ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-04-28 o 16:28 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#3729 |
Rozeznanie
|
Obserwuje ten watek chyba od poczatku roku...
![]() ![]() No i postanowilam dodac swoje wlosy, w trakcie zapuszczania - stad takie beznadziejne obciecie, zawsze mialam bardzo mocno pocieniowane, ale po ostatniej wizycie u superhiperfryzjerastylist y zostalam z duzym kukuryku na czubku glowy i kilkoma piorami do polowy plecow... odrosly, no i poszlam do MOJEJ fryzjerki, ktora po prostu obciela mi te piora na rowno, i teraz zapuszczanie trwa... Fotki z lampa, wiec wlosy troszeczke bardziej rude niz w rzeczywistosci ![]() ![]() ![]() Zastanawiam sie, czy nie obciac ich calkiem na dlugosc tych najkrotszych... ![]()
#3730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3731 |
Zakorzenienie
|
tez tak sądze
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3732 |
Raczkowanie
|
Ścięłam w końcu moje strąkowate siano... Poprzednia fryzjerka zmasakrowała mi włosy, teraz parę miesięcy upłynie póki moja nowa fryzurka nie nabierze objętości i kształtu
![]() ![]() A tak poza tym, to jak oglądam Wasze długie, piękne i zdrowe włosy to szczerze podziwiam z nutką zazdrości.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3733 |
Zadomowienie
|
Agamtb - Bardzo ładny kolor włosów
![]()
#3734 |
Zakorzenienie
|
naprawde sliczny blondzik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3735 |
Raczkowanie
|
wszystkie macie sliczne włosy.. a ja mam widac jakie, a obecnie juz za łopatki. wyprostowane sięgają hmm.. no połowy pleców. i są fajne, ale tylko jak są proste
![]() ja zamieszczam swoje, które chetnie zamieniłabym na proste, bo uwazam ze wyglądałaby ładniej niż z tymi -.- ... ![]() ahh i pomyśleć że kilkanascie lat temu byłam blondynką o prostych (!!) włosach.. ![]()
![]() |
#3736 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3737 |
Zadomowienie
|
mdz- masz śliczne włosy
![]() ![]() Agabmt - super kolor ![]() akrolinka - bardzo ładne kręciołki ![]() ![]() btw, mi chyba też niesamowicie szybko rosną włosy, właśnie oglądałam zdjęcia z czerwca 2007, porównajcie z tym z kwietnia 2008, chyba sporo jak na niecały rok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3738 | |
Organizatorkaaa :)
|
Cytat:
![]() zazdroszcze ci takiego ladnego skretu
![]() |
#3739 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny, ale ile ja bym dała za proste włosy.. masakra:P.
Z kolorem nie wiem co się stało.. przyciemnił się ![]() ![]() ![]() a z włosami to było tak. do 10r. życia miałam w miare proste włosy, 3 razy do pasa, 3 razy scinane i za 3 razem gdy je scięłam krócej niz zawsze, czyli były do ramion (pamiętam co za szok był w szkole ![]() ![]() ![]() i robiłam tak samo przez około miesiac dwa i przestałam. i od tego momentu same mi się kręcą nie wiem czym to spowodowane o_O.. Nawet jak wyprostuje raz na ruski rok i jest lekko wilgotno na dworze to mi się skręcają takie mocne grube loki tudziez podobne do tych na zdjeciach . ![]() wyczerpująca odpowiedz ![]() Kto się chce zamienic? ![]()
#3740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kolor też może się zmieniać(w dzieciństwie miałam jaśniutki, prawie biały blond, a dzisiaj ciemny i nadal ciemnieje) ![]()
![]() |
#3741 |
Raczkowanie
|
Narek - masz rację, ale u mnie to raczej z tego czynu by winikało, a nie naturalnie:P. chociaż teraz mogę powiedzieć ze mam naturalne kręcone bo zawsze mi się kręcą, nawet jak wyprostuje.
![]() ![]() Pozdrawiam Wszystkie Dziewczyny, które nie mają takiego problemu z włosami jak ja ![]()
#3742 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tutaj nie pokazaywalam jeszcze swoich wlosow wiec teraz to zrobie ![]()
![]() |
#3743 |
Raczkowanie
|
Olencjaaa - masz sliczne włoski
![]() ![]() Wymien sie ![]()
![]() |
#3744 | |
|
Cytat:
![]() a co do ukladania to wystarcza dobre kosmetyki (ja bardzo polecam spray goldwella dynamic loop) i odpowiednie sposoby- polcem ci poczytac watek o ukladaniu kreconych wlosow: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=248934
![]() |
#3745 |
Raczkowanie
|
co robisz ze z przodu ci sie tak ukladaja? to znaczy, sa tak jakby.. hm... nie wiem jak to opisac... ze sa tak lekko odbite od nasady a nie przylegaja plasko do glowy tak jak moje;/?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3746 |
|
spryskuje goldwellem na podsuszone wlosy i nastepnie susze chwile suszarka ugniatajac i nadajac im wlasnie taka forme
#3747 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3748 |
Przyczajenie
|
Moze mi doradzicie...
Jestem blondynka, mam bardzo jasne wlosy, oczy zielone a cere trudna do okreslenia ![]() Barrrdzo chcialam zmienic kolor wlosow, choc wszyscy mi mowia, ze to swietokradztwo, bo mam "niepowtarzalny i piekny jasny blond" :P Problem w tym, ze strasznie zachcialo mi sie czerni. Takiej bardzo czarnej czerni ;P Jak myslicie, farbowac czy nie? ![]() Tak wygladaja moje wloski teraz: (to pierwsze zdjecie bylo przerabiane w fotoszopie, wiec sa ciemniejsze niz w rzeczywistosci, kolor widac na drugim)
#3749 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mam podobny kolor do ciebie, moze troche ciemniejszy bo mam tez ciemniejsza oprawe oczu i przeklinam dzien w ktorym zaczelam farbowac! nie powtarzaj mojego bledu bo skonczysz scinajac wlosy na b.krotko, jak ja ![]() p.i.e.k.n.e ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3750 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.