![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ - część II
Cytat:
![]() w oogle ogladalam staniki do karmienia, z hm mi pasuja tylko te co wszystkie chyba maja a la top miekki... reszta jakos dziwnie mi sie na boku wygina ![]() alles itp itd ogladam i zdecydowac sie nie moge i... postanowilam ze kupie zapinki i sobie swoje staniki przerobie na nadajace sie do karmienia ![]() ![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Ja juz Was nie poczytam przy karmieniu. Mala jak tylko widzi, ze sie czyms innym zajmuje to przestaje jesc, kreci afery i mnie bije. Musze na nia ciagle patrzec.
W ogole robilismy zamowienie w aptece i dostalismy w prezencie probki jakies i opakowanie Bepanthenu 100g + 30g. Nie uzywamy tego, ale moze sie przyda. U nas w przychodni nie mierza. Ja mam przy przewijaku miarke to wychodzi tak 63-64cm przy wyproscie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#33 | ||
Zakorzenienie
|
My bo usg..wszystko ok, kolejna wizyta jak skończy 7 miesiąc, więc oby czas jak najwolniej płynął
![]() Całe wyjście do i z załatwiłam w pół godziny, łącznie z zejściem i zniesieniem wózka i potem z wniesieniem do mieszkania ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chyba burza nadciąga bo coś grzmi
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Tez Alę próbowałam zmierzyć i ma cos miedzy 60-65cm
![]() Zrobilam porządek w jej ubraniach. Nie wiem kiedy nakupowalam tyle 68 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Patrzeć w oczy z miłością ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
Ja z avy polecam. Bardzo fajne sa i maja duża rozmiarówkę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- I tak w ogole witam sie w nowym wątku ![]() Dzis piękny dzień, odwiedził nas starszy o 2 miesiące kuzyn Kacpra - miedzy jedna a druga drzemka nawet na siebie spojrzeli ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Oooo witam sie w nowej czesci
![]() My nosimy rozmiar 62 ![]() ![]() Jutro ide zrobic porzadek z wlosami wreszcie ! Tesciowa przypilnuje Szymona ![]() ![]() My mamy dla malego super pediatre, ma podejscie, jest taki normalny ![]() ![]()
#39 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Umówiłam się na makijaż permanentny brwi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
widzialam ją krotko po, wiec jeszcze suche, jeszcze pudruje i jeszcze lekko sztucznie wygladają
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- przeszedłmi tez spiworek letni/ przescieradło z cybexa jest TAK beznadzijne ze chyba odesle... no niby firmowe, niby personalizowane na ich foteliki a co sie nameczylam zeby jakkowliek zalozyc to moje (zjezdza, spada, w ogole nie wyglada jakby mialo pasowac) chyba wole sama jakes cos mu podkladac pod plecki, chustke bambusowa czy cos... O_o
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to chyba odesle, 150zł za kawalek przescieradłą frote ktory nie pasuje ;/
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Witamy się z Antosią i Jankiem w nowym wątku 😊
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze wiedzieć, bo szukałam dzisiaj. Oryginalny jest jakiś drogi strasznie i jest z froty. A bambus to jednak lepsze rozwiązanie. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Oh, nam szwagierka pożyczyła swojego cabriofix'a z pokrowcem z froty. Ściągnęłam go od razu, bo nie dość że materiał okropny, to ogólnie był brzydki i rozciągnięty...
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
ej ta frota to nie glupie. od bawelny sie dziecko nie poci. najwazniejsze zasłonic poliester z fotelikow i juz
![]() ![]()
#52 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Hejka
![]() ![]() ![]() min tak płakała a ja nie miałam się gdzie zatrzymać jak już znalazłam miejsce to przestała. Poważnie jak by ktoś pilotem wyłączył i zaczęły się heheszki ![]() ![]() A teraz leżymy i się karmimy po kąpieli ![]() Mam pytanko czy mam się martwić że Hania dopiero teraz ma ciemieniuche? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
Moja dostala jakieś wysypki na policzku, podejrzewam alergie na plyn do prania ręcznego, bo dziś mialam sukienkę w tym wyprana.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Witam na nowym watku!
![]() Po dzisiejszym dniu padam... wyszlam przed 9 wrocilam po 16 (bylam w pracy, na zakupach i u Mamy) potem chwila w domu i na 17 na zebranie do szkoly (moja 5latka idzie do zerowki od wrzesnia) potem karmienie i spacer ze starsza zeby pobawila sie na placu zabaw... ![]() ![]() Z tymi pokrowcami na fotelik to wyzszosc dedykowanych powinna byc taka ze do produkcji fotelikow (a wiec zakladam ze i dedykowanych wysciolek) uzywa sie materialow ktorych spalanie nastepuje powyzej jakiegos czasu... miejmy nadzieje ze nigdy tego nie sprawdzimy ![]() Czy klub mozna ogarnac na apce? Bo na kompie na wizazu bylam dwa razy i nie wiem czy mam usilnie blagac o zaproszenie czy odpuscic calowanie Sq po stopach w tym temacie ![]() Sq stworzylas potwora- dziecko woze w wozku w krotkim rekawie i bez czapki ![]() ![]() ![]() Dobrze ze mi przypomnialyscie ze musze leki zamowic ![]() A i kolezanki w pracy zachwycone Mala ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez youan Czas edycji: 2017-05-23 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, Ala od paru dni ma przeważnie śluzowate kupki… Myślicie, że może to być po truskawkach? W internecie wyczytałam, że przeważnie od nabiału, ale ten akurat jem cały czas i nie było problemu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
Youan co to z tym spalaniem?
![]() sQ są jeszcze takie wkladki antypotliwe do fotelików, mam dla starszego i w lato super się sprawdzala. Teraz przeszukalam cały dom i nie mogę jej zlokalizować, więc rozważam zakup drugiej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() ![]() ja dzis bylam z malym w rampersie (kr rekaw i dół) po 17...uznalam ze troche mnie poniosło bo nie wiem skad chmury sie wziely... wiec jak mijałąm matki z dziecmi w bucikach, spodniach, dlugich bluzach to mu gole nozki zakrywałam pielucha muslinowa ![]() ![]() pozniej jeszcze do tego jakze gorszącego widoku dolaczyl moj maz w dlugich spodniach ![]() ide dzis spac. tak postanowilam. dzis sie wyspie! ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też dużo jeżdżę, u nas wkladka to podstawa w lato. Szyby mam przyciemniane i zastanawiam się czy właśnie zaslonka by jeszcze coś dała, bo czasami widzę że jednak święci im po oczach. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.