|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
|
#4472 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Emmos - szalona kobieto
![]() Ja tez jakiś czas temu zdjęłam firanki i umylam okna i siatki w nich. Nogow w d*pie nie miałam potem , ale dałam radę ![]() Cytat:
Dokładnie 🏻 🏻Moja teściowa do dziś daje swoim dorosłym kotom bo "ale one lubią" A potem się dziwi, ze ma obrzygane gdzieś ![]() Cytat:
No tak w sumie :/ Jak syn Ci się urodzi to wtedy oni będą biedni skoro tak ściany przebijają. Będzie taka zemsta niechcący ![]() Co do psów to dla mnie to jest nieakceptowalne. Taki pies może zrobić krzywdę dziecku , a właściciele to idioci skoro tego nie rozumieją . Bo to potem pies będzie uśpiony ze wzgl na agresje, a nie wlasciciel za zaniedbanie ![]() Cytat:
Tule ![]() Ja się tak czuje prawie cała ciąże . Nie ma chyba dnia kiedy nie rycze bo coś Cytat:
Tak boli mnie bo bokach jakby kości Cytat:
Super łupy ![]() Cytat:
Pięknie ![]() Siilmariien - dzięki za ta tabelkę. Co do oleju sojowego to ja bym nie wariowała bo naprawdę żeby zaburzyć soja gospodarkę horm.to trzeba tego tonę zjeść i to jest takie trochę straszenie / mit Minini- No to Ci powiem , ze ja mam 5tke rodzeństwa i dużo kuzynostwa ![]() I jako dzieci spoko fajnie było na świętach u babci czy jakiś chrzcinach. Ja jednak zawsze byłam typem samotnika. Wychowałam się w dużym domu z ogrodem w lesie nad jeziorem wiec miałam gdzie uciec od nadmiaru ludu. Moi rodzice nigdy nie organizowali spędów rodzinnych w jakiś wielkich ilościach. Na wakacje przyjeżdżał kuzyn z kuzynka czasami spod Wawy . Jak miałam 19lat wyjechałam z mojego miasteczka i każdy mi mówił, ze mam zachowania jedynaczki Mój Tz nie ma dużej rodziny , ma dwóch braci i prawie nikogo tu , a u nich w domu wiecznie ktoś był ktoś nocował , odwiedzał i do tego było 7kotow które łaziły robiły co chciały, pełno nawalonych gratów wszędzie , a w kuchni taki syf ze nie było jak sobie kanapki zrobić Także to chyba nie od wielkości zależy a od mentalności i upodobań ludzi Ja Ciebie rozumiem bo tez jestem taka "dziwna". Jak byliśmy z Tz w Pl to mój Tz latał od rodziny do rodziny po znajomych jak ciotka paciotka, a ja dostawałam na głowę od tego latania i się witania z każdym i tych herbatek ![]() U mnie pojechaliśmy do jednej babci się przywitać , do drugiej babci na wieś na noc i kazałam mamie ze jak chcą mnie ciotki zobaczyć to niech przyjadą do babci bo ja latać po nich nie mam jak Był grill jeden dzień zobaczyli to hamerykanskie zjawisko , obadali i pojechali , a ja miałam spokój hehe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety myje głowę codziennie i dla mnie to kłopot w sumie mogę nie wysuszyć ale wezmę prostownice bo mam grzywkę na bok i ona jak sama wyschnie to będzie żyć swoim życiem a na szybko jak przeciągnę prostownica ja to może nikt nie będzie krzywo patrzył ![]() Taedio ja też mam dzisiaj kryzys po dzisiejszej nocy wszystko mnie boli i mam ogólnego dola Karolinusia dzisiaj też mam takie bóle krocza, ogólnie jak szłam to miałam wrażenie jakby mi coś napieralo na dół. Nie miałam tak wcześniej. Byłam w rossmanie, półki pełne. Byłam też z koleżanką na spacerze ale beznadziejnie sie czułam przez różne dolegliwości. |
|
|
|
#4474 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozmiar S jest spory. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4475 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
Ja poszłam spać o 2:30 w nocy a o 7:30 już miałam oczy jak 5zl. Bolą mi biodra jak cholera i nie ma spania dla mnie już
![]() Starszak mnie wczoraj tak zdenerwował , ze masakra bo nie chciał klocków sprzątać i musiałam być brutalna w wytłumaczeniu , ze skoro nie chce sprzątać tzn., ze ich nie szanuje i nie potrzebuje to ja tym bardziej i poszłam po kosz na śmieci i wszystkie lego zaczęłam do kosza wrzucać. Od razu zaczął sprzątać. Oczywiście i on płakał i ja . Przez to wszystko nie dałam rady go wykapać już i miał dzień dziecka ![]() Któregoś dnia mnie psychiatryk zabierze od tego jego upartości i wiecznego "nie nie nie" Ostatnio się go pytam z czym chce naleśniki z dżemem, z jogurtem czy chce może bez niczego. A on mi odp.nie chce z niczym. Wiec mu mowie Ok czyli z czym chcesz? A on mi odp.nie chce z czym chcesz Poprostu on jak się zafiksuje to odp., nie chce nic , a potem płacze ze nie dostał z jogurtem ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Mała w tej sukience śmiało możesz iść na komunię
|
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4479 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najczesciej wlasnie tak sie obiawia. Wiem co mowie.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
I tez zapytam, moze to spojenie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||||
|
|
|
#4480 |
|
Zadomowienie
|
Emmos ja sie chyba tez wezme za okna skoro Ty dałaś rade to ja nie dam 😂 a te pylki to sosny. U mnie armagedon bo mam sosny zaraz za ogrodzeniem caly las
![]() Karolinusia dobrze ze zapytalas o to krocze bo mi być o glupio a boli mnie bardzo. Czasami mi ciezko usiedziec😏Calineczka ja tez bym wzięła bawelniany ten spiworek😉 Myszowata ile rzeczy! Ja bylam w dwoch lumpkach ostatnio ale dla dzieci te ubrania byly okropne! Takie bardzo zniszczone i brudne. Mala świetnie wygladasz! Kocham Twoje wlosy! 😍 Zrobilam na obiad makaron ze świeżym szpinakiem pojadlam jak nie wiem 😌Wisze pół dnia w poszukiwaniu wózka na necie. Juz mam dość. Wpadł mi oko wózek Joie Chrome dlx 2w1, oczywiscie w moim miescie nigdzie go nie ma. Znalazlam kila używek na olx ale jednak chyba chcialabym go na zywo zobaczyc. Czekam na odpowiedz od kilku osbow w sprawie tego wozka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Carolles Czas edycji: 2017-05-26 o 15:47 |
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Chilli - tak daje radę rozczesać włosy normalnie . Czasami sobie w mokre krople wklepie takiego oleju do włosów i on tam ma jakieś sylikony ale to głównie w końcówki .
Teraz w ciąży mam takie gęste włosy ze masakra. Po wysuszeniu wyglądam jak król lew ![]() Muszę prostować bo mi się falują. Jak nie wysusze to mam takie lekko kręcone. Wole jednak mieć proste. A i moje naturalne są ciemny blond bo takie się mi zrobiły bo mojej ciąży pierwszej . Miałam zawsze naturalne sredni blond z odcieniem rudego , a po ciąży mi ściemniały ostro ![]() I w słońcu to mam aż takie kasztanowo rude czasami plus jestem bialasem i tez mam piegi. Zawsze przed ciąża farbowałam się na jasny blond a potem mi się odechciało i już kilka lat Tz mnie meczy żeby isc sobie zrobić włosy. A ja się poprostu zrazilam do fryzjerów. Mój fryzjer się obraził na salon , w którym pracował i przepadł facet, a każda fryzjerka potem to była pomyłka . Muszę poszukać gdzie mam isc w ogóle . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4482 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Chilli
A jak robiłaś rzęsy? Na leżąco? I wzajemnie wszystkiego naj Taedio Dobrze że Cinlepiej po cieście. Ja oczywiście nie wytrzymałam długo pod kocem i przed 12 poszłam do miasta odwiedzić siostrę w pracy... pojadłam owoców...zrobiłam spooory spacer i kupiłam sukienkę i.bluzę Tymonowi wiec super! I jeszcze obiadek pyszny wciagnełam.to teraz już tylko relax... Taedio ja biore każde jako skurcz. Ale ja czuje ze to skurcz. Myszowata Ale zaszalałaś, fajne ciuszki ![]() Carolles Chilli To.jakas taka nowa, tania sieciowka jak szachownica... tkmx cos takiego w koncu zapłaciłam za nia 11,50 bo dtuga rzecz 50% była wiec jak za darmo! A już ja uwielbiam![]() Dziękuję dziewczyny Myślę, że będzie dobra na komunię, zresztą to tylko.Kościół i.obiad z rodziną... Karolinuuusia Boli przy chodzeniu, a najbardziej przy rozciaganiu... i wstawaniu z różnych pozycji. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
A i moj obiad
![]() 1495806643464.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4486 | |
|
Rozeznanie
|
Wybaczcie za podwojne posty ale cos mi szwankuje.
Dodam tylko ze ja wlosy misze umyc codziennie. Probowalam roznych sposobow na przetluszczanie sie ale nic nie dziala zbyt dlugo. Wiec po prostu odpuscilam ten temat. Na 16:30 ?)mam dzis SR i jakos sie zebrac nie moge. Slonce ladnie swieci. Wczoraj z tz rozpoczelismy "remont" znaczy mielismy na podworku jeszcze kawalek sciany z desek i wszystko wczoraj rozebralismy (znaczy on ja patrzalam i znosilam te starocie w jedno miejsce) a teraz trzeba to zamurowac. Tylko nie ma kiedy... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
Jak zaboli to znaczy ze spojenie. U mnie wczesniej po odpoczynku przechodzilo. A teraz im dluzej leze tym bardziej boli. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4487 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi ktoś przywiezie suszarkę i prostownice do szpitala. Mam krótkie włosy i myje prawie codziennie. Zresztą po pierwszym porodzie nie miałam siły iść sama pod prysznic akurat przyjechała mama i poszła ze mną. Teraz też tak zrobię ze albo tz albo mama chociaż zobaczę jak się będę czuć. Dziecko na ten czas oddałam pielegniarkom.
Leżę i zdycham brzuch mi dziś bardzo twardnieje. Zrobiłam zakupu odebralam wozek i byłam u rodziców 😊 popłakałam się składając mamie życzenia a na dodatek brat kupił dla mojej corci róże i czekoladki żeby mi dala na dzień mamy. Ryczałam jak bobr😢 oj te hormony😊 Możecie dopisać na pierwszej stronie mój wozek ROCER . A teraz to już się chwale zdjeciem😊 spacerówki jeszcze nie założyłam. Decyzja padała na ten model ponieważ ma dużo miejsca pomiędzy raczka a gondola a tam będzie dopięte dostawka dla corci 😊 i musi sir ona tam zmieścić 1495806928077.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
Co do majtek po porodzie cc to najlepiej mieć takie co nie uciskają szwu i nie zachodzą na niego bo ranę trzeba wietrzyć. Potem zwykle majtki najlepiej nosić bawełniane. Z reszta ja innych nie toleruje bo zaraz od jakiegoś plastiku mnie swędzi skóra .
Kiedyś mogłam worek foliowy nosić jako majtki a z wiekiem się stałam jakaś taka wymagająca Musiałam obudzić moje dziecko w brzuch żeby dał znać , ze jest okay . Skopał mi pęcherz i spi dalej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4489 |
|
Zadomowienie
|
Xzora ja widzialam w sklepie mytraxy i litetraxy wlasnie spacerowki. Fajne, lekkie, zwrotne. Cos dla mnie 😉 ale nie ma tego ktory chce. Mogę kupic spacerowke joie ale to kwestia 1200-1400 zl plus jakies 600 zl za gondole no i trzeva kupic fotelik. Za duzo kasy wychodzi. A ten chrome uzywany za 700-800 zl moge kupic 2w1.
1495807095048.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Babyono i Canpol.
Jedne mam S, drugie M. Nie było mniejszych. Cytat:
|
|
#4491 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi gin nacisną na kość na gorze i mi to nie boli wiec powiedział , ze to nie spojenie. No jak czytałam to przy rozejściu ból jest taki , ze nie można chodzić praktycznie. Niestety praktycznie się z tym nic nie da zrobić . Można jesc galarety żelatynę . Cytat:
Yummy ![]() Cytat:
Super wózek Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
Bardzo ładny ten wózek Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde ciężki wybór Carolles, ja bym.chyba wzięła używany jeśli jest w dobrym stanie...
![]() Etusiaaa Słodzak z Ciebie Wózek fajowy - dopiszę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-26 o 16:09 |
|
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za kciuki!
Położna zaliczona. Pobrała wszystkie wymazy, biocenozę, gbs itd. O wadze nic nie mówiła. Także luzik. + 1 kg. Podobno na Brochowie jest obłożenie na patologii. Jest dużo cc i generalnie robią na zimno. Zwłaszcza jeśli mam skierowanie z powodu astmy to nie powinni wywoływać skurczy. O ile same wcześniej się nie zaczną. U gin wyszły znowu liczne bakterie w moczu. Przepisała mi Monural. Czyli to samo co mój gin. Pytałam, czy jak po nim znowu wyjdą bakterie w moczu to mam brać drugi raz. Odp, że nie. Więc stwierdziłam, że nie biorę. Poczekam tydzień do wizyty u mojego gin i wezmę to co on mi zaleci. Dała mi skierowanie na posiew. Przynajmniej free. Kazała zrobić po antybiotyku, ale oddałam dziś bo chce mieć do niego aktualny wynik. Chciała mi już wystawić skierowanie na cc. Ale na Brochów to za szybko. Także pójdę do niej ostatni raz 16.06. Nie zrobiła mi usg bo miałam opóźnienie 40 min... widziała moją minę, co o tym myślę. Zwłaszcza, że moja wizyta trwała 5 min i wpisała mi w kartę opis badania piersi, którego nie było... Przeprosiła. Fasolka miała ktg u położnej ok. A moja szyjka długa 4,17cm. Twarda, w górze i zamknięta. Kazała brać nospę 1x3 w przypadku skurczy i magnez. Jak w 38 tyg będę mieć takie skurcze to znaczy, że szybciej się zacznie poród. Na razie jest ok. Mam więcej leżeć... W poczekalni przede mną była dziewczyna w 38t. Druga ciąża. Rodziła na Brochowie naturalnie i jest bardzo zadowolona. Teraz też tam będzie rodzić. 2 dni temu wyszła z oddziału patologii bo coś na ktg wyszło źle i tydzień leżała. Mówiła, że zależy jak się trafi. Ale ona trafiła bardzo dobrze. Także ja się nastawiam na warunki fatalne, obsługę ok i nie zamierzam z nimi dyskutować. Chyba, że wyjadą mi z tekstami poniżej poziomu to wtedy będzie źle
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
A i z okazji dnia matki kupiłam sobie sukienkę
![]() Będzie na chrzciny + ta koronkowa bluzka z hm + moje ślubne szpilki casadei. Jeszcze tylko nie wiem jak ją zmierze ![]() Wzięłam xs, żeby była luźniejsza. W xxs raczej może być ciasno z falda brzucha najwyżej będę zwężać.
|
#4495 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
świetna! Ciekawe tylko jak z długością na żywo, bo jak będzie bardzo krótka to będzie na żakiet wyglądać |
|||||
|
|
|
#4496 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
![]() Ja dziś mam pizze domowej roboty Ja mam majtki z canpolu i niby L ale jakieś takie wielkie chociaż na moim wielkim dupsku źle nie leżą. I są długie, na brzuch nachodzą.
|
|
|
#4497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wg opisu powinna mieć 84 cm, więc na nasz wzrost powinno być ok. Modelka na zdjęciu ma 176 cm i xs. Także będzie dłuższa
|
|
#4498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuje bakteri :/ Trochę słabo z tym badaniem , ale dobrze ze przeprosiła . Cytat:
Fajna Xzora- gin mi mówił , ze to miednica poprostu . Kurna mi tak biodro boli jakby szarpie reumatyczne , ze chyba walne se ![]() Przyszedł mój żel z magnezem i będę testować . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle gratuluje udanej wizyty
|
|
|
|
#4500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli takie skurcze Na tym etapie u nas już normalne?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

🏻
🏻

juz jestem mądrzejsza
podrzucę mężowi
a ostatnio koparka jeździła o 6:30. Ehh nie nadaje sie do życia 

Nie mam pojęcia co lepsze 

Ostatni tydzień wracał do domu średnio o 18

pojadlam jak nie wiem 😌

popłakałam się składając mamie życzenia a na dodatek brat kupił dla mojej corci róże i czekoladki żeby mi dala na dzień mamy. Ryczałam jak bobr
oj te hormony
ale nie ma tego ktory chce. Mogę kupic spacerowke joie ale to kwestia 1200-1400 zl plus jakies 600 zl za gondole no i trzeva kupic fotelik. Za duzo kasy wychodzi. A ten chrome uzywany za 700-800 zl moge kupic 2w1.