|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ♫ YOU CAN DANCE ♫ - druga edycja
Kinga: to po programie ci zostal przynajmniej kolczyk w jezyku!
Łukasz: nieee, mialem go wczesniej. A co? myslalas ze Pirog zakradl sie do mnie nocą i mi przebil?? ciekawa jestem jak zareagowal
|
|
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
no i wiadomo kto krzywdzi Kinge
|
|
#1713 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Przyznają się ci co ubierają KINGE do programu
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Pani Williams nie lubi Kingi
|
|
#1715 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I w ogóle to uważa się chyba z boga teraz, bo myśli że jak ma takie poparcie to nie odpadnie. Żeby się nie przeliczył i żeby nie było tak jak z Gauą...
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiejszy odcinek to było przeczenie sobie wszystkiemu...
a z werdyktu sie jak najbardziej ciesze
|
|
|
#1717 |
|
BAN stały
|
oglądam ta edycję od początku, więc pewnie obejrzę do końca, ale obstawiam, że następną sobie odpuszczę. MierZi mnie taki, jak dla mnie, prostoduszny
marketing, nie nadaję się za bardzo do łykania takich szołów, bo ich zwyczajnie nie kupuję.Szkoda mi Kasi, ale cieszę się, że Justyna została; nie byłabym, nie będę, fanką jej solówek, taniec też mi średnio leżał, ale chciałabym, aby miała szansę potańczyć dłużej i pokazać, ze wcale nie jest taką ''zarozumiałą lalą i zimną księżniczką''.
|
|
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
wychodzi na to, że mimo tego, że Kinga widzi lustro to go jednak nie widzi
Hultaj
|
|
#1719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
swoja drogą to jakiś smutny był dzisiaj... |
|
|
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawa jestem tej sukienki finałowej
![]() ooo "koszmar z ulicy wiązów"
|
|
#1721 |
|
Zadomowienie
|
i co mówią na ten temat?
edit: chodziło mi o ubieranie Kingi
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może i Łozu coś tam wie ![]() A stylistka? Ciekawa jestem co mówi. Niech no mnie przekona, że Kinia nie wygląda idiotycznie.
|
|
|
|
#1723 |
|
BAN stały
|
nie wiem, czy Greg uważa się za takiego pewniaka, nie wygląda na idiotę; osobiście ;-) uważam, że typują go, bo przyniesie najwięcej esów, a co do przyjmowania krytyki, ja się nie dziwię, gdy coś może mu nie być po nosie, bo on tańczy od lat, z tego co czytałam na stronce, zrobił w UK maturę z tańca, tańczył w Buffo, przy Metrze, takie tam, no i rusza się naprawdę nieźle, to jest normalny, zawodowy tancerz (a nie 1 z brzegu amator) którego sobie możesz wynająć
, żeby się pobujał w twojej sztuce , więc nie dziwię mu się, że mogą mu się nie podobać niektóre uwagi, tym bardziej, że, jeśli nie jest głupi (a nie sądzę, naprawdę nie sądzę...), dobrze wie, w jakiej machinie jest trybem... --- a nie wyobrażam sobie, że ktoś, kto np. zrobi magistra z prawa chciałby usłyszeć, że jego dyplom jest taki sobie, a ten, kto zapycha w firmie n-godzin i poświęca temu swój czas, umiejętności i anagazację, i jest dobry, chciałby usłyszeć, że przecież są lepsi pracownicy, więc niech mu sie nie wydaje, że na pensję zasługuje, bo tak nie jest. ![]() Hejkam, Paskudzie. ^^ |
|
|
|
|
#1724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1725 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak uwazasz? ![]() Dla mnie ona jest strasznie powazna, ma takie rysy twarzy ze mimo swietnej cery itd kojarzy mi sie z 40 latka. Wlasnie, z ktorego ona jest rocznika? ![]() Mnie wkurzyl ten odcinek. Izabela Miko moze sobie robic kariere jaka chce, byc gwiazdka jaka chce, ale promowanie jej jako nowego dania dnia tvnu co chwila w jakims programie mnie po prostu orkopnie wkurza. I wychwalanie jej osiagniec i wymienianie wszystkich filmow za kazdym razem gdy to ona powinna cos powiedziec o uczestniku, nie o SOBIE -
|
|
|
#1726 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślę, że zrobił się zbyt pewny, to nie ten sam Greg jakiego widziałam w Wawie czy w Buenos.
|
|
|
#1727 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W każdym razie trzymam za niego kciuki. Nie musi wygrać, ale póki są gorsi od niego, niech tańczy dalej. A jak już jesteśmy przy facetach, to Artur nawet fajnie partneruje, chyba najlepiej z tej edycji, a po nim Kryspin. Cytat:
A w kwestii podsumowania, to najbardziej dziś podobał mi się taniec Żanety i Artura - świetna choreografia, a że na tańcu zbytnio się nie znam, to nie widziałam niedociągnięć, podobało mi się. Podobała mi się również Kasia Kubalska i Justyna w swoich parach. Rock&Roll był trochę jak w zwolnionym tempie, myślałam, że skończy się nominacją.
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!
Wiecie moze skąd wziać zdjęcie Justyny z odcinka 8? Chodzi mi o jej fryzurę z tańca w duecie (koczek?)... Jeśli macie fotki, to proooooszę bardzo, załączcie! |
|
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
stylistka kingi jest przekonana o swoim geniuszu i przekonała jakoś swoją podopieczną, niestety :P
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny napiszcie dlaczego
a tak w ogóle to podobała mi się kreacja kingi może jakby dekolt był troszkę wyżej odrobinę pod biustonoszem a nie do pępka to byłoby lepiej. Cieszę się że Mila odpadła, szkoda mi Łukasza bo myslę że w hip hopie i w ogóle takich "bardziej męskich" tańcach miałby pole do popisu. Ja tam nie mogę się doczekać kiedy odpanie Patryk. Podobał mi się Artur z żaneta i Kryspin z Aneta a co do Greg'a to rzeczywiście wydaje się być inny od tego chłopaka z castingów, ale podoba mi się jak tańczy
|
|
#1731 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy jakoś nie przepadałam za programami tego typu. Uprzedzenie? Tak. Jednak, gdy rozpoczęła się druga edycja zmieniłam zdanie
.Hultaj możliwe, że typują go właśnie dlatego . W końcu fanki Grega "zakochane" (w cudzysłowiu, bo wiadomo, że tego miłością nazwać nie można) w nim zrobią wszystko żeby ich ulubieniec pozostał w programie. Ogólnie świetnie się rusza i dobrze wygląda ( ).Jeśli chodzi o ubrania Kingi - fakt, z każdym odcinkiem są coraz gorsze. ![]() Żałuję, że odpadła Kasia "Milla". Cholernie mi się podobała. Tak samo Ania. Obie mają wiele energii, którą mnie zarażają. ![]() Za to nie trawię Justyny. Zaraz będzie, że jej zazdroszczę . Ha! Tak, zazdroszczę jej, bo ma wszystko. Jest piękna, zgrabna, wysoka. Wiem, zazdrość to brzydka cecha. ![]() Patryk jest moim faworytem! Jest taki...hmm... misiowy Mnie się tam podoba jak tańczy. Artura też bardzo lubię. Jego umiejętności są naprawdę powalające.
|
|
|
#1732 |
|
BAN stały
|
KOCHAM SANTIEGO
a tak po zatym to nienawidze Piróga ..;/ wsyztskich krytykuje oprócz Justyny(ktorej tez nie lubie i sądze z enie umie tanczyc) |
|
|
|
|
#1733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1734 |
|
BAN stały
|
Daria, gdybym była dobrym tancerzem i laski sikałyby
po kątach i piszczały namiętnie, że taki jestem śliczny i gibki, to na pewno uważałabym się za mocnego zawodnika, ale nie odważyłabym się na pewność sięgnięcia po Broadway, bo czarne konie też łamią nogi...I myślę, że on jest świadomy swojej wartości, ale niekoniecznie uważa się zwycięzcę. ![]() Ja nie widzę aż tak wielkiej różnicy w jego zachowaniu, więcej widzę irytacji, że się go czepiają i ściągają z chmur , ale, moim zdaniem, to każdemu wolno mieć muchy w nosie o takie cuś. ![]() Kasia, nie wiem, nie oceniam ludzi których znam jedynie z ekranu tv, na mnie akurat wygląd Justyny nie robi najmniejszego wrażenia, bo moja sis ma dokładnie ten typ urody, tylko, że Justyna przy niej jest ładna (bo to tamta jest piękna ), więc opatrzyłam się na taką buźkę [i mam tez koleżankę do Justyny bardzo podobną (ale tu juz brzydszą ), i ta z kolei jest beznadziejna z charakteru ] - dlatego sama Justyna wcale dla mnie nie jawi się od razu jako jaśnie panienka ze szklanej góry, wychwalaj mnie. Ja tego jednak tak nie widzę, dla mnie dziewczyna jest dosyć cicha, nie: nachalna, nie pcha się 1 szereg (że bardzo chce zostać w programie i była przekonana, że odpadnie było oczywiście widać, i to wyraźnie) , osobiście widzę więcej, chcących, niechcących, zabiegów, by za taką ;-) była uważana, a to, że jest pewna siebie i swojej urody , nie musi dla mnie oznaczać, że jest zimna i zarozumiała.
|
|
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
heh mnie tez Piróg zaczyna denerwować te jego komentarze : "nawet z gówna sie piany nie ubije.." co to jest?
nigdy tego nie słyszałam, to było niesmaczne ![]() a co do Justyny to ona ma chyba coś w sobie bo wcale zabójczo piękna nie jest Jak to mówi moja mama: długie nogi i wielkie oczy![]() (a nos ma brzydki )
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż taka wysoka nie jest:P i biustu nie ma
|
|
|
#1737 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. On faworyzuje Justynę, która moim zdaniem chyba jednak coś tam umie zatańczyć, bo inaczej by się nie dostała do programu. No chyba, że Piróg patrzył tylko na jej wygląd podczas castingu Możliwe... Ale napewno wyższa ode mnie .
|
|
|
|
#1738 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1739 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie dlatego odnoszę wrażenie, że jest wysoka bo ma takie dłuuugie nogi. Mi osobiście podoba się chudość, bo według mnie chude jest piękne i chciałabym być taka jak Justyna. Ale wiadomo... Są gusta i guściki.
![]() To nie zmienia faktu, że jej nie lubię.
|
|
|
#1740 |
|
BAN stały
|
chude jest piękne? no cos Ty!! ja nie lubie chudych dziewcyzn..;/ sa takie szkaradne ;D za chuude.;/ co z nimi robic?
ja nie ejstem chuda..ale i nie ejstem gruba..mi sie podoba jaka jestem ale mogłabym zrzucic troche z brzuszka..bo tylek mi sie podoba taki troszke wiekszy ;p ;]
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

ciekawa jestem jak zareagowal

może jakby dekolt był troszkę wyżej odrobinę pod biustonoszem a nie do pępka to byłoby lepiej. Cieszę się że Mila odpadła, szkoda mi Łukasza bo myslę że w hip hopie i w ogóle takich "bardziej męskich" tańcach miałby pole do popisu. Ja tam nie mogę się doczekać kiedy odpanie Patryk. Podobał mi się Artur z żaneta i Kryspin z Aneta
nigdy tego nie słyszałam, to było niesmaczne 
. On faworyzuje Justynę, która moim zdaniem chyba jednak coś tam umie zatańczyć, bo inaczej by się nie dostała do programu. No chyba, że Piróg patrzył tylko na jej wygląd podczas castingu