|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Cytat:
każdego motywuje co innego :P
|
|
|
#1262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
eh a ja choc duzo nie schudłam to mam wszystkie spodnie luzne normalnie tak wyglada jabym narobiła w gacie ![]() a wy kochane zwezacie spodnie czy nowe kupujecie? stanełam dzis na wadze... nie potrzebnie bo tylko humor sobie popsułam
|
|
#1263 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki,
jutro mój pierwszy dzień na SB!!!!!!!! już się nei mogę doczekać...hihi...żeby nie móc się doczekać diety...dziwne co??? kupiłam dużio pieczarek i już nei moge się doczekać jutrzejszego śniadanka...jajecznicy z pieczarkami i obiadkowej piersi z kutaka i pieczarkami...mniam...gor zej z tymi pozostałymi daniami ale mam sałate i brokuły i groszek i kalafiora i wieśniaka i jogurt naturalny więc chyba sobie jakoś poradze no i duuuuużoooo jajek w lodówce ;-)i czosneczek mam ile wam spadła waga na pierwszej fazie??? wiem że to indywidualna sprawa ale i tak jestem ciekawa...musze się porządnie zmotywować bo wszyscy na mnie krzyczą że mam się już nie odchudzać a tym bardziej diety wybić sobie z głowy
|
|
#1264 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ponoc kilogram na tydzien ma spadac ![]() a czemu na Ciebie krzyczą ze masz się juz nie odchudzac? dziewczynki myslicie ze moge za pol godzinki cos zjesc jeszcze? a jak tak to co:P oprocz wiesniaka? |
|
|
|
|
#1265 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi po 6 dniach I fazy waga spadla o 2kg. I do tej pory nic sie nie ruszyla po kazdym daniu z ryzem, daniu z maki razowej i jakimkoliwiek innym weglu oprocz serkow i niektorych owocow. Chyba organizm sie odzwyczail ich trawic![]() ![]() nie wiem czemu tak sie dzieje.....no coz...moze to przejdzie. A tak swoja droga to zaczynam jutro przymiarke do diety strukturalnej Dr. Bardadyna. Jesli ktos nie wiem to jest to ten Pan od odchudzania weekendowego. Dopiero od nasteponego tygodnia ruszam pelna para z koktajlami. Bo narazie nie mam warunkow do ich robienia, ani czasu (jestem u siostry). Ale jutro juz mam zamiar wieczorem zrobic pierwszy koktajl a jak wroce do domu to bede 2 razy dziennie robic. Teraz po jednym. Mam juz skladniki. I jakis weekend poswiece na "odchudzanie weekendowe". Oczywiscie reszta posilkow wedlug SB. Sb nigdy nie porzuce bo jest to juz moja sieta na cale zycie Tak naprawde SB mi weszla w krew
|
|
|
|
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem już po podwieczorku - wiśnie z twarogiem Mam ochotę aplikować do pracy do Big4 (Deloitte, Ernst&Young, KPMG oraz PricewaterhouseCoopers). Ale się boję zarobki fajne, ale pewnie nie mam szans :/ No i jesli teraz bede szukac pracy w pl, to co z wakacjami w UK? To się nazywa mieć problemy w życiu
|
|
|
|
|
#1267 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko tam rekrutacja trwa baaardzo długo :/ A właśne, ciekawe co u Neddy ![]() Dziewczynki nam poznikały
|
|
|
|
|
#1269 |
|
BAN stały
|
ja wlasnie skonczylam cwiczyc 8 minutes uff:P
czylui moge zjesc wiesniaka i do niego jajeczko? =D a nie moge serka ani szynki?
|
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
możesz, w koncu jest dozwolone, ale białko jest korzystniejsze
|
|
|
|
#1271 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1272 |
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
![]() ale po kolei. może tak powiem troszku jakie mam doświadczenia z SB ![]() Odchudzałam sie na SB tak okolo 2 lata temu. Po 3 miesiącach schudłam 9 kg I wage utrzymywałam dosyc długo,poki nie zaczełam brac na alergie proszków silniejszych. no i wtedy przytyłam.ale to nie od jedzenia,bo wielu rzeczy nie jadłam i tak i tak,mimo,że na diecie nie byłam. Ale uważam,ze warto sie na początku pomeczyć. najgorsza jest faza I, ale jak juz sie człowiek przyzwyczai to moze ciagnac 1 faze i ciągnąc. /ja sama 1 faze trzymałam ok.1 miesiąca/ Jedynie co uwazam,to to,że ta dieta nie jest dla osób, które kochają bułki, chleb, makarony. Ja jakos chleba nie wielbie i nie jest to problem -nie jeść. ale jak ktos uwielbia chleb to sie tylko moze nieźe nameczyc. A teraz: Odchudzam sie ponownie na SB Tak od ok. 3 tygodni. Do tego od miesiąca ćwiczę codziennie po ok.godzinie aerobiku ![]() narazie schudłam około 2-3 kg,nawet dokładnie nie wiem. spadek wagi nie jest duzy,ale biorąc pod uwage,że cwicze duzo i tłuszczyk sie spala a zamienia w cięższe mięśnie,to i tak ładnie jest. Zreszta po wymiarach widac lepiej utrate wagi,ponieważ talia sie wysmukliła i nogi. jednak 3/4 efektu zawdzieczam raczej zajęciom fitness, jak narazie zobaczymy co będzie za jakies 2 miesiące. Waże teraz ok.59 kg/164 cm wzrostu. chcęwrócic do swojej wagi standardowej 55-54 kg. Cwiczenia dalej codziennie i dalej south beach ii bedzie gites. Pozdrawiam wszystkich odchudzających się! |
|
|
|
#1273 |
|
Rozeznanie
|
Jestem zła na siebie, zrobiło sie cieplutko a ja na brzuchu z taką oponką + wstrętne boczki. Kurcze nie mogę sie tego pozbyć!!!!
W takim tempie to ja na sylwestra nie wcisnę sie w swoje kreacje....Wrrrrrr Ale jestem zła, sama ze sobą czuje sie niekomfortowo. Zaczynaja mi chodzić po głowie głupie myśli, kusi przejście na jakąś durna krótkotrwała diete dającą szybki efekt, np 13dniówka. Wiem że to nie jest mądry pomysł ale trafia mnie jak wyciagam z szafy swoje rzeczy i czuję sie nieswojo...Jolkajp witaj w naszym gronie
|
#1274 |
|
Rozeznanie
|
Jolkajp witaj w naszym gronie[/quote]
hej ![]() do sylwestra daleko zdążysz zgubic sto kilo jeszcze.a w szafie tez czekaja na mnie ciuszki,które sa albo za obcisłe albo za małe. np. jeansy jasniutkie w których nie moge dopiac sie w pasie...jeszcze 4 cm brakuje.
|
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
Jolkajp
Witaj Siostro w sekcie bikiniar
|
|
|
|
#1276 |
|
Rozeznanie
|
a gdzie jest Ahcak?
|
|
|
|
#1277 |
|
Zadomowienie
|
Ekhem,Ekhem
![]() Wniosek jest jeden-Beznadziejny i buraczany EX TZ przyniosil mi pecha Kochane jestem wolna od jednego dnia a juz tyle milych rzeczy sie wydarzylo ![]() Wiec... DOSTALAM PRACE! Na bardzo korzystnych warunkach no i od sierpnia zaczynam Normalnie dawno nie bylam tak szczesliwa!Jak wracalam z rozmowy to non stop sie smialam do siebie Zycie jest piękne ![]() Mam tyle nowych planów.W przyszlym tygodniu jade do Wawy na "Upiora w Operze" i na sesje Farulkowa jesli wszystko sie uda Takze postanowilam ze uzupelnie i odkurze swoje portfolio i zaniose do agencji.Akurat rozmawialam dzisiaj ze znajomym photographerem i byl zainteresowany sesja ze mna Kurcze ale mily dzien tyle poztytywnych wiadomosci i nowych postanowien ![]() Ale wiecie co dzisiaj 30 kwiecien-PARADOKS.Tak czekalam na ten dzien ,odliczlam dni do konca przerwy...A teraz wiem,że to wszystko bylo na marne ale i tak warto bylo na niego czekac ![]() Jadlospis Neddy- S-Siemie +jajecznica(1 jajko,2 bialka)plus pomidory plus szczypiorek S2-Kawa z mlekiem O-Piers z kutaka 200g. plus salata z oliwa i ziolami K-siemie duzy kubek plus twarog na slodko z cynamonem
|
#1278 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak robisz to siemię???? takie suche wcinasz???? |
|
|
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
uff, właśnie wróciłam sobie z ćwiczonek
grzecznie i potulnie brzuszki i ćwiczenia rozciągające, dzięki Bogu prawie szpagat gotowy na kolację zjadłam sobie wieśniaka z surówką z pomidora, ogórka, 2 plasterków szynki z drobiu i czerwoną herbatę ![]() jutro majóweczka i obżarstwo ![]() ![]() nieee..niee, będę grzeczna ![]() ptasie już w lodówce, w razie kryzysu Cytat:
![]() Jolkajp witamy ![]() Nedda gratuluję nowej pracy ![]() jak tam Wasze plany na majówkę?
|
|
|
|
|
#1280 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Musze sie jednak z Toba w dwoch kwestiach nie zgodzic...Po pierwsze 1 faza wcale nie jest taka "zabojcza" jak sie obiegowo sadzi...Dla mnie byla bardzo dobra.I szczerze?Moglabym juz zawsze na niej zostac...Czulam sie naprawde swietnie ![]() Po drugie nie zgodze sie ze to nie dieta dla tych co kochaja chleb,bulki i makarony.Ja jestem tego zywym dowodem.Ja kocham i uwielbiam i potrafialam siasc i zjesc pol bochenka chleba albo pizze na grubym ciescie. Kwestia silnej woli i checi zmiany nawyków zywieniowych ![]() Powodzenia Aha chcialam pochwalic Cie ze tak duzo ruchu Oby tak dalej ![]() Lisku ja juz pisze siemie bo "Stare" plazowiczki wiedza ze ja jestem od niego uzalezniona Siemie robie tak- Pol szk. mleka,pol wody gotuje plus 1 slodzik siemie lniane i cynamon
|
|
#1281 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładne kolory ja tez lada chwila remont będę miała. Cytat:
|
||
|
|
|
#1283 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do chlebka,to mówie z własniego doswiadczenia. znaczy kilka m oich kolezanek i mama nie dały rady przez to,ze nie mozna chleba itd. wolały inne dietki,ale z chlebkiem. a 1 fazę jak przetrwam 2 tygodnie to potem ciagne automatycznie,nie mysle,że brakuje mi czegos. kwestia własnie tej silnej woli. Ostatnio mam coraz więcej tej woli,a zreszta jestem jak osioł uparta |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga! Jutro założe BIKINI! I się boję i nie chcę i się wstydzę. Ale ciężko się kąpać w jeansach. Ehh. Brzusio pooddycha, nabierze kolorkow, może się świata przestraszy i się skurczy ? Albo zapadnie w sobie? Help!!!
|
|
|
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1286 |
|
Zadomowienie
|
No tak zbieram sie z tym dwa dni i musze napisac cos do naszej Kochanej Priv.Bardzo zmartwilo mnie to co napisalas...Kiedys juz to napsialam,że anorektyczka albo bulimiczka na diecie to tak jakby alkoholik w fabryce spirytusu.Bardzo niebezpiecznie...Kochanie wizyta u psycho Cie nie minie.Wiem ze sie boisz moze wsydzisz ale uwierz mi to siedzi w glowie...Wiem bo mam ten sam problem i tak bardzo sie boje zeby to nie wrocilo.
Kochanie zycze Ci wiele szczescia a z mia go nie osiagniesz. Trzyamam kciuki ![]() Wracaj na plaze
|
#1287 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A majówka ... grilek na działeczce nad jeziorkiem, tyle pyszności .... i to zimnie piwko ze sokiem ....nieee trzymajcie mnie dam radę!!!! Mam nadzieję... kupiłam winko czerwone wytrawne jak coś, co prawda końcówka I fazy, ale to lepsze niż piwo! |
|
|
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1289 |
|
Zadomowienie
|
Carmi Sloneczko moje chyba cos przeoczylas
Przejrzyj dokladnie strone
|
#1290 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja lubię modern jazz troszkę, hip hop, itd.Ale nie mówie,ze klasyki nie lubię Cytat:
MOja mama ,kiedy mówię jej o diecie, to ma taki pokpiewajacy uśmieszek .Ale nie zbije tym mojej motywacji,o niee ![]() No i bardzo się cieszymy a Co będziesz robić? ![]() Moj plan na majówkę- uczyc sie ,hmm uczyc się no i zapomniałabym .. uczyć się .Nie chcę za rok poprawiać matury ![]() Byłam an zakupkach, kupiłam co trzeba, jutro staartuję z dietką
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

każdego motywuje co innego :P

73 -> -> ->

po kazdym daniu z ryzem, daniu z maki razowej i jakimkoliwiek innym weglu oprocz serkow i niektorych owocow. Chyba organizm sie odzwyczail ich trawic
a jak wroce do domu to bede 2 razy dziennie robic. Teraz po jednym. Mam juz skladniki. I jakis weekend poswiece na "odchudzanie weekendowe". Oczywiscie reszta posilkow wedlug SB. Sb nigdy nie porzuce bo jest to juz moja sieta na cale zycie

Ale jestem zła, sama ze sobą czuje sie niekomfortowo. Zaczynaja mi chodzić po głowie głupie myśli, kusi przejście na jakąś durna krótkotrwała diete dającą szybki efekt, np 13dniówka. Wiem że to nie jest mądry pomysł ale trafia mnie jak wyciagam z szafy swoje rzeczy i czuję sie nieswojo...