![]() |
#2311 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4
Cytat:
![]() ![]() Też tak uważam, wiadomo - fajna pamiątka. Jakoś nigdy nie prosiłam o zdjęcie 3d - z Grześkiem lekarz jak zobaczył, że młody pozuje dziobem sam mi taką fotkę gratisowo na USG III trymestru zrobił, no i teraz podczas badania Echa serca juniorowi też.... Nie nastawiam się na zdjęcia podczas wizyt - dla mnie zdrowie maluszka nr 1.
![]() |
#2312 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale oczywiscie, bardzo ucieszylam sie jal na 'zwyklej' wizycie ostatnio zrobil mi zdjecie buziaczka, ktore tu wrzucalam ![]() Ah nie mowilam Wam - moja mamusia z niesmakiem mnie upomniala ze prosila zebym jej tych strasznych zdjec nie pokazywala ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2313 |
Rozeznanie
|
Hanala ja Cię rozumiem, moja mama w ogóle nie chce oglądać badań USG. Jak jej puściłam jeden filmik to się gapiła w ścianę i stwierdziła, że to wymysły dziejszych czasów, żeby dzieci podglądać i kiedyś się płci dowiadywało przy porodzie 😁
Sesja z brzuszkiem i noworodkowa to też dla niej idiotyzm. Także ten 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2315 |
Raczkowanie
|
Hej. Ale czas szybko leci, jakoś nawet nie mogę Was nadrobić. Nie mówiąc o regularnym udzielaniu się. Nie wyrabiam.
Dzięki za linki do koszul nocnych. Przepraszam, ale też bezczelnie zerżnęłam bo nie chce mi się nic nowego szukać. I tak nienawidzę koszul więc kupiłam dwie aby były do szpitala skoro taki wymóg. Generalnie preferuję piżamy. ;-) Jeszcze tyle rzeczy mi brakuje z listy wyprawkowej, ze szok. A konto topnieje. Moja mamuśka wpadła w szał zakupów i trochę lata po lumpkach to przynajmniej parę bodziaków i śpiochów będę miała. Nie muszę jednak mówić, ze kupuje to, co jej wpadnie w oko i oprócz rzeczy, które przydadzą się chłopakowi, zakupiła też śliczną różową bluzeczkę i sweterek. ![]() Czy Wam też czas tak szybko leci? Jak sobie pomyślę, że zostało tylko 3 miesiace, albo nawet dwa jeśli maluch zechce być tak szybki jak jego mama, to ogarnia mnie przerażenie. Mam pytanie, ile kupujecie prześcieradeł do łóżeczka? I bawełniane czy fortte? W jakim rozmiarze są te uniwersalne do łóżeczek? Bo waham się co kupić. |
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na szczęście nam się w nic nie wtrącają. Chociaż teściom nie mówimy o wszystkim, bo się nie bardzo interesują i całe szczęście, bo gdyby usłyszeli o chuście i bujaczku, to pewnie by uznali, że wydziwiam ![]() Moja mama tylko ciągle mi powtarza, że mam odpoczywać. Moja siora kilka miesięcy musiała leżeć, więc mama nie jest przyzwyczajona do hasającej ciężarówki ![]() Cytat:
![]() Ja zamówiłam 2 - po jednym z frotte i jerseyu. Innych do wyboru nie miałam, bo tylko jedna firma się zgodziła nam uszyć w nietypowym rozmiarze. Typowy jest 120X60 ![]() Muszę się Wam pochwalić, że skończyłam przeglądać zdjęcia od 2007 roku i powybierałam fotki do wywołania, a raczej do fotoksiążek ![]() Teraz "tylko" muszę powstawiać je w specjalnym programie i zamówić. Wyjdzie mi 7 fotoksiążek, chyba w tym miesiącu ogłoszę bankructwo ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2317 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Yabadabadoo ja też jutro na glukozę jadę. Mega się stresuję. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2318 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2319 |
Zakorzenienie
|
Parę przykładowych stron mogę Wam wrzucić na fejsie, bo razem to wyjdzie pewnie 7x60, czyli jakieś 420 stron
![]() ![]() Odnośnie koloru wózka zmiana decyzji. Raczej nie grey powder tylko graphite powder, ale jeszcze na żywo zobaczymy za tydzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zadziorne te nasze dzieciaki, poradzą sobie w życiu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2322 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://allegro.pl/przescieradlo-frot...789124829.html A moje konto już chyba zapomniało, że poza dzieckiem jestem też ja i że jakieś buty na lato by mi się przydały ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Cytat:
Martoolka, daj linka do tych fotoksiążek - też sobie zrobię, a co! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Zadomowienie
|
Kot z krzywym pyszczkiem skonczony
![]() ![]() Zbieram sie za wywolanie zdjec, moze do konca ciazy sie uda, bo pozniej moze mniej wolnego czasu byc Znow poszalalam na ciucholandach, tym razem troche tez corce kupilam. W czerwcu ogarniam wyprawke, rzeczy do szpitala, kosmetyki itp. Jestem w tyle za wami, ale ma termin na koniec sierpnia.Koszule nocne i szlafrok bede miala taki sam jak czesc z Was. Ja mam miec usg na kolejnej wizycie . Natalka na usg trzeciego trymestru wazyla 2200 to byl 32 tc. Pamietam to dobrze, bo wtedy lezalam i gin pocieszal, ze nawet gdybym juz urodzila to dziecko jest juz spore. Edytowane przez biedro87 Czas edycji: 2017-05-19 o 00:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2324 | |
Madi
|
Cytat:
![]() |
#2325 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2326 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo ładny kotek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2327 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2328 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja tez musze sie za foty zabrac ![]() ![]() ![]() Uwaga uwaga! W wieku 31 lat odkrylam owsianke ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2329 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Nadrobiłam ale jeszcze jestem padnięta po wczorajszym dniu. Przede wszystkim gratuluje udanych wizyt ![]() Cieszę się, że zakupy idą wam sprawnie ![]() Ja nie mam dużo do kupowania, głównie kosmetyki dla dziecka i pieluchy, a no i nianie musze kupić bo z moją dwuletnią córke musze mieć na oku, a ciezko bedzie co chwila zaglądać z nią czy malenstwo spi w spialni czy nie. A no i dla mnie te wszystkie poporodowe wkładki, majtki i takie tam. Jakieś ubranka dostaniemy więc sama nie wiem ile czego będę musiała dokupić na ta chwile. Piżamy dostałam od siostry bo kupiła 3 do karmienia z których nie korzystała bo piersią nie udało jej sie karmić więc jakaś kasa zawsze w kieszeni ![]() 2 Prześcieradła i 1 pościel mam uniseks wiec tez nie kupuje bo pewnie dostane od mamy dwa komplety... Jak ZUS mi kasę przeleje to zabieram sie za prezentu na dzień dziecka dla chrześniaków, juz mi szkoda tych pieniędzy....z mężem mamy 5 chrześniaków ![]() Wysłane za pomocą mTalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2330 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Miednicę cyrklem mierzyli tylko za pierwszym razem, stwierdzili że może sie uda ![]() O matulu, tez bym kiedyś musiała ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Też połaziłam wczoraj, sobie 2 kiecki wzielam, kombinezonik na ramiaczkach, ale takie, ze teraz wchodze w niego ![]() Oczywiscie cos dla Wici, koszule dla Miska, kiecke dla Myszki. Pisałyście, ze poduszek ciązowych w biedrze nie bylo. Jak bylam po poludniu to z 5 lezało jeszcze u nas. Za to spodni nie bylo. No i należą się mi baty. Przegięłam z tym łażeniem. Jeszcze pomidory sadziłam ![]() Jak mnie skurcze wzięły to już wesoło nie było. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2332 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2333 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do usg 3 trymestru, to mam na kazdej wizycie usg, w zalezności od tygodnia gin poświęca na to mniej lub wiecej czasu, ostatnio znów było troche dłużej. Kolejne usg bede miec równo w 32 tc. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2334 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2335 |
Zakorzenienie
|
Wkurzam się bo babka z Roana nie odpisuje, czy na pewno materiał mi zostawili. Wiec jestem w zawieszeniu, ze sklepem koresponduje internetwym, bo daja wiecej gratisów niz w stacjonarnym
![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Odnośnie zakupów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2336 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2338 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Zakorzenienie
|
CC to nie gotujesz? A z jakich platkow robisz?
Musze wstać z łóżka? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2340 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam do domku, czuję się ok. Sniadanko zjedzone, pogoda piękna, szykuję się cudowny dzień ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.