|
|
#631 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: gossip girl
ja z raniuchna tez sobie ogladnelam z napisami, S jest straaaasznie dziwna...pewnie beda jajaaa;d
|
|
|
|
|
#632 |
|
Przyczajenie
|
ściąga ktoś z was 16 odcinek GG??bo ja znalazłam na jednej stronce którą polecił mi mój kumpel
ściągnęłam stamtąd 15 odcinek i dość szybko poszło http://btjunkie.org to ta stronka
|
|
#633 |
|
Raczkowanie
|
to juz jest 16 odcinek?
|
|
|
|
|
#634 |
|
Przyczajenie
|
nom sama byłam w szoku jak zobaczyłam
zajrzyj na tą stronkę http://btjunkie.org Wpisz Gossip Girl i tam wyszuka i będzie pareset wyszukiwań czyli kilka stron to na ostatniej jest
|
|
#635 |
|
Raczkowanie
|
Zaraz sciagne i zobacze czy to nie jest jakis film przyrodniczy przypadkiem
|
|
|
|
|
#636 |
|
Przyczajenie
|
hehe ok....ale pytałam się tego kumpla czy dobre rzeczy ściąga...to mi powiedział,że jest raczej pewne źródło ta stronka :p
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
A ja myślałam, ze nie będzie większej s*ki, niż B. Myliłam się. G bije wszystkich na głowę..
![]() [sorry za określenie s*ka, ale tego się inaczej nie da określać. ]
|
|
#638 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=tR8VjhCyxU8 możliwe ze juz jest hmmm
heh z zapowiedzi wygląda jakby serena miała sex-tape na necie *szok*
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nigdy nie słyszałam, żeby w internecie krążył film jeszcze przed premierą.
|
|
|
|
#640 |
|
Raczkowanie
|
Przy 10% włączylam podgląd pliku i pojawił się fragment filmu, gdzie bylo napisane, ze tylko rewelacyjnym odtwarzaczem Dom-x (czy cos takiego) moge ten film obejrzec.
wniosek prosty: sciema reklamowa / wirusowa. wole nie ryzykowac
|
|
|
|
|
#641 |
|
Zadomowienie
|
o dokładnie - to ściema - odcinek będzie miał premierę w poniedziałek - poczekajmy.
|
|
|
#642 |
|
Raczkowanie
|
nooo w zapowiedzi 16 jest bardzo intrygujaca scena gdy Serenaa widzi coos ciekawego i zamyka zaraaz laptopaa...no i tak własnie ludzie sprawiaja zeee z niecierpliwoscia czeka sie na kolejny odcineek!;d
|
|
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
może nawet z tą Georginą edit: i ten narkotyk jej dała i obudziła się w jej łóżku .. no dobra, wiem wymyślam jeszcze 2 takie filmiki http://www.youtube.com/watch?v=D0flM...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=mQvsR...eature=related
|
|
#644 |
|
Raczkowanie
|
A na dodatek Pan-Hot-Dog ma romans (czy jak to nazwac) z Erykiem
?! Ulalaa..Wiecie co, mam nadzieje, ze to nie Serena jest aktorką w seks-tasmie.. No do jasnej <ppiiiiip>, chyba nie byla lolitką, ktora w wieku 15 lat takie filmy (i co gorsza doswiadczenia) miala..?! I jak ja sie tu mam uczyc do matury
|
|
|
|
|
#645 |
|
Zadomowienie
|
ale właśnie ta tajemnica ma niby mieć zwiazek z jej wyjazdem, a myślałam że chodziło tylko o Nate'a ?!?! w tym laptopie najpierw ktoś gada a później jakieś odgłosy hmm no nie wiem nie wiem, trochę perwersyjne nawet jak na Serene
a akcja gdzie Blair wkracza na imprezkę do Jenny to pewnie chce ją dobić właśnie tym że Hot-Dog zdradza mała Jenny heheh może się zgłosimy żeby pisać scenariusze? myślę że nawet minimalna stawka byłaby dobra aaa no i Dan spotyka sie z Georgina
|
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
Ta Georgina chce wyraźnie zrujnować życie Serenie, tylko ciekawe dlaczego?
|
|
|
#647 |
|
Raczkowanie
|
Widocznie S jak była młodą imprezowiczka czyms jej mocno podpadla, tylko.. czemu sie teraz zachowuja jak 'przyjaciolki', hmm?
I nie uwazacie, ze to wyjątkowy zbieg okolicznosci, ze G spotkała Dana - akurat tego Dana, jakby malo ich po swiecie chodzilo - w tak malym miescie jak NY? Moglaby na przyklad spotkac Dana Browna albo Dana Radcliffe'a, ktory promowalby akurat najnowszy film z serii o HP. Ale nie, musiala spotkac Dana Humphreya. I od razu sie zorientowala, ze to on ![]() Btw: mam nadzieje, ze w 16 odcinku watek Chucka bedzie bardziej rozwinięty
|
|
|
|
|
#648 |
|
Przyczajenie
|
hehe o widzę,że tutaj fanki Chucka są
![]() ![]() super...ahh ma świetny głos i w ogóle fajny jest:p
|
|
#649 |
|
Raczkowanie
|
Chuck jest mrr ;* ;D Do schrupania xD
Chociaż Dan też jest niezły... A Nate... Hmm. Nie przepadam za blondynami... |
|
|
|
|
#650 |
|
Raczkowanie
|
Lista zalet Chucka by me:
1. Głos ![]() 2. amerykański akcent w wydaniu Brytyjczyka (i ten sposób w jaki wymawia spółgłoski... mrraau!) 3. odpowiedzialność za siebie (rozkręcił własny biznes w Victorli, w przeciwieństwie do Nate'a, który nawet nie wie, gdzie chce iść na studia) 4. pewność siebie 5. nieudawanie kogoś, kim nie jest (wszyscy z nich są odrobinę pretensjonalni. Wszyscy mają pieniądze, ale Chuck ma do nich osobliwe podejście. Wie, ze je ma, wiec dlaczego miałby ich nie używać? patrz: Serena i jej 'pieniądze nic nie znaczą') 6. gorące spojrzenie, pod którym prawdopodobnie uginają sie kolana dziewczętom (większości nie tylko uginają 7. umiejetnosc rozwiązywania problemów (dziwne to, ale każdy kto ma problem, dzwoni do Chucka) 8. niesamowite teksty, które mnie po prostu rozwalają ![]() 9. wysoka przydatność łóżkowa (patrz: Dan i jego 'wiedziałem, za dużo tych włosów') 10. czarrrny charakter (zawsze mnie takie kręciły )P.S. Jak byłam mała czytałam 'Pamiętnik księżniczki'
|
|
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
ale w tym czerwony płaszczyku to nie za fajnie wyglądał
i te żółte spodnie
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam 4 odcinek (dopiero, haha xD), ale był bardzo fajny!
Gossip girl to świetny serial!!!
|
|
|
|
|
#653 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
wydaje mi się, że łączyło je coś więcej niż tylko koleżeństwo. Mam wrażenie, że szalały razem ze sobą i facetami nie tylko na parkiecie i na dodatek jest to na kasecie jak w przypadku Paris Hilton widziałam urywek przyszłego odcinka na, którym G głaszcze S po policzku w bardzooo dwuznaczny sposób i proponuje wspólną zabawę.
|
|
|
|
|
|
#654 |
|
Przyczajenie
|
W 16 czy 17 odcinku ma nastąpić jakieś przesilenie na linii B i C.
Nie mogę sie doczekać!!!!!!To moja ulubiona para. Iskry się sypią jak przebywają w pobliżu siebie ![]() On jest DEVILISH a ona DELICIOUS. |
|
|
|
|
#655 |
|
Raczkowanie
|
C. i B. to para idealna
Mój ulubiony odcinek to 7 i 8 ;D Już nie mogę się doczekać odcinka 16... Kiedy dokładnie ma być, ktoś się orientuje? |
|
|
|
|
#656 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#657 |
|
Raczkowanie
|
taaaa Chuck uchy achy i echy xD
a tak wogole ktos wie ile ma byc odcinkow? bo ja gdzies przeczytalam ze ok 21 ale nie wiem czy zrodla sa prawdziwe |
|
|
|
|
#658 |
|
Raczkowanie
|
W mojej gazecie z programem jest napisane, ze 22..
|
|
|
|
|
#659 |
|
Zadomowienie
|
ciekawe czy będzie pomysł 2 serii....
Chuck jest najlepszy nawet te płaszczyki mi nie przeszkadzająG widziała Dana w szkole a spotkanie widać było że zamierzone, widocznie obcykała wszystko i ma plan uwieść Dana i w trakcie zadzwonić do S czy się dołączy hehenaprawdę musiały razem szaleć , tylko ja już nie wiem ile w końcu oni mają lat w serialu??? skoro Jenny ma 14 tak?
|
|
|
#660 |
|
Raczkowanie
|
hmm ale przeciez Georginia specialnie spotkała dana! chce go odbic S....bo to taka ssssuk*** ze szok. Ale bedzie ciekawie;d
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.

ściągnęłam stamtąd 15 odcinek i dość szybko poszło