![]() |
#2911 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zakupy na Strawberrynet
Dzięki za odpowiedz.Niestety nie mam karty kredytowej , czy jest jakis inny sposób płacenia oprócz pay pal gdzie mozna podpiąć karte debetową visa ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2912 |
Przyczajenie
|
a sprawdzałaś czy da się przez Western Union??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, jest inny bardzo prosty sposób płacenia na truskawce. Wystarczy założyć darmowe konto w mBank i otrzymac darmową kartę visa electron i zadzwonić na infolinię mBanku i ustalić limity dla płatności i można wtedy płacić nią na tru jak normalną kredytową ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2914 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2915 |
Przyczajenie
|
Ja płacę e-kartą (kartą wirtualną) z mBanku - to taka karta kredytowa tylko bez kredytu ![]() http://www.mbank.pl/indywidualny/karty/wirtualne/ A tak z innej beczki - dziś dostałam zwrot pieniędzy z Truskawki za cło/podatek naliczony przez UP Bytom ![]() ![]()
![]() |
#2916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2917 |
Zadomowienie
|
a czy jest jakaaś inna możliwość? jak nie mam ani karty kredytowej, ani konta w mBanku, tylko z WBK? a czy mozna podczepic sie pod czyjes zamowienie?
![]() |
#2918 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Albo poprosić którąś Wizażankę, która tu czasem pomaga w zakupach (np. mnie ![]()
![]() |
![]() |
#2919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy jest jakiś problem żeby założyć sobie darmowe konto w mbanku ???
![]() |
![]() |
#2921 |
BAN stały
|
mozna tez zalozyc konto w BZWBK ja taka mam (specjalnie zakladalam tam konto na potrzeby truskawki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2922 | |
Raczkowanie
|
Zakupy na Strawberrynet
sZCZERZE POWIEM,ZE NAWET O TAKIEJ OPCJI NIE MYSLAŁAM ;-)
Cytat:
![]() Tak z innej beczki czy któraś z Was zna może J.Lo Live Luxe ???Wiem jaka ma nutę zapachową (gruszka, egzotyczny melon, drzewo cytrusowe, frezja, ametyst, waniilia, bursztyn drzewo sandałowe)tylko niestety ale nie miałam z nimi stycznosci i nie wiem czy są bardzo waniliowe czy bardziej cytrusowe ... jezeli któraś z Was mogłaby mi pomóc ogromnie dziekuję ;-)miłego weekendu Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2008-04-30 o 12:00 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W kwestii akurat tego zapachu nie pomogę, bo nie znam.
![]() |
![]() |
#2924 |
BAN stały
|
a ja sie pochwale moim dzisiejszym truskawkowym nabytkiem na ktory chyba bede czekala jak na szpilkach
![]() tak wiec czekam juz na 2 buteleczki z Tru a mozecie mi powiedziec czy zawsze czekacie tak okolo miesiaca na perfumki? moze czasem te paczki przychodza szybciej? Prosze powiedzcie ze tak jest... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2925 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety Cię nie pocieszę ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2927 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj dostałam walentynkę od UC w Bytomiu,że przechwycili jedną z moich paczek
![]() ![]() Princessko-ja czekałam na perfumy z Tru 2 tygodnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2928 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jAK WIDAC TRZEBA UWAŻAĆ. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2929 |
Zadomowienie
|
ja tu, po wyrzuceniu starej wykładziny, zagruntowaniu 4 ścian, siadam do komputera który został zostawiony do kontaktu ze światem pod wielką płachtą folii, myslę że będe czytała dwie godziny posty - a tu cisza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
heh to może napisz do nich?może zwócą Ci pieniązki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2931 | |||
Wtajemniczenie
|
Zakupy na Strawberrynet
Cytat:
hihi. moj portfel schudl paskudnie - raz ze tez mam remont - kuchia tym razem - cale szczescie komputer jest ogolno dostepny tylko lodowka i zmywarka w przedpokoju strasza, a po drugie wlasnie dzisiaj pozdziwalam dopoludnia tusz YSL (mniam slicznie pachnie) i puder brazujacy clarinsa - ta firma mnei zadziwia - nie wiem jak z jakoscia i mam nadzieje, ze bedzie lepsza niz tuszu, ale opakowania maja bosskie ![]() ![]() teraz czekam na pryzmy givenchy w kolorze chic white i juz nie moge sie doczekac ![]() tak tak, irsin ma racje. ja bym im wyslala zdjecia daty ważności tych kremow. Nie moze byc tak starocie wyslaja. I trzeba byc twardym chińyki sa czasami strasznie uparte i jak dzieci sie zachowuja. Tz mowi (ma z nim duzo kontaktow sluzbowych) ze oni sa bardzo mili ale bardzo cfani i trzeba ich traktowac grzecznie ale stanowczo. Jak bym im zwrocila uwage ze czesto podaja date waznosci na swojej stronie i wtedy wiadomo ze kupuje sie cos co szybko sie przeterminuje, ale jak nie podali to znaczy ze kosmetyk mial byc świeży, jak nie jest to znaczy, ze oszukali. Cytat:
![]() Cytat:
![]() poza tym wszytsko inne czyli pielegnacja i kolorowka przychodzi z pieczatka 'objete procedura dopuszczenia od obrotu' ![]() Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2008-04-29 o 18:52 Powód: post pod postem - proszę korzystać z funkcji EDYTUJ i MULTICYTOWANIE! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2932 |
Raczkowanie
|
A do mnie dziś dotarło awizo, iż moja paczka jest na poczcie do odebrania, wprawdzie już nie zdążyłam, ale jest!
![]() Dostałam cło do zapłaty 60 zł, a wartość paczki była około 200 zł. Jednak nie kazali mi przesyłać dokumentów czy też tak miewacie? Ja perf. zamawiałam pierwszy raz i z tego co czytam zawsze trzeba im coś tam faxować, mailować i takie tam zawracanie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2933 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
a ja na swoja czekam i czekam i czekam - jest tam 5 flaszek perfum wiec clo pewnie bedzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2935 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyli mam rację, że prawie (prawie robi wielką rożnicę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2936 |
Raczkowanie
|
Czy czekając na zamówienie z 19 marca, biję rekord oczekiwania na przesyłkę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2937 | |
Raczkowanie
|
Napisałam do nich jakieś dwa dni temu od razu odpisali - tzn dostalam dwa rózne meile - jeden ,żebym wybrała sobie opcje zwrotu - albo nowy krem albo zwrot kasy( wybrałam pierwsza opcję )a drugi ,żebym wysłała im zdjęcia kremów.Tak uczyniłam.No i teraz cisza w eterze i zastanawiam sie czy czekac czy sie przypominać.Moze szkoda im czasu na odpowiedz ?
Najgorsze jest to ,że w kolejnej paczce która pewnie poszła do oclenia biorac pod uwage koszt ;-)tez były takie same kremy.Jak tez beda przeterminowane to kurcze jak znowu do nich napisze to nie wiadomo czy nie pomysla,zechcę ich naciagnąć.Na wszelki wypadek zostawiłam te dwa niefortunne kremiki i jakby co zrobie zdjecia czterech ;-D. Cytat:
Szczerze powiem ,ze wyglądają te kosmetyki jak zjełczałe i zapach mają az nadto spirytusowy ...nie mam jakoś ochoty na smarowanie sie nimi chociaz moze zachowały jakies cenne właściwości to niestety albo stety wyladują w koszu jak tylko ta sprawa zostanie wyjasniona ;-D Edytowane przez rachela Czas edycji: 2008-04-30 o 11:27 Powód: post pod postem, proszę korzystać z opcji "edytuj" i "multicytowanie" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
Laurorko, Wisnio - proszę Was o przeczytanie tego: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...05&postcount=8
postu, w którym wyjaśnione jest w jaki sposób można edytować swoje posty lub multicytować. ![]()
![]() |
#2939 |
Zakorzenienie
|
Dorwali i drugą moją paczkę
![]() ![]() Dziewczyny,powiedzcie mi proszę czy UC odpowiada na te maile z potwierdzeniem zakupu i oświadczeniem czy nie odpowiada i po prostu zaczynają procedurę uwalniania paczki i i ją odsyłają bez informacji o tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
nie odpowiada niestety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.