|
|
#4441 | ||
|
*sportaddict*
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4442 |
|
MerDer 4ever
|
Powiem Wam, że mam jakis kryzys. Nie wyspałam sie, po odsypianiu na kanapie w salonie bolą mnie plecy, że cieżko mi nawet stać. Wyć mi sie ciagle chce nie wiem czemu. Pojechałam wywołać zdjecia, potem po ramki do pepco gdzie nie było ramek
dokupiłam za to rampersa i pajace. Na szczęście obok jest rossman i kupiłam tam ramki. Pani poprosiła mnie do kasy i z ogromna ulga skorzystałam mimo, że 2 osoby przede mną nie miały dużo rzeczy. Zaraz jadę jeszcze do przedszkola na ciasto pożegnalne mojej ulubienicy (tak, wiem nie można mieć ulubionych dzieci w przedszkolu ale znamy sie tez z rodzicami na stopę prywatnej i spotykamy często). Jeszcze przychodzą dzisiaj znajomi do nas bo ich sama wczoraj zaprosiłam a dzisiaj myśle co mi strzeliło do głowy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, a wydawało mi sie, ze sprawdzone info o tych kociętach czytałam. Dobrze, ze moim kocurom nic sie nie stało - na początku nie chciały pic wody i mieszalam im mleko z wodą stopniowo zmieniając proporcje na rzecz wody. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4444 |
|
Rozeznanie
|
Jak my znalezliśmy naszą kotkę w lesie miała ledwo 3 tygodnie, pamiętam ile się nalataliśmy za kocim mlekiem po weterynarzach a byliśmy w Borach na urlopie
i pięknie piła ze smoczusia
|
|
|
|
#4445 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkie cytaty mi zniknęły
Taedio to tylko gorszy dzień, zjedz sorbet, może poprawi Ci humor ![]() Myślałam, że po zamówieniu wózka jedna rzecz z głowy, a właśnie do mnie dzwonili czy śpiworek do niego ma być w środku bawełniany czy polarowy i mam zagwozdkę Co byście wybrały? Nie lubię polaru i unikam sztucznych materiałów, ale widzę, że większość śpiworków ma jednam polarowy środek
|
|
|
|
#4446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poprawi Ci się humor zaraz dobrze ,że się ruszyłaś z chaty to zazwyczaj pomaga
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
Sorki za pytanie - boli Was krocze?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4448 |
|
*sportaddict*
|
Mi się zdarza kłucie w kroczu, dość bolesne, czasami codziennie, czasami tydzień nic.
Za to założyłam dzisiaj baleriny i już niestety nie uważam, że mi się poszczęściło i nie puchnę
|
|
|
|
#4449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4450 |
|
*sportaddict*
|
To takiego nie
|
|
|
|
#4451 | ||
|
Zakorzenienie
|
taedio, widzę, że aktywny dzień przed tobą, to pewnie nie będziesz miała czasu myśleć o złym humorze i sam się poprawi
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4452 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4453 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny
![]() Wpadlam sie przywitac, pokazac co dzis upolowalam w lumpku i ide nadrabiac zaleglosci od wczoraj ![]() 1495796735201.jpg1495796739630.jpg1495796743540.jpg1495796747791.jpg1495796751640.jpg1495796756440.jpg1495796760740.jpg1495796764708.jpg1495796768483.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4454 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Za to kiedy temperatura jest na tyle wysoka, że polarowy byłby za ciepły (np.wiosna/jesień), ale pogoda jeszcze średnia, to bawełniany może chronić przed deszczem czy wiatrem
|
|
|
|
|
#4455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pytanie do dziewczyn ktore zamówiły majtki siateczkowe. Mierzyła je moze któraś? Koleżanka u której poród skończył sie CC mówiła, ze te co kupiła sie nie sprawdziły bo uciskały jej szew i musiała kombinować w szpitalu. Chciałabym tego uniknąć, wiec jak macie jakies bardzo wysokie to napiszcie firmę i jak rozmiarowo wychodzą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4457 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Myszowata super zakupy 😊 |
|
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem.w sklepie... chyba kupie
![]() Cale 22 zł 1495797630564.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4459 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.sklep.urwis.com.pl/spiwor...cm-p-4831.html Potwierdziłam bawełniany, masz rację, że ciepły służyłby krócej Okazało się, że jest jeszcze z wełną owczą, ale on to już chyba w ogóle ciepły. Cytat:
![]() U mnie jest najgorzej w nocy, tak jak dziewczyny też piszą. Boli przy przewracaniu się, wstawaniu. Cytat:
|
||||
|
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
Też.właśnie czuje przekrecajac się z boku na bok i wstajac
|
#4461 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ona miała cc i mówiła że w ogóle jej się nie przydały. Specjalnie dla Ciebie poszłam przymierzyć mam rozmiar L i XL, mierzyłam L - ciasne dosyć w udach, ale na brzuchu delikatne i w ogóle ich nie czuć, dałam radę podciągnąć pod pępek bez problemu. Normalnie noszę rozmiar M i teraz zaczęłam się zastanawiać czy nie zamówić w gemini większych Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4462 | ||||||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Swoją drogą to jedno z niewielu ciasto, które mogę jeść w dużej ilości :PNie mam pojęcia co lepsze ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wróciłam już do domu. Padam humor chwilami lepszy, chwilami gorszy Zapowiada się, że Tż dzisiaj szybciej skończy Ostatni tydzień wracał do domu średnio o 18 Macie jakiś pomysł/przepis na szybką i dobrą sałatkę? Nic więcej nie chce mi się robić do tych znajomych |
||||||
|
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
To ja podbijam pytanie o sałatkę
![]() Sukienke kupiłam, bawełna lekka i fajna... moze z dodatkami bedzie dobra nawet na komunię?jak myslicie? Bo na lato idealna... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4464 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do sałatki - moze jakaś standardowa - mix sałat/rukola, suszone pomidory, ogórek, papryka, oliwki, feta, ziarna słonecznika + sos musztardowo- miodowy i grzanki czosnkowe do tego Cytat:
Fajnie, ze kupiłaś. Co do komunii - najlepiej pokaz sie w niej z dodatkami. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4465 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może grecka? My ostatnio oszaleliśmy też na punkcie takiej prostej - rukola, buraki, ser kozi albo feta i orzechy włoskie. Do tego sos miodowo-musztardowy Cytat:
Ja wczoraj kupiłam fajna maxi w lidlu za 35 zł http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?act...etail&id=99720 Chciałam szarą, ale niestety były tylko czarne. Kupiłam z myślą, że może jeszcze znajdę szarą i wymienię, ale w sumie teraz czarna też mi się podoba Tylko kolor średnio letni Ale za to do końca lipca powinnam się z niej mieścić
|
||
|
|
|
#4466 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#4467 | ||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Cytat:
np z tych co wymieniłaś nie lubię rukoli i sera koziego Fajna kieca! Pamiętam o tych rozmiarach, jak będę wstawać z kanapy to popatrzę, ok? ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Każde twardnienie brzucha (całego) bierzmy jako skurcz? |
||
|
|
|
#4468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4469 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4470 |
|
Zadomowienie
|
Taedio ok
![]() Ja zamieniam kozi na fetę. rzadko jem za to sałatki majonezowe, wolę na oliwie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

dokupiłam za to rampersa i pajace. Na szczęście obok jest rossman i kupiłam tam ramki. Pani poprosiła mnie do kasy i z ogromna ulga skorzystałam mimo, że 2 osoby przede mną nie miały dużo rzeczy.
ale znamy sie tez z rodzicami na stopę prywatnej i spotykamy często).

Ostatni tydzień wracał do domu średnio o 18