|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
czemu? co się stało? masz jakieś problemy? przytyłaś? o co chodzi? pamiętaj, że musisz dostać okres!!!!!!!!
|
|
#512 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a nie lepiej bylo isc do baru? gdziekolwiekCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Baby - co się stało?? takie załamanie nie przychodzi bez powodu , długo to już trwa?? Kochana nie ucinaj , postaraj się mimo wszystko jeść normalnie, kryzys minieedit: Marga , muszę przytyć do 56kg - to najniższa granica dla mojego wzrostu, mam nadzieję że waga zatrzyma się na tych 56 kg bo nie chce wracać do tej z przed ed
|
|
#514 |
|
Rozeznanie
|
Eeech, u mnie jakoś ciężko się zrobiło. Dosłownie i w przenośni. Jestem sobie na tym P i najpierw schudłam kilogram zupełnie niespodziewanie, a dziś jak się zważyłam, to odkryłam, że on powrócił i to z nawiązką. Tłumaczę sobie, że to zatrzymanie wody, bo już za parę dni pora na @ wywołaną tabletkami, że przyda mi się ten kilogram, ale. Czuję się gruba, nieatrakcyjna itd. Jestem teraz u rodziców, ale pojawiają się w mojej głowie głupie myśli, żeby znowu wrócić do głodowania, gdy pojadę do Krakowa. Na dodatek mam tak dużo pracy, porwałam się na pisanie egzaminu przedterminowego z ważnego przedmiotu. Cały czas siedzę i kuję, a to i tak za mało pewnie. Moja ambicja kiedyś mnie zniszczy. :/
Ale trzeba z tym konceptem na literkę R walczyć! Marga, Ty też nie myśl o redukcjach żadnych, pomyśl o zdrowiu i o tym, że lepiej i weselej będziesz wyglądać, nooo! Krytia, gratulacje!!! Oby tak dalej.Takie lejdis nights są faaajne, dawno nie miałam okazji żadnej. W ogóle fajnie by było rozbudować trochę życie towarzyskie, ale ta nauka, to wszystko. :| I jeszcze chciałam wspomnieć o tym, że pooglądałam sobie Wasze profile na naszej-klasie. Trochę tak mi głupio, bo rzadko zabieram tu głos (zawsze się wstydzę odezwać) i poniekąd Was szpieguję. Ale wszystkie jesteście śliczne, Dziewczyny! Trudno mi uwierzyć w to, że wiele z Was ma problemy z samooceną.A to mój profil, bo czuję się nie fair jako inwigilatorka. ;p http://nasza-klasa.pl/profile/1631784
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przytyłam? Nie wiem nie waze sie od dluzszego czasu . a za pare minut podchodze do lustra i widze sie chuda i tak w kolko. Wogole moje myslenie teraz jest takie okropne ze zauwazylam ze odkad zaczełam myslec jak wyglaam to sie nie akceptuje . Okres bym chciała dostac ,ale jedzac duzo a normalne rzeczy. Juz wolałabym zjesc bulke na kolacje a nie podjadac jakims tam cukier... ![]() monochrome: wysłałam zaproszenie ![]() funky : hm..w sumie to tez sie obawiam ze utyłam bo wogole sie nie ruszam. Dzis cały dzien przesiedziałam w miejscu nic nie robiac.:| marga: to tak ś: owsianka z activia, 2ś wiejski z miodem, obiad panga z eflonu i troszenku surowki . W miedzy czasie wspomniany cukier,masło, ciasto, kluski i inne niepotrzebne rzeczy
|
|
|
|
|
#516 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#517 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Monochrome ten podskok wagi to na pewno przez zblizajacy okres. Wysle Ci zaproszenie na NK. I pisz smialo jak cos jest nie takBabus a bylo juz tak dobrze... Strasznie mi przykro jak to czytam. Prosze nie ucinaj juz wiecejTamo a ile masz wzrostu? (sorki ze tak wypytuje )
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
marga: Jestesmy razem...ja tez psuje tutaj dzisiejszy dzien. I oropnie sie czuje. Okropnie ! Patrzac jak wszystkie sobie radza a ja tu takie glupoty wypisuje. A tak dobrze szlo. Od Swiat BN nie bylo schiz i wogole a dzisiaj taki klops... Nie nie utne juz. Ale dzis juz nic nie zjem.
|
|
|
|
#519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
obiecaj nam porzadny podwieczorek i kolacje. Podjadasz bo organizm domaga sie jedzenia. Nie lepiej zjesc zdrowo i normalne posilki?(:Iza do czego to sprowadza czlowieka alkohol a moze by tak poczekac do 18 ![]()
|
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dostałam wcześniej bacik od dziewczynek I Tobie tez się malutki należy, nawet tak nie myśl W końcu od tego tu jesteśmy żeby się wspierać, i nie zawsze musi być kolorowo, czasem musi się zepsuć żebyśmy mogły docenić to co mamy .Monochrome-pisz śmiało ![]() Baby- jejq bardzo mi przykro kochana ale to na pewno przejściowe, ja dziś rano tez pisałam jak fatalnie się czuję i trwało to kilka dni a teraz zaczyna być lepiej, Baby jutro też jest dzień i na pewno będzie on lepszy od dzisiejszego, tylko Kochana żadnych redukcji, nie psuj tego co już osiągnęłaś, ta waga na penwo jest złudna, po prostu wmawiasz sobie że przytyłaś.
|
|
#521 |
|
Zadomowienie
|
Ja tylko na momencik, bo za chwilę idę po zakupy do Tesco.
(:Iza widzę, że jesteśmy z podobnej bajki- ile ja swego czasu win pod mostem obaliłam
|
#522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczerze to też tak niekiedy mam że czuje się grubsza a jak spojrze w lustro to taka chuda jestem. Też mam tak niekiedy że przesiedze cały dzień w jednym miejscu a potem mam małe wyrzuty że mogłam chociaż pchodzić.I faktycznie bardzo malutko zjadłaś, jutro będzie lepiej marga nic nie popsułaś monochrome wyśle ci zaproszenie na n-k i nie wracaj do głodowania
|
|
#523 |
|
Rozeznanie
|
I ja też psuja nastroju. Ale to naprawdę wielka różnica wygadać się troszkę, od razu jest lżej.
Jestem bardzo szczęśliwa, że znalazłam to forum. Nie wiem, co by się ze mną porobiło w innym wypadku. ![]() Marga ![]() Baby, życzę żeby szybciutko wróciło Ci dobre samopoczucie, nie cofaj się, tyle osiągnęłaś! ![]() Ja uciekam do tej nauki. Pozdrawiam Was serdecznie i dziękuję za pomoc.
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak ja Wam straaaasznie dziekuje
za kazde mile slowo skierowane do mnie. Bez Was nie wiem co bym zrobila...Nie wsiadam na rowerek. Tak jak mowici utro tez jet dzien. Bedzie on lepszy niz dzis. Zjem normalnie bez jakis tam zbednych rzeczy. Gdy bede miala zamiar zjesc cos dziwacznie to pomysle o dzisiejszym dniu jak sie beznadziejnnie czułam i nie zrobie tego... Ech co za kryzys...Boli mnie brzuch bo octu popiłam :/
|
|
|
|
#525 |
|
Zadomowienie
|
Baby pilas ocet?
![]() Chcialabym wam bardzo podziekowac za to ze jestescie i wspieracie mnie (i nie tylko ) w trudnych momentach. Jak sie wam wygadam to od razu mi lzej. Teraz idze na spacerek porozmyslac w spokoju. Dziekuje
|
|
#526 |
|
Przyczajenie
|
rany, ale dużo napisałyscie
ledwo to nadrobiłam ale musialam wiedzieć co tam u Was!ja też jestem zdecydowanie za spotkaniem i jak przyjade z weekendu to musze załozyc sobie nasza klase, zeby Was zobaczyć. na razie widziałam Hypnotic i jej Ty też jestes taka ładna ![]() Krytia cieszę się strasznie z tego kilograma ![]() Funky mam nadzieje, że to chwilowy kryzys i niedługo będzie lepiej pamiętaj, że nie możesz się poddac, już tak świetnie Ci idzie!przepraszam, że ja tak krótko.. opowiem troszkę co u mnie. jestem u chłopaka, nie ma jego rodziców.. i on wie o mojej chorobie a jednak w ogole sie tym jakby nie przejmuje ![]() od dzisiaj rana jestem na trzech tostach z dzemem. i do tej pory nie miałam nic w ustach. sama przeciez nie poprosze zeby zoorganizował jakiś obiad.. same wiecie jak to jest. a on, nie wiem, nie jest głodny? widac nie. ale ja - przyzwyczajona do 5 posiłków dziennie - umieram z głodu, boli mnie głowa, i trochę mi słabo.. a tak mi wstyd powiedzieć o tym, zresztą jak same pisałyście z tym jedzeniem... I z jednej strony wiem, że powinnam sama o siebie zadbać, że wiem, że nie moge schudnąć, ale z drugiej cieszę się, że trochę schudnę. I martwi mnie ten jego olewczy stosunek do mnie, przecież wie, że mam anoreksję, a gdyby nie jego brat nie zjadłabym nawet śniadania... eh, to ja lecę, trzymajcie się Kochane postaram się jeszcze wpaść niedługo i coś napisać
|
|
|
|
#527 |
|
Zadomowienie
|
ojej, tego posta napisałam z nie swojego konta
w każdym razie to ja
|
#528 |
|
Zadomowienie
|
3 tosty o matkoo zjedz coś więcej poproś chłopaka o obiad/ kolacje
|
#529 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie dałabym rady ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ma być ładnie i wartościowo! ![]() a co do octu.... musiałaś być chyba bardzo zdesperowana, ja bym nie przełkęła idę się umyć bo śmierdzę... i co z tego, że zjadłam przed chwilą jakieś 8 kanapek, wieśniaka z ananasem i pierś z kurczaka a przez cały dzień nie licząc śniadania zupełnie nic ![]() dziś mam wszystko koło ... nosa
|
|||
|
|
|
#530 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gdzie ta moja silna wola?! Gdzie motywacja? Może przynajmniej jutro nie zepsuje wszystkiego...eh. Niby robię postępy, które sama zauważam, ale z drugiej strony nie jest już tak kolorowo. Znów zaczyna mnie to wszystko przerastać..
|
|
#531 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale się rozpisałyście
!!Nie nadążam. Asilos - Świetne zakupy Zawsze sobie Ciebie wyobrażałam jako taką luzacką fankę reggae, ciekawe czy jest tak naprawdę ?Zosia - Ja wiem jak to jest. Jak jestem z kimś innymi niż rodzice to też się często wstydzę powiedzieć "Zjadłabym coś". Jednak zważ na fakt, że twój TŻ pewnie niedługo otworzy sobie jakieś chipsy etc. A ty stwierdzisz, nie dziękuję bo jest za późno, albo coś w tym stylu. Ewentualnie jutro nadrobi a ty znajdziesz argument "No przecież nie zjem teraz paczki chipsów i nie wypiję litra mleka, to co że on tak je!" Naprawdę znam to z autopsji! Zjedz coś ![]() Baby - Piłaś ocet, żeby schudnąć? Wiesz, że to niszczy białe krwinki ? Iza - Tak zjadłam dzisiaj gofra z wiśniami w żelu i potem loda włoskiego Tylko teraz rodzice chcą mnie wyciągnąć na kolację, a ja mam trochę wyrzuty, że lepieej by bylo jakbym zjadła kanapki i wieśniaka niż np. spaghetti, ale trudno! Będę z tym walczyć idę! Włącza mi się niby czerwona lampka (uważaj, dzisiaj już za dużo) Jednak miałam się nie przejmowaćm, pozatym dzisiaj bardzo dużo spacerowałam i byłam cały czas na świeżym powietrzu. Coś mi się od życia należy
|
|
|
|
#532 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczysz jutro będzie lepiejCytat:
to przykre że Twój chłopak tak zareagował, a właściwie to w ogóle nie zareagował z tego co piszesz, nie rozumiem go na prawdę, może nie zdaję sobie sprawy jak bardzo poważna to jest choroba i że jest Ci teraz bardzo potrzeby i powinien być wyrozumiały.Zoooosiu a ty olej to i doppominaj się o jedzonko bo nam tam uschniesz , wyciąg chłopaka do sklepu na serkowe zakupy i niech mu się zrobi głupio że nic nie zaproponował. ![]() Cytat:
edit: Hypnotic nawet się nie zastanawiaj i ruszaj na pyszni utka kolację -. coś Ci się w końcu od życia należy a serków to Ty jeszcze się w życiu zdążysz najeść ![]() ![]()
|
|
#533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Brawo za gofra i lody i smacznej kolacji
|
|
#534 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj też coś u mnie szwankuje jedzenie
Najpierw zjadłam rano bułkę i serek homo a koło 15 zjadłam miseczkę zupy i kawałek placka do kawy i po tym zrobiłam sie strasznie głodna,zjadłam 2 kanapeczki -weka +serek topiony na to i zachciało mi się słodkiego więc doprawiłam się jeszcze małą paczuszką orzeszków w skorupce Nic-Noc i teraz jestem zła sama na siebie bo przeciez miałam dziś mało zjeść żeby jutro rano się zważyć i chciałam jutro jeść w miarę ok.Wszystko popsułam!A najgorsze że dalej mi się chce jeść!!!!
|
|
#535 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przecież to nie tak dużo a orzeszki zdrowe są
|
|
#536 |
|
Raczkowanie
|
A jak będę ważyć więcej przez te orzeszki?
|
|
#537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lubię reggae, ale głębiej siedzę w muzyce alternatywnej. Np. moim ukochanym polskim zepołem jest Kombajn Do Zbierania Kur Po Wioskach, z zagranicy Radiohead, The Mars Volta (mój nick to tyluł jednej z pisenek TMV)... dużo by tego wymieniać. Ale część moich znajomych to wyluzowani bobo-marleyowcy więc i we mnie jest z tego sporo. Generalnie wakacje spędzam na przeróżnych festiwalach muzycznych od Woodstocku do Hunter Festu. W głębokim stadium depresji sporo ćpałam, ale to już za mną. Teraz tylko piwko, winko (pod mostem ), fajek nie palę od stycznia (postanowienie noworoczne ). Imprezować lubię do białego rana, a moje motto życiowe brzmi- kto na koniec imprezy stoi na własnych nogach jest wygrany Nie no żaruję... a może nie...![]() Czyli generalnie menel ze mnie Nie, nie aż tak źle nie jest
|
|
#538 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Codziennie w lustrze widzę wielką łep z patykami zamiast kończyn ;| Wtedy pędzę do lodówki i zżeram wszystko, potem są wyrzuty i.. przeważnie łazienka. W najlepszym wypadku na drugi dzień przechodzę na R. Wpadłam w błędne koło i straciłam nadzieję, że z tego wyjdę. |
|
|
|
|
#539 |
|
Zadomowienie
|
Jeżeli tak to już wiem skąd wziął mi się ten kg
|
#540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hmm widzę podobieństwo, tylko, że je mam tak, że kilka dni jest ok bo wiem, że muszę to unormować, potem kilka dni prawie głodówka i tak w kółko ale ostatnio nie mogę narzekać, 3mam kciuki za Ciebie
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

alez ja jestem glupia 
razem raźniej i pamiętaj ->nie damy sie 
)
ojj co do piwka to...
haha skończyło się na tym że piłyśmy wino pod mostem 
nie powiem, wizeło konkretnie, ale dobrze, bo nie ma przypału 
a za pare minut podchodze do lustra i widze sie chuda i tak w kolko. Wogole moje myslenie teraz jest takie okropne ze
Ale najważniejsze że buciki kupione

ja dostałam wcześniej bacik od dziewczynek
jejq bardzo mi przykro kochana