|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4
Judka mowisz ze na 3800 skonczy? Mnie strasza ciut ponad 4
Dziewczyny jak to jest z tym acardem? Najpierw mi mowili ze do 24tc pozniej ze do 30tc, a wczoraj mi powiedziala ze ze spokojem do 37tc ufam jej i to nie o to chodzi. Zastanawiam sie tylko..Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3032 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzisiaj czyszczą u nas klatki, tym karcherem czy jakoś tak. Była kartka że jak się nie zabierze rzeczy to ekipa sprzątająca je zarekwiruje bez możliwości zwrotu. Ja przeboleję stratę nowej wycieraczki z Ikei za 2 czy 3 zł. Ale czuję że przez pozabierane wózki i rowery będzie tutaj za parę godzin piekło. Kartkę wywiesili na ostatnią chwilę i dużo osób nie zdążyło przeczytać albo zapomniało tak jak ja. Rozumiem że są przepisy ale chyba zadzwonienie do drzwi dużo czasu nie zajmuje... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakos chyba z miesiąc przed porodem się odstawia najpóźniej. No ale ja nie specjalista |
|
|
|
|
#3034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aha! Martoolka jak Ci nie umknie to prosze wizyte 20.06. ![]() Wlasnie sobie przeczytalam: https://mamaginekolog.pl/torba-do-porodu/ (pewnie znacie ten wpis) Co myslicie? Dla mnie sensowny szczegolnie fajnym pomyslem wydaje sie kolko zamiast poduchy do karmienia (bo rozumiem ze to o to chodzi) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3035 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w czwartek 12 kg. Mały przyrost miałam w maju. Teraz pewnie ruszy z kopyta. ![]() magia_to_ja, na zgagę migdały przegryzaj wieczorem. Mi pomagały po weselu.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi młoda siedzi główką w dół od dwóch miechów zaraz, ale jak leżę w nocy na boku, to czuję jak boksuje mi po boczkach, tak jakby mi w plecach miała jakaś noga wyjść czy rączka. |
|||
|
|
|
#3036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Gdyby cie pitynka i dupsko bolało
|
||
|
|
|
#3037 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nieee, dzięki, my już się z deweloperem sądzimy bo tak nas w h... zrobili. Jakby sprawa się możliwie szybko rozstrzygnęła to byśmy mieli kasę albo komórkę lokatorską, może nam szczęście dopisze.Szczęściara Mój owsik się tak kręci że czuję nóżki pod żebrami a za kilka dni na samym dole na pęcherzu. Aktualnie pod skórą jeździ, nie wiem co tam wyrabia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
Mam spodenki z textil market - rozmiar xl. Akurat pod brzuszek
![]() https://txm.pl/szorty-damskie-gladkie-na-gumke-szary-7 Edytowane przez judkama Czas edycji: 2017-05-30 o 09:59 |
|
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
Aha
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Judka spoko spodenki! Chyba musze odwiedziec textil market Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałaś o zabranych wózkach i innych wartościowych rzeczach - gdyby mnie to spotkało, nie darowałabym padalcom.
|
|
|
|
#3043 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3044 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Alexandre;74229661]Wrzuciła zdjęcie czarno białe na Instagram z podpisem że synek zmarł zanim się jeszcze urodził.
Jak tam cola na krostkę na języku? Koty mi się zepsuły. Kiedyś latały za każdym robaczkiem a dzisiaj mąż zabił mojego największego wroga i to całkiem okazałego bo wlazł z balkonu (na czwarte piętro!) a koty chwilę się zainteresowały i zostawiły temat. Moje koty kiedys wybijaly wszystko poczynając od much do pająkòw,teraz mają wszystko gdzieś oprocz zabłąkanych kotow,ktore skracają sobie drogę przez naszą działkę.wtedy wpadają w szał |
|
|
|
#3045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jeszcze nic nie mówił na ten temat tylko kazał brać. U nas dzisiaj też ma być burza.. robi się coraz cieplej także będzie ulewa jak nic.. Ja dzisiaj wizyta na 16. A leżę na łóżku z drugim śniadaniem.. Zamiast iść do wanny. Ja przytyłam jakieś 6 kg chyba ale u mnie dopiero 27 tydzień..
|
|
#3046 |
|
Raczkowanie
|
Alexandre mieszkam obecnie pod Stuttgartem, wrota Schwarzwaldu.
Ja mam teraz wizyty 2 i 17 czerwca. Mała jest generalnie bardzo aktywna, czasem robi mi takie przemeblowanie w brzuchu aż miło - kocham te kopniaki .
|
|
|
|
#3048 | |||
|
Zadomowienie
|
Sierpniówki 2017 <3 cz.4
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Pokażesz?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3050 |
|
Raczkowanie
|
Hej wszystkim w ten upalny dzień âĽ
Czytam Was regularnie ale ujawniam się dopiero jak zaczynam panikować. Wasze posty o pakowaniu torby mnie dobiły, bo ja nie mam nic - nawet torby Pomyślałam, że dobrze by było się za to zabrać i stąd moje pytanie. Dziewczyny jakie zestawy ubranek bierzecie do szpitala? Początek sierpnia może być upalny ale może też być chłodny, nie mam pojęcia co zabrać. Myślałam żeby wziąć body z krótkim rękawkiem i pajace. Jakby były upały mała byłaby w body, a jakby chłodniej to na to pajac, ale czy taki noworodek może być z gołymi rękami? i co wtedy na nóżki?
|
#3051 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tez bym chciala popatrRc na maleństwo 😉 Wysłane za pomocą mTalk ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
![]() Wysłane za pomocą mTalk |
||
|
|
|
#3052 | ||||
|
Zakorzenienie
|
witam
obiad się wykańcza, za chwilę jadę po dzieci, robimy lekcje, a popołudniu zebrania u 2 młodszych, po wszystkim kupię sobie pyszne lody ![]() jeszcze wieczorem muszę jechać do rodziców, dziś wpadłam oddać walizkę i zauważyłam wyniki taty, bardzo nie zaniepokoiły wyniki wątroby, mam nadzieję, że wieczorem uda mi się wyciągnąć coś z taty, tyle ma dolegliwości i jeszcze to ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i powodzenia na wizycie
|
|
#3053 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzieki U mnie grzmi. Ale chyba pojdzie bokiem tzn taka mam nadzieje bo nie chce mi sie zdejmowac poduszek z krzesel...Ide kombinowac jakis obiad Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3054 |
|
Rozeznanie
|
Jestem w domu. Każde mikro stwardnienie brzucha mnie stresuje chociaż powiedzieli, że przecież same dzieci też się ruszają czy wypną gdzieś. I że jak w 1 miejscu twardo, ale reszta brzucha miękka to nie jest źle, źle jak dotykam i cały brzuch jak skała. Ale jednocześnie mam bana na dotykanie brzucha bo to może skurcze wywołać ponoć. Nasz cel to rozwiązanie ciąży ok 34 tygodnia pewnie, więc na czerwiec powinnam szlaban w pitynce zamontować chyba
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3055 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Czekam na burzę Już zaczyna grzmieć |
|
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rosnijcie zdrowo i nieprzerwanie do tego 34 tc Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
|
#3057 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Niezły Gigancik ![]() Cytat:
Mi też ostatnio 2 koleżanki powiedziały, że nisko, ale mam wrażenie, że to zależy od tego, jak się młoda układa ![]() Zdążyłaś przed karnym bananem |
||||
|
|
|
#3058 |
|
Rozeznanie
|
Hej. Ja dzisiaj mega wypompowana. Od kilku dni boli mnie w podbrzuszu. Dzisiaj postanowiłam pojechać do siebie do pracy do ginekolog, koleżanki mnie wkręciły na wizytę bo się akurat wykreślila pacjentka. Mówię Dr co jest, że szyjka mi się skrócila i że mam od kilku dni dosyć mocne bóle i nawet kucać nie mogę bo mam uczucie jakby mi coś pękło. A ona ze usg mi nie zrobi bo w pierwszej ciąży to szyjka na ogół się nie skraca i dopóki nie ma poniżej 1cm to mam nie panikowac.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3059 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Masz na to jakąś tabelkę? Bo bym sobie chętnie sprawdziła moją Gigantynę
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko właśnie nie wiem czy brać do szpitala (bakterie) czy powiedzieć mężowi, żeby przywiózł, jak będzie mnie odbierać, żeby mi się w aucie lepiej siedziało i później tylko w domu używać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W "moim" szpitalu dają ciuszki, więc tylko muszę uszykować mężowi zestaw na wyjście. Myślę, że uszykuję cieplejszą i lżejszą wersję ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#3060 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.

ufam jej i to nie o to chodzi. Zastanawiam sie tylko..

albo były tak wymęczone upałem, że stwierdziły że mają wszystko w nosie 

szczegolnie fajnym pomyslem wydaje sie kolko zamiast poduchy do karmienia (bo rozumiem ze to o to chodzi) 

Już zaczyna grzmieć
, najmłodsza jeszcze w środę konkurs międzyszkolny matematyczny więc robimy jakieś zadania, a w sobotę konkurs recytatorski międzyszkolny, w obu została wybrana jako przedstawicielka szkoły, a mi się już nie chce przygotowywać