|
|
#3721 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: PM 2018 cz. V
Cytat:
Oki 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy rodzeństwo będę zapraszać, tak siostrę TŻ zaprosilabym bo jakoś tak mi się bliska wydaje, w sumie mieszkamy razem ![]() U mojego TŻ jest zwyczaj wyjazdowego kawalerskiego. Ostatnio jego kumpel organizował młodemu wieczór w Tajlandii. TŻ nie chce takiej imprezy, on jak swiadkowal to jeździli na mazury (7 razy był swiadkiem), ale mówi że nawet tam nie chce. Jak ma być to w Wawie i 1 wieczór max. |
|
|
|
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o te "wywiady" to moja kuzynka miała coś takiego. Ale nie mam pojęcia, czy coś dodatkowo płaciła, czy też nie. Wolę nawet nie pytać, bo jej ślub był prawie 10 lat temu, więc ceny się pozmieniały.
Co do zaproszeń, to nie chcemy narzucać czegokolwiek gościom, jeśli chodzi o prezenty. Nie obrazimy się, jak ktoś da kwiaty (nawet moja mama miała takie podejście, że "jak to bez kwiatów"), ale zastanawiamy się, czy nie chcemy, aby dano nam maskotki, które później przekażemy na oddział dziecięcy w szpitalu, albo do domu dziecka. Wieczór panieński? Raczej wątpię, że będę coś takiego robić. Niby to powinna organizować świadkowa (ale podkreślam to słowo "niby", bo po prostu z czymś takim się spotkałam, ale dla mnie takie narzucanie jest głupie), ale właściwie nie będziemy chyba nikogo spoza rodziny zapraszać, a z bliskich koleżanek to mam w zasadzie tylko jedną, z którą utrzymuję kontakt na zasadzie, że nie tylko pogadamy przez neta. |
|
|
|
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3725 |
|
:)
|
U mnie ostatnio przy okazji spotkania z przyjaciółkami przewinal sie temat panienskiego, biorę tylko pod uwagę dwie opcje wekeendowy wypad do spa albo wynajęcie na weekend domku nad jeziorem. Zapraszam tylko najbliższe mi osoby więc będzie 8 osób
Chlanie w klubach, striptiz i te sprawy to zdecydowanie nie moje klimaty, chyba się starzeje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3726 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny czy ktorakolwiek oprocz mnie planuje do slubu sandaly? Bo sie bardzo waham czy wypada i czy je dzisiaj kupic
heeeelllp bo jestem niezdecydowana na maksa ![]() Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
|
|
#3727 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#3728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3729 |
|
|
Mam sprawdzony link do takich jak na zdjęciu, jezeli chcecie mogę podesłać, kosztują ok 5$1495694665293.jpg
|
|
|
|
#3730 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie to kluby nie kręciły nigdy. Więc gdyby ktoś mi taki panieński zorganizował to mogłabym się nawet zezłościć. Za to mój TŻ organizuje świetne kawalerskie, i chciałabym mieć taki panieński
Najgorzej będzie zgrać wszystkie moje laski razem, bo mieszkają w różnych miejscach w Polsce. Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dalabym albo baleriny ze wstazkami, albo same zwykle baleriny z klipsami, i sklaniam sie zdecydowanie ku tym drugim W ogole dziewczyny naszla mnie taka refleksja, jak wymysle cos zwiazanego ze slubem co niekoniecznie przypada wam do gustu to koniecznie mi to mowcie, czasem trudno na cos spojrzec z dystansem i po to tu jestesmy zeby sie inspirowac ale tez zeby mowic sobie szczerze jak cos jest nie tak. Ja sie nigdy nie pogniewam a mozecie mi baardzo pomoc, dlatego tak cisne od wczoraj o te sandaly same ohy i ahy mnie nie zadowalaja bo nie wierze ze wszystkim sie to podoba ![]() Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#3732 |
|
Wtajemniczenie
|
Manami, mi sie sandały podobały, bo są w moim stylu i sama bym sobie z chęcią takie kupiła. Jak nie jesteś przekonana to nie kupuj.
Też bym chciała żeby forum było takim stoperem i czasem uslyszeć, że przesadzam. Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3733 |
|
Żona
|
Manami ja Ci powiem tak sandały są same w sobie ładne ale ja nie wyobrażam sobie mieć sandałów na ślub
ja mam też taki problem że mi stopa ucieka do przodu więc dla mnie po 2h bym czuła się nie komfortowo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3734 |
|
|
Dziewczyny również jestem tego zdania, że nie chodzi o słodzenie sobie nawzajem a o szczere opinie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3735 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3736 |
|
Rozeznanie
|
Sandały super opcja. I kij z tym czy wypada, czy nie. To Ty masz się dobrze czuć, to Twój wielki dzień i niech będzie po Twojemu!
Ja z kolei myślę nad klasycznymi czułenkami 7-8 cm obcas, ale w ostrym kolorze. Jakaś fuksja, albo kobalt 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja na przykład jestek okropnie krytyczna i wymagająca co do takich pierdół i mi większość rzeczy się nie podoba, więc jakby ktoś miał się kierować moim gustem, szybko by sie na nic nie zdecydował. Wiem, bo przeciez sama z sobą mam ten problem, nic mi sie nie podoba i sie wkurzam
|
|
|
|
#3738 |
|
|
Myślę, że bardziej chodzi o wyrażenie własnej opinii na dany temat . Ja przykładowo dzięki argumentom dziewczyn postanowiłam, że zrezygnuje z księgi gości
|
|
|
|
#3739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc jak będzie zimno i jeszcze gdyby do tego padało, to jednak wolę czółenka Co do wieczoru panieńskiego to w ogóle mnie to nie jara. O ile na takie siedzenie w babskim gronie mogę się zgodzić, to już latanie po klubach w życiu
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa tam ja chcę wieczór panieński, moja starsza podobno już ma jakiś pomysł
A czy to ma być klub czy domek nad jeziorem to w sumie nie wiem ![]() Ja tam butów nie kupuje jeszcze, czekam do jakiegoś grudnia, wtedy jest dużo wyprzedaży
|
|
|
#3741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3742 | |
|
Żona
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny równy rok mi został ! 😍 rok i 3h 😂
|
|
#3744 | |
|
Żona
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3745 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciezko mi podjac te decyzje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
do szpilek wygladaja pieknie takie klipsy Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
u nas rok za 2 tygodnie, a ja dalej w czarnej d... ![]() Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie rok i dzień został
|
|
|
#3747 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie 11 miesięcy i 10 dni
|
|
|
#3748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie oglądaj się na to, co ktoś powie (np. TŻ mi ostatnio mówił też, żebym się nie przejmowała zdaniem jego mamy, tylko robiła to, co chcemy oboje robić w związku ze ślubem).
|
|
|
|
|
|
#3749 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
nie wiem jak będzie pasować do sukienki. Musiałabym to widzieć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- U mnie z 13. No ale mam dużo koleżanek bliskich. Np dziewczyna kuzyna może się nie spotykamy ale na impreZach rodzinnych itp fajnie się dogadujemy. Mam te koleżankę która spotykamy się bardzo rzadko Ale bardzo lubimy te spotkania. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam za dużo koleżanek, dwie siostry, siostrzenice, a o kuzynkach to lepiej nie gadać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

znajdziesz na ali to daj znać 

A czy rodzeństwo będę zapraszać, tak siostrę TŻ zaprosilabym bo jakoś tak mi się bliska wydaje, w sumie mieszkamy razem 

dalabym albo baleriny ze wstazkami, albo same zwykle baleriny z klipsami, i sklaniam sie zdecydowanie ku tym drugim 

11.10.2014