|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2015 część 11!
Jestem w salonie i czekam na manicure. Nie pamietam, kiedy ostatnio mialam pomalowane paznokcie, na pewno co najmniej kilka miesiecy temu. Lakier moze mi sie nie trzymac, bo mam resztki japonskiego na paznokciach, ale co tam. Chociaz jeden dzien bede 100%owo zadbana. xD Nie jestem w stanie sama ladnie ogarnac swoich skorek.
![]() Wlasnie laska obok w czasie pedicuru robila dziubek i pstrykala sobie selfiki. xD (swoja droga nigdy nie wiem, czy pisze sie dziubek czy dziobek, internet wariuje na ten temat)
|
#4202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie jest to chyba najbardziej oblegane sala świata co prawda nie jest aż taka najgorsza ale to jednak taka ala świetlica na działkach Cytat:
ja w czerwcu idę na paznokcie i się jaram bo to będą moje pierwsze paznokcie od ślubu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Ja nigdy nie miałam i chyba mieć już nie będę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
Cale 5 min bylam zadbana. -_- Tyle trwala moja droga z salonu do domu. W domu chcialam posmarowac paznokcie olejkiem. Przypadkiem przewrocilam perfumy. Lapiac je, uderzylam dlonmi w chropowata sciane. Lakier z 2 paznokci zupelnie zdarty. Kurtyna.
|
#4205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Planuje sobie założyć to co ewentualnie na slub- z butami, torebka itp., moze od razu spróbuje cos z włosami zrobic i twarzą (bo sama sobie bede musiała poradzić na weselu), bo w sumie mam tydzień na ostateczna decyzje, co biorę ...Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
#4206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaz nam sie w niej ![]() Druga baaardzo mi sie podoba! Cytat:
Hmmm.. Może jestem dziwna, jak,dla,mnie taka,kiecka to na impreze w klubie lub na plażę. Moj małż na zerwał sie o 6 rano z codzinennym rytualem: kawa, jogurt, kanapki a ja w półśnie rozkminiam, co robilam w niedzielę bo jej nie pamiętam ![]() Pojechal na giełdę! Poprosze o kciuki za sprzedaż auta... Mam go serdecznie dość, walcze w nim by nie puścić pawia...
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry !
Migotka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;73978991]Dzięki za kciuki! W mojej kategorii bylam jako kobieta pierwsza na mecie, ale że to kategoria open to jednak na 4 miejscu. I jeszcze pomyliliśmy trasę, musielismy zawracać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] ![]() I współczuję mandatu Na kajakach było super
|
#4211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#4212 | |
|
... choć nie Westwood
|
Dzien dobry.
Cytat:
![]() Krolewna,przerazasz mnie,nie wiem jak możliwe jest uszkodzenie manicure w takiej sytuacji... no nie wiem.
|
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robię jakieś przerwy 1 czy 2 dni, ale nie umiem chodzić z gołymi paznokciami.Robiłam hybrydy wczoraj i miałam nadłamany jeden paznokieć i skleiłam go torebką od herbaty i jest jak nowy. Bry ![]() Pogoda już dzisiaj nie tak ładna ![]() Wczorajszy dzień dość intensywny, ale pozytywny. Byliśmy u moich rodziców obgadać parę spraw, potem jakieś zakupy. Dzisiaj lenistwo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#4215 |
|
... choć nie Westwood
|
Ja sobie nie wyobrażam juz zycia bez hybryd, taki komfort
Wlasnie biore sie za ściąganie i nie wiem jaki kolor brac. Za duzy wybór chyba :d ale przyszedl mi nowy roz z ali, moze go wyprobuje. Nie jestem zdecydowana. 1495349617218.jpg
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio koncertowo pozalewalam sobie skorki :/
No ale jeszcze z tydzien musze poczekać i bede robic sobie jakieś inne . Ja juz sobie życia bez hybryd nie wyobrażam. Zwykly lakier to po 3 dniach mi odpada o ile jest świeżo kupiony. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kompletnie nie umiem dbać o paznokcie. Zwykły lakier się u mnie nie sprawdza bo przy mojej pracy nie wytrzymuje nawet jednego dnia. Hybryd sama bym sobie nie umiała zrobić a na kosmetyczkę mi było żal hajsu. Ale właśnie spłacam do końca już moje wieloletnie zobowiązanie więc będę sobie chodzić a co
i chce pierwszy raz się wybrać na depilacje woskiem ale boję się jak cholera Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4218 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zaczęłam od grudnia i teraz już nie wyobrażam sobie życia bez hybrydy. Wcześniej praktycznie nie malowalam bo zwykły lakier zaraz schodził. Ostatnio takie zrobilam1495350844127.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4219 |
|
... choć nie Westwood
|
Ironia, w zyciu by mi takie piękne nie wyszły
|
|
#4220 |
|
Konto usunięte
|
Robione aż 2 godziny. Pierwsze hybrydy tragiczne mi wychodziły. Teraz też bez szału bo np wzorkow nie umiem. Jedynie czasami folie, syrenka itp.
|
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
Ironia bardzo ładnie!
Ja nie umiem nadac sobie ksztaltu . Ale ostatnio intensywnie mysle o kursie paznokci Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4222 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
skórek też nie lubię robić. Ogólnie nie lubię robić paznokci ale szkoda mi kasy żeby ktoś robił a jednocześnie chce mieć w miarę ogarnięte więc zostaje robić w domu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie strasznie w moich irytuje, że żeby były tej samej długości to muszą mieć różną długość tej białej części. Muszę przez to piłować pomalowane. I np. wskazujący u lewej ręki żeby był równy z innymi to ma dużo tej białej części a reszta jest na zero spiłowana. W robieniu paznokci najbardziej nie lubię skracania i nadawania kształtu. Skórek już nie zalewam, ale początki były ciężkie. A nawet jak zaleje to albo ścieram całość, albo czyszcze skórki patyczkiem. I nie wiem co jest z moimi paznokciami, ale tak po 10 dniach mogę zdjąć hybryde bez acetonu. Zadziera mi się gdzieś przy skórkach, a że lubię niestety dłubać to zaraz pozadzieram i muszę zdjąć. Jak miałam kwadratowy kształt paznokci to mi od wolnego brzegu schodziły i nie mogłam tego ogarnąć. Zmieniłam kształt i problemu nie ma ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się ma taki kształt paznokci to tez bym się nauczyła ja mam kwadraty, małe...tragiczne
|
|
|
|
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak ten komfort posiedzenia jak ktoś się Tobą zajmie był kuszący. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4226 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to samo mam z długością muszę nadać długość z lakierem bo gdy bez to po pomalowaniu są różnej długości. Pysia moja siostra ma małe kwadratowe ale gdy trochę zapaści też da się coś fajnego zrobić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego nie idę na hybrydy a na zele, żeby chociaż trochę dłuższe mieć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
Morning. Karol ogarnął małego a ja mogłam spać..właśnie wstałam!! Sama z siebie! Wyspana! Poczułam się jak kiedyś, jak nie miałam dziecka... Dziwnie. Ale mi dobrze..dalej zalegam w łóżku
|
#4229 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
gdy chodziłam na paznokcie zawsze dziewczyny zwracamy uwagę że są bardzo mocne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4230 |
|
na przekór do celu
|
Hej
![]() Królewna, a to co się Tobie często przytrafia to zwykła nadpobudliwość ruchowa czy może jakaś dolegliwość tycząca się np. połączeń nerwowych? Że Ty sobie, a Twoje mięśnie/nerwy sobie? Bo to wręcz niemożliwe, żeby ciągle coś przewracać lub na coś wchodzić... Wybieramy się za chwilę na basen Jest nieco wietrznie i mam nadzieję, że to odstraszy część ludzi i nie będę pływać jak w puszce sardynek
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.

ja w czerwcu idę na paznokcie i się jaram bo to będą moje pierwsze paznokcie od ślubu 

zaczęłam od grudnia i teraz już nie wyobrażam sobie życia bez hybrydy. Wcześniej praktycznie nie malowalam bo zwykły lakier zaraz schodził.
skórek też nie lubię robić. Ogólnie nie lubię robić paznokci ale szkoda mi kasy żeby ktoś robił a jednocześnie chce mieć w miarę ogarnięte więc zostaje robić w domu.