|
|
#3361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
współczuję KAROLINUSIA pierwsza kiecka najfajniejsza
|
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3364 |
|
Wtajemniczenie
|
emmos gratuluje super wieści !!
Nie marudzić mi tu dziewczyny już prawie na finiszu jesteśmy niedługo będziemy stroić siebie i nasze śliczne maluszki i będziemy najdumniejsze na świecie, nie można sobie psuć humoru takimi pierdołami jak cellulit ! Ej tak myślę o tej naszej Samancie i tych czerwcówkach co urodziły i jakoś tak dziwne myśli przychodzą mi do głowy...
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też, ale już nic nie chcę pisać... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3366 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie mi moja koleżanka wysłała zdjęcie malutkiej urodziła dzisiaj 4 dni po terminie ale nic więcej jeszcze nie wiem
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawa dla zuch mamusi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3369 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
dzis na przykład płakałam.. bo jakies tam wspomnienia mnie naszly, hormony oszalaly i nie umialam sie uspokoić. jechalam do przedszkola i wyłam. potem z takimi oczami musialam isc.. Cytat:
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
Chilli gratulacje dla młodej mamy
![]() Samantha |
|
|
|
#3371 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3372 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wlasnie siadlam sobie w sypialnii zgasilam swiatlo i wlaczylam karuzelke na lozeczku i jak zobaczylam te gwiazdki na suficie i scianach i te swiatelka i muzyczke to mi sie plakac zachcialo ale wszedl tz zapalil swiatlo zapytal czy chce nas uspic i czar prysl 😉
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie SAMANTHA daj znak życia zza oceanu!
![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- U mnie plusie ciągle 5kg. Chyba słodkie mamy najmniej na wątku przytyły
|
#3374 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Macie trawnik koło bloku do koszenia? Cytat:
Ja wczoraj mierzyłam fajną, ale miała taki szeroki pas na brzuchu i robiła mi namiot ![]() Cytat:
Ale zerknij na tego typu sukienki nieciążowe. Ja mam takie 2 z HM za 40 zł Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3375 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
O rany, nie wiem jak Wy dajecie radę przy tych dużych remontach, mnie wykończyło już samo oczyszczanie jednego pokoju z mebli przed malowaniem
Podziwiam i współczuję! Łucja coś dzisiaj niemrawa strasznie Niby czasem ją czuję, ale tak delikatnie i inaczej niż zwykle, nie wiem czy się przemieściła gdzieś, czy ma dzień śpiocha... Cytat:
Czyli będę musiała podziałać jednak z nitką i igłą. A już myślałam że coś nowego będzie się działo i będę kombinować z drewnem... Z córą jest ten problem, że jeszcze tak naprawdę sama nie wie czego dokładnie chce, ale ma aktualnie taki moment, że niezbyt chętnie patrzy na zmiany. No i lubiła ten swój pokoik bardzo. Jutro jeszcze siądę z nią rano i pogadamy na ten temat, wpadł mi przed chwilą pomysł co powiedzieć, żeby pomóc jej poradzić sobie z tymi emocjami związanymi ze zmianą. Mam nadzieję, że pomoże. Lublin Cytat:
Cytat:
Właśnie myślałam o tym, ale dla Lili teraz każde wnętrze będzie gorsza od jej pokoiku Dlatego próbuję ją oswoić z tematem opowiadając co fajnego będzie miała w nowym pokoju i co będzie mogła w nim robić... Ale widzę, że jeszcze jutro będę musiała w inny sposób z tymi emocjami pomóc się uporać ![]() Totalnie nie pomyślałam, że tak może to przeżywać, zwłaszcza że u nas co chwila jakiś remont i malowanie A z jej perspektywy wygląda to pewnie jak dla nas co najmniej przeprowadzka do innego miasta, albo kraju. No i nagle ktoś coś chce robić z jej własnością, z którą jest zżyta. A dodatkowo gdzieś w tyle głowy pewnie ma to, że to wszystko przez to, że za jakiś czas ma dzielić swoją przestrzeń z młodszą siostrą - co pewnie też rodzi u niej jakiś tam bunt, choć ogólnie jest pozytywnie nastawiona do wizji posiadania malutkiej siostry.Cytat:
|
||||
|
|
|
#3376 |
|
Rozeznanie
|
Przez moje kg na plusie, wczoraj wieczorem złapałam doła. Jak mąż wrócił, to ja już siedziałam na łóżku zaryczana 😂 Na pytanie czemu płaczę, mówię mu że wyglądam jak kupa, w nic się nie mieszczę i nie mam w czym chodzić... Ogólnie lament jakby ktoś z rodziny umarł. A mój kochany mąż zaproponował, że pojedziemy dzisiaj popołudniu na zakupy żebym sobie coś kupiła i dobrze się w tym czuła 😍 Tylko krótkie to będą zakupy, żebym nie narażała skurczy i szyjki na pobyt w szpitalu. Ale i tak jestem szczęśliwa, że nie olał mojego problemu
|
|
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rańca.
Dziś spałam jak zabita ale tylko do 5. Na szczęście dziś już brzusio nie boli jak na razie. Dziewczyny wasze 5 kg jak wy to zrobiłyście. Ja na wikcie u mamy to się upasłam. Aż boje się na wagę wejść. Devileek twoja sukienkobluzka nie dawała mi spokoju i przeszukałam allegro i chyba znalazłam http://allegro.pl/sukienka-koronka-o...323372697.html Tylko teraz jaki rozmiar wybrać? Bo oczywiście wpadłam na genialny pomysł żeby się zmierzyć tylko w którym miejscu. |
|
|
|
#3378 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tż zabrał mi auto dziś i muszę autobusem jechać do rossmanna ale muszę bo krem mi się skończył ![]() Mała -ja obczajam mincer pharma hilauronowy ,z wit c oraz mixe w słoiczku nawilżającą i bielendę neuro glicol i chyba na te ostatnie się zdecyduje bo są na moją kieszeń w tym momencie
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3380 |
|
*sportaddict*
|
Ja po remoncie zamówię panie do sprzątania, nie ma bata, żebym sama ogarniała ten pył zewsząd
|
|
|
|
#3381 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też do rosmanna wypadałoby wejść, ale obawiam się tłumów, od dzisiaj chyba znowu jest jakaś promocja tam. Ja już autem sama nie jeżdżę, dostałam zakaz od rodziny 😅 |
|
|
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
Nulka, cacy mąż
. Ja pamiętam na początku ciąży taki lament miałam bo hormony mi strzeliły a jeszcze byłam przecież chuda! Też skończyło się zakupami;pChilli, mój też ma czkawkę ostatnio codziennie a nawet 2x dziennie. Vadi, mi pomoże mama i teściowa w sprzątaniu po remoncie bo ja jak coś robię to sapie jak mała lokomotywa:p Dzień dobry chwalę się zamówieniem Roana Bass Soft Grey Power bo nie wiem czy pisałam. Mam dziury w głowie ostatnio. I nakupowalam na wyjeździe mnóstwo ciuszkow![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja brałam chyba m ale nie jestem pewna bo metki nie ma Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3384 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
I dobrze, że piszecie o tej czkawce, bo mój ma ostatnio codziennie (a wcześniej nie czułam jej w ogóle) i też się zastanawiałam, czy to normalne
|
|
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
Mam zamiar o tą czkawkę lekarza zapytać w środę ale moja mama mówi że też miałam na okrągło w brzuchu czkawkę
![]() Widzę E ktoś robił na allegro zakupy u dolce sonno. Jak tam z jakością? Bo są śmiesznie tanie te koszule. Wczoraj przejechałam 3 biedronki ale oczywiście ciążowych ciuchów brak:p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sprzątam swoje piętro. Ogólnie klatka wygląda jak mrok. O oknach nie wspominając. Dzień dobry! Pogoda się zepsuła :/
|
|
#3388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3389 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super! Brawo jak już odbierzesz (bo rozumiem ze czekasz?) to koniecznie wrzuć foty ![]() Cytat:
2-3 razy dziennie to standard ![]() Cytat:
U mnie tez się popsuła ![]() Jadę dziś podpytać o ten wózek, ustalić jakies szczegóły a przy okazji obok do drugiej hurtowni bo maja dziś do -30% na wszystko. Obyczaje łóżeczka, przewijaki i wanienki chyba. Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
Moja maluda też prawie codziennie ma czkawką
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.

a który to tydzień?

Waga, o którą bałam się najbardziej jest prawidłowa dla obecnego tygodnia, mała waży 1680g
Ale mam piękny dzień
współczuję 

Podziwiam i współczuję!
Niby czasem ją czuję, ale tak delikatnie i inaczej niż zwykle, nie wiem czy się przemieściła gdzieś, czy ma dzień śpiocha...
Czyli będę musiała podziałać jednak z nitką i igłą. A już myślałam że coś nowego będzie się działo i będę kombinować z drewnem...