|
|
#2431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część VIII
Cytat:
nie smuć się Cytat:
a spotkałam się z nim w sumie kilka razy, pierwsze były naprawdę pozytywne, potem zrobiły się takie odjechane, ale chyba łudziłąm się, że koles ma chwilowe zaćmienia i wrócą te pierwsze miłe spotkania. Niestety ja wtedy miałam w głowie kogoś innego i dawałam mu odczuć,że związku z tego nie będzie i chyba próbowal się odgryźć. Bo nieraz mi prawił komplementy, dawał znać,że się podobam, a potem mówił coś takiego, jakby chciał umniejszyć moją wartość, a przynajmniej tak to odczuwałam. Albo ze złością coś mówil, albo jakieś foszki... po tych wszystkich akcjach, mieliśmy dłuższą przerwę od kontaktów, dużo razy mu odmówiłam spotkania, potem się znów odezwał. Myślałam,że po takim czasie będzie ok już, więc poszłam z nim na spacer. Zaproponował mi wspólny wyjazd, bo dostał propozycję pracy za granicą
|
||
|
|
|
#2432 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
coooo Właśnie załapałam wâ☠â☠â☠â☠ jakich mało. Mam tak ciśnienie podniesione, że to przegięcie. Chyba melisse będę musiała sobie zaparzyć. Generalnie miałam kolege, którym nie byłam zainteresowana ale on się nie poddawał i przez ponad pół roku bardzo się starał i bach, uległam. Wpadłam jak śliwka w kompot (tak się wgl mówi? ) I co? I złapał króliczka i mu się odwidziało. Oczywiście ja jak już wpadnę to nie mam racjonalnego myślenia i zachowuje się totalnie niezgodnie z moimi zasadami. I tak wpadłam z nim w relację bez zobowiazań. Cały czas powtarzałam sobie, że z mojej strony to tylko zabawa. Ta. Oszukiwałam samą siebie. W pewnym momencie dowiedział się, że z kimś się spotykam. Niby nic do tego nie miał ale przestał się odzywać i ogólnie obsmarował mi tyłek za plecami do moich znajomych, że jestem łatwa i w ogóle. Fajnie, nie? A fajniejsze jest jeszcze to, że moi znajomi mu uwierzyli. Zakończyłam jednego dnia wiele znajomości ale jakoś mi nie żal. Nie będę płakać za ludźmi, którzy mnie znają, a wierzą w jakieś bajki. BO OK. Może i coś zrobiłam ale na pewno nie tyle rzeczy, które on opowiada na prawo i lewo. Później bardzo dojrzale wywalił mnie ze znajomych na fejsie Nie mamy kontaktu od miesiąca, ja już powoli doszłam do siebie. I co? I właśnie do mnie zadzwonił. Jest pierwsza w nocy. Odebrałam, bo chciałam mu powiedzieć, aby wypie z mojego życia, a co usłyszałam? Głośną muzykę. Nie odezwał się ani słowem. Nienawidzę jego beznadziejnych zagrywek. O co mu chodzi? Nie uwierzę, że niechcący mu się wybrał numer jak nie dzwonił do mnie od miesiąca. Pewnie chciał o sobie przypomnieć albo liczy na to, że napiszę 'co jest?' albo oddzwonię (tak jak zwykle to robiłam) Niech się wali. Nie mam zamiaru się odzywać. Sorry musiałam się wygadać
Edytowane przez wdobrowianka Czas edycji: 2017-05-21 o 01:11 |
|
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie chciał o sobie przypomnieć...
|
|
|
|
#2434 |
|
Konto usunięte
|
wdobrowianka, chodzi mu o to, żebyś nie doszła do siebie. Tylko się nie złam, nie warto.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2435 |
|
Raczkowanie
|
Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część VIII
Nie złamie. To co on mi zrobił to naprawde świństwo. Obrócił wszystko tak, aby wygladalo, ze to ja jestem w nim wielce zakochana i za nim latam. Pokazał nawet naszym znajomym moje wiadomości...
Nie wiem czym sobie zasłużyłam na takie coś. Najgorsze jest to, ze mi sie naprawde wydawało, ze jesteśmy blisko. Szkoda słów Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez wdobrowianka Czas edycji: 2017-05-21 o 01:53 |
|
|
|
#2436 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7398143 6]Ja z kolei lubię łączyć singielstwo z motylkami - mogę być sama, ale najlepiej jak coś się w kwestii facetów dzieje, zwłaszcza jak czuję jakieś emocjonalne zaangażowanie. Kiedy nie dzieje się nic, odczuwam taki nieznośny, pusty spokój i dążę wtedy do tego, aby dziać się zaczęło
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] O! Dokładnie tak samo mam. Lubię bycie singielką, ale ważne aby w sferze uczuciowej coś się działo. Emocje muszą być ![]() Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Ale macie przygody. Ja chyba nigdy nie miałam takiej fatalnej randki.
Jedynie ma studiach pamiętam jak chodziłam z chłopakiem który trochę za dużo pił alkoholu. Moi znajomi byli dość spokojni i do dzisiaj pamiętam jak podczas ich pierwszego spotkania ex nie wiedział co mówić to zaczął opowiadać historię z serii "jak to się naje*ał". Masakra.... wszyscy na niego patrzyli z takim uśmiechem politowania Dobrze, że Pana szybko pożegnalam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#2438 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry w piękny poranek! Fatalne randki chyba jeszcze przede mną
Najgorszym przypadkiem do tej pory był facet, który nie zamówił dla siebie nawet szklanki wody, a jego wymądrzanie się zdradziło, że wcale nie ma tak zbliżonych do moich poglądów, jak zapewniał. Potem się narzucał, choć wyraźnie dałam do zrozumienia, że kolejnych randek nie będzie.Czuję ponadto niedosyt po randkach, na których facet jest, wbrew moim oczekiwaniom, zbyt grzeczny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Tak sobie Was podczytuje i zastanawiam się czy mogę dołączyć, bo singielka nie jestestem...jeszcze, ale niestety jest to już chyba coraz bliżej mniej, bo przez pewnego człowieka coraz częściej płacze niż się uśmiecham, także tego...mam też dużo wina jeśli mogłoby to jakoś wpłynąć na decyzję czy mnie przyjmiecie 😜
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
No i z dzisiejszego suszenia (bo gdzie ja bym się opaliła...) nóg na leżaczku w ogrodzie nici. Brzydko za tym oknem
|
#2441 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To smutne, długo jesteście razem?---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
A u mnie słońce ładnie świeci od samego rana i zaraz zabieram się za robienie obiadu do pudełka i lecę do parku na pół dnia. Dzisiaj wieczorem idę na kolację z kolegą i zaczynam się trochę stresować. |
||
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
2,5roku, a od ponad roku mieszkamy razem...chyba między nami nie będzie jednak dobrze, niby dałam sobie (jemu?nam?) czas do września, żeby zobaczyć czy może jest jakaś nadzieja na poprawę, ale jak przez moment jest dobrze to za chwilę znów coś się dzieje...a ja już sama nie wiem czy trzyma mnie przy nim jakieś uczucie czy strach przed samotnością
|
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2444 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miałam podobnie i też był ogromny strach, a teraz singielstwo (fakt, że już chyba 3rok mi leci jak jestem sama ) mi się na tyle spodobało, że wizja długoletniego związku mnie przeraża.
|
|
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy Ksiegowa
![]() ja dziś mam tą kawę, więc muszę zaraz się wybrać na siłownię, żeby potem być wolna, a nie chce mi się nawet kończyną ruszyć żeby wstać i się ogarniać
|
|
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję. Z podczytywania wątku kojarzę, że u Ciebie już chyba trochę lepsze samopoczucie?
Najbardziej głupie w tym wszystkim jest to, że boję się, że już na zawsze zostanę sama ale wizja nowego związku też mnie przeraża, te wszystkie podchody i wątpliwości...Boże w jakim dziś jestem marudnym nastroju Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
A ja poznałam wczoraj fajnego z charakteru faceta. On próbuje mnie zaprosić na randkę, ale jest takim trochę... dresem. Ma włosy ścięte na jeżyka i nosi bluzy z kapturem. Niby z twarzy ok, ale jego styl mnie odstrasza. Zawsze lubiłam eleganckich, dobrze ubranych facetów. :banghead: Chyba sobie go daruję.
|
|
|
|
#2448 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Załatwiłam już wszystko z odwołaniem ślubu więc też to mi dało trochę taką ulgę. Wizja czegoś nowego to mnie przeraża konkretnie. Z jednej strony wyszłabym gdzieś z kimś a z drugiej wiem że to w ogóle nie ma sensu. Więc żyje dla siebie, walcze po prostu o siebie. A ten strach doskonale rozumiem... aż za bardzo. Miałam być za chwile żoną, mamą a jestem znowu sama. Ale nic nie dzieje się bez przyczyny, i lepiej mieć szczęśliwe życie w pojedynke niż zmarnowane w dwójkę... |
|
|
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie że ten atakujący browar nabił mi siniaka wczoraj?
|
|
|
|
#2452 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Świetne słowa. W chwilach kryzysowych często sobie to powtarzam, bo to prawda. Lepiej być samemu szczęśliwym. |
|
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
Na poprawe humoru
![]() https://www.youtube.com/watch?v=xT60lMbIxIc |
|
|
|
#2455 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zresztą te nieudane randki też są potrzebne, bo jak pierwszy raz Ci się coś przydarza, to jesteś w szoku i nie wiesz czasem jak zareagować, ale jak kolejny to już wiesz, że to jest coś, czego się nie toleruje i szybciej się takiego delikwenta posyła w diabły Cytat:
moja przyjaciółka też z tych, która nigdy nie jest sama, po zerwaniu ładowała się w kolejny związek od razu. Ostatnim razem singielką była tylko przez wakacje, wybawiła się i poznała swojego TŻ, z którym raczej lada chwila będzie dziecko i te sprawy. Niektórym nie jest dane być samemu i tyle Może Ty też byś zaraz kogoś poznała, nie jest powiedziane, że jak nie ten, to żaden inny przez ileś lat, jak to jest u mnie
|
|||
|
|
|
#2456 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja np dopiero teraz gdy nauczyłam i przede wszystkim polubiłam spędzać czas sama z sobą czuję, że mogłabym stworzyć zdrowy związek. |
|
|
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mi tak średnio się to spodobało
|
|
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udanej randki Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

nie smuć się
Matko co też faceci mają w głowach, że odwalają takie rzeczy? 
. Gościu był naprawdę specyficzny. Wspomniałam o tym kupnie poduszki, aby sprawdzić, czy jest wystarczająco dobra kład się na podłogę razem z nią 

ale wizja nowego związku też mnie przeraża, te wszystkie podchody i wątpliwości...Boże w jakim dziś jestem marudnym nastroju