Sierpniówki 2017 <3 cz.4 - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-23, 16:39   #2581
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4

Cytat:
Napisane przez oriane Pokaż wiadomość
Ty to jesteś też biedna z tą toną leków, ale też podziwiam Twoją determinację w walkę o dziecko. Ja to widzisz trochę samodyscypliny z dietą, sprawdzanie cukru i już marudzę
Ja też marudzę. Jak sobie człowiek trochę ponarzeka, to jakoś łatwiej. Jak to się mówi: miejsca ojojane bolą mniej

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
Witam
Dzis w nocy/nad ranem zostałam kocia babcia jestem wzruszona
Pokaż wnuki

Cytat:
Napisane przez cesarskie cięcie Pokaż wiadomość
Jezu, dół mnie dziś złapał hormonalny - chyba po raz pierwszy w tej ciąży. Jestem w takim marudersko-płaczliwym nastroju. Poryczałam się, bo kurier się spóźnił godzinę i nie zdążyłam wziąć prysznica przed szkołą rodzenia :P Ostatecznie na nią dziś nie poszłam. Później się poryczałam, bo mi się nie chce goić to oparzenie na czole po lokówce i zadzwoniłam do TŻ z płaczem, że go nienawidzę, bo to on mi trącił łokieć, kiedy prostowałam grzywkę. Masakra jakaś z tymi hormonami Już mi przechodzi, ale co szopek poodstawiałam, to moje
Takie akcje są potrzebne, będzie co dziecku opowiadać
Ja to mojej Marince w mailach opisuje różne moje hormonalne odpały. Uśmieje się, jak to przeczyta

Cytat:
Napisane przez magia_to_ja Pokaż wiadomość
dziękuję za wszystkie kciuki wizytowe, niezawodne jak zwykle
Ja z Juniorem po wizycie, melduję: młody zdrowy, silny, serduszko piękne, 1,6 kg szczęścia spał i zasłonił twarz pępowinką, ale mam fotkę z profilu
Ułożony już główką w dół, grzeczne dziecko po tatusiu chyba :-P na skurcze mam brać magnez x3 / dziennie, jakby co to się nie stresujcie jak też macie bo pan dr powiedział, że to już normalne i może tak być z tymi kurczami a jakby coś to nospa bo to już wysoka ciąża 30tydzień
Czyli usłyszałam wszystko co chciałam i wracam do domu szczęśliwa
Gratki Masz już sporo szczęścia do dźwigania

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Nasza naczelna sterydziara

Druga fotoksiążka ogarnięta
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 16:48   #2582
itakasia
Zakorzenienie

Magia
Super wiesci
Martoolka
Ledwie sama widziałam. Na razie pilnuje żeby żadne obce koty się nie krecily. Boję się że nie wykarmi sama wszystkich. Lekarz uważa że to loteria bo jak zajrzę do nich to może je odrzucić ze względu na zapach albo może się okazać że któreś maleństwo potrzebuje pomocy. Jestem w kropce Spoznilismy się ze sterylizacja i masz babo placek
Stary 2017-05-23, 17:23   #2583
Hanala
Zadomowienie

Cytat:
Moja wizyta u diabetologa nie była szczególnie szczęśliwa, od dziś codziennie o 21:30 insulinka w udo. 7 dni jedna noga, potem zmiana.

Mam nadzieję, że wizyta u ginekolog w czwartek okaże się dla mnie szcześliwsza i będą lepsze wiadomości. Od ostatniej wizyty boję się kontroli, że mi powie, że mimo leków z progesteronem nadal szyjka się skraca.

Dzisiaj w końcu zaczęliśmy remont, mam nadzieję, że pójdzie szybko i bez zawirowań. No i że ja pociągne bez nagłych akcji typu szpital czy leżenie plackiem do porodu. Ja w sumie i tak odpoczywam w pokoju zamknięta, a jak będzie śmierdzieć to zamieszkam u koleżanki na kilka dni. Jeszcze nigdy tak mi nie zależało na działaniu leków jak na tej luteinie i duphastonie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
No wlasnie czemu insulina?

Moje cukry znow swiruja... dzis po obiedzie 66:/ co to w ogole za wynik nienormalny po jedzebiu!

Hanala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 17:24   #2584
oriane
Rozeznanie

Cytat:
Ja z Juniorem po wizycie, melduję: młody zdrowy, silny, serduszko piękne, 1,6 kg szczęścia spał i zasłonił twarz pępowinką, ale mam fotkę z profilu
Ułożony już główką w dół, grzeczne dziecko po tatusiu chyba :-P na skurcze mam brać magnez x3 / dziennie, jakby co to się nie stresujcie jak też macie bo pan dr powiedział, że to już normalne i może tak być z tymi kurczami a jakby coś to nospa bo to już wysoka ciąża 30tydzień
Ale duży dzidziol, super A jaki magnez kazał Ci brać?

Cytat:
Napisane przez diablica80 Pokaż wiadomość
Oriane a czemu insulina? Jakie cukry masz na czczo?

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Cukry na czczo 86-95, ale ostatnio 90-95. Zobaczymy jak zareaguję, czy to nie na wyrost wszystko, sama nie wiem.
oriane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 17:40   #2585
diablica80
Zakorzenienie

Cytat:

Cukry na czczo 86-95, ale ostatnio 90-95. Zobaczymy jak zareaguję, czy to nie na wyrost wszystko, sama nie wiem.
Kurde... ja przy takich cukrach nic nie musialam brać... tez mam takie... i bądź tu mądra.

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Hanala Pokaż wiadomość

Moje cukry znow swiruja... dzis po obiedzie 66:/ co to w ogole za wynik nienormalny po jedzebiu!

Ja juz tez nie kumam o co chodzi z tymi cukrami... raz zjesz normalnie i cukier szalony....a jak popuscisz diety i zjesz coś czego nie wolno to cukry niskie.

Martwi mnie to że Oriane musi insulinę miec a moja diabetolog przy takich nie daje....

diablica80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 17:59   #2586
Alexandre
Zadomowienie

Cytat:
Nadrobie pozniej kobietki. Sprawa się rypła. Jak chce wyższy zasiłek macierzyński musze popracować do 10 czerwca wrrrr

Miałam się zapytać co zrobisz ale doczytałam 10 dni to nie jest tak dużo, dasz radę

Cytat:
Witam

U mnie podobnie. Pościel później

To czekam na fotorelacje

Powodzenia

No to wszystko przed tobą poprostu dozujesz sobie przyjemności

Ja nie otwieram okna na noc ostatnio bo czaple bezwstydnice są nie do wytrzymania
Kocia babciu super

Przez ten antybiotyk jestem taka słaba... Ostatnia dawka jutro o 10 i koniec.

Alexandre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 19:27   #2587
a_nn_a_
Zadomowienie

Cytat:
Moja wizyta u diabetologa nie była szczególnie szczęśliwa, od dziś codziennie o 21:30 insulinka w udo. 7 dni jedna noga, potem zmiana.

Mam nadzieję, że wizyta u ginekolog w czwartek okaże się dla mnie szcześliwsza i będą lepsze wiadomości. Od ostatniej wizyty boję się kontroli, że mi powie, że mimo leków z progesteronem nadal szyjka się skraca.

Dzisiaj w końcu zaczęliśmy remont, mam nadzieję, że pójdzie szybko i bez zawirowań. No i że ja pociągne bez nagłych akcji typu szpital czy leżenie plackiem do porodu. Ja w sumie i tak odpoczywam w pokoju zamknięta, a jak będzie śmierdzieć to zamieszkam u koleżanki na kilka dni. Jeszcze nigdy tak mi nie zależało na działaniu leków jak na tej luteinie i duphastonie

Będzie dobrze! Wszystko zdąży się wyremontować a leki będą działać!

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

No niestety, te wydatki to jakaś niekończąca się opowieść Ciągle słyszę od męża, że przesadzam, ale jak mu pokazuję listę, to sam widzi, że nie da się niczego z niej wykreślić

Ja mam jedną koszulę

Drastycznie może nie, ale przekroczony

za luteinkę u duphaston, żeby dały radę

To się będziemy wieczorami łączyć w bólu Ja już nie mam gdzie się wkłuwać, wczoraj w zrost trafiłam tak, że po wyjęciu igły fontanna trysnęła A dzisiaj w tym miejscu mam taką kulę, że siostra myślała, że młoda rękę albo nogę wystawia ALe ja to już mam jakieś 170 zastrzyków na koncie, Ty na szczęście do tylu nie dobijesz
Dzielna jesteś!
Cytat:
Witam

U mnie podobnie. Pościel później

To czekam na fotorelacje

Powodzenia

Ja nie otwieram okna na noc ostatnio bo czaple bezwstydnice są nie do wytrzymania
Kocia babciu gratulacje!
Cytat:
Jezu, dół mnie dziś złapał hormonalny - chyba po raz pierwszy w tej ciąży. Jestem w takim marudersko-płaczliwym nastroju. Poryczałam się, bo kurier się spóźnił godzinę i nie zdążyłam wziąć prysznica przed szkołą rodzeniaOstatecznie na nią dziś nie poszłam. Później się poryczałam, bo mi się nie chce goić to oparzenie na czole po lokówce i zadzwoniłam do TŻ z płaczem, że go nienawidzę, bo to on mi trącił łokieć, kiedy prostowałam grzywkę. Masakra jakaś z tymi hormonami Już mi przechodzi, ale co szopek poodstawiałam, to moje
A tam mamy prawo. Tez miałam taki dzień i to na pewno nie tylko jeden 😊

a_nn_a_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 19:55   #2588
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
Nadrobie pozniej kobietki. Sprawa się rypła. Jak chce wyższy zasiłek macierzyński musze popracować do 10 czerwca wrrrr

Kurde słabo. ale no warto poczekać.. Oby szybko zleciało..

Cytat:
Jezu, dół mnie dziś złapał hormonalny - chyba po raz pierwszy w tej ciąży. Jestem w takim marudersko-płaczliwym nastroju. Poryczałam się, bo kurier się spóźnił godzinę i nie zdążyłam wziąć prysznica przed szkołą rodzenia :P Ostatecznie na nią dziś nie poszłam. Później się poryczałam, bo mi się nie chce goić to oparzenie na czole po lokówce i zadzwoniłam do TŻ z płaczem, że go nienawidzę, bo to on mi trącił łokieć, kiedy prostowałam grzywkę. Masakra jakaś z tymi hormonami Już mi przechodzi, ale co szopek poodstawiałam, to moje
He he no hormonki szaleją 😁

Cytat:
Gratulacje jeszcze raz

Cytat:
Napisane przez Hanala Pokaż wiadomość

Też dziwne takie małe.. to już wręcz spadek cukru :/

Cytat:

Ja bym chyba'jednak najpierw popróbowałA z jedzeniem.. przecież może wystarczy coś innego zjeść.. na insulinę zawsze jest czas :/

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 19:57   #2589
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Witam

Poka kociakiiiiii...

no dozuje i to jak...dzis nic nie zrobilam a jutro ide na pedicure to tez juz plany mam hehe...ostatnio jeden plan na dzien mi starczy

Cytat:
ja też mam odpały...rycze czasem z takiego powodu, ze do psychiatry..a potem mi glupio i rycze bo sie zachowalam jak glupia i tak w kółko...

Cytat:

O. I to mi przypomniało, że muszę wysiać rzeżuchę.
ja wysiewam non stop, jedna po drugiej bo uwielbiam tylko z ta co teraz mi rosnie sama nie wiem czy nie wywalic..nigdy nie przygladalam sie rzeżusze, a teraz tak wczoraj sobie poogladalam i w niektorych miejscach widzialam takie biale "puszki" i teraz nie wiem- normalne to czy to pleśń...:confus ed:
Stary 2017-05-23, 20:08   #2590
aneta_91
Zakorzenienie

Hormony to zło. Ja mam ostatnio dni pt "jestem przerażona reszta ciąży, macierzyństwem, mam obawy i leki czy z Małym będzie ok i w ogole"
Stary 2017-05-23, 20:22   #2591
magia_to_ja
Madi

Cytat:
Magnezin 3x dziennie, już wcześniej mi go polecał ale brałam jak popadnie teraz muszę się przołożyć bo nie ma bata nie fajne te skurcze nie ma żartów z nimi

magia_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 20:24   #2592
bianca30
Raczkowanie

Hej.

Jak zwykle ciężko mi nadrobić niestety. Dni lecą szybko. Codziennie przychodzi jakaś paczuszka z zamówieniami dla małego. A wciąż wydaje mi się, że nic nie mam i nie zdążę. Ale czytając Was to i sama stwierdzam, że muszę mieć niedługo torbę chociaż dla siebie spakowaną to będę ciut spokojniejsza. ;-)

Gratuluję wszystkim, które wizytowały. I trzymam kciukasy za kolejne wizyty żeby wszystko było ok i żebyśmy wszystkie donosiły nasze pociechy bez żadnych przykrych niespodzianek.

Hanala, pisałaś kiedyś o podesłaniu ciuszków chłopięcych. Nie mogę zacytować bo albo siedzę na tel a teraz siadłam u mamy na kompie i też wizaż mi się rozjechał. Jak chcesz to możemy się powymieniać bo ja też mam, jak już wspominałam ze 3 dziewczęce typowo rzeczy, którym moja mamusia nie mogła się oprzeć hehe.

Dzisiaj za to zakupiłam 5-cio pak body z krótkim rękawem w Tesco i pajacyka.
Ile planujecie zakupić kocyków i ręczników? Jeśli już o tym było to sorry, nie byłam w stanie nadrobić i wizaż mi szaleje.

Itakasia, gratuluję powiększenia kociej rodzinki. I wymiany z Finką. Fajna dziewczynka Wam się trafiła.
Diablica, 10 dni to nie tak dużo. Może dasz radę przepracować?
Mi dzisiaj spuchły masakrycznie stopy i łydki. Zaczynaja się uroki 3 trymestru i ładnej pogody.
Byle do przodu.

Dołączam też do grona mających zjazdy nastrojów i obawy. Powiem szczerze, że odbiera mi to trochę radość z uroków ciąży, ale co począć? Najlepiej jakby była jakaś jasna instrukcja jak krok po kroku obsługiwać niemowlaka hehe. Bo boję się wszystkiego. Nawet położenia go spać na noc bo nie wiem jaka pozycja jest najlepsza.
bianca30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 20:26   #2593
magia_to_ja
Madi

Dzięki za gratulacje dziewczyny
Wszystkim wam też życzę miłych i udanych wizyt i abyście usłyszały zawsze na nich tylko to co chcecie

magia_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 20:51   #2594
yabadabadooo
Zadomowienie

itakasia- gratki babciu!

kurde, jutro wizyta, zobaczymy co gin powie na ten cukier. W przyszłym tygodniu wizyta u endo. Tsh lekko podwyższone, ale ft4 i anty-tpo ok, mam nadzieję, że coś mi poprawi w dawkowaniu leków, bo czuję, że szaleństwo hormonalno-ciążowe w połączeniu z tabsami daje mi takie eldorado w głowie i lęki pomieszane ze strachem

Dziewczyny które robią hybrydę, trzyma wam się normalnie, czy słabiej niż przed ciążą? Bo w sumie ja przed ciążą robiłam jeden raz i nie byłam specjalnie zadowolona, a teraz robię regularnie i trzyma około tygodnia. Nie wiem co mam o tym myśleć
yabadabadooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 20:57   #2595
diablica80
Zakorzenienie

Siadłam i nadrabiam
Dzięki za kciuki .... dam rade te kolejne 10 dni - ale już się widziałam wstającą na luzie, łażącą do 9:00 w piżamie hehe

Cytat:
Napisane przez Serenely Pokaż wiadomość
Nie zaglądałam tu i dobrze robiłam, bo bym wiecznego stresa miała przez Was, że ja niegotowa. Zero wyprawki, zero miejsca dla małej, jedyne co ostatnio zrobiłam to porządek w szafce przy łóżku, bo mi się już ciuszki nie mieściły. Dzisiaj na pobieraniu krwi pielęgniarka się mnie pytała "a co jak będzie szybciej". Na szczęście łóżeczko, wózek do załatwienia w jeden dzień, bo od szwagierki, ale chyba muszę zacząć w przyszłym miesiącu pakować torbę do szpitala. Jak na złość znowu w cholerę wydatków się nazbierało, bo i przegląd auta, i OC na nowy rok, wszystko w czerwcu. :-/
Będzie dobrze , a z tymi wydatkami to tak zazwyczaj jest, że się skubane kumulują wtedy kiedy nie trzeba, ehh

Cytat:
Napisane przez malenka1889 Pokaż wiadomość
A mi sie chyba wczoraj dzidziuś przekręcił, bo nagle z drugiej strony czuje twardszy brzuch i kopniaki tez w innym miejscu hmmm

Wysłane za pomocą mTalk
Ja mam wrażenie, że codziennie go czuję inaczej ale to niemożliwe by tak często zmieniał pozycję - chyba czasem z łokcia dostaję a czasem z kolanka

Cytat:
Daj spokój, Serenely, ja do torby szpitalnej mam na razie tylko TORBĘ i 8 szt. majtek wielorazowych, co do których nawet nie wiem, czy pasują rozmiarem, bo jeszcze nie sprawdzałam :P
Ja mam torbę i paczkę majtek wielorazowych z poprzedniego porodu - aż 2 sztuki

Cytat:
Napisane przez yabadabadooo Pokaż wiadomość
dzięki no to zobaczymy co gin jutro na wizycie wymyśli

Pewnie kontrolę tego co jesz i mierzenie cukrów. Troszkę dietki

[QUOTE=oriane;74053416]

[QUOTE]

Będzie dobrze, kciuków tu u nas dostatek na forum

Cytat:
Jaki duży dzidziol już Gratuluję wizyty

Cytat:
Napisane przez bianca30 Pokaż wiadomość

Dam, jedyne czego się boję to upały, bo stopy wtedy puchną bardzo...ale spoko... najwyżej w domu końcówkę popracuję - tylko już chciałam mieć swięty spokój i głowę od tego oderwaną.
Stary 2017-05-23, 21:00   #2596
_laurka
Raczkowanie

Witam po dłuższej przerwie od wizażu. Jakoś zawsze przeczytałam ale nie komentowałam.
Gratuluję wizyt i dużych maluchów.
Współczuję tym bidulką które muszą się kuć codziennie.
No i gratuluję kociej babci powiększenia się rodzinki

_laurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 21:21   #2597
emdzik
Zakorzenienie

Bianca - ja planuję 2 ręczniki. Kocyki też. Zresztą to są rzeczy które można szybko i później kupić jak się stwierdzi że chce się'coś innego może być np cienki i grubszy kocyk na początek..

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 21:23   #2598
aneta_91
Zakorzenienie

Ja ręczniki mam 2 i więcej nie planuje. A kocykow zobaczę. Jeszcze nie mam żadnego
Stary 2017-05-23, 21:28   #2599
Alexandre
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bianca30 Pokaż wiadomość
Hej.

Jak zwykle ciężko mi nadrobić niestety. Dni lecą szybko. Codziennie przychodzi jakaś paczuszka z zamówieniami dla małego. A wciąż wydaje mi się, że nic nie mam i nie zdążę. Ale czytając Was to i sama stwierdzam, że muszę mieć niedługo torbę chociaż dla siebie spakowaną to będę ciut spokojniejsza. ;-)

Gratuluję wszystkim, które wizytowały. I trzymam kciukasy za kolejne wizyty żeby wszystko było ok i żebyśmy wszystkie donosiły nasze pociechy bez żadnych przykrych niespodzianek.

Hanala, pisałaś kiedyś o podesłaniu ciuszków chłopięcych. Nie mogę zacytować bo albo siedzę na tel a teraz siadłam u mamy na kompie i też wizaż mi się rozjechał. Jak chcesz to możemy się powymieniać bo ja też mam, jak już wspominałam ze 3 dziewczęce typowo rzeczy, którym moja mamusia nie mogła się oprzeć hehe.

Dzisiaj za to zakupiłam 5-cio pak body z krótkim rękawem w Tesco i pajacyka.

Ile planujecie zakupić kocyków i ręczników? Jeśli już o tym było to sorry, nie byłam w stanie nadrobić i wizaż mi szaleje.

Itakasia, gratuluję powiększenia kociej rodzinki. I wymiany z Finką. Fajna dziewczynka Wam się trafiła.

Mi dzisiaj spuchły masakrycznie stopy i łydki. Zaczynaja się uroki 3 trymestru i ładnej pogody.

Byle do przodu.

Dołączam też do grona mających zjazdy nastrojów i obawy. Powiem szczerze, że odbiera mi to trochę radość z uroków ciąży, ale co począć? Najlepiej jakby była jakaś jasna instrukcja jak krok po kroku obsługiwać niemowlaka hehe. Bo boję się wszystkiego. Nawet położenia go spać na noc bo nie wiem jaka pozycja jest najlepsza.
Jest taka książka "Bobas, instrukcja obsługi"

Cytat:
itakasia- gratki babciu!

kurde, jutro wizyta, zobaczymy co gin powie na ten cukier. W przyszłym tygodniu wizyta u endo. Tsh lekko podwyższone, ale ft4 i anty-tpo ok, mam nadzieję, że coś mi poprawi w dawkowaniu leków, bo czuję, że szaleństwo hormonalno-ciążowe w połączeniu z tabsami daje mi takie eldorado w głowie i lęki pomieszane ze strachem

Dziewczyny które robią hybrydę, trzyma wam się normalnie, czy słabiej niż przed ciążą? Bo w sumie ja przed ciążą robiłam jeden raz i nie byłam specjalnie zadowolona, a teraz robię regularnie i trzyma około tygodnia. Nie wiem co mam o tym myśleć
Hybryda trzyma mi się tak samo jak przed ciążą ale niestety noszę ją króciutko bo paznokcie rosną jak szalone więc trzeba szybko zdejmować.

Alexandre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 21:36   #2600
malenka1889
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Bianca - ja planuję 2 ręczniki. Kocyki też. Zresztą to są rzeczy które można szybko i później kupić jak się stwierdzi że chce się'coś innego może być np cienki i grubszy kocyk na początek..
Ja tez mam dwa kocyki na "wyjście" cieńszy i grubszy, a jeden taki po siostrzeńcu na podwórko w sam raz

Wysłane za pomocą mTalk
malenka1889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 21:52   #2601
yabadabadooo
Zadomowienie

Ja kupiłam na razie jeden kocyk dość cieniutki. Jeszcze jeden taki grubszy w planach zakupu

bianca30, ja mam ogólną panikę, że maluszka źle złapie, że mi upadnie, że nie zauważę jak sobie sam coś zrobi, no generalnie mam mega atak paniki, że sobie nie poradzę. Tż sie ze mnie smieje, że jak oglądamy jakieś programy o zwierzętach i pokazują wilczyce, czy ptasie mamy, to każda instynktownie robi tak, żeby malucha nie uszkodzić, więc ja jako istota myśląca tym bardziej nie będę miała z tym problemu
Stary 2017-05-23, 21:52   #2602
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Magia
Super wiesci
Martoolka
Ledwie sama widziałam. Na razie pilnuje żeby żadne obce koty się nie krecily. Boję się że nie wykarmi sama wszystkich. Lekarz uważa że to loteria bo jak zajrzę do nich to może je odrzucić ze względu na zapach albo może się okazać że któreś maleństwo potrzebuje pomocy. Jestem w kropce Spoznilismy się ze sterylizacja i masz babo placek
Nie pomogę, bo się nie znam niestety

Cytat:
Napisane przez a_nn_a_ Pokaż wiadomość
Dzielna jesteś!
Nie mam innego wyjścia

Cytat:
Normalnie, 3 tygodnie mi trzyma. Odrost większy niż zwykle, ale nie zmieniam częściej, bo nie mam takiej potrzeby, skoro nie pracuję
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-23, 21:56   #2603
yabadabadooo
Zadomowienie

No to dziewczyny zazdroszczę bardzo, że hybryda wam się trzyma mam nadzieję, że po ciąży cos się poprawi w tym wzgledzie u mnie
Stary 2017-05-23, 22:25   #2604
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
No to dziewczyny zazdroszczę bardzo, że hybryda wam się trzyma mam nadzieję, że po ciąży cos się poprawi w tym wzgledzie u mnie

A używasz primera?
Stary 2017-05-24, 06:25   #2605
malenka1889
Zadomowienie

Witam sie w ten deszczowy dzien...

Kciuki dziewczyny za wizyty 😘 dzisiaj bedzie ich cały wysyp.

Wysłane za pomocą mTalk
Stary 2017-05-24, 06:26   #2606
diablica80
Zakorzenienie

Cześć brzuchatki.

U mnie też pada.

Kciuki za wszystkie wizyty

Stary 2017-05-24, 06:38   #2607
gunis
Rozeznanie

Kciuki za wizyty

Można mi wpisać wizytę 6.06 - kontrolną u gina

gunis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-24, 07:27   #2608
judkama
Zakorzenienie

Hejka!
Dzisiaj dzień kurierów. Potem występ u małego na Dzien Mamy i Taty. Bede ryczeć jak bóbr. Jutro u Mychy, znów będę ryczeć.

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-24, 08:14   #2609
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malenka1889 Pokaż wiadomość
Witam sie w ten deszczowy dzien...

Kciuki dziewczyny za wizyty 😘 dzisiaj bedzie ich cały wysyp.

Wysłane za pomocą mTalk
Dzien dobry
U mnie tez zalamanie pogody..no ale taki dzien mial byc

Dziewczyny kciuki za wizyty

Wstaje z wyrka robic sniadanko

Stary 2017-05-24, 08:46   #2610
malenka1889
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Hejka!

Dzisiaj dzień kurierów. Potem występ u małego na Dzien Mamy i Taty. Bede ryczeć jak bóbr. Jutro u Mychy, znów będę ryczeć.
He he uwielbiam takie wzruszenia. Ja swoja tez nauczyłam wierszyka o mamie i tacie. Za rok może dopiero do przedszkola sie dostanie więc takie wzruszenia jeszcze przede mną. Płacz kochana ile możesz w końcu to łzy szczęścia

Wysłane za pomocą mTalk
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości