|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
A ja właśnie jem trzeciego loda :p najpierw gucio teraz drugi kaktusik
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3692 |
|
MerDer 4ever
|
Ja ciagle cos jem, przed chwila dwie miski rosołu i dalej głodna
nie mam z czego zrobić drugiego dania a nie chce mi sie iść do sklepu chyba powiem Tz zeby kupił cos na wynos albo cos zamówię ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3693 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj znać jak coś upolujesz w lumpku. Cytat:
Cytat:
Ja też już czekam na wypłatę. Dobrze, że męża jest w czw ![]() Cytat:
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Ja dziś z rana byłam w szkole rodzenia. Potem w Rossku skorzystać z promo 2+2, a wieczorem wychodzę z koleżankami W ogóle w sobotę się dowiedziałam, że nasi znajomi będą mieć trojaczki! Szok! ![]() Widziałam też 5 miesięczna córeczkę koleżanki i już zupełnie zapomniałam jakie te dzieci się małe rodzą. Mi się wydaje że mój synek to się większy urodził, chociaż to nieprawda
|
#3695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie dzisiaj na obiad grochówka, a na deser też bym loda zjadła, no ale gardło boli coś innego muszę wymyślić ![]() Wklejam koszyki z allegro, pierwsze dwa zdjęcia to Hubi, a drugie dwa Flaming
|
|
|
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
Sis przesunęła ślub na maj
![]() Na wrzesień juz nie ma miejsc, a chcieli żeby było ciepło. W dodatku będzie miała ślub w ogrodzie ![]() Moja sala była super, ale do niej by nie pasowała. Bo to taka rusalka Za to znalazlam inne miejsce. Kiedyś jak szukałam dla siebie sali widziałam tą i zapisałam z myślą o niej. Dzwoniłam. Przemaglowalam Panią od pytań w którą str są z zwijaNe kotlety, przez pytania skąd mają porcelanę, kończąc na polerowaniu jestem skrzywiona przez te wszystkie lata starej pracy. Mogłabym to robić zawodowo. Tyle już ślubów organizowalam. I byłam zachwycona ![]() Jak będzie pogoda to stoły będą pod daszkiem na tarasie. Ślub w ogrodzie w altanie. Jeszcze chce tam pojechać i na żywo zobaczyć.
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się zdołowałam info. o Z.Wodeckim
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cashmere trojaczki olaboga jak ogarnąć tą kuwetę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle pocytowalam i mi wyskoczył jakiś błąd, grrrrr :/
Teraz już nie wiem co miałem pisać. DARIETTA zadzwoń do położnej. Niestety na zaś nigdy nic nie można podpisywać. Moja koleżanka tak podpisała położnej po porodzie, to potem wpadała na minutę albo w ogóle, małego w ogóle nie ogladala :/
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po wizycie... wszystko ok.
Szyjka trzyma, nie ma obaw. Więc się zacznę też wiecej ruszać bo .upa rośnie... na wadze + 9,5 kg Ale nie jestem.pocieszona po wizycie, bo nie zmierzył synka i nic nie wiem? Ile przybrał, ile waży... nic za to oczywiście musial spędzić 30 min ogladajac narządy... serce, żyły, tętnice... mowi że lubi to.u.mnie robić bo wszystko widac Po za tym nic wiecej sie nie dowiedziałam oprócz tego, że warto czekać na pierwsze samoistne skurcze, bo wtedy ściany macicy robią sie cieńsze i warstwy do przecięcia przy CC też są cieńsze i lepiej takze dla dziecka bo fizjologicznie nadchodzi ten etap. Wiec on.mi zaświadczenia do CC na pewno nie wystawi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3700 | |
|
Zakorzenienie
|
Morelle super sprawa taka organizacja, też bym mogłam w tym pracować. A Ty zawodowo te śluby organizowałaś?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
Mała rozumiem niedosyt, ale najważniejsze, że wszystko jest dobrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3702 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Aż wstyd się witać po takiej nieobecności Mam nadzieję ,że jeszcze mnie nie skreśliłyście U nas pomału się kula , jeżdżę od budowy do sklepów ,co rusz coś domawiam i tak w kółko Mam nadzieję ,że przed porodem się wprowadzimy Ale szczerze w to wątpi :-P Dzisiaj byłam na wizycie , mamy 30+2 czyli 31 tydzień Szyjka długa , trzyma hemoglobina jeszcze drastycznie spadła mam zmianę leków , zobaczymy czy coś to da. Teraz koło 12 czerwca ,mam wpaść do niej to mi pobierze wymaz na GBS ,ale bez wizyty. Wizytę mam dopiero 03.07 , to będzie już przeszło 37 tydzień , trochę długa przerwa ,ale lekarka idzie na urlop Co do zasłaniania wózka , to ja planuję dokupić parasolkę i przy dużym upale i słońcu zrezygnuję z budki tylko będę używać właśnie parasolki żeby był jakiś dostęp powietrza ![]() Siedzę właśnie na gemini i kompletuję wyprawkę , co byście dodały może o czymś zapomniałam ![]() ![]()
|
|
|
|
#3703 |
|
MerDer 4ever
|
Mała dobrze, że szyjka trzyma
mój gin wgl nie wazy małego znam wagę tylko w badań konkretnego trymestru. Mam nadzieje, że przed porodem poda mi chociaż obwód główki Faith dobrze, że szyjka trzyma u Ciebie tez dostaniesz żelazo, soczki z buraków i pokrzywy i dasz rade z hemoglobina Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3705 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Największy na 800 os ![]() Cytat:
|
|
#3706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mogę zapytać dlaczego z tego zrezygnowałas? Jesteś taka zorganizowana, pasuje ten zawód do Ciebie MALA FAITH cieszę się ze po wizytach ok! Faith kciuki oby tylko hemoglobina się szybko poprawila.
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
Pracowałam tam bez umowy. Na umowę nie było szans. Trafiłam do banku i tak siedzę w bankowości 10 lat. Od kilku bawię się też w dziennikarstwo. Z tymi weselami to by było super zajęcie dla mnie, ale za bardzo mi zależy na wspólnych wolnych weekendach. Ciężko by było pogodzić.
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Baby, super łowy
![]() Morelle, ślub w takiej scenerii brzmi pięknie. Emmos, też mi szkoda Wodeckiego ![]() Mała, graty za wizytę a raczej za szyjkę ![]() Faith, dostałabym sól fizjologiczna, tantum rosa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3709 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrze ze z szyjka ok. czyli spacery Ci nie szkodzą skoro wracalas sie dwa przystanki ![]() Cytat:
faktycznie Ty taka zorganizowana pasowalaby Ci taka praca. No ale wekendy w pracy... no tak w banku zazwyczaj 8-16 i do domu. wygodniej Cytat:
![]() do koszyka dodalabym jakas masc na sutki jesli zamierzasz kupic. ja zrobie sama. i jakieś sterylne gaziki do przemtwania pępka. a lovele do prania w biedronce kupisz prawie 10zł taniej! siedzimy z synem i wcinamy pistacje
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle 800 osób, miazga
Ciekawe czy Ci młodzi znali wszystkich tych gości ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3711 |
|
MerDer 4ever
|
Ja zapomniałam o wkładkach laktacyjnych ale nie wiem jakiej brać firmy.. każdy poleca co innego. Chyba muszę zamówić rożne i sama sie przekonać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za kciuki
Minini Najwyraźniej mi.nie szkodzą, bo wróciłam do domu.na nogach ale potem.to odczuwam, ale chyba już mi.te skurcze nie groźne, musialoby byc ich z 20 i.mocnych żebym sie wybrala na IP... tak czy siak, to ciąża chodzi o dzidzię i i tak mnie niepokoją :/ A i wyniki wszystkie ok, jakieś bakterie w moczu, ale powiedział, że jest ok, to ok. Kurde chyba nas coś wszystkich jednak dopadło, mąż jakis podziebiony Tymon lekko też bo.katar dalej siedzi....i.mnie teraz zaczyna łapać... muszę szybko zareagować. Minini myślisz, że mogę teraz spróbować z tą wodą utleniona? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3714 |
|
Wtajemniczenie
|
ja już po szkole w sumie nic nowego się nie dowiedziałam od tej dietetyczki jak zwykle się zagadałam z koleżanką ze szkoły rodzenie hehe poszłyśmy na lody a później jeszcze chyba ze 40 min stałyśmy pod blokiem i bla bla
![]() Mała gratuluje wizyty !! super ,że szyjka się trzyma .Ja idę jutro ciekawe czy mi teraz każe przychodzić co dwa tygodnie bo pojutrze zaczynam 36tc... Dziewczyny co Wy jecie na kolacje oprócz sałatek ?mam problem z tym żarełkiem nie wiem co jeść na wieczór a sałatek nie chce mi się już ostatnio...
|
#3715 |
|
*sportaddict*
|
Ja na kolację jem zupę + pełnoziarnisty chleb, jak kazała dietetyczna
![]() Gratuluję udanych wizyt ![]() Xzora - polecam fajową jogę: |
|
|
|
#3716 | |
|
Zakorzenienie
|
LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Może to porównanie Cię do jakichś przekona ![]() https://m.youtube.com/watch?v=uL5sZN5sK1I Dobrze się link wkleił?Bo ja nie widzę w ogóle... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez emmos Czas edycji: 2017-05-22 o 18:31 |
|
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu mi się drogie rzeczy podobaja?
widzieliście gdzieś taniej?1495470936616.jpg1495470941829.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3718 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a synka zmierzy Ci pewnie na następnej wizycie Cytat:
co do apteki, to ja mam jeszcze osłonki na piersi, kompresy jałowe, podkładki na toaletę i to co Dziewczyny już pisały czyli tantum rosa i maść na sutki ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Dzisiaj złożyłam zamówienie u Hubi i już wysłane
|
||
|
|
|
#3719 | ||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
w czwartek sie dowiem Cytat:
Dzięki! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3720 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

nie mam z czego zrobić drugiego dania a nie chce mi sie iść do sklepu 
mnie sie udało usnąć jeszcze na dwie godzinki wiec od razu lepiej funkcjonuje 

coś innego muszę wymyślić 

dla Ciebie.

I Ikea ma takie proste z szufladą, ale nie wiem jak tam z poziomkami i listwami.

Ciekawe czy Ci młodzi znali wszystkich tych gości