|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LVII
Ciekawa sytuacja
![]() ![]() ![]()
#2642 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LVII
Cytat:
![]() ![]() ![]() Taa... Dobrze, że my już to wiemy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2643 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Anoli (wyboldowne w domyśle) dziękuję ![]() Chyba Grażyny zaszalaly w syforze skoro po 2 dniach moje dopiero wysłali ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Szanelowa Madżesti
|
Anoli z Dottore to micel, to mój pierwszy raz z tą marka i wzięłam na spróbowanie czy będzie Ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
Zajadam sie pizza
TZ Stwierdził taki piękny wieczór..wino....pizza... .piwki...winko...tapas... .piwko....do uslyszenia rano. Samochód obok mechanika....będzie ok. 900 juraskow do płacenia...na trzeźwo sie nie da...powiedziałam TZ żeby pojechał placic co oczy nie widza...itd..... |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Konto usunięte
|
Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LVII
Treść usunięta
Edytowane przez 44fee507034f68ecff0b692d635bddccdf886c4e_65540ba289b10 Czas edycji: 2017-05-18 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | |||||
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mam cienie Chanel na oku drugi raz z paletki i musze przynac, ale szalu nie ma, kolory cudne, ale jakosciowo daleko im nawet do Naked3 albo szostek Guerlain, a co dopiero Smashbox... ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2648 | |
only smart shopping
|
Cytat:
![]() ![]() Douglas szaleje jak za dawnych, dobrych czasów ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Nikkola, moja szminka Collistar też przeterminowana ![]() ![]()
![]() |
#2649 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Niniejszym zegnam Szanowne Grono ![]() a kielonkow bylo wiecej niz dwa.... Edytowane przez cansada Czas edycji: 2017-05-18 o 23:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Zakorzenienie
|
Korinka super te meliski bardzo podoba mi się ten model. Kiedyś nawet chciałam kupić podobne.
Maarthusia ja też zrobiłam zamówienie w yves Rocher. Bardzo lubię ich kremy do rąk z arnika. Wzięłam 7 kremów 5 żeli pod prysznic 3 kremy do stóp jeden peeling i mydlo. W gratisie woda toaletowa. Wszystko za 114zl i jeszcze tz opłaca bo poprzednie zamówienie to normalnie rozdalam jak jechaliśmy do znajomych albo jak znajomy zrobił przyjęcie niespodzianke urodzinowa i zadzwonił dzień przed i nie mialam kiedy prezentu kupić 😊 👏👏👏oklaski za wszystkie zamówienia , same dobroci ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2652 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czytam dalej i ![]() ---------- Dopisano o 06:11 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:13 ---------- Poprzedni post napisano o 06:11 ---------- Cytat:
Martusia to jakiś znak, ale nie wiem jeszcze jaki! Mam tyle samo ![]() Tzn ogarnęłam wszystkie buty na dwóch piętrach, nie doszłam jeszcze na strych. Ale skoro buty są w pudełkach na strychu, tzn, że rzadko noszone, tzn, że nie trzeba ich liczyć ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Dzisiaj mają przyjść meliski ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2654 | ||||
Shoe addict :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- Miłego piątunia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- Po 37 próbach udało mi się zalogować na kompie ![]() ![]() ![]() ![]() Korinka, masz już neony z V.? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze ich nie mam..... te brązowe? ja mam dzisiaj plaskacze sandałki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w D. wchodzi znowu 5BOX
![]() Dziwna sytuacja, kliknęłam przed chwilą zamówienie - dostałam potwierdzenie z płatności przelewy24, ale nie mam na mailu potwierdzenia zamówienia i w historii zamówień w D. też nie ma tego zamowienia. Pieniądze z konta pobrało... ![]()
#2658 | |
|
Cytat:
![]() Czarne, ale z tej serii, co brązowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Chanel Lady
|
dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maarthusia jak dobrze Cię widzieć o poranku znowu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Korinko miałyśmy rano podobne dylematy ![]() ![]() ![]() Chciałam kliknąć jeszcze jedno zamówienie, ale kod box nie wchodził mi ani wieczorem ani rano. No nic poczekam aż znowu coś ciekawego dadzą. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2663 | |||
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja cały rok blada jestem - opalam się na czerwono, potem mi schodzi skóra i znowu jestem blada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja po ostatnich zakupach tez w ogóle nie miałam na mailu potwierdzenia. Po płatności wywaliło mnie w ogóle ze strony D, tez myślałam że mi nie poszło zamówienie (płaciłam kartą). Po niedługim czasie pojawilo się w historii zamówień ale maila nadal brak. Paczka wysłana wczoraj (potwierdzenie z inpostu) a maila z D ani tego z potwierdzeniem zamówienia ani tego z potwierdzeniem wysyłki nadal nie ma ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2664 | |
|
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 | |
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Wtajemniczenie
|
![]() Ja jestem bardzo blada a gdybym mogła to chciałabym być jeszcze bielsza.
#2667 |
|
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie po płatności co dziwne wywaliło do koszyka ![]() ![]()
![]() |
#2669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | ||
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jak byłam w podstawówce to bardzo, bardzo, bardzo podobało połączenie baardzo białej skóry z czarnymi wlosami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez amyz Czas edycji: 2017-05-19 o 07:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.