|
|
#2911 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zakupy na Strawberrynet
Dzięki za odpowiedz.Niestety nie mam karty kredytowej , czy jest jakis inny sposób płacenia oprócz pay pal gdzie mozna podpiąć karte debetową visa ?
|
|
|
|
|
#2912 |
|
Przyczajenie
|
a sprawdzałaś czy da się przez Western Union??
|
|
|
|
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, jest inny bardzo prosty sposób płacenia na truskawce. Wystarczy założyć darmowe konto w mBank i otrzymac darmową kartę visa electron i zadzwonić na infolinię mBanku i ustalić limity dla płatności i można wtedy płacić nią na tru jak normalną kredytową Wszystko jest za darmo: założenie i prowadzenie konta oraz karta visa.
|
|
|
#2914 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2915 |
|
Przyczajenie
|
Ja płacę e-kartą (kartą wirtualną) z mBanku - to taka karta kredytowa tylko bez kredytu Przed każdą transakcją ładuję e-kartę odpowiednią sumą ze swojego konta. Cała operacja jest bezpłatna. E-karta służy tylko do płacenia w internecie lub zamówień dokonywanych telefonicznie (jak sama nazwa wskazuje). Za wyrobienie tego cacka zapłaciłam 25zł. (tyle też wynosi roczna opłata za kartę). Za pomocą tej karty płaciłam już za zakupy na Strawberrynet, Amazonie, eBayu. Więcej info:http://www.mbank.pl/indywidualny/karty/wirtualne/ A tak z innej beczki - dziś dostałam zwrot pieniędzy z Truskawki za cło/podatek naliczony przez UP Bytom Fajnie, że ten motyw ze zwrotem kasy naprawdę działa.
|
|
#2916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2917 |
|
Zadomowienie
|
a czy jest jakaaś inna możliwość? jak nie mam ani karty kredytowej, ani konta w mBanku, tylko z WBK? a czy mozna podczepic sie pod czyjes zamowienie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2918 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Albo poprosić którąś Wizażankę, która tu czasem pomaga w zakupach (np. mnie ) i też nie ma problemu.
|
|
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy jest jakiś problem żeby założyć sobie darmowe konto w mbanku ???
|
|
|
#2921 |
|
BAN stały
|
mozna tez zalozyc konto w BZWBK ja taka mam (specjalnie zakladalam tam konto na potrzeby truskawki
) i wsyztsko jest jak najbardziej ok. Paypal ja akceptuje i chyba mozna ogolnie uzywac jak kredytowej ale tego nie jestem na 100% pewna. wazne ze do celow truskawkowych jest wporzadku
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2922 | |
|
Raczkowanie
|
Zakupy na Strawberrynet
sZCZERZE POWIEM,ZE NAWET O TAKIEJ OPCJI NIE MYSLAŁAM ;-)
Cytat:
Dzieki serdecznie za odpowiedz ;-) Kamień spadł mi z serca i mogłam na spokojnie rzucic sie w odmęty zakupów truskawkowych ;-)Tak z innej beczki czy któraś z Was zna może J.Lo Live Luxe ???Wiem jaka ma nutę zapachową (gruszka, egzotyczny melon, drzewo cytrusowe, frezja, ametyst, waniilia, bursztyn drzewo sandałowe)tylko niestety ale nie miałam z nimi stycznosci i nie wiem czy są bardzo waniliowe czy bardziej cytrusowe ... jezeli któraś z Was mogłaby mi pomóc ogromnie dziekuję ;-)miłego weekendu Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2008-04-30 o 13:00 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W kwestii akurat tego zapachu nie pomogę, bo nie znam.
|
|
|
#2924 |
|
BAN stały
|
a ja sie pochwale moim dzisiejszym truskawkowym nabytkiem na ktory chyba bede czekala jak na szpilkach
kupilam sobie Chopard'a Wish. Przymierzalam sie bardzo dlugo do tego zapachu, moze dlatego ze jest malo popularny a moze dlatego ze nie do konca bylam pewna czy bedzie poprostu dla mnie odpowiedni ale ta buteleczka i wiele opisow ktore przeczytalam oraz wspomnienie samego zapachu ktory kiedys juz byl na moim nadgarstku wzialo gore. tak wiec czekam juz na 2 buteleczki z Tru a mozecie mi powiedziec czy zawsze czekacie tak okolo miesiaca na perfumki? moze czasem te paczki przychodza szybciej? Prosze powiedzcie ze tak jest...
|
|
|
|
|
#2925 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Damska też jest super (w sumie jak większość Escady) i myślę że ją wkrótce nabędę. Oby tylko UC się nie przyczepił. |
|
|
|
|
|
#2926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety Cię nie pocieszę Moje od 2 tygodni wpadają wszystkie jak leci
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj dostałam walentynkę od UC w Bytomiu,że przechwycili jedną z moich paczek
.Mam też nadzieję,że innych moich paczek które są w drodze nikt nie wychwyci.Eh...Princessko-ja czekałam na perfumy z Tru 2 tygodnie. |
|
|
|
|
#2928 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jAK WIDAC TRZEBA UWAŻAĆ. |
|
|
|
|
|
#2929 |
|
Zadomowienie
|
ja tu, po wyrzuceniu starej wykładziny, zagruntowaniu 4 ścian, siadam do komputera który został zostawiony do kontaktu ze światem pod wielką płachtą folii, myslę że będe czytała dwie godziny posty - a tu cisza
- dobrze dobrze dziewczęta, przyda się trochę relaksu dla oczu, paluszków i portfeli |
|
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
heh to może napisz do nich?może zwócą Ci pieniązki?
|
|
|
|
|
#2931 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Zakupy na Strawberrynet
Cytat:
hihi. moj portfel schudl paskudnie - raz ze tez mam remont - kuchia tym razem - cale szczescie komputer jest ogolno dostepny tylko lodowka i zmywarka w przedpokoju strasza, a po drugie wlasnie dzisiaj pozdziwalam dopoludnia tusz YSL (mniam slicznie pachnie) i puder brazujacy clarinsa - ta firma mnei zadziwia - nie wiem jak z jakoscia i mam nadzieje, ze bedzie lepsza niz tuszu, ale opakowania maja bosskie Tusz kosztowal 55 zł a puder 50 ![]() teraz czekam na pryzmy givenchy w kolorze chic white i juz nie moge sie doczekac ![]() tak tak, irsin ma racje. ja bym im wyslala zdjecia daty ważności tych kremow. Nie moze byc tak starocie wyslaja. I trzeba byc twardym chińyki sa czasami strasznie uparte i jak dzieci sie zachowuja. Tz mowi (ma z nim duzo kontaktow sluzbowych) ze oni sa bardzo mili ale bardzo cfani i trzeba ich traktowac grzecznie ale stanowczo. Jak bym im zwrocila uwage ze czesto podaja date waznosci na swojej stronie i wtedy wiadomo ze kupuje sie cos co szybko sie przeterminuje, ale jak nie podali to znaczy ze kosmetyk mial byc świeży, jak nie jest to znaczy, ze oszukali. Cytat:
![]() Cytat:
![]() poza tym wszytsko inne czyli pielegnacja i kolorowka przychodzi z pieczatka 'objete procedura dopuszczenia od obrotu'
Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2008-04-29 o 19:52 Powód: post pod postem - proszę korzystać z funkcji EDYTUJ i MULTICYTOWANIE! |
|||
|
|
|
|
#2932 |
|
Raczkowanie
|
A do mnie dziś dotarło awizo, iż moja paczka jest na poczcie do odebrania, wprawdzie już nie zdążyłam, ale jest!
Dostałam cło do zapłaty 60 zł, a wartość paczki była około 200 zł. Jednak nie kazali mi przesyłać dokumentów czy też tak miewacie? Ja perf. zamawiałam pierwszy raz i z tego co czytam zawsze trzeba im coś tam faxować, mailować i takie tam zawracanie... |
|
|
|
|
#2933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Normalnie w czepku urodzona Ale to super ! Gratuluję !
|
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
a ja na swoja czekam i czekam i czekam - jest tam 5 flaszek perfum wiec clo pewnie bedzie
|
|
|
|
|
#2935 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyli mam rację, że prawie (prawie robi wielką rożnicę ) trzeba coś im posyłać? A w takim razie na jakiej podstawia (kwoty) naliczyli mi cło?
|
|
|
|
|
|
#2936 |
|
Raczkowanie
|
Czy czekając na zamówienie z 19 marca, biję rekord oczekiwania na przesyłkę?
Czekam cierpliwie, bo sprawa jest podobno na dobrej drodze (Urząd Celny przekazał już paczkę Poczcie) i przed 1 maja ma u mnie być.
|
|
|
|
|
#2937 | |
|
Raczkowanie
|
Napisałam do nich jakieś dwa dni temu od razu odpisali - tzn dostalam dwa rózne meile - jeden ,żebym wybrała sobie opcje zwrotu - albo nowy krem albo zwrot kasy( wybrałam pierwsza opcję )a drugi ,żebym wysłała im zdjęcia kremów.Tak uczyniłam.No i teraz cisza w eterze i zastanawiam sie czy czekac czy sie przypominać.Moze szkoda im czasu na odpowiedz ?
Najgorsze jest to ,że w kolejnej paczce która pewnie poszła do oclenia biorac pod uwage koszt ;-)tez były takie same kremy.Jak tez beda przeterminowane to kurcze jak znowu do nich napisze to nie wiadomo czy nie pomysla,zechcę ich naciagnąć.Na wszelki wypadek zostawiłam te dwa niefortunne kremiki i jakby co zrobie zdjecia czterech ;-D. Cytat:
Szczerze powiem ,ze wyglądają te kosmetyki jak zjełczałe i zapach mają az nadto spirytusowy ...nie mam jakoś ochoty na smarowanie sie nimi chociaz moze zachowały jakies cenne właściwości to niestety albo stety wyladują w koszu jak tylko ta sprawa zostanie wyjasniona ;-D Edytowane przez rachela Czas edycji: 2008-04-30 o 12:27 Powód: post pod postem, proszę korzystać z opcji "edytuj" i "multicytowanie" |
|
|
|
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
Laurorko, Wisnio - proszę Was o przeczytanie tego: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...05&postcount=8
postu, w którym wyjaśnione jest w jaki sposób można edytować swoje posty lub multicytować.
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Dorwali i drugą moją paczkę
![]() Dziewczyny,powiedzcie mi proszę czy UC odpowiada na te maile z potwierdzeniem zakupu i oświadczeniem czy nie odpowiada i po prostu zaczynają procedurę uwalniania paczki i i ją odsyłają bez informacji o tym
|
|
|
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
nie odpowiada niestety
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:49.

Wszystko jest za darmo: założenie i prowadzenie konta oraz karta visa.
Fajnie, że ten motyw ze zwrotem kasy naprawdę działa.

Moje od 2 tygodni wpadają wszystkie jak leci
.Mam też nadzieję,że innych moich paczek które są w drodze nikt nie wychwyci.Eh...