![]() |
#361 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mac
dziekuje jeszcze raz panie grochu. ale ten kolorek troche sie jednak swieci. a jak wyjdzie u mnie rybie oko?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#362 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nanomi zapłaciłam za niego jakies 40 euro w Dublinie. Drogo, tutaj MAC jest drogi ![]() Opłaca sie kupić zestaw świąteczny, mini pędzelków. Ten pędzel jest zawsze dodawany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
fanka pana EnKore się zgłasza (i jego przyjaciół) dzięki nim wiem teoretycznie ![]() ![]() Ciekawam strasznie, jak Ci pojdzie Nevado prasowanie pigmentów, wygląda to na takie łatwe, opisuj wrażenia! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Raczkowanie
|
ehh tak przeglądam dziewczyny Wasze wypowiedzi na temat allegro i wybaczcie ale jeszcze raz do tego wrócę, muszę potwierdzić to co geonia pisała na temat bebe40, osoba ta sprzedaje inne kolory pigmentów niż umówione, wiem bo skusiłam się u niej jakis czas temu na promocję, kupiłam tego trochę i okazało się że to co miało być entremauve, czyli ciemną śliwką, jest zwykłym banalnym błyszczącym fiolecikiem, a to co miało być clear sky blue, jasnym matowym błękitem, jest jakimś błyszczącym bazarowym niebieskim
![]() ![]() Aga nie pisz że masz "niewielkie zbiory" bo Ci normalnie.. wrrr. |
![]() ![]() |
![]() |
#365 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Rozeznanie
|
tak czy siak, dziekuje panie grochu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Zglasza sie "poczatkujaca" fascynatka kolorowka MAC. Dzis odebralam swoj pierwszy kosmetyk tej firmy, jest to cien prasowany w kolorze Vapour i... ![]() Zgroza ale chyba poloze go na honorowym miejscu w kufrze, tuz obok klinikowego Mleczaka (zaznaczam, ze to dwa rozne cienie, tylko zachwyt ten sam ![]() Piekny, jasny (bardzo), cielisty beż z delikatna nuta brzoskwini, iskrzacy sie srebrem i chyba rozem i blekitem (drobinki), idealny do naturalnego makijazu dla osob z jasna karnacja, dla tych ciemniejszych bedzie gral role rozswietlacza. Kolor jest mocno nasycony i mimo iz jasny jest kryjacy i dobrze wyrownuje koloryt powieki. Jak pouzywam go dluzej to dam znac jak wrazenia, mam nadzieje, ze nie bedzie sie rolowal, bo tego nie trawie w cieniach. Bardzo mi sie spodobal opisywany przez was i wklejony na watku pigment Basic Red - coz za soczysta czerwien! Niestety nie ma jego odsypki na All ale bede polowac, widze, ze jest an liscie niewskazanych do uzywania w okolicach oczu ale jestem gotowa zaryzykowac, kolor jest boski ![]() ![]() Pozdrawiam macomaniaczki, bede zagladac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#368 | |
okrutnica jakaś... |
![]() Cytat:
![]() ![]() Owocnych łowów odn. Basic Red ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Zadomowienie
|
To i tak trochę taniej. Boje się ile taki zestaw świąteczny kosztuje, chociaż.. czy oni tam robią jakieś wyprzedaże czy promocje?
|
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
zglasza sie maniak pigmentow , cieni MAC
#371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czerwien mnie zachwycila, taka ostra i krwista, cudo - zrobie sie na gejsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#372 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() Uzależniłam się od mixing water, stosuję jako bazę pod cienie oraz mieszam z cieniami sypkimi i robię nią kreski, cudowna jest ![]() Myślę też nad tą bazą SPF (potrzebuję czegoś utrwalającego pod makijaż ) i może jakiś spray utrwalający... w sierpniu wykonuję makijaż ślubny na kuzynce, pewnie będzie upał a ona ma przetłuszczającą się cerę. Albo fixator Kryolan albo coś z oferty MAC. Cienie są świetne, szkoda że nie mam dostępu do ich palet sezonowych, zbiory Nevady są obłędne. Mam też smaka na biały puder prasowany http://www.macpro.com/templates/prod...CT_ID=PROD7812 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
okrutnica jakaś... |
do modelowania twarzy, rozjaśniania skóry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
Ja bardzo lubię cienie Mac. Mam odcień Shadowy Lady-Matte, jest to matowa śliwka, bardzo ciemna, z odrobiną brązu; oraz Trax-Velvet- jasna śliwka ze złotymi drobinkami.
![]()
#376 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wklejam moje nabytki MAC-owe.....nie jest tego dużo, ale już mam listę pragnień ![]() Cieni mimo, iż świetne na razie nie kupuję, i tak mam problem jakie kolory użyć w makijażu mając do wyboru tyle pigmentów ![]() ----- Aguś, a jak coś chcesz z MAC PRO, to mogę Ci kupić. W maju jade na zakupy.
![]() wróciłam ![]() Edytowane przez geonia Czas edycji: 2008-05-01 o 14:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Zadomowienie
|
c.d
![]()
#378 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Śliczna kolekcja! ![]() ![]() A jakiej jakości są błyszczyki MAC'a? Czy nie pachną za bardzo chemią? Czy odżywka do ust jest dobra? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#379 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
aaaa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#380 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szminki sa naprawdę fajne, ja jestem z nich zadowolona, szczególnie przypadły mi do gustu dwa odcienie z kolekcji Fafi i zastanawiam się czy nie kupić na zapas, choć to chyba głupota, bo MAC sprytnie wymyślił i co 8 tygodni wypuszcza nowe limitowane kolekcje ![]() ![]() Błyszczyki według mnie są lepsze jakościowo niż Chanel czy YSL i pachną bardzo przyjemnie, na pewno nie chemcznie. Balsamik do ust stosuje namiętnie, jak jestem w domu i nie mam makijażu...świetnie pielęgnuje.
![]() |
#381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli kilka pozycji na liście mam więcej. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#382 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Geoniu, Twoje zbiory są oszołamiające ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#383 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziekuje ![]() Na fotkach pokazałam tylko MAC-owe zbiory. Kosmetyków róznych marek mam o wiele wiecej ![]() ![]() ![]() Protko- jeśli jeszcze mogę czymś skusić ![]() ![]()
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale fajny gadżecik. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Wtajemniczenie
|
Geoniu
![]() ![]() Ja w miarę teraz próbuję miarkować swój rozrost ![]() ![]() W międzyczasie wplątały się mi jeszcze dwie paletki limitki ![]() Ostatnio poprosiłam Tż aby pomógł mi troszkę zlikwidować kolekcję, rozłożyłam swoje zbiory i Tż każącą ręką sprawiedliwości uświadamiał mi ile mam podobnych cieni i ile z nich nie używam ![]() ![]() Jak wszystko do mnie dojdzie i zrobię porządek na pewno wkleję aktualizację, trzymajcie kciuki ![]() A tak w ogóle cieszę się Ago ,że spodobała Ci się baza wodna MAC, bynajmniej nie wyrzuciłaś pieniążków na marne ![]() Ja swojej ostatnio nie używam - chyba po prostu zapominam ![]()
#386 |
Rozeznanie
|
Agabil :"Myślę też nad tą bazą SPF (potrzebuję czegoś utrwalającego pod makijaż ) i może jakiś spray utrwalający... w sierpniu wykonuję makijaż ślubny na kuzynce, pewnie będzie upał a ona ma przetłuszczającą się cerę."
no wlasnie to tez moj problem. ja wybieram sie we wrzesniu na slub do grecji (m.in. czesc imprezy na plazy). i juz obawiam sie, ze wszystko bedzie plynac, hihiiih ja mam baze, tyle ze bez spf, ale efekt daje ten sam co z spf. i jakiejs fascynacji to nie przezylam, jak dotychczas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Zadomowienie
|
Geonia
![]() ![]() ![]() ty nie masz wielkiej kolekcji? Powiedz czy to jest do włsanego użytku czy na sprzedaż(jeśli można oczywiście wiedzieć)? Chciałam zapytać o jakiś odcień mocno bordowy, bo szukam takiego kolrku na wesele, mogłabyś mi jakiś polecić? Chyba z takiej palety coś się znajdzie ![]() Jeśli to nie takjemnica i nie jestem bardzo wścibska ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 | ||
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() Powiedz mi ekspertko od MAC-a ![]() dziekuję Ferrou ![]() Cytat:
![]() Czekam na aktualizacje z zapartym tchem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy mozesz podac odcienie blyszczykow na 5 fotce?jestes z nich zadowolona? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.