| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-04-29, 21:28 | #3751 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: Płd ;] 
				 | 

Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!  2

no właśnie tak sie mówi o tym , że "ach jak ja bym już chciala skończyć" , ale jak przychodzi ten 42 dzień to aż żal sie rozstawać z a6w    
				__________________   całegwiazdozaniebiOne  Światło z zewnątrz nie ogarnie wewnętrznej ciemności. | 
|     | 
|  2008-04-29, 21:36 | #3752 | 
| Rozeznanie | 

Dzisiaj już myślałam, że się za to nie wezmę, ale poszło, choć z trudem    | 
|     | 
|  2008-04-29, 21:39 | #3753 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Południe ;) 
				 | 

ja jestem świezo po 10 dniu, a od jutra już 10 powtórzeń   kocham uczucie robienia ostatniej serii   | 
|     | 
|  2008-04-30, 00:03 | #3754 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

dziewczyny jestem po A6W   w sumie to jeststem z siebie duumna zrobilam bez ani jednego dnia przewwyy gdzie raz mialam imprezke urodzinowa kol wrocilam o 5 rano i robilam weidera :/ raz bylam na imprezie woricclam o 4 robialam weideraa TOO BYLO OKROPNEE PATRZYSZ JAK SIE JASNOO ROBI A TY CWICZYSZ TAKA PADNIETAA ALE nic LZY W OCZACH I JEDZIEMYY !!  jeszcze byl koncert i chorobaa !! ale dalalam rade nie przerwalalm !! tylko wiece co najlepsze nie ma rewelacyjnych ewektow takie o normalnee ... troche miesni widac ale nie zabardzoo wszytscy mi mowia ze dlatego ze nigdy zbytniego brzuucha nie miaallm ale ja wiem czy to ma znaczeie ? ;>?????? | 
|     | 
|  2008-04-30, 05:56 | #3755 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

więc ja Ci powiem że widać efekty zresztą bardzo duuuże jak dla mnie  może to zależy też od tego kto jaki miał brzuch wcześniej jak ćwiczył( czy się przykładał do ćwiczeń) i czy miał już wcześniej zarys mięśni...ja od zawsze miałam mocne mięśnie brzucha...przed a6w robiłam brzuszki...ale to nie to samo co a6w . Chodzi mi właśnie o to,że jak wstaję mam płaski brzuszek jak coś zjem też płaski a jak napnę mięśnie to mam taki twardy brzuch  no i spadło mi z brzuszka widzę po spodniach, więc dla mnie to cuuudowny trening  Ps. Ale takie efekty miałam już w 15-18 dniu teraz ćwiczę i jest tak jak było tzn nie widzę żeby coś się zmieniało no,ale sam fakt ,że zaszłam tak daleko nie pozwala mi skończyć  zrobię a6w do 42 dnia chodzby nie wiem co się działo   
				__________________ Waga 55kg--> ma być 50kg Koniec z prostowaniem włosków:P powrót loczka Odbudowuję paznokcie     | 
|     | 
|  2008-04-30, 05:58 | #3756 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
 Podziwiam Cię za wytrwałość  i gratuluję 
				__________________ Waga 55kg--> ma być 50kg Koniec z prostowaniem włosków:P powrót loczka Odbudowuję paznokcie     | |
|     | 
|  2008-04-30, 06:44 | #3757 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

achhh, 33 dzień. bogu dzięki że się zaczyna majowy weekend, bo ja nie wiem czy dałabym radę zaliczać weidera chodząc do szkoły   swoją drogą, chyba lece zaraz na jedną czy dwie serie, bo potem mogę nie mieć czasu    | 
|     | 
|  2008-04-30, 06:55 | #3758 | 
| Zadomowienie | 

no ja ogolem tez mam juz mocne dosyc miesnie brzucha, tylko mam wlasnie maly tluszczyk na dolnych partiach brzucha, co jest uwarunkowane genetycznie :/ i wiadomo - chce to zlikwidowac tym razem.. dalam sobie czas do wakacji.. kiedys zawsze zaczynalam wszystko i nie konczylam, a teraz po prostu MUSZE, bo to mnie juz tak irytuje ze ughh..  dlatego chce tez zrobic cala 6 weidera, zeby wzmocnic bardziej miesnie i moze automatycznie mi sie brzuch "podniesie".. no wiecie o co chodzi  swoja droga- taka skonczona a6w mozna sie niezle pochwalic   | 
|     | 
|  2008-04-30, 07:37 | #3759 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2008-04 
				 | 

Witam! Ja już mam dzisiaj 9 dzień ;d jeszcze tylko 33 ;p kurcze ale super się czuje  Dziewczyny mam takie pytanie czy jak skończę A6W (mam nadzieję, że tak) to potem chyba trzeba ćwiczyć jakieś brzuszki żeby utrzymać efekty? Zaraz się zabieram do robienia 9 dnia tylko córcię nakamie   | 
|     | 
|  2008-04-30, 08:21 | #3760 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2008-04-30, 08:32 | #3761 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-03 
				 | 

Ja sie zaraz zabieram za 21. dzien   Jak napne miesnie, to mam juz kaloryferek, no ale mam tluszczyk na brzuchu, którego nie moge i juz teraz po czesci nie chce zlikwidowac. Juz myslalam o przerwaniu A6W, ale wystarczylo poczytac kilka postów z tego tematu  Pozdrawiam   | 
|     | 
|  2008-04-30, 08:53 | #3762 | 
| Raczkowanie | 

Ja już mam 26 dni za sobą   nie mogę sie doczekać końca bo nie dość że te ćwiczenia zajmują mi coraz więcej czasu to jeszcze zrobiły się strasznie nuuudne:/ ale widok brzusia i tych twardych mięsni rekompensuje mi wszystko  )) ale jakie to będzie dziwne uczucie jak nagle któregoś dnia nie będe sie musiała rzucać na podłoge i ćwiczyc:/ chyba będzie mi tego brakowało ;p | 
|     | 
|  2008-04-30, 09:18 | #3763 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  SaBka =) gratuluję wytrwałości i zapału  ja też tak będę mówić może...  póki co dziś zakończyłam 25 dzień  jejciu jak dla mnie to już dużo no dotąd za 1. razem nie zaszłam na pewno  pozdrawia cieplutko   
				__________________ Nigdy nie rezygnuj z pragnień!!!patrzę przez różowe okulary dbam o siebie pilnie się uczę oszczędzam prowadzę zdrowy tryb życia właściwie zarządzam czasem | |
|     | 
|  2008-04-30, 09:29 | #3764 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: Leszno 
				 | 

Biore sie za 8 dzień... tylko 3 serie po 8 powtórzeń  damy rade!! 
				__________________ JULIANKA 28.01.2009 | 
|     | 
|  2008-04-30, 09:44 | #3765 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

o ja mam 7 i tak samo właśnie się do tego zabieram    
				__________________ TAK dla rzeczy które mają dla ciebie sens TAK dla nieprzejmowania się drobnostkami TAK dla robienia czegoś po mistrzowsku, TAK dla wyzwania jakiekolwiek by nie było TAKA JESTEM | 
|     | 
|  2008-04-30, 10:12 | #3766 | 
| Raczkowanie | 

Ja nie wiem jak wy dajecie rade, podziwiam was normalnie  , ja po pierwszym dniu juz nie moglam tak mnie mocno brzuch bolal nie moge cwiczyc bez przerw bo nie daje rady nawet w pierwszym dniu ale to dziwne bo mam mocne dosc miesnie brzucha i kiedys cwiczylam brzuszki, teraz krece hh wiec powinno mi byc latwiej a jest trudniej:/ | 
|     | 
|  2008-04-30, 10:23 | #3767 | |
				 | 

Cytat: 
 to boli tylko przez pierwsze 4 dni przynajmniej mnie juz po 4 nie bolało nie wiem jeszcze jak dalej ale wydaje mi się że nie powinno być już zakwasów robiąc przerwy mięśnie robią się zastałe. mnie po hh tak bolą boczki że dziś już nie mogę kręcić a jak cwicze tamilee chcę miec takie pośladki uda mi normalnie wyrywa taki mam ból od zakwasów ale wiem że 4 dni przeżyje to potem zakwasy miną a jak poprzestanę za parę dni i tak będzie mnie to samo czekać ale to tak na mój "chlopski" rozum  i nie wiem czy dobrze radzę   
				__________________ TAK dla rzeczy które mają dla ciebie sens TAK dla nieprzejmowania się drobnostkami TAK dla robienia czegoś po mistrzowsku, TAK dla wyzwania jakiekolwiek by nie było TAKA JESTEM | |
|     | 
|  2008-04-30, 10:36 | #3768 | 
| Rozeznanie | 

3 dzień... damy radę    
				__________________  | 
|     | 
|  2008-04-30, 10:45 | #3769 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Cytat: 
  , jestem pod wrażeniem wytrwałości, szczególnie biorąc pod uwagę trudności (ale się zrymowało). mam nadzieje, że i mi przyjdzie się kiedyś pochwalić. póki co zabieram sie za 27 dzień- 18 powtórzeń i pytanie umrę z nudów czy z wycieńczenia  ? | |
|     | 
|  2008-04-30, 10:52 | #3770 | |
				 | 

Cytat: 
 nie dołuj proszę    właśnie chyba lepiej jak nie masz brzucha bo nic ci nie powinno mięśni zasłaniać   
				__________________ TAK dla rzeczy które mają dla ciebie sens TAK dla nieprzejmowania się drobnostkami TAK dla robienia czegoś po mistrzowsku, TAK dla wyzwania jakiekolwiek by nie było TAKA JESTEM | |
|     | 
|  2008-04-30, 11:05 | #3771 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

ja niestety wczoraj opuściłam jeden dzień, przycxzyna była losowa - dostałam bardzo ostrego zapalenia gardła, nie pamiętam kiedy tak cierpiałam. Dzień wcześniej gdy już mnie coś brało zrobiłam, ale wczoraj czułam, że będzie to ze szkodą dla mnie. Ale dzisiaj już trochę lepiej i zaraz się zabiore, najwyżej nie będe się tak forsować, chcę zachować w miarę ciągłość. to co mnie zaskoczyło to, to że patrze, a tu ładna talia sie pojawiła, a dawno jej nie widziałam  mięśnie też trochę się mocniej zarysowały. Dodatkowo ćwicze siłowo + aeroby na siłowni i w miarę trzymam dietę więc nie umiem do końca wyodrębnić działania a6w, ale moim założeniem jest również wzmocnić mięśnie, bo będzie mi się łatwiej ćwiczyć itp. ide rzucić się na dywan, najgorzej, że mi się trochę szyja nadwyręzyła od tych ćwiczeń, a tu zapalenie gardła jeszcze  ale wieczorem chory czuje się gorzej, więc teraz albo nigdy  zawsze jak mam problem z ćwiczeniami, typu ciężko zauważyć efekty myślę sobie, że to też ćwiczenie charakteru, same korzyści   
				__________________ narysuj mi baranka...  zakorzenienie   | 
|     | 
|  2008-04-30, 11:26 | #3772 | 
				 | 

czytalam gdzieś że jak się opuści 1 dzień to trzeba powrócić do cwiczeń z dwóch dni wstecz tak mowił trener fitness także facet zna się na rzeczy chyba    
				__________________ TAK dla rzeczy które mają dla ciebie sens TAK dla nieprzejmowania się drobnostkami TAK dla robienia czegoś po mistrzowsku, TAK dla wyzwania jakiekolwiek by nie było TAKA JESTEM | 
|     | 
|  2008-04-30, 12:12 | #3773 | |
				 | 

Cytat: 
 dzięki  dobij chorego, nie krępuj się hihih  już jestem po ale ilość powtórzeń się zgadza więc niech bydzie   
				__________________ narysuj mi baranka...  zakorzenienie   | |
|     | 
|  2008-04-30, 12:22 | #3774 | 
				 | 

przepraszam   ine chciałam dobijać  życzę Ci powrotu do zdrowia żebyś mogła z werwą robić a6w. Będzie dobrze tylko co ja mogę powiedzieć dopiero 7 dni ćwiczę ale 2 dnia miałam zakwasy i pierwszy dzień okresu a i tak zrobiłam więc jedną kłodę przeszłam  buziole życzę powodzonka   
|     | 
|  2008-04-30, 13:50 | #3775 | |
				 | 

Cytat: 
    u mnie byłby dzień 18 gdybym nie musiała się cofnąc do 16  mnie najgorzej się ćwiczy po siłowni bo ogólnie jestem zmęczona, a teraz kiedy mam przerwę jest o wiele lepiej. Na pewno dotrwam do końca!  również powodzenia dla Wszystkich   
				__________________ narysuj mi baranka...  zakorzenienie   | |
|     | 
|  2008-04-30, 14:40 | #3776 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

ehhh gdybym nie przerwała miałabym dzisiaj bodajże 21 dzień... chyba znowu zaczne..

| 
|     | 
|  2008-04-30, 14:49 | #3777 | 
| Rozeznanie | 

Ja się boję, że przerwę w poniedziałek albo wtorek z racji okresu, no ale to sie jeszcze zobaczy. Napcham sie jakimiś painkillerami i może dam radę    | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-04-30, 14:51 | #3778 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

ja polecam na bóle menstruacyjne  "Antidol" 15min i po bólu    | 
|     | 
|  2008-04-30, 15:02 | #3779 | 
| Rozeznanie | 

| 
|     | 
|  2008-04-30, 15:09 | #3780 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-04 Lokalizacja: WLKP 
				 | 

Pozdrawiam wszystkich i kibicuję! mam zamiar zacząć jak będę miała trochę więcej czasu, kiedyś robiłam i w końcowej fazie ok. pół godziny mi to zajmowało  I jedna rada - to jest dobre na fajne brzuszki, na oszlifowanie diamentu. Jak macie duże niedoskonałości, to poleciłabym zacząć od kilkumiesiecznego treningu klasycznych brzuszków. 
				__________________ Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.