Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LVII - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Notka

Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-18, 20:27   #2641
Vegetka
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LVII

Ciekawa sytuacja D. w wiadomości na fb napisał mi, że jeżeli zwracam produkt stacjonarnie mogę zatrzymać wszystkie gratisy, nawet jeżeli to była jedyna rzecz w zamówieniu zobaczymy co jutro w stacjonarce panie powiedzą, bo na mojej fakturze zamiast zestawu clinique z kodu prezentbon mam napisane PUPA zestaw 3miniatur
Vegetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-18, 20:32   #2642
neath
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LVII

Cytat:
Napisane przez pannawiosna Pokaż wiadomość
Moje dzisiejsze też wysłane, ciekawe czy zapakowali wszystkie 7 giftów, czy tylko tajemnicze NIC ale chyba dopiero w przyszłym tygodniu podjadę odebrać, za dużo wydałam w tym

Miniaturka piękna, fakt tylko zapach nie mój.

Też mi bobikowa konsultantka tłumaczyła zasady obecnej wyprzedaży szminek ale przy okazji wciskała mi kit, że cyfra w kodzie to wcale nie rok produkcji, i że kod np. AB5 to wcale nie listopad 2015 r.
Używałaś szminek BB, masz jakieś ulubione ?? Bo to moja pierwsza, druga jedzie dopiero; nie mam jeszcze zdania na ich temat, jutro testy

Taa... Dobrze, że my już to wiemy
Cytat:
Napisane przez Vegetka Pokaż wiadomość
Ciekawa sytuacja D. w wiadomości na fb napisał mi, że jeżeli zwracam produkt stacjonarnie mogę zatrzymać wszystkie gratisy, nawet jeżeli to była jedyna rzecz w zamówieniu zobaczymy co jutro w stacjonarce panie powiedzą, bo na mojej fakturze zamiast zestawu clinique z kodu prezentbon mam napisane PUPA zestaw 3miniatur
Wydrukuj tę odpowiedź od D. Trzymam żeby się udało
Stary 2017-05-18, 20:45   #2643
Malinum
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to bym chciała na ten sam puder wymienić jak zwrócę to kliknę go znowu, może przyjdzie z dłuższą datą
A pewnie stacjonarne go nie ma esz mogliby chociaż oznaczać, które kosmetyki są przedpotopowe
Cytat:
Moje dzisiejsze też wysłane, ciekawe czy zapakowali wszystkie 7 giftów, czy tylko tajemnicze NIC ale chyba dopiero w przyszłym tygodniu podjadę odebrać, za dużo wydałam w tym

Też mi bobikowa konsultantka tłumaczyła zasady obecnej wyprzedaży szminek ale przy okazji wciskała mi kit, że cyfra w kodzie to wcale nie rok produkcji, i że kod np. AB5 to wcale nie listopad 2015 r.
Używałaś szminek BB, masz jakieś ulubione ?? Bo to moja pierwsza, druga jedzie dopiero; nie mam jeszcze zdania na ich temat, jutro testy
Jak to dziewczyny pisały, zawsze jest szansa na niespodziewane powietrze wprost z magazynów Dougiego

Anoli (wyboldowne w domyśle) dziękuję

Chyba Grażyny zaszalaly w syforze skoro po 2 dniach moje dopiero wysłali fajne próbki już wymiotło

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Malinum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-18, 21:02   #2644
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

Anoli z Dottore to micel, to mój pierwszy raz z tą marka i wzięłam na spróbowanie czy będzie Ok

"Cały cud życia polega na tym, że wszystko, co ważne, zdarza się w najmniej oczekiwanym momencie.Wszystko ma swoją przyczynę i skutek. I jest po coś."

aniyam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-18, 21:35   #2645
cansada
Zakorzenienie

Zajadam sie pizza

TZ Stwierdził taki piękny wieczór..wino....pizza... .piwki...winko...tapas... .piwko....do uslyszenia rano. Samochód obok mechanika....będzie ok. 900 juraskow do płacenia...na trzeźwo sie nie da...powiedziałam TZ żeby pojechał placic co oczy nie widza...itd.....
cansada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-18, 21:52   #2646
44fee507034f68ecff0b692d635bddccdf886c4e_65540ba289b10
Konto usunięte

Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LVII

Treść usunięta

Edytowane przez 44fee507034f68ecff0b692d635bddccdf886c4e_65540ba289b10
Czas edycji: 2017-05-18 o 22:02
44fee507034f68ecff0b692d635bddccdf886c4e_65540ba289b10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-18, 22:14   #2647
liv87
Guerlain Lover

Cytat:
Napisane przez Nikkolaa Pokaż wiadomość
Moja nowa zabaweczka.

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

możesz zadzwonić na infolinie i zamówić kuriera po zwrot, konsultantka od razu mówi, że gratisy też trzeba spakować do paczki do zwrotu.
sliczny!
Cytat:
Zwracałam kilka dni temu zamówienie z kodem 4ZESTAW - zestawu w paczce nie było, a D. nie raczył nawet odpisać na maila Co więcej, na fakturze miałam wpisany; zestaw 3 miniatur Clarins, którego też nigdzie nie było, nie zamawiałam nic takiego. Czekałam tydzień na maila, potem wkurzyłam sie i poszłam oddać wszystko do stacjonarki - nie przyjęli mi zamówienia, bo było niezgodne z fakturą wyszukałam więc w domu próbki Clarinsa, wrzuciłam do czarnego douglasowego woreczka i poszłam do innego D. - zwrot w gotówce w minutę

Dzisiaj za to mnie D. zaskoczył bardzo na plus Odebrałam paczuszkę z Bobikami. UWAGA na szminki gratisowe - są z 2014/2015 ( oglądałam w stacjo, bo tam też jest ta promocja), może to nie purchawy, ale trzeba działać szybko
Kupiłam tylko żelowy eyeliner i bibułki, reszta to gratisy wszystko za 121 zł... jak za starych dobrych czasów

A tak w ogóle, to dzień dobry

Cytat:
Napisane przez kjd3 Pokaż wiadomość
Też odebrałam D. Mam kosmetyczkę C. A gratisowa pomadka Collistar jest pełnowymiarowa.

Cytat:
Napisane przez Pollinaa Pokaż wiadomość
Po dłuuugim czasie niezamawiania w YR skusiłam się na zamówionko Wszystko przez te pędzle
53914
Pędzel do pudru 1 5.16 zł 53179 Pędzel do nakładania podkładu 1 5.17 zł 55771 Pędzel wygładzający do podkładu i pudru 1 5.17 zł 55237 Pędzel do nakładania korektora 1 5.17 zł 06145 Energizujący żel pod prysznic do kąpieli cytryna & bazylia 1 8.83 zł 06044 Energizujący żel pod prysznic i do kąpieli mango & kolendra 400 ml 1 8.83 zł 06236 Energizujący żel pod prysznic i do kąpieli malina & mięta pieprzowa 400 ml 1 8.83 zł 54234 Woda toaletowa Quelques Notes d'Amour 75 ml 1 62.14 zł P64193 Woda perfumowana So Elixir Bois Sensuel 30 ml 1 0.01 zł P30307 Pomadka Grand Rouge Satine 1 0.01 zł P83257 Naszyjnik Swarovski 1 0.01 zł Łączna cena produktów: 109.33 zł
Koszt dostawy: 0.00 zł
Kod promocyjny: BEAUTY
Razem do zapłaty: 109.33 zł
poszalalas
Cytat:
Napisane przez maarthusia Pokaż wiadomość
Dzieńdobrywieczór

Wracam do życia po okropnie stresujacym tygodniu na szczęście wszystko jest ok

Podczytywalam Was czasami, ale niewiele pamiętam starość nie radość

Tak mi dobrze szło odwykowanie, ale oczywiście musiałyscie mnie skusić na zakupy w D. z workiem kotów i w YR
Strasznie jestem ciekawa niespodzianki w D. Ciekawe, czy wrzucają coś fajnego, czy szity typu tatoosy

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Mam cienie Chanel na oku drugi raz z paletki i musze przynac, ale szalu nie ma, kolory cudne, ale jakosciowo daleko im nawet do Naked3 albo szostek Guerlain, a co dopiero Smashbox...

2023: 62

liv87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-05-18, 22:35   #2648
kjd3
only smart shopping

Cytat:
Dzieńdobrywieczór

Wracam do życia po okropnie stresujacym tygodniu na szczęście wszystko jest ok

Podczytywalam Was czasami, ale niewiele pamiętam starość nie radość

Tak mi dobrze szło odwykowanie, ale oczywiście musiałyscie mnie skusić na zakupy w D. z workiem kotów i w YR
Strasznie jestem ciekawa niespodzianki w D. Ciekawe, czy wrzucają coś fajnego, czy szity typu tatoosy

Na coś musisz wydawać te ciężko zarobione pieniądze .

Douglas szaleje jak za dawnych, dobrych czasów .

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Nikkola, moja szminka Collistar też przeterminowana . Napisałaś reklamację?

kjd3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-18, 22:55   #2649
AnoIi
Zakorzenienie

Cytat:

Mam jedną nudziakową. Lilac. Bardzo ją lubię
Cytat:
Napisane przez Malinum Pokaż wiadomość
A pewnie stacjonarne go nie ma esz mogliby chociaż oznaczać, które kosmetyki są przedpotopowe

Jak to dziewczyny pisały, zawsze jest szansa na niespodziewane powietrze wprost z magazynów Dougiego

Anoli (wyboldowne w domyśle) dziękuję

Chyba Grażyny zaszalaly w syforze skoro po 2 dniach moje dopiero wysłali fajne próbki już wymiotło

Nie musisz mnie boldować. Ja nie madżesti
Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
Anoli z Dottore to micel, to mój pierwszy raz z tą marka i wzięłam na spróbowanie czy będzie Ok
Miałam próbkę ich kremu na naczynka. Nawet fajny był, tylko strasznie bielił.
Cytat:
Napisane przez cansada Pokaż wiadomość
Zajadam sie pizza

TZ Stwierdził taki piękny wieczór..wino....pizza... .piwki...winko...tapas... .piwko....do uslyszenia rano. Samochód obok mechanika....będzie ok. 900 juraskow do płacenia...na trzeźwo sie nie da...powiedziałam TZ żeby pojechał placic co oczy nie widza...itd.....

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

AnoIi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-18, 23:24   #2650
cansada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
Mam zamowienie z Top No i mam rabat na kolejne zakupy ciekawe skąd wiedzieli, że go potrzebuje
Eee...tyle fajnych probke daja ...ja nie wiem czy to pod bezczelnosc sie nadaje czy jak-.....zmasowany atak podejrzewam

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Napisane przez korinka3 Pokaż wiadomość
takie do latania na urlop, miałam w zeszlym roku podobne, ale się zepsuły

w zeszłym roku miałam ładniejsze, ale są już niedostępne

Super, na plaze , deptak -ekstra!!! sama bym przytulila

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

[/COLOR]O takiego kremiku dostałam miniaturkę

https://www.douglas.pl/douglas/produ...id=85015521496
Mozesz mi podeslac, szkoda aby sie zmarnowalo ...bo to chyba moja grupa wiekowa . ...moj podklad z Sensai jak skora jest beznadziejna wyglada super- rzekomo jest /all skin types.... taaaa....//....a jak cera w dobrym stanie to sie warzy na wszelkie sposoby

Niniejszym zegnam Szanowne Grono ..miarki w Es mnie zgubily...kto to widzial aby w dwoch kielonkach bylo pol flaszki wina.....

a kielonkow bylo wiecej niz dwa....

Edytowane przez cansada
Czas edycji: 2017-05-18 o 23:27
cansada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-19, 04:15   #2651
saipan
Zakorzenienie

Korinka super te meliski bardzo podoba mi się ten model. Kiedyś nawet chciałam kupić podobne.

Maarthusia ja też zrobiłam zamówienie w yves Rocher. Bardzo lubię ich kremy do rąk z arnika. Wzięłam 7 kremów 5 żeli pod prysznic 3 kremy do stóp jeden peeling i mydlo. W gratisie woda toaletowa. Wszystko za 114zl i jeszcze tz opłaca bo poprzednie zamówienie to normalnie rozdalam jak jechaliśmy do znajomych albo jak znajomy zrobił przyjęcie niespodzianke urodzinowa i zadzwonił dzień przed i nie mialam kiedy prezentu kupić 😊

👏👏👏oklaski za wszystkie zamówienia , same dobroci

saipan jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-05-19, 05:13   #2652
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Zajadam sie pizza

TZ Stwierdził taki piękny wieczór..wino....pizza....piwki...winko...tapas....piwko....do uslyszenia rano. Samochód obok mechanika....będzie ok. 900 juraskow do płacenia...na trzeźwo sie nie da...powiedziałam TZ żeby pojechał placic co oczy nie widza...itd.....

Czytam dalej i

---------- Dopisano o 06:11 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ----------

Cytat:
Eee...tyle fajnych probke daja ...ja nie wiem czy to pod bezczelnosc sie nadaje czy jak-.....zmasowany atak podejrzewam

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Mozesz mi podeslac, szkoda aby sie zmarnowalo ...bo to chyba moja grupa wiekowa . ...moj podklad z Sensai jak skora jest beznadziejna wyglada super- rzekomo jest /all skin types.... taaaa....//....a jak cera w dobrym stanie to sie warzy na wszelkie sposoby

Niniejszym zegnam Szanowne Grono ..miarki w Es mnie zgubily...kto to widzial aby w dwoch kielonkach bylo pol flaszki wina.....

a kielonkow bylo wiecej niz dwa....
Mojej mamie już spodobał się ten krem, a robiła ze mną zamówienie

---------- Dopisano o 06:13 ---------- Poprzedni post napisano o 06:11 ----------

Cytat:
Napisane przez AnoIi Pokaż wiadomość
z wrażenia coś mi się nie zacytowało. Piękna miniaturka
Pani Bobbikowa ostatnio w D mi mówiła, że sporo kolorów wycofują, bo będą nowe kolorki pomadek. Już nie mogę się doczekać

Z moim szczęściem trafiłabym krem lancome, którego nie znoszę

Cześć kobietko
Patrz na pozytywy. Nadal masz 66 par butów. Nic nie przybyło (chyba)
Kto ma 66 par butów? Martusia?
Martusia to jakiś znak, ale nie wiem jeszcze jaki! Mam tyle samo
Tzn ogarnęłam wszystkie buty na dwóch piętrach, nie doszłam jeszcze na strych. Ale skoro buty są w pudełkach na strychu, tzn, że rzadko noszone, tzn, że nie trzeba ich liczyć
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-19, 05:58   #2653
korinka3
Zakorzenienie

oklaski za wszystkie zamówienia
Dzisiaj mają przyjść meliski dam znać
korinka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-19, 06:04   #2654
maarthusia
Shoe addict :)

Cytat:
Napisane przez AnoIi Pokaż wiadomość
z wrażenia coś mi się nie zacytowało. Piękna miniaturka
Pani Bobbikowa ostatnio w D mi mówiła, że sporo kolorów wycofują, bo będą nowe kolorki pomadek. Już nie mogę się doczekać

Z moim szczęściem trafiłabym krem lancome, którego nie znoszę

Cześć kobietko
Patrz na pozytywy. Nadal masz 66 par butów. Nic nie przybyło (chyba)
jest 67! nie doliczylam ostatnich błękitnych ale nie działa mi wizaż na kompie w pracy

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ----------

Cytat:
Napisane przez liv87 Pokaż wiadomość
sliczny!

poszalalas

Mam cienie Chanel na oku drugi raz z paletki i musze przynac, ale szalu nie ma, kolory cudne, ale jakosciowo daleko im nawet do Naked3 albo szostek Guerlain, a co dopiero Smashbox...

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ----------

Cytat:

wiadomka

---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ----------

Cytat:
Napisane przez saipan Pokaż wiadomość
Korinka super te meliski bardzo podoba mi się ten model. Kiedyś nawet chciałam kupić podobne.

Maarthusia ja też zrobiłam zamówienie w yves Rocher. Bardzo lubię ich kremy do rąk z arnika. Wzięłam 7 kremów 5 żeli pod prysznic 3 kremy do stóp jeden peeling i mydlo. W gratisie woda toaletowa. Wszystko za 114zl i jeszcze tz opłaca bo poprzednie zamówienie to normalnie rozdalam jak jechaliśmy do znajomych albo jak znajomy zrobił przyjęcie niespodzianke urodzinowa i zadzwonił dzień przed i nie mialam kiedy prezentu kupić 😊

👏👏👏oklaski za wszystkie zamówienia , same dobroci

ja wziełam kremy, sera i pędzle żeli mam za dużo

maarthusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-19, 06:24   #2655
maarthusia

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość

Czytam dalej i

---------- Dopisano o 06:11 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ----------

Mojej mamie już spodobał się ten krem, a robiła ze mną zamówienie

---------- Dopisano o 06:13 ---------- Poprzedni post napisano o 06:11 ----------

Kto ma 66 par butów? Martusia?
Martusia to jakiś znak, ale nie wiem jeszcze jaki! Mam tyle samo
Tzn ogarnęłam wszystkie buty na dwóch piętrach, nie doszłam jeszcze na strych. Ale skoro buty są w pudełkach na strychu, tzn, że rzadko noszone, tzn, że nie trzeba ich liczyć

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ----------

Cytat:
oklaski za wszystkie zamówienia
Dzisiaj mają przyjść meliski dam znać

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ----------

Miłego piątunia

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ----------

Po 37 próbach udało mi się zalogować na kompie XXI wiek, a my mamy neta jak ze średniowiecza

Korinka, masz już neony z V.? miałam je dziś założyć, ale pogoda zaskakuje i mam ukochane ryłkowe klapeczki na szpilce
Stary 2017-05-19, 06:26   #2656
korinka3
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ----------

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ----------

Miłego piątunia

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ----------

Po 37 próbach udało mi się zalogować na kompie XXI wiek, a my mamy neta jak ze średniowiecza

Korinka, masz już neony z V.? miałam je dziś założyć, ale pogoda zaskakuje i mam ukochane ryłkowe klapeczki na szpilce
wzajemnie
jeszcze ich nie mam..... te brązowe? ja mam dzisiaj plaskacze sandałki miałam założyć kieckę i meliski, ale mam blade giry
Stary 2017-05-19, 06:28   #2657
Vegetka
Zakorzenienie

Dziewczyny w D. wchodzi znowu 5BOX przynajmniej jeszcze przed chwilą wszedł.

Dziwna sytuacja, kliknęłam przed chwilą zamówienie - dostałam potwierdzenie z płatności przelewy24, ale nie mam na mailu potwierdzenia zamówienia i w historii zamówień w D. też nie ma tego zamowienia. Pieniądze z konta pobrało...
Stary 2017-05-19, 06:30   #2658
maarthusia

Cytat:
wzajemnie
jeszcze ich nie mam..... te brązowe? ja mam dzisiaj plaskacze sandałki miałam założyć kieckę i meliski, ale mam blade giry

Czarne, ale z tej serii, co brązowe mam czarna sukienkę w kwiaty
ja tam piernicze bladość taką mam karnację i już

Stary 2017-05-19, 06:55   #2659
amyz
Chanel Lady

dzień dobry piąteczek
Maarthusia jak dobrze Cię widzieć o poranku znowu
amyz jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-05-19, 07:02   #2660
iza89
Zakorzenienie

Dzień doberek

Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
dzień dobry piąteczek
Piąteczek, a jaki ładny pogoda dopisuje szkoda, że tylko w pracy trzeba siedzieć
iza89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-19, 07:06   #2661
korinka3
Zakorzenienie

Cytat:

ja wolę brązy nie lubię swojej bladości
Stary 2017-05-19, 07:08   #2662
Malinum
Zakorzenienie

Cytat:
wzajemnie
Dzieeen dobry byłby idealny gdybym do pracy nie jechała

Korinko miałyśmy rano podobne dylematy ja jednak wzięłam żółte V. I nasmarowalam nogi balsamem i pocieszam się, że bladość zmalała

Chciałam kliknąć jeszcze jedno zamówienie, ale kod box nie wchodził mi ani wieczorem ani rano. No nic poczekam aż znowu coś ciekawego dadzą.

Malinum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-19, 07:20   #2663
amyz
Chanel Lady

Cytat:
Napisane przez iza89 Pokaż wiadomość
Dzień doberek

Piąteczek, a jaki ładny pogoda dopisuje szkoda, że tylko w pracy trzeba siedzieć
no nigdy nie jest w życiu idealnie

Cytat:

ja cały rok blada jestem - opalam się na czerwono, potem mi schodzi skóra i znowu jestem blada a do tego dostaję od razu piegów zatem słońca unikam cały rok blada jestem

Cytat:
Dziewczyny w D. wchodzi znowu 5BOX przynajmniej jeszcze przed chwilą wszedł.

Dziwna sytuacja, kliknęłam przed chwilą zamówienie - dostałam potwierdzenie z płatności przelewy24, ale nie mam na mailu potwierdzenia zamówienia i w historii zamówień w D. też nie ma tego zamowienia. Pieniądze z konta pobrało...

ja po ostatnich zakupach tez w ogóle nie miałam na mailu potwierdzenia. Po płatności wywaliło mnie w ogóle ze strony D, tez myślałam że mi nie poszło zamówienie (płaciłam kartą). Po niedługim czasie pojawilo się w historii zamówień ale maila nadal brak. Paczka wysłana wczoraj (potwierdzenie z inpostu) a maila z D ani tego z potwierdzeniem zamówienia ani tego z potwierdzeniem wysyłki nadal nie ma :brzyda l:
Stary 2017-05-19, 07:22   #2664
maarthusia

Cytat:
dzień dobry piąteczek

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Cytat:

ja cały rok blada jestem - opalam się na czerwono, potem mi schodzi skóra i znowu jestem blada a do tego dostaję od razu piegów zatem słońca unikam cały rok blada jestem

ja po ostatnich zakupach tez w ogóle nie miałam na mailu potwierdzenia. Po płatności wywaliło mnie w ogóle ze strony D, tez myślałam że mi nie poszło zamówienie (płaciłam kartą). Po niedługim czasie pojawilo się w historii zamówień ale maila nadal brak. Paczka wysłana wczoraj (potwierdzenie z inpostu) a maila z D ani tego z potwierdzeniem zamówienia ani tego z potwierdzeniem wysyłki nadal nie ma :brzyda l:
nigdy nie bede mulatką kiedyś nie mogłam patrzeć na swoje białe nogi, ale w końcu zaakceptowałam się taka jaka jestem

Stary 2017-05-19, 07:26   #2665
amyz
Chanel Lady

Cytat:

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

nigdy nie bede mulatką kiedyś nie mogłam patrzeć na swoje białe nogi, ale w końcu zaakceptowałam się taka jaka jestem

no trudno taką karnację nam wszechświat dał
Stary 2017-05-19, 07:29   #2666
Lena_94
Wtajemniczenie

Ja jestem bardzo blada a gdybym mogła to chciałabym być jeszcze bielsza.
Stary 2017-05-19, 07:30   #2667
maarthusia

Cytat:
no trudno taką karnację nam wszechświat dał

Stary 2017-05-19, 07:31   #2668
Vegetka
Zakorzenienie

Cytat:

mnie po płatności co dziwne wywaliło do koszyka no to zobaczymy co będzie z tym moim zamówieniem, pierwszy raz mi się to przytrafiło
Stary 2017-05-19, 07:33   #2669
korinka3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malinum Pokaż wiadomość
Dzieeen dobry byłby idealny gdybym do pracy nie jechała

Korinko miałyśmy rano podobne dylematy ja jednak wzięłam żółte V. I nasmarowalam nogi balsamem i pocieszam się, że bladość zmalała

Chciałam kliknąć jeszcze jedno zamówienie, ale kod box nie wchodził mi ani wieczorem ani rano. No nic poczekam aż znowu coś ciekawego dadzą.

dzisiaj się smarne samoopalaczem
Stary 2017-05-19, 07:38   #2670
amyz
Chanel Lady

Cytat:

mnie po płatności co dziwne wywaliło do koszyka no to zobaczymy co będzie z tym moim zamówieniem, pierwszy raz mi się to przytrafiło
może napisz do nich maila czy poszło czy nie poszło będzie bezpieczniej. Bo jak kasę pobrało to coś tam się działo

Cytat:
Napisane przez Lena_94 Pokaż wiadomość

Ja jestem bardzo blada a gdybym mogła to chciałabym być jeszcze bielsza.

jak byłam w podstawówce to bardzo, bardzo, bardzo podobało połączenie baardzo białej skóry z czarnymi wlosami i błękitnymi oczami oczy miałam odpowiednie ale! byłam mysi blond (mama zgłosiła stanowcze weto na pomysł przefarbowania się na czarno w wieku 10 lat), cera tez nie teges bo niby blada ale nie porcelanowa ino piegowata no i plan zostania gwiazdą spalił na panewce. Potem mi przeszło i chciałam być opaloną blondyną wzorem óczesnej mody na solarium i blond pasemka (też nie wyszło o czym pisałam wczesniej ). No nic mi w życiu nie wychodzi, nic!!

Edytowane przez amyz
Czas edycji: 2017-05-19 o 07:39
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości