|
|
#2581 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4
Cytat:
Pokaż wnuki ![]() Cytat:
![]() Ja to mojej Marince w mailach opisuje różne moje hormonalne odpały. Uśmieje się, jak to przeczyta ![]() Cytat:
Masz już sporo szczęścia do dźwigania ![]() ![]() Druga fotoksiążka ogarnięta |
|||
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Magia
Super wiesci ![]() Martoolka Ledwie sama widziałam . Na razie pilnuje żeby żadne obce koty się nie krecily. Boję się że nie wykarmi sama wszystkich. Lekarz uważa że to loteria bo jak zajrzę do nich to może je odrzucić ze względu na zapach albo może się okazać że któreś maleństwo potrzebuje pomocy. Jestem w kropce Spoznilismy się ze sterylizacja i masz babo placek
|
#2583 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moje cukry znow swiruja... dzis po obiedzie 66:/ co to w ogole za wynik nienormalny po jedzebiu! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2584 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jaki magnez kazał Ci brać?Cukry na czczo 86-95, ale ostatnio 90-95. Zobaczymy jak zareaguję, czy to nie na wyrost wszystko, sama nie wiem. |
|
|
|
|
#2585 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
Martwi mnie to że Oriane musi insulinę miec a moja diabetolog przy takich nie daje.... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
|
#2586 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
10 dni to nie jest tak dużo, dasz radę ![]() Cytat:
![]() Przez ten antybiotyk jestem taka słaba... Ostatnia dawka jutro o 10 i koniec. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2587 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#2588 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym chyba'jednak najpierw popróbowałA z jedzeniem.. przecież może wystarczy coś innego zjeść.. na insulinę zawsze jest czas :/
|
|
#2589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no dozuje i to jak...dzis nic nie zrobilam a jutro ide na pedicure to tez juz plany mam hehe...ostatnio jeden plan na dzien mi starczy Cytat:
ja wysiewam non stop, jedna po drugiej bo uwielbiam :confus ed:
|
|
#2591 | |
|
Madi
|
Cytat:
|
|
#2592 |
|
Raczkowanie
|
Hej.
Jak zwykle ciężko mi nadrobić niestety. Dni lecą szybko. Codziennie przychodzi jakaś paczuszka z zamówieniami dla małego. A wciąż wydaje mi się, że nic nie mam i nie zdążę. Ale czytając Was to i sama stwierdzam, że muszę mieć niedługo torbę chociaż dla siebie spakowaną to będę ciut spokojniejsza. ;-) Gratuluję wszystkim, które wizytowały. I trzymam kciukasy za kolejne wizyty żeby wszystko było ok i żebyśmy wszystkie donosiły nasze pociechy bez żadnych przykrych niespodzianek. Hanala, pisałaś kiedyś o podesłaniu ciuszków chłopięcych. Nie mogę zacytować bo albo siedzę na tel a teraz siadłam u mamy na kompie i też wizaż mi się rozjechał. Jak chcesz to możemy się powymieniać bo ja też mam, jak już wspominałam ze 3 dziewczęce typowo rzeczy, którym moja mamusia nie mogła się oprzeć hehe. Dzisiaj za to zakupiłam 5-cio pak body z krótkim rękawem w Tesco i pajacyka. Ile planujecie zakupić kocyków i ręczników? Jeśli już o tym było to sorry, nie byłam w stanie nadrobić i wizaż mi szaleje. Itakasia, gratuluję powiększenia kociej rodzinki. Diablica, 10 dni to nie tak dużo. Może dasz radę przepracować? Mi dzisiaj spuchły masakrycznie stopy i łydki. Zaczynaja się uroki 3 trymestru i ładnej pogody. Byle do przodu. Dołączam też do grona mających zjazdy nastrojów i obawy. Powiem szczerze, że odbiera mi to trochę radość z uroków ciąży, ale co począć? Najlepiej jakby była jakaś jasna instrukcja jak krok po kroku obsługiwać niemowlaka hehe. Bo boję się wszystkiego. Nawet położenia go spać na noc bo nie wiem jaka pozycja jest najlepsza. |
|
|
|
#2593 |
|
Madi
|
Dzięki za gratulacje dziewczyny
Wszystkim wam też życzę miłych i udanych wizyt i abyście usłyszały zawsze na nich tylko to co chcecie
|
#2594 |
|
Zadomowienie
|
itakasia- gratki babciu!
kurde, jutro wizyta, zobaczymy co gin powie na ten cukier. W przyszłym tygodniu wizyta u endo. Tsh lekko podwyższone, ale ft4 i anty-tpo ok, mam nadzieję, że coś mi poprawi w dawkowaniu leków, bo czuję, że szaleństwo hormonalno-ciążowe w połączeniu z tabsami daje mi takie eldorado w głowie i lęki pomieszane ze strachem Dziewczyny które robią hybrydę, trzyma wam się normalnie, czy słabiej niż przed ciążą? Bo w sumie ja przed ciążą robiłam jeden raz i nie byłam specjalnie zadowolona, a teraz robię regularnie i trzyma około tygodnia. Nie wiem co mam o tym myśleć
|
|
|
|
#2595 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Siadłam i nadrabiam
Dzięki za kciuki .... dam rade te kolejne 10 dni - ale już się widziałam wstającą na luzie, łażącą do 9:00 w piżamie hehe Cytat:
Cytat:
ale to niemożliwe by tak często zmieniał pozycję - chyba czasem z łokcia dostaję a czasem z kolanka Cytat:
Cytat:
[QUOTE=oriane;74053416] Mam nadzieję, że wizyta u ginekolog w czwartek okaże się dla mnie szcześliwsza i będą lepsze wiadomości. Od ostatniej wizyty boję się kontroli, że mi powie, że mimo leków z progesteronem nadal szyjka się skraca. [QUOTE] Będzie dobrze, kciuków tu u nas dostatek na forum ![]() Cytat:
Gratuluję wizyty Dam, jedyne czego się boję to upały, bo stopy wtedy puchną bardzo...ale spoko... najwyżej w domu końcówkę popracuję - tylko już chciałam mieć swięty spokój i głowę od tego oderwaną.
|
|
#2596 |
|
Raczkowanie
|
Witam po dłuższej przerwie od wizażu. Jakoś zawsze przeczytałam ale nie komentowałam.
Gratuluję wizyt i dużych maluchów. Współczuję tym bidulką które muszą się kuć codziennie. No i gratuluję kociej babci powiększenia się rodzinki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
Bianca - ja planuję 2 ręczniki. Kocyki też. Zresztą to są rzeczy które można szybko i później kupić jak się stwierdzi że chce się'coś innego
może być np cienki i grubszy kocyk na początek..
|
#2599 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2600 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane za pomocą mTalk |
|
|
|
|
#2601 |
|
Zadomowienie
|
Ja kupiłam na razie jeden kocyk dość cieniutki. Jeszcze jeden taki grubszy w planach zakupu
bianca30, ja mam ogólną panikę, że maluszka źle złapie, że mi upadnie, że nie zauważę jak sobie sam coś zrobi, no generalnie mam mega atak paniki, że sobie nie poradzę. Tż sie ze mnie smieje, że jak oglądamy jakieś programy o zwierzętach i pokazują wilczyce, czy ptasie mamy, to każda instynktownie robi tak, żeby malucha nie uszkodzić, więc ja jako istota myśląca tym bardziej nie będę miała z tym problemu
|
|
|
|
#2602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam innego wyjścia ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2603 |
|
Zadomowienie
|
No to dziewczyny zazdroszczę bardzo, że hybryda wam się trzyma
mam nadzieję, że po ciąży cos się poprawi w tym wzgledzie u mnie
|
|
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A używasz primera? |
|
|
|
|
#2605 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie w ten deszczowy dzien...
Kciuki dziewczyny za wizyty 😘 dzisiaj bedzie ich cały wysyp. Wysłane za pomocą mTalk |
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć brzuchatki.
U mnie też pada. Kciuki za wszystkie wizyty Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
#2607 |
|
Rozeznanie
|
Kciuki za wizyty
![]() Można mi wpisać wizytę 6.06 - kontrolną u gina ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie tez zalamanie pogody..no ale taki dzien mial byc Dziewczyny kciuki za wizyty ![]() Wstaje z wyrka robic sniadanko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2610 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane za pomocą mTalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.

Masz już sporo szczęścia do dźwigania 

Lekarz uważa że to loteria bo jak zajrzę do nich to może je odrzucić ze względu na zapach albo może się okazać że któreś maleństwo potrzebuje pomocy. Jestem w kropce 

za luteinkę u duphaston, żeby dały radę
Ostatecznie na nią dziś nie poszłam. Później się poryczałam, bo mi się nie chce goić to oparzenie na czole po lokówce i zadzwoniłam do TŻ z płaczem, że go nienawidzę, bo to on mi trącił łokieć, kiedy prostowałam grzywkę. Masakra jakaś z tymi hormonami 

Jak na złość znowu w cholerę wydatków się nazbierało, bo i przegląd auta, i OC na nowy rok, wszystko w czerwcu. :-/