LIPCÓWKI część 5. - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-19, 20:49   #3361
karolinuuusia
Zakorzenienie

Dot.: LIPCÓWKI część 5.

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Koleżanka, która jest w ciąży dzisiaj wysłała mi zdj w tej sukience i wyglądało to świetnie
http://www.mohito.com/pl/pl/collecti...x/ladies-dress

gratulacje a który to tydzień?
O dzięki

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
No to lezymy razem do 37 u mnie wypada jakoś 18 czerwca. Tylko że ja siebie nie widze po takim lezeniu że normalnie bede funkcjonować bo już do łazienki ledwie ide. A jak na chwile się podnoszę to kręgosłup tak boli ze ryczec mi sie chce z bólu i brzuch od razu ciągnie w dół.
Ja też jakoś mega sprawna nie jestem przez ten oszczędny tryb życia, śl jakoś to będzie, rozchodzimy się

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-19, 20:52   #3362
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Ślicznoty wpadam podzielić się swoim szczęściem po usg Wszystko jest w porządku Waga, o którą bałam się najbardziej jest prawidłowa dla obecnego tygodnia, mała waży 1680g No i jajka żadne jej nie urosły, także różowa wyprawka zostaje Akurat miała czkawkę i słychać było w całym gabinecie Zasłaniała praktycznie całą buźkę rączką, ale Pan doktor powiedział, że poliki ma zacne hehe, powiedziałam, że to po tatusiu Ale mam piękny dzień
Wspaniale!

Cytat:
No to lezymy razem do 37 u mnie wypada jakoś 18 czerwca. Tylko że ja siebie nie widze po takim lezeniu że normalnie bede funkcjonować bo już do łazienki ledwie ide. A jak na chwile się podnoszę to kręgosłup tak boli ze ryczec mi sie chce z bólu i brzuch od razu ciągnie w dół.
Biedna współczuję

KAROLINUSIA pierwsza kiecka najfajniejsza

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-19, 21:14   #3363
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Dzięki, dziewczyny

I też mam tak, jak któraś z Was wspomniała wcześniej - tyję coraz bardziej i szybciej, chociaż jem tak samo i dodatkowo jeszcze wróciłam do ćwiczeń :/ Może jestem pustakiem ale czuję się z tym tak se
Też tak mam
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-19, 21:29   #3364
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

emmos gratuluje super wieści !!
Nie marudzić mi tu dziewczyny już prawie na finiszu jesteśmy niedługo będziemy stroić siebie i nasze śliczne maluszki i będziemy najdumniejsze na świecie, nie można sobie psuć humoru takimi pierdołami jak cellulit !

Ej tak myślę o tej naszej Samancie i tych czerwcówkach co urodziły i jakoś tak dziwne myśli przychodzą mi do głowy...
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-19, 21:32   #3365
emmos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość

Ej tak myślę o tej naszej Samancie i tych czerwcówkach co urodziły i jakoś tak dziwne myśli przychodzą mi do głowy...

Mnie też, ale już nic nie chcę pisać...

Stary 2017-05-19, 21:33   #3366
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

właśnie mi moja koleżanka wysłała zdjęcie malutkiej urodziła dzisiaj 4 dni po terminie ale nic więcej jeszcze nie wiem
Stary 2017-05-19, 21:35   #3367
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie mi moja koleżanka wysłała zdjęcie malutkiej urodziła dzisiaj 4 dni po terminie ale nic więcej jeszcze nie wiem
Gratulacje
Stary 2017-05-19, 21:48   #3368
emmos
Zakorzenienie

Cytat:

Brawa dla zuch mamusi

Stary 2017-05-19, 22:03   #3369
minini
Zadomowienie

Cytat:
Ślicznoty wpadam podzielić się swoim szczęściem po usg Wszystko jest w porządku Waga, o którą bałam się najbardziej jest prawidłowa dla obecnego tygodnia, mała waży 1680g No i jajka żadne jej nie urosły, także różowa wyprawka zostaje Akurat miała czkawkę i słychać było w całym gabinecie Zasłaniała praktycznie całą buźkę rączką, ale Pan doktor powiedział, że poliki ma zacne hehe, powiedziałam, że to po tatusiu Ale mam piękny dzień
super wieści! od razu widać jak Ci sie humor poprawił

Cytat:
Dzięki, dziewczyny

I też mam tak, jak któraś z Was wspomniała wcześniej - tyję coraz bardziej i szybciej, chociaż jem tak samo i dodatkowo jeszcze wróciłam do ćwiczeń :/ Może jestem pustakiem ale czuję się z tym tak se
chyba każda z nas ma jakiegoś doła z powodu rosnąccego ciała. ja też. chociaż juz raz przez to przechodziłam i wiem że wrócę do swoich rozmiarow sprzed ciąży to jakoś aktualnie jest mi ciężko zaakceptować swoje rozmiary, nieporadność, szybkie meczenie sie... i calą tą reszte dołujących odczuć.
dzis na przykład płakałam.. bo jakies tam wspomnienia mnie naszly, hormony oszalaly i nie umialam sie uspokoić. jechalam do przedszkola i wyłam. potem z takimi oczami musialam isc..

Cytat:
Nie marudzić mi tu dziewczyny już prawie na finiszu jesteśmy niedługo będziemy stroić siebie i nasze śliczne maluszki i będziemy najdumniejsze na świecie, nie można sobie psuć humoru takimi pierdołami jak cellulit !

no Samanta moglaby sie odezwać co z nimi.
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-19, 22:12   #3370
poprostu
Zakorzenienie

Chilli gratulacje dla młodej mamy

Samantha
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-19, 22:20   #3371
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak słodko tak posłuchać czkawki gratulacje udanej wizyty
Cytat:
Gratulacje dla kolezanki!

Stary 2017-05-19, 22:31   #3372
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Ja wlasnie siadlam sobie w sypialnii zgasilam swiatlo i wlaczylam karuzelke na lozeczku i jak zobaczylam te gwiazdki na suficie i scianach i te swiatelka i muzyczke to mi sie plakac zachcialo ale wszedl tz zapalil swiatlo zapytal czy chce nas uspic i czar prysl 😉

Stary 2017-05-19, 23:01   #3373
cashmere
Zakorzenienie

No właśnie SAMANTHA daj znak życia zza oceanu!

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

U mnie plusie ciągle 5kg. Chyba słodkie mamy najmniej na wątku przytyły

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-19, 23:17   #3374
calineczka3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
No to mamy podobnie

Eh mąż przyjechał, posłuchał mojego marudzenia, stwierdził, że przecież jestem w ciąży i poszedł kosić trawnik.
Kupię mu za małą koszule to zrozumie
Dobry plan
Macie trawnik koło bloku do koszenia?

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Ja ide za raz na randkę i.właśnie nie wiem.co.ubrać
Chociaż ostatnio.jakos mi.wychodzi kombinowanie z długimi spodnicami.i jakoś nawet dobrze sie czuję

Nosisz długie spódnice pod brzuchem?
Ja wczoraj mierzyłam fajną, ale miała taki szeroki pas na brzuchu i robiła mi namiot

Pierwsza!
Ale zerknij na tego typu sukienki nieciążowe. Ja mam takie 2 z HM za 40 zł

Cytat:
Super!

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
No właśnie SAMANTHA daj znak życia zza oceanu!

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

U mnie plusie ciągle 5kg. Chyba słodkie mamy najmniej na wątku przytyły
Piąteczka, u mnie też 5
calineczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-19, 23:30   #3375
siilmariien
Wtajemniczenie

O rany, nie wiem jak Wy dajecie radę przy tych dużych remontach, mnie wykończyło już samo oczyszczanie jednego pokoju z mebli przed malowaniem Podziwiam i współczuję!

Łucja coś dzisiaj niemrawa strasznie Niby czasem ją czuję, ale tak delikatnie i inaczej niż zwykle, nie wiem czy się przemieściła gdzieś, czy ma dzień śpiocha...

Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość
zaangażuj corke w remont, pokaż jakies foto pokoikow na necie, niech sama wybierze jedną rzecz ktorą by chciala mieć i zrobcie tak. wtedy reszte odpuści bo zajmie ją to co wybrała sama
Na razie wybrała że nie chce mieć łóżka przerobionego na domek tylko chce ten półokrągły ikeowy namiot z doszytym materiałowym domkiem z okienkami i drzwiami Czyli będę musiała podziałać jednak z nitką i igłą. A już myślałam że coś nowego będzie się działo i będę kombinować z drewnem...

Z córą jest ten problem, że jeszcze tak naprawdę sama nie wie czego dokładnie chce, ale ma aktualnie taki moment, że niezbyt chętnie patrzy na zmiany. No i lubiła ten swój pokoik bardzo. Jutro jeszcze siądę z nią rano i pogadamy na ten temat, wpadł mi przed chwilą pomysł co powiedzieć, żeby pomóc jej poradzić sobie z tymi emocjami związanymi ze zmianą. Mam nadzieję, że pomoże.

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
SIIL a skąd jesteś? Bo ja też ze wschodu
Lublin

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Ja ide za raz na randkę i.właśnie nie wiem.co.ubrać
Chociaż ostatnio.jakos mi.wychodzi kombinowanie z długimi spodnicami.i jakoś nawet dobrze sie czuję
Uuu udanej randki!

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Lody i arbuz - u mnie tez były w dzisiejszym menu i również nie spotkałam truskawek ani czereśni. Dobrze, ze z tym strojem biedronki daliście rade. Co do przekonania córki - moze pokaz jej inspiracje pokoi z błękitnymi ścianami?
Nooo nie ma u nas jeszcze
Właśnie myślałam o tym, ale dla Lili teraz każde wnętrze będzie gorsza od jej pokoiku Dlatego próbuję ją oswoić z tematem opowiadając co fajnego będzie miała w nowym pokoju i co będzie mogła w nim robić... Ale widzę, że jeszcze jutro będę musiała w inny sposób z tymi emocjami pomóc się uporać
Totalnie nie pomyślałam, że tak może to przeżywać, zwłaszcza że u nas co chwila jakiś remont i malowanie A z jej perspektywy wygląda to pewnie jak dla nas co najmniej przeprowadzka do innego miasta, albo kraju. No i nagle ktoś coś chce robić z jej własnością, z którą jest zżyta. A dodatkowo gdzieś w tyle głowy pewnie ma to, że to wszystko przez to, że za jakiś czas ma dzielić swoją przestrzeń z młodszą siostrą - co pewnie też rodzi u niej jakiś tam bunt, choć ogólnie jest pozytywnie nastawiona do wizji posiadania malutkiej siostry.

Cytat:
Cudownie, gratulacje!
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-20, 07:12   #3376
nulkaa3
Rozeznanie

Przez moje kg na plusie, wczoraj wieczorem złapałam doła. Jak mąż wrócił, to ja już siedziałam na łóżku zaryczana 😂 Na pytanie czemu płaczę, mówię mu że wyglądam jak kupa, w nic się nie mieszczę i nie mam w czym chodzić... Ogólnie lament jakby ktoś z rodziny umarł. A mój kochany mąż zaproponował, że pojedziemy dzisiaj popołudniu na zakupy żebym sobie coś kupiła i dobrze się w tym czuła 😍 Tylko krótkie to będą zakupy, żebym nie narażała skurczy i szyjki na pobyt w szpitalu. Ale i tak jestem szczęśliwa, że nie olał mojego problemu
nulkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-20, 07:35   #3377
darietta
Zakorzenienie

Witam się z rańca.
Dziś spałam jak zabita ale tylko do 5. Na szczęście dziś już brzusio nie boli jak na razie.
Dziewczyny wasze 5 kg jak wy to zrobiłyście. Ja na wikcie u mamy to się upasłam. Aż boje się na wagę wejść.

Devileek twoja sukienkobluzka nie dawała mi spokoju i przeszukałam allegro i chyba znalazłam
http://allegro.pl/sukienka-koronka-o...323372697.html
Tylko teraz jaki rozmiar wybrać? Bo oczywiście wpadłam na genialny pomysł żeby się zmierzyć tylko w którym miejscu.
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-20, 07:40   #3378
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
O rany, nie wiem jak Wy dajecie radę przy tych dużych remontach, mnie wykończyło już samo oczyszczanie jednego pokoju z mebli przed malowaniem Podziwiam i współczuję!

Łucja coś dzisiaj niemrawa strasznie Niby czasem ją czuję, ale tak delikatnie i inaczej niż zwykle, nie wiem czy się przemieściła gdzieś, czy ma dzień śpiocha...

Na razie wybrała że nie chce mieć łóżka przerobionego na domek tylko chce ten półokrągły ikeowy namiot z doszytym materiałowym domkiem z okienkami i drzwiami Czyli będę musiała podziałać jednak z nitką i igłą. A już myślałam że coś nowego będzie się działo i będę kombinować z drewnem...

Z córą jest ten problem, że jeszcze tak naprawdę sama nie wie czego dokładnie chce, ale ma aktualnie taki moment, że niezbyt chętnie patrzy na zmiany. No i lubiła ten swój pokoik bardzo. Jutro jeszcze siądę z nią rano i pogadamy na ten temat, wpadł mi przed chwilą pomysł co powiedzieć, żeby pomóc jej poradzić sobie z tymi emocjami związanymi ze zmianą. Mam nadzieję, że pomoże.

Lublin

Uuu udanej randki!

Nooo nie ma u nas jeszcze
Właśnie myślałam o tym, ale dla Lili teraz każde wnętrze będzie gorsza od jej pokoiku Dlatego próbuję ją oswoić z tematem opowiadając co fajnego będzie miała w nowym pokoju i co będzie mogła w nim robić... Ale widzę, że jeszcze jutro będę musiała w inny sposób z tymi emocjami pomóc się uporać
Totalnie nie pomyślałam, że tak może to przeżywać, zwłaszcza że u nas co chwila jakiś remont i malowanie A z jej perspektywy wygląda to pewnie jak dla nas co najmniej przeprowadzka do innego miasta, albo kraju. No i nagle ktoś coś chce robić z jej własnością, z którą jest zżyta. A dodatkowo gdzieś w tyle głowy pewnie ma to, że to wszystko przez to, że za jakiś czas ma dzielić swoją przestrzeń z młodszą siostrą - co pewnie też rodzi u niej jakiś tam bunt, choć ogólnie jest pozytywnie nastawiona do wizji posiadania malutkiej siostry.

Cudownie, gratulacje!
ja też już nie wyobrażam sobie remontu teraz w 35tc jest mi tak ciężko cokolwiek zrobić.A co do maluszka to nie przejmuj się niedługo zacznie fikać.Mój ma czkawkę 3 x na dobę i już się zastanawiam czy nie za często bo wcześniej przez całą ciąże to może ze 3 razy czułam a w tym tygodniu czka i czka.No a córcia pewnie w jakiś sposób zdaje sobie sprawę ze zmian i może stąd ten bunt myśl pozytywnie to może jej się udzieli

Cytat:
Napisane przez nulkaa3 Pokaż wiadomość
Przez moje kg na plusie, wczoraj wieczorem złapałam doła. Jak mąż wrócił, to ja już siedziałam na łóżku zaryczana 😂 Na pytanie czemu płaczę, mówię mu że wyglądam jak kupa, w nic się nie mieszczę i nie mam w czym chodzić... Ogólnie lament jakby ktoś z rodziny umarł. A mój kochany mąż zaproponował, że pojedziemy dzisiaj popołudniu na zakupy żebym sobie coś kupiła i dobrze się w tym czuła 😍 Tylko krótkie to będą zakupy, żebym nie narażała skurczy i szyjki na pobyt w szpitalu. Ale i tak jestem szczęśliwa, że nie olał mojego problemu
Kochany mąż , nie szalej za bardzo ja teraz obczajam asortyment przez neta a później wiem gdzie i co chce zobaczyć i dzięki temu mam mniej łażenia ,koniecznie pochwal się zakupami i nie narzekaj chudzielcu wszystko w brzuch poszło

Tż zabrał mi auto dziś i muszę autobusem jechać do rossmanna ale muszę bo krem mi się skończył

Mała -ja obczajam mincer pharma hilauronowy ,z wit c oraz mixe w słoiczku nawilżającą i bielendę neuro glicol i chyba na te ostatnie się zdecyduje bo są na moją kieszeń w tym momencie
Stary 2017-05-20, 07:50   #3379
poprostu
Zakorzenienie

działa Wam aplikacja klub rossman?
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-20, 07:51   #3380
vadi
*sportaddict*

Ja po remoncie zamówię panie do sprzątania, nie ma bata, żebym sama ogarniała ten pył zewsząd
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-20, 07:54   #3381
nulkaa3
Rozeznanie

Cytat:
Kochany mąż , nie szalej za bardzo ja teraz obczajam asortyment przez neta a później wiem gdzie i co chce zobaczyć i dzięki temu mam mniej łażenia ,koniecznie pochwal się zakupami i nie narzekaj chudzielcu wszystko w brzuch poszło

Tż zabrał mi auto dziś i muszę autobusem jechać do rossmanna ale muszę bo krem mi się skończył
Chilli już obczaiłam gdzie chcę wejść. Ogólnie w mieście niedaleko mojej wsi jest tylko jedna galeria handlowa, jakieś 20 sklepów max. A mnie interesuje jakieś 5 ☺
Też do rosmanna wypadałoby wejść, ale obawiam się tłumów, od dzisiaj chyba znowu jest jakaś promocja tam.
Ja już autem sama nie jeżdżę, dostałam zakaz od rodziny 😅
nulkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-20, 08:03   #3382
pestycyda
Zakorzenienie

Nulka, cacy mąż. Ja pamiętam na początku ciąży taki lament miałam bo hormony mi strzeliły a jeszcze byłam przecież chuda! Też skończyło się zakupami;p

Chilli, mój też ma czkawkę ostatnio codziennie a nawet 2x dziennie.

Vadi, mi pomoże mama i teściowa w sprzątaniu po remoncie bo ja jak coś robię to sapie jak mała lokomotywa:p

Dzień dobry chwalę się zamówieniem Roana Bass Soft Grey Power bo nie wiem czy pisałam. Mam dziury w głowie ostatnio. I nakupowalam na wyjeździe mnóstwo ciuszkow

pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-20, 08:13   #3383
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:
Witam się z rańca.

Dziś spałam jak zabita ale tylko do 5. Na szczęście dziś już brzusio nie boli jak na razie.

Dziewczyny wasze 5 kg jak wy to zrobiłyście. Ja na wikcie u mamy to się upasłam. Aż boje się na wagę wejść.

Devileek twoja sukienkobluzka nie dawała mi spokoju i przeszukałam allegro i chyba znalazłam

http://allegro.pl/sukienka-koronka-o...323372697.html

Tylko teraz jaki rozmiar wybrać? Bo oczywiście wpadłam na genialny pomysł żeby się zmierzyć tylko w którym miejscu.

Ja brałam chyba m ale nie jestem pewna bo metki nie ma

Stary 2017-05-20, 08:17   #3384
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Vadi, mi pomoże mama i teściowa w sprzątaniu po remoncie bo ja jak coś robię to sapie jak mała lokomotywa:p
No dokładnie, potrafię się zasapać wstając z łóżka

I dobrze, że piszecie o tej czkawce, bo mój ma ostatnio codziennie (a wcześniej nie czułam jej w ogóle) i też się zastanawiałam, czy to normalne
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-20, 08:33   #3385
pestycyda
Zakorzenienie

Mam zamiar o tą czkawkę lekarza zapytać w środę ale moja mama mówi że też miałam na okrągło w brzuchu czkawkę

Widzę E ktoś robił na allegro zakupy u dolce sonno. Jak tam z jakością? Bo są śmiesznie tanie te koszule. Wczoraj przejechałam 3 biedronki ale oczywiście ciążowych ciuchów brak:p

pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-20, 08:35   #3386
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
działa Wam aplikacja klub rossman?
Mi działa
Stary 2017-05-20, 08:43   #3387
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calineczka3 Pokaż wiadomość
Dobry plan
Macie trawnik koło bloku do koszenia?

Nosisz długie spódnice pod brzuchem?
Ja wczoraj mierzyłam fajną, ale miała taki szeroki pas na brzuchu i robiła mi namiot

Pierwsza!
Ale zerknij na tego typu sukienki nieciążowe. Ja mam takie 2 z HM za 40 zł

Super!

Piąteczka, u mnie też 5
Pasy wspólnej zieleni. A że moim sąsiedzi są ... i nie chcą nikogo do sprzątania klatek, odśnieżania i koszenia to tak to Wygląda.
Ja sprzątam swoje piętro. Ogólnie klatka wygląda jak mrok. O oknach nie wspominając.

Dzień dobry! Pogoda się zepsuła :/
Stary 2017-05-20, 08:46   #3388
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
Ja brałam chyba m ale nie jestem pewna bo metki nie ma

Oki dzięki właśnie nad m się zastanawiam.
Stary 2017-05-20, 08:51   #3389
Agg_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Nulka, cacy mąż. Ja pamiętam na początku ciąży taki lament miałam bo hormony mi strzeliły a jeszcze byłam przecież chuda! Też skończyło się zakupami;p

Chilli, mój też ma czkawkę ostatnio codziennie a nawet 2x dziennie.

Dzień dobry chwalę się zamówieniem Roana Bass Soft Grey Power bo nie wiem czy pisałam. Mam dziury w głowie ostatnio. I nakupowalam na wyjeździe mnóstwo ciuszkow

Super! Brawo jak już odbierzesz (bo rozumiem ze czekasz?) to koniecznie wrzuć foty

Cytat:
No dokładnie, potrafię się zasapać wstając z łóżka

I dobrze, że piszecie o tej czkawce, bo mój ma ostatnio codziennie (a wcześniej nie czułam jej w ogóle) i też się zastanawiałam, czy to normalne
To tak jak u mnie 2-3 razy dziennie to standard

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Pasy wspólnej zieleni. A że moim sąsiedzi są ... i nie chcą nikogo do sprzątania klatek, odśnieżania i koszenia to tak to Wygląda.
Ja sprzątam swoje piętro. Ogólnie klatka wygląda jak mrok. O oknach nie wspominając.

Dzień dobry! Pogoda się zepsuła :/

U mnie tez się popsuła

Jadę dziś podpytać o ten wózek, ustalić jakies szczegóły a przy okazji obok do drugiej hurtowni bo maja dziś do -30% na wszystko. Obyczaje łóżeczka, przewijaki i wanienki chyba.

Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-20, 08:52   #3390
darietta
Zakorzenienie

Moja maluda też prawie codziennie ma czkawką
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości