|
|
#3632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
To Ci poleciłam, wybacz ![]() Co do kremów to ja od dłuższego czasu używam pod oczy takiego dla osób 50-70 lat Ale od kiedy przeczytałam u sroki żeby nie zwracać na to uwagi, to się nie przejmuję
|
|
|
|
|
#3633 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
A mojemu Tż podoba się torba plecaczek w anexie haha masakra
Taedio Łódź w połowie drogi nad morze, przystanek jak znalazł a potem tniesz autostradą jak się patrzy ![]() Dzieki dziewczyny, mnie ten fotelik też się podoba ![]() Mam ambitny plan wysprzątania łazienki, tak na cacy ze ścianami, ale póki słońce świeci to mój tyłek podnieść się nie chce na szczęście obiadek mam z wczoraj Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ma któraś z was parasolkę do wózka? Na co zwracać uwagę przy zakupie? Średnica 70cm jest wystarczająca? Z tej aukcji byłaby ok? http://allegro.pl/parasolka-przeciws...779010468.html
|
|
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie sobie uświadomiłam, że od miesiąca nie jadłam lodów, ciasta i innych słodkości! Brawo ja
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3637 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3638 | ||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Nawet jak w sklepie otworzyłam to się przechylał ![]() Od zeszłego roku mamy super trasę A1 Ale ok. 100 km od Łodzi mieszka moja chrześnica także kto wie jak pojedziemy :PMi się nie chce ani sprzątać ani gotować ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3639 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Coś było chyba dziś na rzeczy z tym spaniem bo też miałam kiepską noc ![]() Ale za to weekend był przyjemny, w sobotę byliśmy nad zalewem, było tak gorąco że wytrzymaliśmy ledwo 1,5 godziny, tnz. ja pod parasolem dawałam radę ale mąż roztapiał się na słońcu , pózniej pyszna pizzunia na obiad i dzinek zleciał.Wczoraj miałam kryzys, wstałam zła na cały świat, że wyglądam jak słoń nie mam w czym chodzić i ogólnie że mam już dość ![]() Jestem mega zadowolona bo w Carry była promocja weekendowa -50% na wszystko. Za 2 stówki kupiłam 5 koszulek,2 sukienki, spódniczkę i spodenki. Hura mam w czym chodzić i przydadzą się też po ciąży jak brzuszek będzie jeszcze odstawał Przyszła dziś paczka ze smyka z ostatnimi ciuszkami do wyprawki, chwalę się wszystkim poniżej ![]() Darietta, Mała powodzenia na wizytach, ja wizytuję jutro |
|
|
|
#3640 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem czemu denerwowala mnie. zaslanialam cienka pieluszką tetrową na spacerach a tak staralam sie ustawiać w cieniu...ale może mialam jakis wyjątkowo niewygodny egzemplarz? nie wiem? Cytat:
ja wlasnie zjadlam chlebek żytni z kakaową pastą sezamową. kupilam w lidlu, pyszna jest i zdrowsza od zwyklej nutelli
|
|
|
#3641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3642 |
|
MerDer 4ever
|
Ja czytałam żeby absolutnie nie przykrywać gondoli żadną pieluchą
![]() Baby super zakupy
|
|
|
|
#3643 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3644 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#3645 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ktoś wrzucał tu artykuł zeby nie przykrywać wozka pieluszka i teraz się zastanawiam czy nie kupić parasolki. Nad morzem dużo ludzi było z wózkami i prawie każdy z parasolka |
||
|
|
|
#3646 |
|
Zakorzenienie
|
A ja czytając was... przegapilam dwa przestanki
Sill Nie mam rogala tylko poduchę, nie jest źle ale dobrze też nie ![]() Chilli Dzieks muszę więc zerknąć może na kremy dla 50-tki Bebe Super zakupy i super weekend i kciuki za jutro ![]() Dzieki dziewczyny za opinię o kremach... Minini Gdzie kupujesz kwas? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3647 | |
|
MerDer 4ever
|
Dokładnie
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że aż tak daleko to nie jest! |
|
|
|
|
#3648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super zakupy ![]() A ja wrzucam obiecane zdjęcia sukienek. Obie mają za duży dekolt bo moja SIS ma większy biust. Obie kupiłam kiedyś ja i dałam jej bo ja nigdzie prócz urlopu bym ich nie założyła. Zieloną ubrałam tył na przód ale i tak się przejdę po lumpeksach. Mam jeszcze swoje trzy. Szara z falbanką. Kiedyś wyrzucałam. I taką białą z zary za 29 zł ![]() I czarną, którą kupiłam na pogrzeby. .. Edit: 35 tydzień + 7.5 kg
Edytowane przez morelle_ Czas edycji: 2017-05-22 o 12:45 |
|
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle
No i super!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3650 |
|
Rozeznanie
|
Morelle ładne
|
|
|
|
#3652 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Morelle super wyglądasz i wcale nie grubo tylko sexy
|
|
|
|
|
#3653 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Morelle na lato idealne
![]() Cytat:
Ja przy kupnie wózka dostałam gratis parasolkę anexa do kompletu ale nawet nie wiem jaki ma wymiar bo jest spakowana razem z wózkiem.Cytat:
Wiem, jest tylko taki żeby był ![]() Cytat:
Niezle sie obłowiłaś, bardzo lubię takie proste spódniczki ołówkowe dzieciece rzeczy też super ![]() Cytat:
Kakaowa pasta sezamowa brzmi nieźle ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Grunt, że luźne i do kolan
|
#3655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też czytałam że pieluszką nie przykrywać bo w gondoli robi się jak w termosie. Wiadomo że na słońcu wozka nie bede wystawiać ale jak pójdę a słońce bedzie mi świecić do wózka to uważam że fajna sprawa. Młodej w buźke nie bedzie swiecić. A później wykorzystam też do spacerówki. |
|
|
|
|
#3656 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Morelle super w tych kieckach!
Emmos dla Ciebie.Fotelik bardzo ładny Ja też dzisiaj nie moglam spać. Od kilku dni budzę się ok. 4-5 do toalety i potem z 2 godziny nie mogę zasnąć ![]() Z toreb, które wrzucałyście najbardziej mi się podobają te z linka Taedio A parasol chyba dostanę z wózkiem. Chciałam kupić bo podobno w upały lepiej używać parasolki niż grzać dziecko pod gondolą ![]() Cytat:
Z materacem nam się bardzo nie spieszy, pewno za jakiś miesiąc będziemy to ogarniać. Na początek chcemy łóżeczko dostawne, a tam chyba nie mamy wyboru z materacem. Zwykłe będzie służyło jako podstawka pod przewijak ![]() Dzisiaj już odpoczywam Właśnie jestem dopiero po wizycie, następna za 3 tygodnie. W tym tyg. mam USG 3 trym. ale u lekarza, który nie sprawdza szyjki itd., ale może gdyby coś było nie tak to na usg też wyjdzie... Strach się bać co mi się jeszcze odmieni ![]() U mnie też nie ma dnia maturzysty. Może to jakiś śląski zwyczaj? Ja w ogóle nie wiem co wy tak szalejecie tym wstawaniem. Ja wstaję chyba w okolicach Waszego obiadu Będę chyba musiała załatwić do dziecka kogoś na pierwszą zmianę Cytat:
![]() Dziękuję Masakra z tym listem! Gdzie ochrona danych... Cytat:
![]() Dziękuję! Mała, podobno ten lewy bok to mit i można (a nawet dobrze jest) zmieniać pozycję jak się dobrze czujemy. Ja śpię przeważnie na boku, ale na plecach trochę też. Na prawym boku za długo nie mogę bo mnie ostatnio biodro boli.. Kremu pod oczy używam co 10 tygodni ![]() Cytat:
Cytat:
A łóżeczko kupiliście w końcu w Ikea? My tam planowaliśmy na początku, ale okazało się, że potrzebujemy szuflady, ten model akurat nie miał. pięknie! Cytat:
Za to czaję się na nową torebkę dla siebie Mam nadzieję, że będę miała kiedy ją nosić. Co do łóżeczka ja miała bardzo podobne wymagania do soboty O całkiem proste w rozsądnej cenie (nie za 1000 zł) ciężko. Z tych co znalazłam: Misza Piętrus, Ada Krak-Wit, Michaś (?) Wisad, Aruś chyba też coś miał I Ikea ma takie proste z szufladą, ale nie wiem jak tam z poziomkami i listwami.Cytat:
Nie wszystko chyba pocytowało znowu... Jak komuś nie odpisałam to dajcie znać Powodzenia na wizytach! Ja mam jutro badanie dna oka. Miałyście może? |
|||||||
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle super wyglądasz
|
|
|
|
#3658 |
|
Zadomowienie
|
Xzora fajnie, że szafka zamówiona.
Teściowie super! |
|
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
Calineczka ja miałam badanie dna oka nie raz. Jest bezbolesne, tylko oczy miałam zakrapiane, więc nie mogłam po badaniu prowadzić auta.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3660 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobre hehe ![]() Cytat:
Cytat:
pięknie i chudoooooooooooooooo!!!!: roza:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

To Ci poleciłam, wybacz
a potem tniesz autostradą jak się patrzy 

Nawet jak w sklepie otworzyłam to się przechylał 

I Ikea ma takie proste z szufladą, ale nie wiem jak tam z poziomkami i listwami.