|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie - część II
Dopiero sie ucze wiec moze ktoraś z Was byłaby tak dobra i wyjasnila mi dlaczego na IIsn nie mozna jesc winogron i 2 krazki ryzowe z szynka i serem nie sa wskazane na sniadanko
?? moja dzienna dawka kcal to 1500 wiec myslalam ze jest ok,nie jadam słodyczy,czerwonego miesa, zero alkoholu, ale z owocow nie chce rezygnowac
|
|
|
|
#1622 |
|
Raczkowanie
|
Ponoć owoce mają fruktozę, a fruktoza to cukier. Ale ja mimo wszystko je jem, bo uwielbiam.
Noś w sobie pewność, wiedz, że osiągniesz cel, a osiągniesz go z pewnością. Nie pozwól by do Twojej głowy wkradły się wątpliwości bo Cię zniszczą. Tak brzmi reguła samosprawdzającej się przepowiedni. |
|
|
|
#1623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A śniadanie - już wyjaśniałam. Powinno być bardziej kaloryczne,przecież 2krążki ryżowe to jakieś 60kcal + wkład zapewne nie więcej jak 100,co daje niecałe 200kcal w śniadaniu. Skoro jesz tak mało na śniadanie,to wątpię,aby w ciągu dnia wyszło 1500. Cytat:
.1 max 2 dziennie i najlepiej wybierać te o stosunkowo niskim IG w porównaniu np. do bananów,ananasa czy wingron.
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
||
|
|
|
#1624 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje za wyjasnienie
a czy suszone owoce (np sliwki) rowniez nie sa najlepsze w redukcji? i gdzie znajde zasady tej diety?
|
|
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o zasady,zapraszam do wątków podwieszonych,tam wszystko jest ślicznie wyjaśnione. A jak masz jakieś pytania,to wal śmiało
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
|
#1626 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze raz dziekuje bardzo
![]() Przyznaje sie nie mam pojecia co to jest ta redukcja,szukam i nic nie moge znalezc moze jakis link?
Edytowane przez Nina17 Czas edycji: 2008-05-02 o 12:45 |
|
|
|
#1627 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardziej mi chodziło o to co kiedy jeść bo np drugiego dnia jestem cały dzień na nogach i całą noc i jeśli jadłabym mniej więcej co 3 - 4 godziny to tych posiłków wychodzi bardzo dużo.... a trzeciego dnia śpię do południa i znów zakłócam harmonogram posiłków bo jeść śniadanie o 14 lekka przesada... czy w nocy mogę jeść tylko białkowe produkty czy tez wszystko zgodne z dietą redukcyjną...
|
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj dziewczyny ile wy tych postów produkujecie
Ale wszystko czytam, tylko rzadziej pisze A u mnie dzisiaj si Właśnie siedze i popijam zieloną herbatkę JejQ w poniedziałek matury... Ale do mnie to chyba jeszcze nie dotarło bo zero nerwów a tego bysmy nie chciały ![]() A z kumpelą sie juz dogadałyśmy ze po maturach nie ma zmiłuj i zapisujemy sie na siłownie No w końcu musze do wakacji zdąrzyć I dam rade Jak wszystkie tutaj Buuziole Spadam na spotkanko z pięknym
|
|
|
|
#1629 |
|
Raczkowanie
|
Powodzenia na maturze!
![]() a ja umieram z bólu, matka natura mnie odwiedziła i umieram.
Noś w sobie pewność, wiedz, że osiągniesz cel, a osiągniesz go z pewnością. Nie pozwól by do Twojej głowy wkradły się wątpliwości bo Cię zniszczą. Tak brzmi reguła samosprawdzającej się przepowiedni. |
|
|
|
#1630 |
|
Raczkowanie
|
odbudzilam sie wlasnie. Jestem pelna po wczorjaszym, znow znow ile jeszczie?! Sama siebie dobijam! Pamietam jak w styczniu myslalam ze dojde do 63kg, a w tej chwili to nawet o 65 moge zapomniec
bledne kolo ktore sama sobie urzadzam![]() Milego dnia kochane ![]()
|
|
#1631 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dookoła ludzie już troszkę panikują, a ja nic to w sumie dobrze, bo koleżanka od 2 dni już spać z nerwów nie może ![]() i po maturkach też zapisuję się na siłownię i może jakiś aerobik ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#1632 |
|
Wtajemniczenie
|
kroooliczek89 powodzenia na maturce
![]() ![]() w gruncie rzeczy to fajna rzecz![]() ![]() pamietam swoja jak dzis chociaz bylo to aldne pare latek w tyl![]() ![]() ahh ale smiechu nie miara bylo nio nie bede sie tu rozpisywac na ten temat w kadym razie 3mam mocno kciuki!!!![]() GobE ja tez mialam takie chwile jak ty...powatpiewalam w to ze mi sie uda i zaniedbywalam to co juz powoli udawalo mi sie osiagnac warcajac jednoczesnie do puntku wyjscia...ostatnio zamiast spasc to przybralam o 0,5 kg- przez swoaja gllupte, ale teraz znowu proboje..kiedys nam sie uda napewno!!!kobietki to silne stworzonka!!!! caluski
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#1633 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam ze spacerku
Godzina na rowerku zaliczona i 2x25 brzuszków i troche ćwiczonek na nóżki i pupcie Ajjj aż się chce żyć ![]() Cytat:
Może być źle ![]() Cytat:
Tylko spokojnie i trochę wiary
|
||
|
|
|
#1635 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny nie panikujcie przed matura
ja to samo przeżywałam rok temu straszny stres i myślałam, że poszło mi beznadziejnie no i myliłam się. Będzie dobrze trzymam kciuki![]() Wybaczcie, że nie na temat ale chciałam dodać otuchy maturzystką
|
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
ja też wszystkim maturzystkom życzę powooodzenia
|
|
|
|
#1637 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dziekujemy za otuche |
|
|
|
|
#1638 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze 3 dni temu na wadze bylo 65,4... dzis stanelam na wadze tak z ciekawosci.
Dziekuje dziewczyny za pocieszenia, bardzo Wam dziekuje ale.. wybaczcie 67,7 kg!!!!!!!!!!!!!!! Jakim cudem, nie wime. Co prawda wypilam dzis juz z litr wody, no i jadlam juz sniadanie i wogole, ale. Nie moge no nie moge tego przezyc. Od listopada siedze nawatku, z waga 68-69 startowalam tyle miesiecy temu i co i nic ![]() Beznadziejna jestem!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po drugie, kiedy się ważyłaś? po tym jak wypiłaś litr wody, zjadłaś śniadanie i w ogóle?!?! przeciez w ciągu dnia waga wzrasta gdzieś do 2kg, ja rano waże 70kg, a w ciągu dnia , np. po obiedzie (raz z ciekawości sprawdziłam) ważyłam 73 kg. więc bez takich tutaj, jutro rano na CZCZO się zważ i wtedy będziemy gadać.
|
|
|
|
|
#1640 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
albo jak staralm sie ograniczac jedzenie, cwiczylam i na prozo wszystko stalo w miejscu..teaz tez nie wiem czy napewno cokolwiek mi sie poprawi...ale najgorsze to sie poddawac!!! nie jestes sama!!! my jestesmy z Toba !!!i my tez czasem podupadamy!!! takze glowa do gory i walcz dalej!!kiedys nam sie uda musi
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#1641 |
|
Konto usunięte
|
Dokladnie
Gobe wejdz na czczo na wage i zobaczysz , ze bedzie o wiele mniej
|
|
|
|
#1642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() GobE, tak jak dziewczyny mówią, zważ się rano na czczo... Wtedy waga jest taka jak powinna W ciągu dnia lepiej nie wchodzić na wage żeby zawału nie dostac |
|
|
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zeby zawału nie dostać ![]() ja kiedyś też taką panikę narobiłam, ale nie przemyślałam, że wypiłam z 2 litry wody i zjadłam obiad ![]()
|
|
|
|
|
#1644 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;7424208]Ohoho
a jakbym teraz weszla to chyba z 10 kilo wiecej![]() Sorki za off, ale kroooliczek89 z czego maturke zdajesz? [/QUOTE]Hmm wydaje mi się że już gdzieś pisałam Polski - podstawy, Angielski - podstawy, Geografia - rozszerzona i Biologia - rozszerzona Damy rade i nie ma że boli ![]() Aaaaaaaaaaaaa ja chce wreszcie schudnąć tyle ile powinnam... Jutro ważenie a ja czuje że nic mi nie ubyło a niedaj boże jeszcze przybyło Ale nie można sie poddawać Już tyle osiągnełam to do końca dam rade Zresztą jestem jakieś 2-3 dni przed okresem i czuje ze brzusio mam wielki jak balon juz No kurcze że też ten okres nas tak męczy no... Chociaż jak go nie było przez pół roku to chciałam żeby wrócił... Ale ja pokręcona jestem Sie rozpisałam troche Uzależniona od was jestem
|
|
|
|
#1646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1647 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przypomnialo mi sie ja to juz kratery mam Rade dac musimy a sorki, ze tak jeszcze spytam na studia to paana gdzie sie wybiera?![]() I ja tez nalogowiec jak nic 2 dni kompa nie miala to meka dla mnie byla i nagrzeszylam przez to, bo nie mial mnie kto "pilnowac"
|
|
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj usłyszałam: "Zdradzasz mnie!"
Patrze taka wystraszona, bo nie wiem o co chodzi... ![]() On: "No bo ciągle tylko ten wizaż i wizaż... Nawet jak u Ciebie jestem to tam wchodzisz" |
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;7424413]No faktycznie
przypomnialo mi sie ja to juz kratery mam Rade dac musimy a sorki, ze tak jeszcze spytam na studia to paana gdzie sie wybiera? (...)[/QUOTE]Wyższa Szkoła Nauk Humanistycznyh i Dziennikarstwa... Tak wiem, Geografia i Biologia średnio pasują Miało być coś innego Ogólnie od zawsze miałą być architektura... Ale choroba niestety pokrzyżowała plany i wyszło jak wyszło Ale kulturoznawstwo mi sie podoba
|
|
|
|
#1650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

?? moja dzienna dawka kcal to 1500 wiec myslalam ze jest ok,nie jadam słodyczy,czerwonego miesa, zero alkoholu, ale z owocow nie chce rezygnowac

.

Ale wszystko czytam, tylko rzadziej pisze

wystarczy Marzena 
No kurcze że też ten okres nas tak męczy no... Chociaż jak go nie było przez pół roku to chciałam żeby wrócił... Ale ja pokręcona jestem
Rade dac musimy