|
|
#3751 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Mała mój też nie mówi na każdej wizycie o wadze. Ważne, że wszystko ok!
Darietta prawie 2 cm to jeszcze sporo ![]() Taedio cytowałam Twojego posta, ale skasowałam całą treść, nie mam pojęcia co chciałam Cytat:
Nasz malm jest właśnie w trakcie składania ![]() Cytat:
![]() A jak to jest z tymi kotletami? Cytat:
![]() Cytat:
Ja się zastanawiałam, ale chyba czekam już na wyprzedaże. HM zwykle jakoś szybko zaczyna. Cytat:
![]() U nas też nie wybrane... Nowe pomysły - Wiktor, Maksymilian, Aleksander - co myślicie? Darietta jak mówicie na Waszego Wiktora? ![]() Cytat:
![]() Nie pamiętam niestety ![]() Mogę zapisać jak po nie pojedziemy, albo podać tel. do sklepu. Laski ile podkładów potrzebujemy? I tych domajtkowych i tych 60x90 na łóżko? I majtek siateczkowych. Starczą 2 wielorazowe do szpitala czy kupowałyście więcej? |
||||||
|
|
|
#3752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
Aggs
Skoro tak Ci zależy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3754 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A od imienia to Wiktoś Wiktorek Wiktorino. ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
Ginka do mnie znowu że do 35 mam wytrzymać a najlepiej do 37. A ja do niej że nie planuje wcześniej. Wręcz muszę po 1.07 ona zdziwienie dlaczego a ja że koncert Chylinskiej bedzie i musimy jechać. Śmiała się. A ja mówię że ja dla niej tyle leżę to ona dla mnie może jeszcze posiedzieć. ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
W szpitalu u nas dają jedno opakowanie podkładów ale mozna isc i poprosić i dają drugie. A majtek mam 2 szt wielorazowych. Mysle ze starcza. A i tak slyszałam że lekarze krzywo na nie patrzą mimo że na fb w info co zabrać do szpitala są wymienione. |
|||
|
|
|
#3755 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Darietta super ze jest dobrze już mało zostało bo Ty chyba tez masz na 9.07. ? ![]() Cytat:
Cytat:
Wiktor to Wiki pewnie będzie mi się Oluś, Aleks bardzo podoba albo chciałam Janka lub Franka
|
|||
|
|
|
#3756 | |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam info ze smyka do jutra do 10 niby -10% jest i w biedronce od 25 będą ciuszki dla dzieci.
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
Moi rodzice mówią ze od 12.07 mogę rodzić bo niestety do 11 mają urlop zarezerwowany i nie dało rady w pracy przełożyć. I tak się czaili co robić aż ich opierdzieliłam że mają jechać a ja sobie radę dam. Im też odpoczynek się należy za to wszystko co dla nas robią. |
|
|
|
|
#3757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest lepsza.wersja barletry, tak mi.Pani w sklepie powiedziałaWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3758 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Fajny a wahacie sie nad kolorem czy jeszcze innym wózkiem?Calineczka chyba żartujesz jak ja mam iść teraz spać?! Mój Tz zamówił sobie koszulkę, spodenki i dla małego 3pak rampersow. Tzn podpisane jako piżama ale dla mnie rampersy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3759 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jak czytam, że jesteście gotowe to mi się gorąco robi
Zaczekajcie jeszcze chwilę za mna ![]() Ja zaraz obczaję, może małej kombinezon wezmę, dobrze by było jakby się z indywidualnym rabatem połaczyły ![]() Cytat:
Brawo za organizację, ale nie strasz mnie już ![]() Cytat:
Dawno tak wstawiane tu jedzonko mnie nie kusiło jak ta Twoja kiełba 🤤 Cytat:
Darietta super się cieszę, fajną masz ginkę ![]() Cytat:
Ja tez nie mam, ale pewnie cos w hm kupię. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3760 | ||
|
królikoholiczka
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3761 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a 20 mocnych skurczy... ja bym przy 5 juz pewnie jechala ale ja ich nie mam. raz poki co takie mocne byly. na razie spokojCytat:
ale czesto robie placki (banan, jajko, platki owsiane) z dzemem albo bialym serkiem, kanapki z zytniego chleba z salatą i warzywami, czasem mnie najdzie na jakis słodki omlet z owocami. Cytat:
a na piątek umowilam sie ze swoja położna w szpitalu w ktorym mam zamiar rodzic. ma mi pokazac co sie zmienilo na porodowce od 5 lat. jak bedzie jakis normalny lekarz to pewnie tez mnie zbada. a jesli moje wyniki krwi znow pójdą w dół to dowiem sie jak z tą kroplowką z żelaza, moze tez za jednym razem. ale to w czwartek na wizycie obgadam z moją gin. Cytat:
Cytat:
Cytat:
podkladow-wkładek mam 2 op. mysle że wystarczy. ja po powrocie do domu uzywalam zwyklych podpasek. ciensze i wygodniejsze. krwawienie bylo juz duzo slabsze po powrocie do domu. jutro zaczynam cwiczenia dla ciężarnych polsczone ze szkola rodzenia. zobaczymy co to bedzie.. a i musze jechac na badanie krwi jutro rano.
|
|
|
#3762 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie niby mąż zaakceptował Wiktorie a na drugie Amelka. Ale ja czasami mam wątpliwości. Chociaż na poczatku ciąży ustalone było ze ja dla dziewczynki a on dla chłopca.
Ostatnio z mamą rozmawiałam bo troszke moj brat marudził że oni mają Wiktora a ja chce Wiktorie i że to jest to samo imię. Mama mi powiedziała że jej też mówili o tym ale ona powiedziała że się nie wtrąca bo to nie jej dziecko tylko nasze a jak coś to bedzie mieć wnuki Wiktora i Wiktorie. A z Amelką to coś mi teściową pachnie chociaż mąż nie chce się przyznać. Ale dziwne że jak od niej wyszedł to od razu do mnie zadzwonił z tą propozycją. Coś musiała mu gadać. Imię też ładne ale ostatnio bardzo popularne. Nie sądziłam że to taka trudna decyzja będzie ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- A tak w ogóle to opierdzielcie mnie zapomniałam wam podziękować za kciuki. DZIĘKUJĘ
|
|
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
Darietta ja bym odpuściła ta Wiktorie skoro ma robić spiecie w rodzinie. Imię jest na całe życie , a i elacje w rodzinie też sa ważne. Ale wybór nalezy do Was.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3764 |
|
Wtajemniczenie
|
Darietta super wiesci tak trzymaj!!
Mam pytanko widzicie juz jakas roznice po tych nakladkach formujacych? Ja chyba odpuszcze i tak juz mi miesiac do terminu zostal... Dzieki za wszystkie inspiracje kolacjowe😙 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Mi sie bardzo imię Aleksander podoba piękne i uniwersalne ale moj siostrzeniec ma tak na imie😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie myślałam że tak wam się spodoba Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3766 |
|
MerDer 4ever
|
Emmos mam tak samo! Ja czekam z Toba
pWysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 04:47 ---------- Poprzedni post napisano o 04:41 ---------- Minini to wizytujemy razem My byliśmy ostatnio na parodówce, nic sie nie zmieniło PRL jak był tak jest klitki straszne ![]() Oby wyniki były dobre ![]() Darietta ja bym nie odpuszczała absolutnie imienia Wam ma sie podobać. Nie rozumiem wgl jak rodzina może mieć jakieś "ale" :rolleyes"Dzień dobry Budzik zadzwonił, oczywiście 3 drzemki musiały byc i młody sie obudził ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3767 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja na razie mam 2 op podkłdów i 2 op majtek siateczkowych ![]() Cytat:
Ból gardła przerodził się w kaszel ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3768 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Na ból gardła podobno najlepsze są lody ![]() ![]() Wyprawiłam męża do pracy, zjadłam śniadanie i dopijam herbatę. Co dalej? |
|
|
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejsza noc spokojniejsza uff ![]() Wczoraj koło 11 zamówilam sukienki z Mohito, a o 22 był sms, ze dzisiaj powinny przyjść fajnie
|
|
|
|
#3770 |
|
Wtajemniczenie
|
Calineczka, jak już kupicie to łóżeczko to możesz dać znać co to za producent
może do tego czasu nic nie kupię :PTaedio, jak to co dalej? Można iść spać ![]() Ja tez już nie śpię. Przyjaciółka ma o 8 stawić się w szpitalu na cc i chyba stresuje sie za nią :P młody z kolei uprawia jakiś bliżej nieokreślony sport ![]() No i zaczyna mi burczec w brzuchu ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#3771 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Piszę z wyrka i jednak miałam nosa... wstałam z chorym gardłem nie mogę mówić, przełykać itp ... od razu działam z wynalazkami...mam nadzieję że mi coś pomoże.Darietta Jeśli nadal czujesz do imienia Wikroria ta chemię, to ja bym nie odpuściła... ale Amelka też jest śliczne Jon U mnie też ból gardła... wiec trzymam za Ciebie kciuki ![]() Tymon juz od 40 min urzęduje w salonie, więc wstaje robić śniadanie i nakarmić głodomorki ![]() Ci do imienia to ja walczę o HUGO moj synek mąż chyba powoli sie przyzwyczaja... tesciowa juz się v przyzwyczaiła... więc może i.on się przekona ![]() Fajnie, bo nic na siłę... jak sie uda to super, jak nie to wybierzemy inne... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3772 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mój mąż tak nie uważa
ale ja się z tym zgadzam!Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na męża są sposoby żeby go urobić. ![]() Hugo też fajnie powiem że oryginalnie bo nie znam nikogo o takim imieniu. Tylko ja zaszalałam z tymi podkładami? 4 op. Belli i 1 op. wiekszych na noc + podkład na łóżko 1 op. |
|
|
|
|
#3774 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
Dzień dobry idę jeść bo mnie burczenie obudzilo
|
|
|
#3775 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Albo szałwię, to mi przynajmniej przez gardlo przejdzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
Darietta Ja mam dużo podkładów, ale my ogólnie dla małego też zamowiliśmy.
A z imieniem u Was to ja w ogóle całego problemu nie rozumiem, dziwni ludzie Ja sie w Hugo zakochałam i nie będzie mi łatwo, ale się na siłę nie upieram... po prostu liczę że mąż w końcu się przyzwyczai i.mu się spodoba, widzę, że już powoli idziemy w tym kierunku ![]() Jon Ja próbuję z wodą utlenioną, płucze i zakrapiam uszy, co 2 h wit C, i tantum werde do ssania. Po za tym czosnek na kanapkę i imbir do herbaty, mam też psikacz uniben... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3777 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
ale to nie każdy ma. Pij może też mleko z miodem i czosnkiem. Ewentualnie syrop z cebuli. Albo siemię lniane mi też pomaga
|
|
|
#3778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moja mama powiedziała mu ze to nasze dziecko i jak damy na imię to nasza sprawa. A teraz temat jest zamkniety. Nikt nic już nie mówi. |
|
|
|
|
#3779 |
|
Rozeznanie
|
Witam się z rana
Za godzinę wizyta, bardzo proszę o kciuki Ktoś jeszcze dziś wizytuje?Darietta dobrze że szyjka trzyma, wydaje mi się że taka długość na tym etapie to już nie jest zle ![]() Mała współczuję, kuruj się |
|
|
|
#3780 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:52.

kupowalyscie już, polecacie jakies sklepy?
już mało zostało bo Ty chyba tez masz na 9.07. ?
mi się Oluś, Aleks bardzo podoba
to jest lepsza.wersja barletry, tak mi.Pani w sklepie powiedziała

jak ja mam iść teraz spać?!
Zaczekajcie jeszcze chwilę za mna 
każda chwile poświęcam corci bo potem będę miała trochę czasu mniej dla niej. 
w czwartek sie dowiem