![]() |
#721 |
BAN stały
|
Dot.: "książe na choryzoncie..."
Jak obiecałem tak się zjawiam i właczam do rozmowy o królewnie co miała swoją drużynę krasnoludków
![]() Co prawda krasnoludki tu się nie liczą, ale Królewna jak najbardziej, ta śpiąca królewna której budzenie jest najwyższą przyjemnością ![]() Budźmy więc ![]() I tak żeby podgrzać atmosferę, nie pdzwolić spać Królewnie i wogóle wszelkim zmysłom, tekst który Jej Wysokości ( Tej od krasnoludków ) na pewno coś przypomni ![]() Erotyk Nie dzieli nas nic, żadna zbędna szata czy listek wstydliwy, żaden zakaz, wyrok losu czy przeznaczenia. Nie ma czasu, zniknął, tu nie działa, nie ma przeszłości ni przyszłości, to niepotrzebne. Tylko gwiazdy nas okrywają, niosą tysiące życzeń, wszystkie dla nas, identyczne po tysiąckroć w tej chwili. W tym świecie wzbudzam w tobie swawolną radość bycia razem. Odkrywasz powoli przede mną wszystkie swoje słodkie tajemnice, zapraszasz mnie z wdziękiem, Twoje uda obejmują mnie coraz mocniej, gramy unisono naszej pieśni. Moje pełne tęsknot i nieokiełznania, śpiewam całym sobą dla ciebie tylko, ty mi oddajesz każdym swoim tchnieniem uśmiech, oddech, westchnienie, ty dla mnie ja dla ciebie. W sobie zanurzeni słodko, raz po raz prąd przez ciała przenika, zwykły na pozór, ale jakże ożywczy. Nasze ciała oplecione wyginają się i miotają, po chwili zaś nasycenia i wytchnienia tęcza wielobarwna w naszych oczach błogo jaśnieje, we wszystkich kolorach się mieni, nasze oczy w siebie wpatrzone tak ufnie, z nadzieją te kolory sobie podają. Giniemy z tęsknoty rodząc się raz za razem w tych wszystkich przebłyskach, urokliwych lśnieniach, pod wiśniowym księżycem co otula swoją poświatą nasze ciała zdyszane, od potu błyszczące. Co chwila życie kwitnie przez nie jeszcze mocniej i mocniej, odradzamy się w sobie i dla siebie. ty dajesz mi życie, radość, spokój, wolę istnienia. Kolejne przebudzenie, nie ciała tylko, ja ci próbuję to wszystko wynagrodzić, oddać ze wszystkich sił, aż do tchu utraty, który nie chce nadejść, aż do ostatniego spazmu, błysku w oku, kołatania w piersi, drgnienia powiek, ust westchnienia , uścisku ciał nierozłącznych. To wszystko ci daję do końca.. Spływam w dół, zanurzam się niżej i niżej, a moje usta, jeszcze przed chwilą między twoimi piersiami były dając im chwile rozkoszy. Rozpalone do białości uda, palce rozedrgane wciąż wplątane w moje włosy. Gram na najczulszych strunach twojego spragnionego pieszczot i czułości ciała, które właśnie wydaje z siebie lekkie, rozedrgane dźwięki uniesień, kwintesencję przypływów i odpływów. Usta suche z wyczerpania wreszcie podnoszą się gdy oddajesz mi gorący oddech upojenia, Dwie małe kropelki spełzają wolniutko z twych oczu niczym bursztynowe córy Heliosa, wprost między rozwartymi ustami. Rozedrgane, miarowo falujące piersi okrążają i zastygają razem niżej, uśmiechają się niczym dwie małe duszyczki, w jedno piękno połączone. Usta moje wyżej podążają by tę kroplę, esencję twej duszy co przed chwilą się narodziła z twych oczu chłonąć spragnione. Przez ten dar i mnie ożywiasz, znów oddaję ci wiele w każdej kropli potu, w moich łzach, które łapczywie swymi ustami pochłaniasz. Znów nie starczy ich na tyle by twoje słodkie podarki wynagrodzić. W tym świecie idealnym i wyśnionym, jakże prostym i rzeczywistości bliskim wszystko jest tak namacalne i jaskrawe, ranki błogie i spokojne, wschody słońca po tych wszystkich wspólnych upojnych nocach, na spotkanie których boso wybiegasz, zapraszasz mnie łaskawie swym zalotnym spojrzeniem, a ja za tobą cicho podążam. Gdy razem już jesteśmy za ręce się niosę cię w ramionach by twych stóp nie zranić gdzieś na wielkiej łące pełnej rumianków, maków, stokrotek. Są miejsca co pamiętają wszystkie nasze słodkie chwile, noszą pamięć po naszych czułościach, zaczarowane namiętnością, zapach jej oddają na powrót. Są miejsca pełne radości, uśmiechów i westchnień które dajemy sobie każdą wspólną chwilą. Każdy kwiat w nich do nas się śmieje, każdy niezatartym jest wspomnieniem. Wszystkie teraz skropione kroplami rosy porannej, skąpane w nieśmiałych, budzących życie słońca promieniach. Każda chwila z przeszłości wzrasta w tym kwiecie, każda z nich znaczona twoim śmiechem, głosem , rumieńcem, dotykiem dłoni delikatnych, silnym uściskiem spragnionych ciepła i czułości ramion, które tak ufnie ku mnie kierujesz. Stóp wrażliwych stąpnięciami lekkimi jak i tymi, które znaczysz w tańcu upojnym oplatając mnie burzą swoich włosów. Każde miejsce ma tych chwil zaklętych bez liku, ty w nich jesteś i ja, nasze wspólne ulotne szczęścia utkane w złoty kobierzec miłosnych wspomnień. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no dobra bajki bajkami a my tu o księciu na choryzoncie prawimy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
Witam Książe Aramisie
![]() Podgrzałeś atmosferę tym erotykiem i pewnie żadna królewna nie pójdzie spać (nawet ta od krasnoludków) ![]() Przypomni się to co zapomniane, i pobudzi to co uśpione ![]()
![]() |
#724 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Czytam i czytam wszystkie wpisy, widzę że Księżniczkom słodkości brakuje bo wspominają o ciasteczkach. Myślę, że ten rodaj dobrze przyprawionego <pieprzem> ciacha będżie odpowiedni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#727 |
BAN stały
|
Musiałem troszkę popieprzyć by bardziej naturalnie słodko było i by odpowiednio smakowało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lenka gdzieś uciekła, trochę oddechu chyba musiała złapać, bo na nią takie ciasteczka działają ![]()
![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
a zebys wiedziala
![]() ![]()
![]() |
#730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#731 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dartanianko,tym razem pizza..... ![]()
![]() |
![]() |
#733 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() smacznego życzę i kurna pizza tylko przynieś trochę zapachu, i przez Ciebie zaraz obślinie klawiaturę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#735 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
romantyczna kolacja... ah,fajnie by bylo..
![]() ![]()
![]() |
#737 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dla rozrywki , na deser po kolacji wrzucę trochę pokręconej polszczyzny do poćwiczenia W gąszczu szczawiu we Wrzeszczu klaszczą kleszcze na deszczu, Szepcze szczygieł w szczelinie, szczeka szczeniak w Szczuczynie, Piszczy pszczoła pod Pszczyną, świszczą świerszcze pod leszczyną, A trzy pliszki i liszka taszczą płaszcze w Szypliszkach. ![]() Znikam na (niezłe) trochę, może potem późną nocką zajrzę co tu słychać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
a ja tej pizzy dojesc nie moge...
![]() ![]()
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
ja z chęcią
![]() ![]() ![]()
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
z serem,pieczarkami ... a golebie o tej porze nie lataja
![]()
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
to sowa, jak w Harrym Potterze
![]() ![]()
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
ja nie wiem skad taka wziunc
![]()
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
z tego co się orientuje to hmm... z ulicy pokątnej więc nici z pizzy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
gadasz o tym że Ci odbija..... ale ja to już wiedziałam
![]() znaczy nosem Ci odbija, cola oczywiście ![]()
![]() |
#747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() quizu na szaleństwo nie znalazłam ale na psychopatę jak najbardziej ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() http://quiz.ownia.pl/idiota ![]()
![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
dobra, nikt się ne dowie, masz to jak w banku..... który okradli
![]() (mi wyszło 35%) jestem z siebie dumna jak krówka w saradeli ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.