|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LVII
Ciekawa sytuacja
D. w wiadomości na fb napisał mi, że jeżeli zwracam produkt stacjonarnie mogę zatrzymać wszystkie gratisy, nawet jeżeli to była jedyna rzecz w zamówieniu zobaczymy co jutro w stacjonarce panie powiedzą, bo na mojej fakturze zamiast zestawu clinique z kodu prezentbon mam napisane PUPA zestaw 3miniatur
|
#2642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LVII
Cytat:
![]() Taa... Dobrze, że my już to wiemy Cytat:
żeby się udało
|
||
|
|
|
#2643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Anoli (wyboldowne w domyśle) dziękuję Chyba Grażyny zaszalaly w syforze skoro po 2 dniach moje dopiero wysłali Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
Anoli z Dottore to micel, to mój pierwszy raz z tą marka i wzięłam na spróbowanie czy będzie Ok
|
|
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
Zajadam sie pizza
TZ Stwierdził taki piękny wieczór..wino....pizza... .piwki...winko...tapas... .piwko....do uslyszenia rano. Samochód obok mechanika....będzie ok. 900 juraskow do płacenia...na trzeźwo sie nie da...powiedziałam TZ żeby pojechał placic co oczy nie widza...itd..... |
|
|
|
#2646 |
|
Konto usunięte
|
Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LVII
Treść usunięta
Edytowane przez 44fee507034f68ecff0b692d635bddccdf886c4e_65540ba289b10 Czas edycji: 2017-05-18 o 23:02 |
|
|
|
#2647 | |||||
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
sliczny!Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
poszalalas ![]() Cytat:
Mam cienie Chanel na oku drugi raz z paletki i musze przynac, ale szalu nie ma, kolory cudne, ale jakosciowo daleko im nawet do Naked3 albo szostek Guerlain, a co dopiero Smashbox... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
#2648 | |
|
only smart shopping
|
Cytat:
.Douglas szaleje jak za dawnych, dobrych czasów .---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Nikkola, moja szminka Collistar też przeterminowana . Napisałaś reklamację ?
|
|
#2649 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
. ...moj podklad z Sensai jak skora jest beznadziejna wyglada super- rzekomo jest /all skin types.... taaaa....//....a jak cera w dobrym stanie to sie warzy na wszelkie sposoby Niniejszym zegnam Szanowne Grono a kielonkow bylo wiecej niz dwa.... Edytowane przez cansada Czas edycji: 2017-05-19 o 00:27 |
||
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
Korinka super te meliski bardzo podoba mi się ten model. Kiedyś nawet chciałam kupić podobne.
Maarthusia ja też zrobiłam zamówienie w yves Rocher. Bardzo lubię ich kremy do rąk z arnika. Wzięłam 7 kremów 5 żeli pod prysznic 3 kremy do stóp jeden peeling i mydlo. W gratisie woda toaletowa. Wszystko za 114zl i jeszcze tz opłaca bo poprzednie zamówienie to normalnie rozdalam jak jechaliśmy do znajomych albo jak znajomy zrobił przyjęcie niespodzianke urodzinowa i zadzwonił dzień przed i nie mialam kiedy prezentu kupić 😊 👏👏👏oklaski za wszystkie zamówienia , same dobroci Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2652 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czytam dalej i ---------- Dopisano o 06:11 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:13 ---------- Poprzedni post napisano o 06:11 ---------- Cytat:
Martusia to jakiś znak, ale nie wiem jeszcze jaki! Mam tyle samo Tzn ogarnęłam wszystkie buty na dwóch piętrach, nie doszłam jeszcze na strych. Ale skoro buty są w pudełkach na strychu, tzn, że rzadko noszone, tzn, że nie trzeba ich liczyć |
|||
|
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dzisiaj mają przyjść meliski dam znać
|
|
|
|
#2654 | ||||
|
Shoe addict :)
|
Cytat:
nie doliczylam ostatnich błękitnych ale nie działa mi wizaż na kompie w pracy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Cytat:
ja wziełam kremy, sera i pędzle żeli mam za dużo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#2655 | ||
|
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- Miłego piątunia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- Po 37 próbach udało mi się zalogować na kompie ![]() Korinka, masz już neony z V.? miałam je dziś założyć, ale pogoda zaskakuje i mam ukochane ryłkowe klapeczki na szpilce |
||
|
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze ich nie mam..... te brązowe? ja mam dzisiaj plaskacze sandałki miałam założyć kieckę i meliski, ale mam blade giry
|
|
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w D. wchodzi znowu 5BOX
przynajmniej jeszcze przed chwilą wszedł. Dziwna sytuacja, kliknęłam przed chwilą zamówienie - dostałam potwierdzenie z płatności przelewy24, ale nie mam na mailu potwierdzenia zamówienia i w historii zamówień w D. też nie ma tego zamowienia. Pieniądze z konta pobrało...
|
#2658 | |
|
|
Cytat:
Czarne, ale z tej serii, co brązowe mam czarna sukienkę w kwiaty ja tam piernicze bladość taką mam karnację i już ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2659 |
|
Chanel Lady
|
dzień dobry
Maarthusia jak dobrze Cię widzieć o poranku znowu |
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie lubię swojej bladości
|
|
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Korinko miałyśmy rano podobne dylematy ja jednak wzięłam żółte V. I nasmarowalam nogi balsamem i pocieszam się, że bladość zmalała Chciałam kliknąć jeszcze jedno zamówienie, ale kod box nie wchodził mi ani wieczorem ani rano. No nic poczekam aż znowu coś ciekawego dadzą. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2663 | |||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja cały rok blada jestem - opalam się na czerwono, potem mi schodzi skóra i znowu jestem blada a do tego dostaję od razu piegów cały rok blada jestem ![]() Cytat:
ja po ostatnich zakupach tez w ogóle nie miałam na mailu potwierdzenia. Po płatności wywaliło mnie w ogóle ze strony D, tez myślałam że mi nie poszło zamówienie (płaciłam kartą). Po niedługim czasie pojawilo się w historii zamówień ale maila nadal brak. Paczka wysłana wczoraj (potwierdzenie z inpostu) a maila z D ani tego z potwierdzeniem zamówienia ani tego z potwierdzeniem wysyłki nadal nie ma ![]() :brzyda l:
|
|||
|
|
|
#2664 | |
|
|
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
nigdy nie bede mulatką kiedyś nie mogłam patrzeć na swoje białe nogi, ale w końcu zaakceptowałam się taka jaka jestem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2665 | |
|
Chanel Lady
|
Cytat:
no trudno taką karnację nam wszechświat dał
|
|
|
|
|
#2666 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem bardzo blada a gdybym mogła to chciałabym być jeszcze bielsza.
|
#2667 |
|
|
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie po płatności co dziwne wywaliło do koszyka
|
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2670 | ||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
będzie bezpieczniej. Bo jak kasę pobrało to coś tam się działo Cytat:
![]() jak byłam w podstawówce to bardzo, bardzo, bardzo podobało połączenie baardzo białej skóry z czarnymi wlosami (też nie wyszło o czym pisałam wczesniej ). No nic mi w życiu nie wychodzi, nic!! ![]()
Edytowane przez amyz Czas edycji: 2017-05-19 o 08:39 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.

D. w wiadomości na fb napisał mi, że jeżeli zwracam produkt stacjonarnie mogę zatrzymać wszystkie gratisy, nawet jeżeli to była jedyna rzecz w zamówieniu 

ale chyba dopiero w przyszłym tygodniu podjadę odebrać, za dużo wydałam w tym 
żeby się udało 

wyszukałam więc w domu próbki Clarinsa, wrzuciłam do czarnego douglasowego woreczka i poszłam do innego D. - zwrot w gotówce w minutę
Wszystko przez te pędzle

?