|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ŚWIAT KONKURSÓW - linki, nagrody, dostawy cz. V
[1=6d74a1f1832b8fb205aac81 24833f6679e038eac_604c009 36076f;74093251]Dziewczyny testujące kapsułki,mam do Was pytanie : rzeczywiście Was te kapsułki tak zachwycają? Jak czytam te wszystkie opinie to się zastanawiam czy ja dostałam jakiś wybrakowany produkt
W temp 50% nie sprały mi się kilkudniowe plamy z soku jabłkowego ani barszczu,zapachu prawie w ogóle nie czuć,dopiero jak pranie wyschnie a ja je powącham O jakiejś spektakularnej bieli też nie można mówić...A opinie takie,że to cud,miód,orzeszki,że nie ma lepszych i w ogóle och i ach...[/QUOTE]Testuję Vizir teraz i szczerze - jestem zadowolona I zachwalam te kapsułki, bo sprawdzają mi sie dużo lepiej, niż Surf, które też mam ![]() Ale chyba wiem, o co Ci chodzi Mam też kampanie Hebe teraz i tam jest to samo - wszystkie kosmetyki są wow, wszystkie boskie, paczka wypas i w ogóle Hebe to najlepsza drogeria na świecie Jak to czytam, to mam dość. Dla mnie paczka słaba, a kosmetyki zwyczajne, oprócz perfum i peelingu I szczerze o tym piszę ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4412 |
|
Konto usunięte
|
Ja tam zawsze daję taką opinię na jaką produkt zasługuje
może dlatego ak żadko coś dostaję do testowania |
|
|
|
#4413 |
|
Zadomowienie
|
Tak samo było z testem maseczek w płachcie z Garniera.. W podsumowaniu napisali, że bodajże 98% testerek jest zachwycona, polecą swojej przyjaciółce, a tak na prawdę sporo osób narzekało na wysyp po niej (w tym ja). Także z tym zachwalaniem różnie bywa
![]() Od czasu jak zaczęłam bawić się w testy to nie biorę na serio tych wszystkich pozytywnych opinii na kwc, bo widzę, że organizatorzy nie raz wymagają opinii, co wiąże się z właśnie takim zachwalaniem "bo jak wysmaruje pozytywną opinię to może prędzej wygram"
|
|
|
|
#4414 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Albo jak mi się przypomni, że coś takiego używałam :d Organizatorzy wcale nie każą na kwc pisać opinii. Ja do tej pory nie wstawiłam opinii na kwc odnośnie maseczek czysta glinka. Uważam, że są okej, ale opinię napiszę na kwc dopiero jak wykończę opakowania. Pierwsze wrażenie napisałam w ankiecie, którą mi wysłali z tydzień czy tam dwa po otrzymaniu masek.
|
|
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to te kapsułki Vizir są ok,ale nie żebym je wychwalała pod niebiosa
Ładnie pachną,raz zdarzyło mi się,że nie doprały wydawać by się mogło łatwej do usunięcia plamy i czasami nie rozpuszczają się do końca w praniu.
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6d74a1f1832b8fb205aac81 24833f6679e038eac_604c009 36076f;74093251]Dziewczyny testujące kapsułki,mam do Was pytanie : rzeczywiście Was te kapsułki tak zachwycają? Jak czytam te wszystkie opinie to się zastanawiam czy ja dostałam jakiś wybrakowany produkt
W temp 50% nie sprały mi się kilkudniowe plamy z soku jabłkowego ani barszczu,zapachu prawie w ogóle nie czuć,dopiero jak pranie wyschnie a ja je powącham O jakiejś spektakularnej bieli też nie można mówić...A opinie takie,że to cud,miód,orzeszki,że nie ma lepszych i w ogóle och i ach...[/QUOTE]Według mnie są świetne, piorę w 30 i 40 st. i nie miałam problemów. Chociaż ariel moim zdaniem jeszcze lepszy |
|
|
|
#4417 |
|
Wtajemniczenie
|
ja piore w tych samych temperaturach, w ogole sie przerzucilam tylko na kapsulki, a zapach mountain spring jest sliczny, bardzo jestem zadowolona z kapsulek, moja kolezanka rozmawiajc ze mna je rozpoznala po zapachu
Edytowane przez wordila Czas edycji: 2017-05-24 o 22:16 |
|
|
|
#4418 |
|
Bookworm ;)
|
Ja też jestem naprawdę zadowolona z kapsułek Vizir, pranie pachnie mi na cały dom, serio.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4419 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, co jest nie tak z tym sklepem Philipsa? Jak patrzę na ceny to niektóre po obniżce są naprawdę sporo niższe od cen w zwykłych sklepach agd-rtv, te produkty są używane czy jak? Czy to sprzęt powystawowy? Albo jakiś wybrakowany?
|
|
|
|
#4420 | |
|
Konto usunięte
|
W temp 50% nie sprały mi się kilkudniowe plamy z soku jabłkowego ani barszczu,zapachu prawie w ogóle nie czuć,dopiero jak pranie wyschnie a ja je powącham O jakiejś spektakularnej bieli też nie można mówić...A opinie takie,że to cud,miód,orzeszki,że nie ma lepszych i w ogóle och i ach...[/QUOTE]Ja akurat nie dałam im maksymalnej noty, bo u mnie nie zawsze kapsułka się do końca rozpuszcza w temperaturze 30 czy 40 stopni, mimo że nie załadowałam bębna na full. Dopierają dobrze, ale zaznaczyłam, że nie miałam jakiś mocno zaplamionych ubrań. ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- Cytat:
Także nie każda z nas wychwala "coś" bo jest za darmo
|
|
|
|
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
W temp 50% nie sprały mi się kilkudniowe plamy z soku jabłkowego ani barszczu,zapachu prawie w ogóle nie czuć,dopiero jak pranie wyschnie a ja je powącham O jakiejś spektakularnej bieli też nie można mówić...A opinie takie,że to cud,miód,orzeszki,że nie ma lepszych i w ogóle och i ach...[/QUOTE]Dla mnie są super, nawet razem z mamą stwierdziłyśmy że jakieś lepsze niż te ze sklepu, pachną mocniej, pranie jest takie przyjemniejsze w dotyku. Wręcz byłam skłonna przyznać, że dali jakąś lepszą partię do testów
|
|
|
|
#4422 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też nie testowałam kapsułek, ale kupiłam sobie z persila na wypróbowanie i moim zdaniem są średnie, ładnie pachnie pranie, ale czasem się nie rozpuszczają do końca i maź z nich zostaje na ubraniach. Proszków też nie lubię bo na ciemnych ubraniach też widać po nich resztki, dlatego przerzuciłam się na płyny i teraz tylko w nich piorę |
|
|
|
|
#4423 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też mam wrażenie, że kapsułki Ariel są lepsze
|
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4425 |
|
Raczkowanie
|
W ogóle najzabawniejsze jest to, że w wielu przypadkach kody nie działają....
|
#4426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4427 |
|
Raczkowanie
|
Na stronie tej co podali i przedmiot wybrany przed zamówieniem miał te 40% a przy zamówieniu już nie działał. Czekam na wyjaśnienia ;/
|
#4428 |
|
Zadomowienie
|
Kto testuje ze mną produkty Batiste z testu na wp? Dziś rano dostałam paczkę. Kurier dpd. Maila nie dostałam, ale jak był test Soraya z olejkami to wiadomości przyszły później. Zdjęcie wrzuciłam mi Instagram jak ktoś chce zobaczyć.
|
#4429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj zamówiłam suszarkę na prezent i nie było problemu z kodami.Dzisiaj już był kurier ze sprzętem.
|
|
#4430 |
|
Zadomowienie
|
[1=90cc386d624738111e594c6 ec0f7fc13c0b15966_66a57bf 1e3c88;74101646]
Akurat w Hebe zainteresowały mnie wszystkie kosmetyki oprócz keratyny w płynie. Jeśli chodzi o opinie, to np. napisałam, że perfuma u mnie nie sprawdzi się na okres wiosenno - letni , bo nie ma zbyt orzeźwiającego zapachu i nikt mi głowy nie urwał Także nie każda z nas wychwala "coś" bo jest za darmo [/QUOTE]Nie napisałam, że każda, bo musiałabym i siebie w to włączyć Jednak w ogólnym rachunku, większość jest zachwycona.A keratyna straszna - śmierdzi i robi z włosów puch, juz powędrowała w świat :) Przyjechało Botanicals z Ofe |
|
|
|
#4431 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Jackie_S;74107306]
Wczoraj zamówiłam suszarkę na prezent i nie było problemu z kodami.Dzisiaj już był kurier ze sprzętem.to ja nie wiem co się u mnie dzieje ;/
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam wpisy,że na tę droższą Lumeę nie wchodzą kody.Możliwe,że jeszcze coś sknocili...
|
#4433 |
|
Raczkowanie
|
No dobra, zaryzykowałam i zamówiłam prostownicę. O dziwo, jakkolwiek w regulaminie przy okazji testowania stało inaczej (6 osób dostało do testów i zgodnie z regulaminem 6 LOSOWO WYBRANYCH xDDD osób zatrzyma sprzęt), nie została u mnie. Może niepotrzebnie się wtedy wyrywałam z "punktualnym" oddaniem, było "do 2 stycznia" to jakoś wtedy oddałam. Ale kontaktu zwrotnego nie było, nic nie było. Później przyszedł tylko mail z podziękowaniem za udział w testowaniu. Nie powiem, wkurzyłam się, teraz nawet podwójnie, bo i tak wydałam kasę, ale pociesza mnie, że 185,40 zł a nie 269 zł w tradycyjnym sklepie.
|
|
|
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
Będę testować nawilżany papier toaletowy Velvet ze strony Kobieta.pl
Przed chwilą dostałam maila.
|
|
|
|
#4436 | |
|
Zadomowienie
|
co do zachwalania produktów... z kapsułek Vizira jestem zadowolona, pranie pięknie pachnie, wszystko dopierają. To samo większość kosmetyków, jakoś każde mi podpasowały.
Nie wiem tylko jak Wasze zdanie na temat podkładu z wizażu. Paletka modelująca rewelacyjna, natomiast nie wiem czy to ze mną jest coś nie tak ale jak można było napisać na opakowaniu, że ten podkład ma mocne krycie? Dopiero po nałożeniu 3 warstwy mogłam mówić o jakimkolwiek kryciu. jedyny plus, że długo się utrzymuje. Chyba, że reszta ma inne zdanie, to faktycznie ja chyba jestem jakaś inna ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4437 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4438 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pocztex Jak to pięknie pachnie |
|
|
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie ten podkład eveline ma lekkie krycie i jakiś mega matujący nie jest.
za to paletka bronzer-róż-rozświetlacz całkiem fajna, szkoda tylko, że rozświetlacz ma drobinki brokatu Edytowane przez patisia123 Czas edycji: 2017-05-25 o 11:18 |
|
|
|
#4440 |
|
Konto usunięte
|
U mnie wczoraj nie było kuriera z Botanicals
Pewnie będzie dzisiaj jak mnie nie będzie w domu Więc zapewne dostanę paczkę dopiero jutro
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

W temp 50% nie sprały mi się kilkudniowe plamy z soku jabłkowego ani barszczu,zapachu prawie w ogóle nie czuć,dopiero jak pranie wyschnie a ja je powącham
I zachwalam te kapsułki, bo sprawdzają mi sie dużo lepiej, niż Surf, które też mam
Mam też kampanie Hebe teraz i tam jest to samo - wszystkie kosmetyki są wow, wszystkie boskie, paczka wypas i w ogóle Hebe to najlepsza drogeria na świecie
Jak to czytam, to mam dość. Dla mnie paczka słaba, a kosmetyki zwyczajne, oprócz perfum i peelingu 

Albo jak mi się przypomni, że coś takiego używałam :d Organizatorzy wcale nie każą na kwc pisać opinii. Ja do tej pory nie wstawiłam opinii na kwc odnośnie maseczek czysta glinka. Uważam, że są okej, ale opinię napiszę na kwc dopiero jak wykończę opakowania. Pierwsze wrażenie napisałam w ankiecie, którą mi wysłali z tydzień czy tam dwa po otrzymaniu masek.
Ładnie pachną,raz zdarzyło mi się,że nie doprały wydawać by się mogło łatwej do usunięcia plamy i czasami nie rozpuszczają się do końca w praniu.

Wczoraj zamówiłam suszarkę na prezent i nie było problemu z kodami.Dzisiaj już był kurier ze sprzętem.
Pewnie będzie dzisiaj jak mnie nie będzie w domu