|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
Cytat:
![]() nie myśl o tym! zjadłaś dużo, czujesz się przejedzona, bywa.przecież nie jest tak codziennie. normalnym ludziom też się tak zdarza ![]() Kochane, ja jutro rano wyjeżdżam na cały weekend (do niedzieli) do chłopaka może uda mi się coś napisać przez ten czas, ale w sumie wątpie. postaram się przez te kilka dni cieszyć się tym co mam i nie myśleć o mojej chorobie Trzymajcie się i powodzenia miłego weekendu i wielu sukcesów ![]() będę tęsknić za Wami (powaga).
|
|
#212 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja także ![]() Cytat:
musisz w takim razie wierzyć nam - że jesteś ś l i c z n a!Cytat:
nie czuję się przejedzona. czuję po prostu, że zjadłam coś bez sensu. i nie wiem, czy to dla mnie dobre, że tyle jem po kolacji. przecież na noc powinno być corazm mniej chyba i Wy wszystkie tak robicie.
|
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
Agatko TWÓJ OBRAZ JEST ZNIEKSZTAŁCONY ,uwierz w to że jesteś śliczną bardzo szczupłą dziewczyną ,wszysTkie dziewczyny tutaj są zgodne że jesteś śliczną i NAPRAWDĘ szczupłą dziewczyną,ściskam mocno
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
ja chyba kolacje mam większą od śniadaniia... ale rodzice pilnują i komentują jak coś inaczej zjem.... monotonie jem bo jaka kolwiek zmiana to oni odrazu biją na alarm....
![]() nienawidze nienawidze nienawidze... byle do 18-stki!! Raz mówią że nie moge ćwiczyć raz każą... raz mam dać luza od schematycznego jedzenia a drugi raz mam jeść jak w szpitalu... ja *******ca dostaje ![]() ...... jestem nieszczęśliwa... a sami się cały czas odchudzają - bo jakbyśmy jedli jak ty to jakbyśmy wyglądali .... agrrrrrrhhhhhh!!! :[ |
|
|
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
Hej laseczki to kiedy idziemy na jakąś imprezkę albo chociaż na kawę?he?
|
|
#216 |
|
Raczkowanie
|
Kasik z chęcią.... tylko mi ZABRONILI PIĆ KAWĘ ... bo podobno przyśpiesza metabolizm... mi nic nie wolno do diaska....
|
|
|
|
#217 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale piszesz, "bo wszyscy jedli". no więc co w tym dziwnego? Kochana, ale normalni ludzie nie myślą o tym co gdzie i kiedy! więc przestań się tym zadręczać, ja Cie osobiście podziwiam odnośnie tych precelków i jabłek bo 'po kolacji' potrafię zjeść jedynie coś białkowego (dzisiaj zjadłam activię nat.!!) lub w przypadku napadu wszystko tak więc wg mnie powinnaś się cieszyć tym, że jesteś już w zasadzie zdrowa!
Edytowane przez italiaanka Czas edycji: 2011-03-01 o 21:12 Powód: Skasowanie maila na prośbę autorki - ważny powód! |
|||
|
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
Zauważyłam już dawno temu że osoby szczupłe wiecznie się kontrolują ,mało jedzą i ogółem bardzo uważają na siebie żeby mało jeść ,powiem Wam że mam koleżankę w pracy bardzo otyłą która próbuje ,, schudnąć,, bierze Meridę i cały czas o tym mówi że w ogóle nie chudnie po niej ,no cóż próbuję jej tłumaczyć że prawdopodobnie nawet przy meridzie musi uważać na to co je a śniadanko ma takie w pracy: 2 drożdżówki +kanapka chrupiący kurczak +coś słodkiego i ona się tym w ogóle nie przejmuję ja gdybym tyle zjadła wyrzuty sumienia by mnie niechybnie zabiły
![]() Basiulka to dla Ciebie będzie herbatka
Edytowane przez Ludowa Czas edycji: 2008-05-01 o 07:43 Powód: Proszę o używanie opcji 'edytuj'. |
|
|
|
#219 |
|
Wtajemniczenie
|
Iza- Skoro nie tyjesz to co jest? Czemu miałabyś się ograniczać? To nie logiczne przecież.
Poza tym masz już odpowiedź na swoje pytanie - czy to normalne? widocznie tak skoro wszyscy jedli! A tak btw. to macie może grono?
|
|
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
suuuper... ja uciekne z domu chyba
|
|
|
|
#221 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
serio!Cytat:
Hypnotic, ale ja się z tym źle czuję, bo nie mogę przestać. obiecuję sobie - dziś nie zjem nic po kolacji inie wychodzi. Grono? co to?
|
|
|
#222 |
|
Raczkowanie
|
Możecie sobie mnie pasztecika pooglądać na naszej klasie
http://nasza-klasa.pl/profile/1152005/gallery
|
|
#223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny, ja już zmykam spać. Dobranoc
|
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
Izunia to kiedy?
|
|
#225 |
|
Raczkowanie
|
Pójde na basen i się wyżyje ... odstresuje ... tylko cholera czemu jutro jest 1 maj?! łaaaaaaaaaa ... pogadam z ciotką która mi gotuje obiadki.... bo nerwicy dostane. Bo wiecie ja mam taką 60-letnią ciotkę i jest z niej taka równa babka że do niej ide ze wszystkim.... ona jest często pośrednikiem między mną a mamą... to z nią czasem pieke jabłeczniki to że ona mi i bratu gotuje zbliża nas... kocha nas jak swoje dzieci... a mama ciągle moja pracuje...
Mi kiedyś mama powiedziała przy obiedzie że jestem OBŻARTUCHEM... myślałam że wykituje.... ale cóż trzeba wybaczyć .... następnym razem powiem mamie że moge jeść mniej jak tak mi mówi.. odrazu alarm właczy.... hah... zaczne wychodzić z domu jak mój brat bo to jest nie do przeżycia... P.s. Ja jestem z Lublina chętnie na KAWKĘ ( aby mamie zrobić na złość.. ) poszłabym... |
|
|
|
#226 |
|
Rozeznanie
|
grono.net
(czy to nie jest nieopłacona reklama portalu;>) ?nie mam przepełnionej skrzynki, coś na łączach się widocznie zapchało. nikt oprócz Agaty mi się nie pokazał ![]() tzn. Marga wiem, że wyśle mi jutro, ale reszta ? |
|
|
|
#227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i ładna jak Wy wszystkie (prócz mnie )http://nasza-klasa.pl/profile/1669411/gallery/2 a to ja z moim kotem :P :P
|
|
|
#228 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No błagam! Bo sobie pomyślę, że żartujesz! A co do grona to żeby nie robić nieopłaconej reklamy wyślę Ci na PW, ok ? A z kawą to dobry pomysł, tylko wszystkie niestety jesteśmy z innych miast .
|
|
|
|
|
#229 |
|
Raczkowanie
|
Izunia to muszę chyba zapoznać moje kociska z twoim
![]() Dzięki za miłe słowa ale zdania o sobie nie zmienię
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#230 |
|
Rozeznanie
|
Iza:popieram
![]() nie popieram ![]() ale oczyska u kota ![]() Kasik - to tak jak ja o sobie, choćby mnie obsypywali komplementami z różnych gar,
|
|
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
Ha mam pomysł umawiamy się na konkretny dzień i konkretną godzinę i pijemy wszystkie kawę lub herbatę u siebie w domku ,plus ploteczki na KZ
|
|
#232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, to nie kompulsy, to fakt, ale wolałabym tego nie jeść, a nie potrafię. Cytat:
![]() jak chyba każda z nas...
|
|
|
#233 |
|
Raczkowanie
|
Izunia z Ciebie jest laska 1 klasa
![]() Laseczki kofane idę spać,miłych snów
Edytowane przez Ludowa Czas edycji: 2008-05-01 o 07:44 Powód: Proszę o używanie opcji 'edytuj'. |
|
|
|
#234 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też mam koteczki, za nimi też starsznie tęsknię i za psiakami...
Rozmawiając ze mną wcale nie musisz być świrem... Ale miałbyś dużo łatwiej! K.V. odzyskuję serce do życia Edytowane przez Asilos Magdalena Czas edycji: 2008-05-07 o 10:34 Powód: wykasowałam link do profilu na NK . kto miał zobaczeć to zobaczył. |
||
|
|
|
#235 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Brzydotko ale masz chudziutke nogi Kochana... jakbym widziała swoje jakiś miesiąc temu ![]() ![]() A co do twarzy... jestem wprost pewna, że jesteś ładną dziewczyna !!!!Kasik, a Ty baciki chcesz ?? Ładna i szczupła dziewczyna z Ciebie, a Ty ciągle narzekasz !!! ojj nieładnie
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() swoją drogą ja też ratuję foki, wysylalam petycję ![]() idę spać, bo jutro mam zaowdy dobranoc
|
|
|
#237 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki, ja już lecę
Wyjeżdżam na długi weekend nad morze, ale będę miała laptopa, więc pewnie zajrzę, choć nigdy nic nie wiadomo .Postaram się wykorzystać to, że nie mam wagi i spróbuję jeść bez wyrzutów sumienia, codziennego ważenia się itp. Mam nadzieję, że mi się uda i że gofry, lody itp. będą wystarczająco kusić Pozdrawiam Was
|
|
|
|
#238 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No właśnie wiem, te nogi. Nie jestem ładna, mam krostki i noszę okulary.. Dobranoc all. |
|
|
|
|
#239 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powodzenia Wiosenko na zawodach
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie trać tak cudownych chwil! miłego wyjazdu!!!!!!!!!
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

może uda mi się coś napisać przez ten czas, ale w sumie wątpie. postaram się przez te kilka dni cieszyć się tym co mam i nie myśleć o mojej chorobie 

musisz w takim razie wierzyć nam - że jesteś ś l i c z n a!
nie czuję się przejedzona. czuję po prostu, że zjadłam coś bez sensu. i nie wiem, czy to dla mnie dobre, że tyle jem po kolacji. przecież na noc powinno być corazm mniej chyba i Wy wszystkie tak robicie.