Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II . - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-02, 11:02   #451
basiulkaa
Raczkowanie

GG do basiulkaa
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .

A wy dziewuszki na biol-chemach też macie łacine? O zmoro moja... Vanitas
basiulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 11:05   #452
agness51
Zakorzenienie

Ja jestem na biol-chemie i nie mam łaciny.
Mam tylko angielski i co dziwne hiszpański .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 11:06   #453
Gatha
Raczkowanie

GG do Gatha

Cytat:
Napisane przez basiulkaa Pokaż wiadomość
A wy dziewuszki na biol-chemach też macie łacine? O zmoro moja... Vanitas
Ja mam ;| Tyle, że dodatkowo muszę za nią bulić po 20 zł na miesiąc, bo jest ponadprogramowa.. Też mi interes
Gatha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 11:11   #454
Asilos Magdalena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Ojj dziewczynki,nie było mnie raptem jeden dzień,a tyle napisałyście
Zwolnijcie tempo bo nie nadążam

Wczoraj spędziłam praktycznie cały dzień poza domem,no cóż,zjadłam mało,ale nie przejmowałam się zbytnio jedzeniem,może dlatego mało wyszło.
Nasłuchałam się komplementów,że hoho i trochę mnie to dowartościowało,miło było to słyszeć i nawet się lepiej poczułam sama ze sobą wczoraj
Dziś się zważyłam i mimo ostatniego wyskoku z naleśnikami,i wczoraj trochę orzeszków zjadłam na noc,to był 1kg mniej a ważyłam się w spodenkach .
A więc na razie mam super humor,chyba pierwszy raz od dawna i nawet założyłam przed chwilą bluzkę na ramiączkach,bo TŻ chciał mnie w niej zobaczyć,no i czuję u siebie jakby 'więcej ' kości super
No i brawo Jasiu (<-jedno z moich ulubionych powiedzonek ). Jak dobrze się to czyta, aż się serducho raduje

Funky pisz bez względu na to jaka atmosfera panuje na wątku!!

Ja też Wam paszteciki dziękuję!! Jestem tu dopiero kilka dni, a jakoś tak lżej na serdeuszku i w główce mniej się tłucze!!
DZIĘKUJĘ

Asilos Magdalena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 11:16   #455
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asilos Magdalena Pokaż wiadomość
No i brawo Jasiu (<-jedno z moich ulubionych powiedzonek ). Jak dobrze się to czyta, aż się serducho raduje a czemu Jasiu?

Ja też Wam paszteciki dziękuję!! paszteciki? Jestem tu dopiero kilka dni, a jakoś tak lżej na serdeuszku i w główce mniej się tłucze!!
DZIĘKUJĘ
Dobrze,że Ci lżej,oby tak dalej

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 11:23   #456
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (:Iza:) Pokaż wiadomość
ps Tamo hehe to fajnie w ogóle przejrzałam teraz Twoją galerię na NK - chudziutkie nóżki masz i podobają mi się Twoje włosy
Dziękuje Izka Ale ja mam chude nogi ? No może uda Ale łydki nie

Cytat:
Napisane przez imposing Pokaż wiadomość
Dzięki tamuś

Cytat:
Napisane przez moniczkaaSnk Pokaż wiadomość
Ja mam to samo dziś kochane Taka pozytywnie nastawiona jestem i też wybywam na miasto. za pewne zakupie tylko jakieś drobiazgi w kosmetycznym i jedzonko, ale to zawsze coś a wieczorem może znowu seansik hehe
Ja w sumie też

Cytat:

Wczoraj spędziłam praktycznie cały dzień poza domem,no cóż,zjadłam mało,ale nie przejmowałam się zbytnio jedzeniem,może dlatego mało wyszło.
Nasłuchałam się komplementów,że hoho i trochę mnie to dowartościowało,miło było to słyszeć i nawet się lepiej poczułam sama ze sobą wczoraj
Dziś się zważyłam i mimo ostatniego wyskoku z naleśnikami,i wczoraj trochę orzeszków zjadłam na noc,to był 1kg mniej a ważyłam się w spodenkach .
A więc na razie mam super humor,chyba pierwszy raz od dawna i nawet założyłam przed chwilą bluzkę na ramiączkach,bo TŻ chciał mnie w niej zobaczyć,no i czuję u siebie jakby 'więcej ' kości super

W ogóle Wy wszystkie takie śliczne jesteście
Ty też jesteś śliczna !!!
Bardzo się ciesze, że wkoncu masz dobry humorek

Cytat:
Napisane przez Hypnotic Eyes Pokaż wiadomość
Tamonita - To świetnie, że masz pupę wreszcie Oby tak dalej! Jeszcze trochę i może okres ?
Wiesz, w sumie to nie jest jeszcze pupa w pelnym tego słowa znaczeniu, ale chociaż spodnie az tak nie wiszą... no i może wkoncu skończą się głupie docinki... A co do okresu to modle się o to aby jak najszybciej wrócił...

Cytat:
Napisane przez funky87 Pokaż wiadomość
Tamuś Dziękuję za te słowa, ja sama nie wiem co się dzieje, podobno to normalne , i jak najbardziej pozytywne, tylko strasznie ciężkie, bo ja czuję się jak na początku any I bardzo bardzo mi cięzko, teraz płacze jak głupek, tak bardzo mi się miło zrobiło jak weszłam na wizaż i poczytałam posty od was
Słonko... masz racje, to normalne, ja również miewam takie dni, widze siebie gruba, widze wszędzie tłuszcz i tak dalej, ale wiem, że mam skrzywiony obraz siebie i nie daje się anie, nie obcinam kalorii, bo to nie ma sensu... Sama pomyśl: dałaś rade wytrwać już tyle, wygrałaś ten najgorszy z okresów wychodzenia z choroby, więc nie możesz się teraz cofnąć ! Nie możesz zaprzepascić tego co juz wygrałaś, a wygrałaś dużo... bardzo dużo, może nawet życie. Wiesz gdy masz taki dzień, to chociażby wyrzuty sumienia Cię zabijały, jedz normalnie i staraj się nie obcinać kcal chociażby kusiło Cie to niesamowicie i wchodź tu się wygadać. Mysl o tym, że jesz dla własnego zdrowia, dla wyglądu, dla życia. Wyrzuty miną, prędzej lub później, ale miną, a jeśli zrobiłabyś krok w tył... wtedy nie wiadomym byłoby czy udałoby Ci się go nadrobić, pamietaj o tym... ! I nie poddawaj się ! Nie Ty !

Cytat:
Ja równiez gratuluję -> pupy
dziękuje Kochana

Edit ! Edit ! Edit ! Agatko, ogromnie się cieszę, że spojrzałas w lustro i stwierdziłaś, że masz mniejszy brzuch Bo to naprawde dużo znaczy !!!
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 11:26   #457
Asilos Magdalena
Zadomowienie

Cytat:
Dobrze,że Ci lżej,oby tak dalej
Jest taka audycja w Antyradiu- Makakart i prowadzący (którego uwielbiam ) tak właśnie mówi- I brawo Jasiu!!- przy każdej możliwej okazji, bez wzgędu o czym mówi czy do kogo. To taki zwrot gratulacyjny
Inny tekst Pana Makaka- I love you Cię

Stary 2008-05-02, 11:46   #458
Asilos Magdalena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Edit ! Edit ! Edit ! Agatko, ogromnie się cieszę, że spojrzałas w lustro i stwierdziłaś, że masz mniejszy brzuch Bo to naprawde dużo znaczy !!!
Możliwe, że jutro pomyśłę- ale ma wielkie brzuszysko Ale dziś jest dobrze, tym bardziej, że właśnie przyszła do mnie paczka (uzależniłam się od zakupów przez internet ) i nacieszyć się nie mogę
Pytam brata- ładne buciki sobię kupiłam? A on- no, normalneFaceci!!!

Stary 2008-05-02, 11:54   #459
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Możliwe, że jutro pomyśłę- ale ma wielkie brzuszysko Ale dziś jest dobrze, tym bardziej, że właśnie przyszła do mnie paczka (uzależniłam się od zakupów przez internet ) i nacieszyć się nie mogę
Pytam brata- ładne buciki sobię kupiłam? A on- no, normalneFaceci!!!

Cieszmy się tym co jest dziś

ehhh faceci... Nam pokaż, nam
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 12:22   #460
funky87
Zakorzenienie

Cytat:
Funky - jak Ci źle to pisz,nie patrząc na atmosferę wątku itp,jak sobie nie radzisz to lepiej wyrzucić to z siebie,tak będzie najlepiej
trzymam kciuki,aby minął ten Twój kryzys .
Cytat:
No i brawo Jasiu (<-jedno z moich ulubionych powiedzonek ). Jak dobrze się to czyta, aż się serducho raduje

Ja też Wam paszteciki dziękuję!! Jestem tu dopiero kilka dni, a jakoś tak lżej na serdeuszku i w główce mniej się tłucze!!
DZIĘKUJĘ
Cytat:
Słonko... masz racje, to normalne, ja również miewam takie dni, widze siebie gruba, widze wszędzie tłuszcz i tak dalej, ale wiem, że mam skrzywiony obraz siebie i nie daje się anie, nie obcinam kalorii, bo to nie ma sensu... Sama pomyśl: dałaś rade wytrwać już tyle, wygrałaś ten najgorszy z okresów wychodzenia z choroby, więc nie możesz się teraz cofnąć ! Nie możesz zaprzepascić tego co juz wygrałaś, a wygrałaś dużo... bardzo dużo, może nawet życie. Wiesz gdy masz taki dzień, to chociażby wyrzuty sumienia Cię zabijały, jedz normalnie i staraj się nie obcinać kcal chociażby kusiło Cie to niesamowicie i wchodź tu się wygadać. Mysl o tym, że jesz dla własnego zdrowia, dla wyglądu, dla życia. Wyrzuty miną, prędzej lub później, ale miną, a jeśli zrobiłabyś krok w tył... wtedy nie wiadomym byłoby czy udałoby Ci się go nadrobić, pamietaj o tym... ! I nie poddawaj się ! Nie Ty !
Ehh Dziewczynki ja już niestety tak mam , zawsze chowam się ze swoimi problemami , jakoś jeszcze nie umiem na tyle o tym mówić, dzielenie się radością znacznie lepiej mi wychodzi, a jak pojawia się problem czy jest mi źle to zaraz się chowam jak myszka, to mój największy błąd i pracuje nad tym
Ciężko jest , nawet bardzo , a najgorsze że to wszystko odbija się na jedzeniu i tylko na tym się skupia, zaraz te chore myśli , Jak sobie pomyśle że tak ma wyglądać całe moje życie to ja dziękuję nie chcę by po każdym niepowodzeniu czy porażce wszystko wracało do punktu wyjścia,
Jak naucze się oddzielać jedzenie i wagę od moich wewnętrzynych problemów to chyba w końcu będzie ok.

Asilios- pokaż nam butki, bracia się nie znają Mój to chodzi na zakupy dwa razy w roku, w ogóle nie przykłada wagi do wyglądy, ma parę ulubionych t-shirtów, spodni i jest happy.
Stary 2008-05-02, 12:30   #461
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Cytat:
Witajcie Kochane Wizażanki

Mój poranek mija dość leniwie, powoli podnoszę się z kolejnego upadku, nie wiem ile jeszcze takich mnie czeka , ale jak na razie daję radę. Dziś czeka mnie aktywny dzień i będę z całych siła starać się nic nie ucinać, to straszne ale pojawiają się wyrzuty sumienia, dziś np. po zjedzeniu jabłka na śniadanie a przed chwilą stałam 5 min i zastanawiałam się czy dolać to cholerne mleko do kawy czy zaoszczędzić sobie tych kalorii Ok nie piszę więcej , nie chcę psuć tak dobrego nastroju jaki zapanował w tym wątku.

Buziaki Kochane , miłego dnia
Slonce co sie stalo? Jak cos cie trapi to pisz, zawsze chetnie pomozemy

[quote=tamonita;7417718]DZIEWCZYNY ! Właśnie urządziłam dziki taniec przed lustrem, bo założyłam nowe spodnie i okazało się, że... wkoncu mam troszke pupy !!!! [fakt, że to naprawde troche, ale chociaż nie będą się ze mnie śmiać, że mam 'zapadnięty tyłek"]
[/quote]

Gratuluje
Cytat:
Ja też dziś rano spojrzałam w lustro i jakby troszkę z brzuszka mi spadło

Pierwszy raz mi się zdarzyło nie zmienić podpisu od razu po wejściu na Wizaż. Tak na mnie kobitki działacie
Rowniez gratuluje! A jak z akceptacja siebie? Lepiej juz?

Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
Pozdrawia ta, co całe liceum nie cierpiała języków, gegry, history i WOSU a za to kochała matmę, fizykę, biolę i chemię.
Wpadłam tylko na moment dołożyć do pozytywnego humoru - nie było u mnie kompulsu od poniedziałku włącznie, dokładniej miałam po 4000kcal w dwa dni po sobie, ale jakoś tak się uzbierało na czeko i kanapkach w ciągu całego popołudnia i wieczoru a nie za jednym zamachem a głównie bez kombinacji się obyło.

Ehh, zmykam kuć, ostatnie 4noce pod rząd mam suma sumarum naspane 14h
biedactwo. Obys jak najszybciej miala tez zly okres za soba

Cytat:
Oj, dziewczyny! Ja jestem nieletnia, wyjadę i mnie upijecie
Niewiniatko sie odezwalo

Alez wy zasuwacie a ja zawsze musze isc w najciekawszym momencie...

Jedzmy gdzies jedzmy! Ja proponuje przejsc do konkretow. To kiedy i gdzie sie spotykamy? Czekam na propozycje

Ide dzis do lekarza z wynikami badan, zobaczymy co mi ciekawego powie. No i oczywiscie wazenie... Jak wroce to sie pochwale co i jak

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 12:32   #462
Asilos Magdalena
Zadomowienie

Cytat:

Cieszmy się tym co jest dziś

ehhh faceci... Nam pokaż, nam
Nie mam aktualnie aparatu (najomi pożyczyli i jeszcze nie oddali) wkleję więc linki:

- może trochę kontrowersyjne spodnie, ale mi się podobają. Ja mam czarne, niestety okazały się trochę za dużo (choć kupiłam Mki) będę musiała je trochę zwęzić w pasie:
http://www.asos.com/Asos/Jersey-Cuff...clr=Khaki&sh=0

- japonki:
http://www.asos.com/Asos/Asos-Leathe...clr=Black&sh=0

- torebka:
http://www.asos.com/Asos/Woven-Pocke...9&clr=Tan&sh=0

- bransoletka:
http://www.asos.com/Asos/Tie-Faseten...clr=Multi&sh=0

- wisior:
http://www.asos.com/Asos/Long-Key-Cl...clr=Multi&sh=0

Kupuję i kupuję, już złożyłam kolejne zamówienie Tylko jak ja to wszystko zmieszczę w jednej walizce

Stary 2008-05-02, 12:37   #463
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Cytat:
Nie mam aktualnie aparatu (najomi pożyczyli i jeszcze nie oddali) wkleję więc linki:

- może trochę kontrowersyjne spodnie, ale mi się podobają. Ja mam czarne, niestety okazały się trochę za dużo (choć kupiłam Mki) będę musiała je trochę zwęzić w pasie:

- japonki:

- torebka:

- bransoletka:

- wisior:

Kupuję i kupuję, już złożyłam kolejne zamówienie Tylko jak ja to wszystko zmieszczę w jednej walizce
Boskie! szczegolnie podobaja mi sie spodnie i wisiorek Czemu u nas nie ma takich fajnych rzeczy

Stary 2008-05-02, 12:40   #464
Asilos Magdalena
Zadomowienie

Cytat:
Ehh Dziewczynki ja już niestety tak mam , zawsze chowam się ze swoimi problemami , jakoś jeszcze nie umiem na tyle o tym mówić, dzielenie się radością znacznie lepiej mi wychodzi, a jak pojawia się problem czy jest mi źle to zaraz się chowam jak myszka, to mój największy błąd i pracuje nad tym
Ciężko jest , nawet bardzo , a najgorsze że to wszystko odbija się na jedzeniu i tylko na tym się skupia, zaraz te chore myśli , Jak sobie pomyśle że tak ma wyglądać całe moje życie to ja dziękuję nie chcę by po każdym niepowodzeniu czy porażce wszystko wracało do punktu wyjścia,
Jak naucze się oddzielać jedzenie i wagę od moich wewnętrzynych problemów to chyba w końcu będzie ok.

Asilios- pokaż nam butki, bracia się nie znają Mój to chodzi na zakupy dwa razy w roku, w ogóle nie przykłada wagi do wyglądy, ma parę ulubionych t-shirtów, spodni i jest happy.
Ja też tak mam, kryję się ze swoimi problemami Choć ostatnio jest już trochę lepiej

Mój brat ma to samo

Cytat:
Napisane przez marga_zg Pokaż wiadomość
Rowniez gratuluje! A jak z akceptacja siebie? Lepiej juz?
Dziś jest dobrze Jak będzie jutro się okaże...
Ale ważny jest dzień dzisiejszy

Stary 2008-05-02, 12:43   #465
enex
Zakorzenienie

Cytat:

- japonki:

- torebka:

- bransoletka:

- wisior:

Whow, spodnie dość nietypowe. Mi tam najbardziej podobają się japonki.

Marga - cóż się stało, że do lekarza trza w odwiedziny? Mam nadzieję, że same pozytywne wieści będą.

P.S. - mam chcicę na słodycze, nosi mnie dziś, bogu dzięki, że chociaż co 2h podżeram węgle...
enex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 12:51   #466
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez moniczkaaSnk Pokaż wiadomość
Cześć kochane Jak wam poranek mija ? Mój brzuch po wczoraj jest jakiś duuuuuży czy to normalne.. :lol2: ?
oczywiście. mam nadzieję, że jesz normalnie bo koleżanki, które z Tobą były wczoraj zapewne jedzą i dobrze o tym wiesz.

Cytat:
Witajcie Kochane Wizażanki

Mój poranek mija dość leniwie, powoli podnoszę się z kolejnego upadku, nie wiem ile jeszcze takich mnie czeka , ale jak na razie daję radę. Dziś czeka mnie aktywny dzień i będę z całych siła starać się nic nie ucinać, to straszne ale pojawiają się wyrzuty sumienia, dziś np. po zjedzeniu jabłka na śniadanie a przed chwilą stałam 5 min i zastanawiałam się czy dolać to cholerne mleko do kawy czy zaoszczędzić sobie tych kalorii Ok nie piszę więcej , nie chcę psuć tak dobrego nastroju jaki zapanował w tym wątku.

Buziaki Kochane , miłego dnia
Funky, sama mi pisałaś, że mam pisać, jak coś jest nie tak - i tę samą prośbę kieruję do CIEBIE! słuchaj - od kiedy tak ucinasz, tzn od kiedy już masz ten kryzys? ja w Ciebie wierzę - na pewno nie będziesz ucinać, bo silna z Ciebie dziewuszka a do kawy w końcu dodałaś mleczka??

Cytat:

W ogóle Wy wszystkie takie śliczne jesteście
Też chciałabym się spotkać
no, cieszę się, że wreszcie u Ciebie dobrze acz niech Twoje samopoczucie nie zależy od tego, ile kg jest na wadze, ok? postaraj się...

Cytat:
Oj, dziewczyny! Ja jestem nieletnia, wyjadę i mnie upijecie
Ja do matury mam daleko, ale nie wyobrażam sobie siebie z matmą rozszerzoną
Tamonita - To świetnie, że masz pupę wreszcie Oby tak dalej! Jeszcze trochę i może okres ?
Funky - Ojej, przykro mi Przecież, wiesz, że musisz przytyć. Możesz teraz jeść jak na utrzymanie a i tak trochę przybierzesz i zatrzyma się dopiero, jak waga będzie na tyle w normie, aby twój organizm mógł normalnie funkcjonować tj. (17-18 BMI) Nie łam się! Waga nie może rządzić naszym życiem!

A ja dziewczynki lecę na miasto, bo mam ochotę na gofra
A co! Majówka w końcu prawda?
Pozdrawiam
I co, zjadłaś gofra? i jak Twoje postanowienie co do przetestowania metabolizmu??

a upić, oczywiście, że Cię upijemy, a co!

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 12:54   #467
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Cytat:
Marga - cóż się stało, że do lekarza trza w odwiedziny? Mam nadzieję, że same pozytywne wieści będą.

P.S. - mam chcicę na słodycze, nosi mnie dziś, bogu dzięki, że chociaż co 2h podżeram węgle...
Zrylam sobie zdrowie i teraz trzeba to naprawic. Dzis ide do rodzinnego z badaniem krwii i moczu. Nie wiem czy bedzie dobrze bo wyniki sa nie do konca w normie...

Ja tez mam ostatnio czesto takie potrzeby. Dla mnie najlepszym lekarstwem jest spacer badz zajecie sie czyms byle tylko nie myslec o jedzeniu

Agatko masz racje trzeba cieszyc sie chwila, poza tym jutro tez bedzie dobrze juz my sie o to postaramy

Stary 2008-05-02, 13:05   #468
enex
Zakorzenienie

Cytat:
Zrylam sobie zdrowie i teraz trzeba to naprawic. Dzis ide do rodzinnego z badaniem krwii i moczu. Nie wiem czy bedzie dobrze bo wyniki sa nie do konca w normie...
Grunt, że coś się robi dla tego, żeby lepiej było.
Mówi ta, co od dwóch miesięcy chodzi z zimnym nosem co chwila i blada jak ściana i śpiąca, ale obiecam, że początkiem czerwca jak się nie poprawi to się wbiorę po examie na kilka ukłuć i testy a do tego czasu do przeżycia podstawowego żelazo w kapsułkach i duuużo drożdży.
enex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 13:07   #469
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gaia Pokaż wiadomość
Widzę że nie tylko ja tak cierpię.... Łączmy się bólu. Nienawidze historii

Ja chce zdawać matematykę rozszerzoną
Ubóstwiam historię

U mnie dzisiaj śliczna pogoda, i co najważniejsze wszystko idzie po mojej myśli. Rano tylko biegałam 45 minut Zaraz zjem obiad i jadę nad jezioro wykąpać psa

Miłego dnia dziewczyny.

smak6malin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 13:10   #470
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez smak6malin Pokaż wiadomość
Ubóstwiam historię

U mnie dzisiaj śliczna pogoda, i co najważniejsze wszystko idzie po mojej myśli. Rano tylko biegałam 45 minut Zaraz zjem obiad i jadę nad jezioro wykąpać psa

Miłego dnia dziewczyny.

no, to gratuluję i oby do końca dnia tak było

Stary 2008-05-02, 13:18   #471
Asilos Magdalena
Zadomowienie

Cytat:
Boskie! szczegolnie podobaja mi sie spodnie i wisiorek Czemu u nas nie ma takich fajnych rzeczy
Cytat:
Whow, spodnie dość nietypowe. Mi tam najbardziej podobają się japonki.
Cieszę się, że w końcu komuś podobają się moje zakupy

Cytat:
Agatko masz racje trzeba cieszyc sie chwila, poza tym jutro tez bedzie dobrze juz my sie o to postaramy

Cytat:
Napisane przez smak6malin Pokaż wiadomość

Miłego dnia dziewczyny.
Oby tak dalej

Stary 2008-05-02, 13:23   #472
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Asilos, właśnie ! teraz mię otworzyły - jakie spodnie boskie!!!!!

(kocham zakupy ^^)

Stary 2008-05-02, 13:27   #473
basiulkaa
Raczkowanie

GG do basiulkaa

Izuś też na biol-chemie masz łacinę...
A wiecie co dziewuszki ktoś kiedyś powiedział że pieniądze szczęścia nie dają... dopiero zakupy ^^
Też lubie zakupy....
basiulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 14:29   #474
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez basiulkaa Pokaż wiadomość
Izuś też na biol-chemie masz łacinę...
A wiecie co dziewuszki ktoś kiedyś powiedział że pieniądze szczęścia nie dają... dopiero zakupy ^^
Też lubie zakupy....
powiedziała to marilyn monroe

ja nie mam łaciny

Stary 2008-05-02, 14:33   #475
funky87
Zakorzenienie

[quote=marga_zg;7419302]Slonce co sie stalo? Jak cos cie trapi to pisz, zawsze chetnie pomozemy
[/quote] Nie wiem, ja już na prawdę sama nie wiem co się dzieje, mam tylko małą nadzieję że to się niedługo skończy, a jak na razie ze wszystkich sił walczę i nie ucinam, albo tak mi się tylko wydaje że pozornie nie ucinam.

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość

Funky, sama mi pisałaś, że mam pisać, jak coś jest nie tak - i tę samą prośbę kieruję do CIEBIE! słuchaj - od kiedy tak ucinasz, tzn od kiedy już masz ten kryzys? ja w Ciebie wierzę - na pewno nie będziesz ucinać, bo silna z Ciebie dziewuszka a do kawy w końcu dodałaś mleczka?? Dodałam.
!
Wiosenko wiesz jak to jest , co innego jak się mówi ,a co innego zrobić to samemu, my już ed-kowe chyba tak mamy że u innych widzimy np.chudość ale u siebie to za żadne skarby. I ciężko mi to wszystko zastosować do siebie, ot tak po prostu.
A co u Ciebie Kochaniutka ??

Asilos- świetne zakupy zwłaszcza te spodnie , są mega oryginalne, zazdroszczę, będziesz w nich wyglądać jak tancerka
Stary 2008-05-02, 14:33   #476
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
Już piszę...

Dziewczyny ja w czerwcu robię 18 więc jak co to chętnych zapraszam Akurat będzie możliwość spotkania...
byłoby fajnie
i dziękuję za pw

któraś jeszcze chpodzi do LO w Krk?

Cytat:
Ja piłam kawę przed dietą. A że teraz jestem na R to już nie...
przepraszam, to nie miało mieć takiego wydźwięku...oj oj
Na mnie i moją siostre z rana działa przeczyszczająco. każdy organizm może reagowac inaczej.

Asilos Magdalena już wysyłam Dzięki
na mnie rano działa tak woda przegotowana
kawa zresztą też

Cytat:

- japonki:

- torebka:

- bransoletka:

- wisior:

najbardziej podobają mi się spodnie

jak wam mija dzień dziewczyny?
ja byłam z kumpela na zakupach w galerii i zjadałam takie pyszne lody... i zero wyrzutów sumienia - w końcu tyle ile ja się tam nachodziłam to moje
chyba się muszę zaczac uczyć na geografie bo we wtorek będziemy pisać sprawdzian z mapy Polski
a w czwartek idę sobie na koncert, sialalala...

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 14:38   #477
Asilos Magdalena
Zadomowienie

Kto jak kto, ale Marilyn Monroe nie mogła się mylić

agness51 dostałam Twoje zaproszenie na NK my jesteśmy praktycznie z jednego miasta!!! Ja w tym mieście (nie wiem czy mogę pisać jakim) spędziłam masę czasu Uczyłam się tam, psychiatryk zaliczyłam , pracowałam w Domu Pomocy Społecznej, tam przeżyłam najtrudniejszy moment mojej depresji. Ale bardzo lubię to miasto i jak wrócę do Polski to po wakacjach się tam przenoszę

Stary 2008-05-02, 14:45   #478
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
[ Nie wiem, ja już na prawdę sama nie wiem co się dzieje, mam tylko małą nadzieję że to się niedługo skończy, a jak na razie ze wszystkich sił walczę i nie ucinam, albo tak mi się tylko wydaje że pozornie nie ucinam.

Wiosenko wiesz jak to jest , co innego jak się mówi ,a co innego zrobić to samemu, my już ed-kowe chyba tak mamy że u innych widzimy np.chudość ale u siebie to za żadne skarby. I ciężko mi to wszystko zastosować do siebie, ot tak po prostu.
A co u Ciebie Kochaniutka ??

Asilos- świetne zakupy zwłaszcza te spodnie , są mega oryginalne, zazdroszczę, będziesz w nich wyglądać jak tancerka
pozornie nie ucinasz - to znaczy ? może wklejaj tu jadłospisy itp., może to by Ci pomogło? jest taki piękny dzień, nie nastraja Cię to do jedzenia?

ale obiecaj, że będziesz tutaj pisać, jeśli coś będzie nie tak, zrób to dla mnie, co?

Stary 2008-05-02, 14:47   #479
Asilos Magdalena
Zadomowienie

Cytat:
Tancerka mówisz - motylem byłam ale utyłam nie no żartuję
Cieszę się, że się podobają Ja zakochałam się w nich od razu jak je zobaczyłam

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
najbardziej podobają mi się spodnie
Mi też

Stary 2008-05-02, 14:53   #480
funky87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
pozornie nie ucinasz - to znaczy ? może wklejaj tu jadłospisy itp., może to by Ci pomogło? jest taki piękny dzień, nie nastraja Cię to do jedzenia?

ale obiecaj, że będziesz tutaj pisać, jeśli coś będzie nie tak, zrób to dla mnie, co?
Pozornie tzn, że niby nie chcę ale potem jak pomyślę co i jak to się okazuje że jednak wyszło mniej niż dotychczas, jadłospis wkleję wieczorem, gdyż nie lubię planować co zjem, za dużo już w życiu planów dotyczących co zjem a czego nie, dlatego teraz wolę tak spontanicznie do tego podchodzić. Pogoda taka sobie u mnie ale zaraz wyciągam rower i w drogę, nic tak nie poprawia nastroju jak odrobina ruchu.

Cytat:
Tancerka mówisz - motylem byłam ale utyłam nie no żartuję
Cieszę się, że się podobają Ja zakochałam się w nich od razu jak je zobaczyłam
Mi też
śliczne są Masz oryginalny styl- I to mi się podoba

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości