|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrześniowo-październikowe mamusie 2008!!!
Jagna mi naprawde dobrze robi oczyszcanie u kosmetyczki, ale to kwestia tego skad one sie biora. czy hormony czy cos innego.
#4922 |
Zadomowienie
|
Wlasnie wiem juz za 3 tyg bede w Polsce to koniecznie odwiedze swoja kosmetyczke, ale wydaje mi sie ze to hormony, bo przedtem mialam raz na jakis czas syfek ale nie tyle ile mam teraz!! Czyli nie zostaje mi nic tylko chowac sie w domu bo wygladam jak dojrzewajacy wyrostek!! Czy da sie to jakos zachamowac?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Wtajemniczenie
|
wspolczuje bo sama czuje sie fatalnie kiedy takie cuda mi wylaza na twarzy. az sie nie chce wynuzac nosa spad koldry.
izzi masz jutro usg 4d? ja zapislam sie na 9.05 ale pierwszy raz bede robic prywatnie. zobaczymy jka wyjdzie.
#4924 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Haj ![]() ![]()
![]() |
#4925 |
Zadomowienie
|
Jak bede w Polsce tez odwiedze swojego gienia, niestety on nie ma usg 3d, a koniecznie powiedzial zebym mu sie pokazala jak zaciaze, wiec musze do niego isc, pewnie bedzie chcial podejzec na usg, dlatego tez nie bedziemy juz meczyc dzidzi kolejnym usg w przeciagu tygodnia tylko dla naszej zachcianki, wiec tym sposobem nie bedziemy miec wogole trojwymiarowego usg. Zreszta nie wiem nawet gdzie bym miala to usg zrobic, musialabym sie umawiac a pewnie terminy sa zawalone a ja niestety nie mam czasu zeby planowac moja krotka wizyte w Polsce wokol tego usg.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4927 |
Rozeznanie
|
Jak tak czytam tu o waszych zmianach skornych to mnie dreszcz przeszedl.Mi ak narazie i oby juz wogole nic nie wyszlo jaka mialam to taka mam cere. nie jest idealna,ale zawsze troszke cos tam mialam na buzi ale nic sie nie wzmoglo
![]()
![]() |
#4928 |
Zadomowienie
|
Swojego lekarza mam w Krakowie ale ja tak wogole to mieszkam praktycznie 100 km od Krak. wiec to wyprawa calodniowa dla nas jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Zadomowienie
|
to moze pocieszy Was fakt, że u mnie oprócz całego mnóstwa małych, lecz wrednych, pryszczy, doszły jeszcze otarcia od dmuchania nosa. Wyglądam po prostu pięęęęknie!
![]() Edytowane przez Wiktorynka Czas edycji: 2008-04-29 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie martwcie się wyglądem-po ciąży wszystko wróci do normy...dla pocieszenia mnie powyłaziły czerwone plamy na policzkach i za nic zejść nie chcą, podobno tak ma być...
Sylwia27 siusiaka sama widziałam więc wierzę lekarzowi i sprzętowi..
#4931 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4932 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4933 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj jestem na etapie mysli ze nasz mały bedzie jedynakiem ...
![]() |
#4934 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4935 |
Wtajemniczenie
|
ja zauwazylam, ze bardziej sie rumienie, sczegolnie na policzkach pod oczami wylaza mi 2takie wielkie palace rumience. nie mialam tak wczesniej
#4936 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny widzę, że wieczorem się strasznie naskarżyłyście na swoją cerę. I tak wszystkie jesteście piękne!
Goga trzymam mocno kciuki!!! ![]() ![]() ![]() Ja strasznie się stresuję, nie wiem jak ja wysiedzę do 14... Proszę, niech wszystko będzie dobrze. Wcale nie muszę znać płci, żeby tylko było zdrowe. |
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Rozeznanie
|
No to się pogoda popsuła szkoda
![]() Dzisiaj zaczynamy remont naszego pokoju (tzn małż zaczyna bo ja się zmywam do teściowej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mi też cera poważnie się pogorszyła. Na początku chodziłam do kosmetyczki, ale kilka zabiegów dosłownie nic nie dało więc zrezygnowała, bo przeież kosmetyczka burzy hormonów mi nie wyleczy ![]() musimy to przeczekać... coś kosztem czegoś ![]() a umnie dziś taka szara smutna pogoda ![]()
Natalko warto było na Ciebie czekać... Urodziłaś się 10 września. Tego dnia świat na chwile stanął w miejscu... od tamtej pory już nic nie jest takie samo... Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2008-05-03 o 22:25 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4940 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
anuhaaaaa dzięki, kurcze jeszcze godzina i wychodzę na badanie. Masakra, tak się denerwuję. Dzięki kochana za "kciukasy" , ja też będe za Ciebie trzymała i proszę o relację po badaniu. izzi Ty też masz dziś badanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Zakorzenienie
|
Następnym razem też umówię się na rano na usg, bo niefajnie tak czekać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hej ![]() Osobiście jestem bardzo zadowolona z mojego imienia ![]() ![]() Chociaż i tak wszyscy raczej do mnie mówią Izka ![]() Anuhaaa - powodzenia na usg! Trzymam mocno kciuki za Twoje dzisiejsze badanie! Goga - ofkors napiszę jak tylko będę już po! (pewnie jakoś ok. 21.00) A ja dziś normalnie załamkę przeżyłam ![]() ![]()
![]() |
#4943 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A w ogole to pamietajcie idac do kosmetyczki na jakies zabiegi, zeby zawsze zaznaczyc ze jestescie w ciazy bo nie wszystkie zabiegi sa wskazane w ciazy. Moja corcia od wczoraj strasznie sie rozbrykała ![]() ![]() Izzi glowa do gory, na pewno wszystko sie uda. Bedziemy wszystkie trzymac za Ciebie kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4944 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bo mi sie tak ladnie ostatnio od 3 tyg poprawila cera ( II trym.) i chcialabym zeby juz tak zostało. Po prostu wrócila do stanu sprzed ciazy. ![]() ![]() ![]() Acha i paznokcie tez sie zrobily ładne i mocne. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Izzi to ty ranny ptasze jestes. Od 7 do 9 ??? O tej porze to ja jeszcze gleboko spie. ![]()
![]() |
#4945 |
Raczkowanie
|
Pokaze Wam jeszcze zdjecia z USG 4D jak moja Niunia miala 13 tygodni. Na kolejne musze jeszcze czekac az 2 tygodnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4946 |
Zadomowienie
|
ale cudo!!!!!!!!! gratuluję!
#4947 |
Raczkowanie
|
Hej mamusie!!!
Lija ale cudeńko!!! Śliczna!!! Izzi trzymam kciuki!!! Pogoda się popsuła, nie mam na nic ochoty...buuu...
#4948 |
Wtajemniczenie
|
Lija ale slodkie te zdjecia
![]() izzi trzymam kciuki. czego Ci zyczyc? ![]() ![]() obudzilam sie dzis o 6 a moj synus spal sobie po mojej prawej stronie az zrobila sie taka smieszna gorka tam. ale go wyglaskalam ![]()
#4949 |
Zakorzenienie
|
Lija piękny bąbelek, a jak mu się dobrze leży w brzuszku u mamusi
![]() Izzi nie martw się, napewno wszystko dobrze pójdzie na egzaminie. W końcu, co dwie głowy to nie jedna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | |
Zadomowienie
|
Hihihih... z tymi slodyczami przed usg to nie przesadzajcie, bo jak Wam sie maluchy rozdokazuja to lekarz będzie mial problem z pomiarami.
U nas tak miał ostatnio przy USG - mały tak dokazywał, że nie dośc że nie dało sie go zmierzyć to jeszcze wszystkie zdjecia jakie doktor chciał cyknac wychodziły rozmazane. Na szczęście dwa tygodnie wczesniej wymierzył do na wszelki wypadek i to musało posłuzyc jaki baza... Ale jak tak dokazywal - wyglądał przecudnie ... izzi - egzaminem sie nie przejmuj, potraktuj go na luzie i sama bedziesz zaskoczona jak lekko pójdzie. Lija28 - Tobie to coraz bardziej zazdroszczę tej francji, ostatnio rozmawiałam z siostrą, na temat tego jak sprawy badan tam wyglądają, a pózniej jak to wyglada po porodzie... i w jaki sposób roztacza sie opiekę nad matka i dzieckiem... ![]() Cytat:
anuhaaaaaaaaaa - trafna uwaga ![]()
![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2008-05-03 o 22:20 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.