Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-02, 17:29   #91
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

Przybył mi właśnie kolejny brązujący balsam: z Oriflame. Mam obecnie 3 brązujące smarowidła i samoopalacz + krem brązujący do twarzy, jak to wszystko na raz ponakładam na siebie to chyba będę mulatką
Stary 2008-05-02, 17:29   #92
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
Hosenko ta torebka to skad?
z kont

a tak serio to znikąd od pana ze stoiska

z wyglada wydaje się większa, ale mało się do niej miesci. Pasek można odpiąć i wtedy jest "do ręki"

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 17:43   #93
pakosta
Wtajemniczenie

Zizou, mam wybór: sobota za tydzień, za 2 lub za 4. Muszę pojechać na takie małe gówniane szkolenie, teoretycznie po szkoleniu mogłabym od razu wrócić do Łodzi, ale w sumie głupio tak w Kraku być i wracać od razu

Ekhm ekhm ogłoszenie parafialne: mam na zbyciu nowe, nieużywane: brązujący krem do twarzy Dove, roll-on przeciw celulitowi na brzuch Garnier, krem Olay p-zmarszczkowy i Lash Stylist Maybelline. Nie chce któraś?

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 17:55   #94
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
to są te sukienki-obie w podobnych kolorach (chciałam coś jasnego).
Pierwsza jest z satyny bardzo błyszczącej, to taki ecru z brudnym pastelowym różem w tle. Jest prosta.
Druga to zupełnie inny styl-zwiewna, lekka, romantyczna.
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
A ja sobie takie buciki kupiłam:
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Jak tak sie chwalicie fotkami to ja też dam - pisałam o moich zakupkach sobotnich, ale nie dałam zdjęć, więc teraz nadrabiam.
Zaszalałyście śliczności

Ja ostatnio pokochałam łażenie do Bershki ;D a jeszcze nic nie kupiłam [szczegół ] strasznie sposobały mi się czarne rybaczki w białe groszki (był jeszcze białe w czarne), nawet dobrze na mnie wyglądały, ale bałam się, że takie spodnie mogą pogrubiać
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 18:07   #95
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Nie mam pojęcia, bo nie byłam tam nigdy i nie znam tych źródełek Zresztą ja tylko 1 raz w życiu byłam na basenie, wogóle nie umiem pływać i od wszelkie "otwartej" wody to ja się trzymam z daleka. Woda to nie mój żywioł(a Ex to zodiakalna ryba).

Za to bym chętnie sobie poleżała na słoneczku
Ja też rybka, ale kiedyś się topiłam, wyciągali mnie ratownicy, sztuczne oddychanie takie tam bajery. Pływać potrafię, ale generalnie mam lęk przed wodą, tzn. wszystkojest dobrze, póki mam świadomość, że jak stanę, to głowę będę mieć nad lustrem wody.

Ja jeszcze wizażuję, eh. Mieliśmy jechać z jużnietezetem razem, niestety on zjeżdża z Zielonej Góry z montażu i coś tam im się przeciągnęło. W Opolu będzie na 22, więc moje przeczucie, że na miejscu wyląduję nad ranem było trafne. Eh, no nic siedzę i czekam na niego , a reszta ekipy pewnie już w basenie z winkiem będzie siedzieć nim dojedziemy

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 18:25   #96
isa666
Zakorzenienie

Organzza ja w Bershce byłam parę razy(i w Stradivariusie), bo na Modzie dużo dziewczyn kupuje i wkleja fotki ciuchów stamtąd i niektóre mi się podobają, ale jak już wejdę do któregoś z tych sklepów, to się tam staro czuję, bo tam biegają po sklepie same nastolatki I jakoś nic tam jeszcze nie znalazłam dla siebie.
Ostatnio za to znów polubiłam Terranovę

0306 mam podobnie z tą wodą tzn. jak poczuję, że woda mi się wlewa do uszu i czuję ją w dziurkach nosa(np. jak zanurzę głowę) to się panicznie zaczynam bać, że się zaraz utopię No i jak stoję przed wodą, gdzie nie widać dna, to nawet nogi nie zaurzę
Stary 2008-05-02, 18:27   #97
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

kurcżę, tyle miłych komplementów od Was dostałam ile przez całe życie od męża dzięki
Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Aga, śliczne sukienki obie bardzo ładnie leżą

Zamówiłam własnie pizzę i zabieram się za pakowanie, wyjazd o 18 .
Mam nadzieję, ze dopisze pogoda.
Isa, gdzie Twój ex się wygrzewa? Ja będę w okolicach Rajeckich Teplic, jak się nam będzie chcioało może podjedziemy jutro do Beszenowej .
EDIT: zgubiłam zaświadczenie o szczepieniu mojego psiaka, muszę jeszcze pędzić do weta po duplikat <zly>
Na szczęscie to niedaleko.
dziękuję Agusia.
Udanej wyprawy

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Gdzie kupiłaś sukienki? Ja idę na ślub pod koniec maja i jeszcze nic nie mam
nawet nie wiem gdzie szukać ładnych sukienek.
Taki fajny sklep Bee Collection (mają nawet swoją stronę www.bee.com.pl) Weszłam tam i zachwyt, do przymierzalni wzięłam mnóstwo kiecek, co druga to ładniejsza. I sporo przecen, moje kosztowały -jedna 69zł a druga 59zł.
Nie szyją hurtowo, jeden model jest w kilku rozmiarach i finito więc kreacje są niepowtarzalne. Mają w ofercie nie tylko sukienki ale bluzki, żakiety, bolerka, spódnice

Cytat:
Nie mam pojęcia, bo nie byłam tam nigdy i nie znam tych źródełek Zresztą ja tylko 1 raz w życiu byłam na basenie, wogóle nie umiem pływać i od wszelkie "otwartej" wody to ja się trzymam z daleka. Woda to nie mój żywioł(a Ex to zodiakalna ryba).

Za to bym chętnie sobie poleżała na słoneczku
Is, ja też nie umiem pływac a jestem Rakiem raz się nawet topiłam (wpadłam do studni).
Ach, słoneczko

Cytat:
Aguś ... no brak mi słów, co za cudne sukienki i jedna i druga
W tej pierwszej podobają mi się plecy, to sznurowanie mmrrrr, bardzo sexowna jest
A ta druga jak z bajki, taka zwiewna, romantyczna ahhhh....
Ty nawet żadnych super dodatków nie potrzebujesz taka sliczna jesteś, a jeszcze jak sobie strzelisz jeden ze swoich megapieknych makijaży to wszyscy faceci Twoi Łącznie z tym jedynym, ukochanym
Piekne, naprawdę

A ja sobie takie buciki kupiłam:
Vib dziękowac.
Buty super, uwielbiam peep-toe

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
Aga, obie sukienki są przepiękne czy kupiłaś je w sieciówce jakiejś? i jeśli to nie tajemnica, to ile kosztowały?
To sklep Bee Collection. Jak już wspominałam Estelli mają nawet swoją stronę www.bee.com.pl) Weszłam tam i zachwyt, do przymierzalni wzięłam mnóstwo kiecek, co druga to ładniejsza. I sporo przecen, moje kosztowały -jedna 69zł a druga 59zł (przed bonifikatą 140 i 160zł)
Nie szyją hurtowo, jeden model jest w kilku rozmiarach i finito więc kreacje są niepowtarzalne. Mają w ofercie nie tylko sukienki ale bluzki, żakiety, bolerka, spódnice

Cytat:
piekne w tej drugiej bedziesz wygladala jak elf
pierwsza jest niesamowita - ten tyl... cudo

a na dodatki masz jeszcze troche czasu dopiero maj
dzięki Ziz.
Wolę już teraz skompletowac dodatki bo to szybko zleci. Już maj, zaraz czerwiec, w lipcu wyjeżdżam nad morze i wracam tydzień przed jednym i drugim weselem.

Cytat:
Aga - sukienki przepiękne Do nich delikatne jasne butki i cudo

Jak tak sie chwalicie fotkami to ja też dam - pisałam o moich zakupkach sobotnich, ale nie dałam zdjęć, więc teraz nadrabiam.
dzięki Hosenko

Mogłabym Ci ukraśc torebkę i buty

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Agabil kochana, może jakieś pogaduchy przy winku? Trzymaj się

Sukienki śliczne, i z niezłym wyprzedzeniem kupujesz Co prawda ja sobie w kwietniu bikini kupiłam, a wyjazd po połowie lipca

Zizou... Śniłaś mi się bardzo ładna jesteś wiesz? Szalałyśmy po Krakowie, po sklepach i pubach.
To trochę wynik tego że planuję weekend w Krakowie i myślałam, coby Was krakowianki jakoś poznać.

Pierwszy raz od stu lat robiłam kosmetyczne zakupy w zwykłej dogerii (tzn w rossmanie, ach te targi hehe). Obkupiłam się za ponad 100 zł: jakieś tam waciki, wkładki, pierdółki, ale i:
1. żel do mycia twarzy Nivea
2. żel pod prysznic Nivea (melonowy )
3. krem rozświetlający Olay

I zapłaciłam za te 3 rzeczy tyle co w aptece za 1 Fajna sprawa.
Marta, dziękuję musimy się spotkac na jakieś chlanie.
Jakie bikini? Pokazywałaś w wątku?
Widzę że Rossmann skusił

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Zaszalałyście śliczności

Ja ostatnio pokochałam łażenie do Bershki ;D a jeszcze nic nie kupiłam [szczegół ] strasznie sposobały mi się czarne rybaczki w białe groszki (był jeszcze białe w czarne), nawet dobrze na mnie wyglądały, ale bałam się, że takie spodnie mogą pogrubiać
Organzza a jakie te groszki? Jeśli drobne to nie pogrubią

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-02, 18:27   #98
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
z kont

a tak serio to znikąd od pana ze stoiska

z wyglada wydaje się większa, ale mało się do niej miesci. Pasek można odpiąć i wtedy jest "do ręki"
myslalam, ze z jakiejs sieciowki albo z lumpa fajna - taka letnia

nie mialam na co wydac kasy - juz mam. zamowienie w aptece, wszystko mi sie pokonczylo: krem, micel. wzielam tez maseczke nawilzajaca biodermy bo moja skora prezentuje sie ostatnio koszmarnie, a w domu brak takich specyfikow. do tego antidral, pare pudelek tabletek. ech, nie wiedzialam, ze tyle tego sie uzbieralo

zuzylam dzis piling do ciala, xerial gommant. chyba jest za lekki do ciala. musze czuc, ze czyms tre a tu to bylo tak, jakbym sie zelem myla. mysle co kupic, czy stara pcozciwa farmone czy wydac fortune na jakiegos bodyszopa...
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 18:30   #99
Hosenka*
Zakorzenienie

własnie zerwałam ..

Instagram

Stary 2008-05-02, 18:34   #100
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
własnie zerwałam ..
Stary 2008-05-02, 18:35   #101
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
własnie zerwałam ..

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-02, 18:37   #102
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
własnie zerwałam ..
Stary 2008-05-02, 18:47   #103
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Organzza ja w Bershce byłam parę razy(i w Stradivariusie), bo na Modzie dużo dziewczyn kupuje i wkleja fotki ciuchów stamtąd i niektóre mi się podobają, ale jak już wejdę do któregoś z tych sklepów, to się tam staro czuję, bo tam biegają po sklepie same nastolatki I jakoś nic tam jeszcze nie znalazłam dla siebie.
Ostatnio za to znów polubiłam Terranovę
oj tam staro ja widuję tam osoby w różnym wieku tylko długie spodnie mają jakieś dziwne.. jak dobre na górze to na dole za długie, że idąc przydeptywałabym je co krok

Terranovę latem odwiedzałam bardzo często były ogromne obniżki
Cytat:
To sklep Bee Collection. Jak już wspominałam Estelli mają nawet swoją stronę www.bee.com.pl) Weszłam tam i zachwyt, do przymierzalni wzięłam mnóstwo kiecek, co druga to ładniejsza. I sporo przecen, moje kosztowały -jedna 69zł a druga 59zł (przed bonifikatą 140 i 160zł)

Organzza a jakie te groszki? Jeśli drobne to nie pogrubią
to świetny musi być ten sklep trafić tak piękne sukienki w jednym sklepie to dziś rzadkość

drobne tak mi się zdawało, że mogę źle wyglądać i już nad zakupem się nie zastanawiałam.. teraz żałuję

Cytat:
własnie zerwałam ..
ściskam mocno
Double with me?
Stary 2008-05-02, 18:49   #104
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:

0306 mam podobnie z tą wodą tzn. jak poczuję, że woda mi się wlewa do uszu i czuję ją w dziurkach nosa(np. jak zanurzę głowę) to się panicznie zaczynam bać, że się zaraz utopię No i jak stoję przed wodą, gdzie nie widać dna, to nawet nogi nie zaurzę
No to mamy podobnie z tą wodą . Ale źródła termalne na Słowacji polecam, super sprawa zwłaszcza w zimie, po nartach wracasz do hotelu, zakładasz bikini i śmigasz na basen, do wody włazisz prosto ze śniegu. Fajowe uczucie .

Aga, mężowie mają to do siebie, że jak kobieta wygląda super to nic nie mówią, odzywają się dopiero jak przestajemy im się podobać . Skoro Twój mąż nie prawi Ci komplementów na co dzień, to znaczit sia, że dla niego zawsze wyglądasz super.
Tak na marginesie, mój jużnietezet prawił mi komplementy typu: "eh ta twoja dupcia" , albo "jakie te twoje nogi są długaśne". Częściej jednak słyszałam: "w tej kiecce masz dupę jak lotniskowiec", albo "nie noś rurek (które uwielbiam), bo wyglądasz jak pająk", a już dobijały mnie komentarze w stylu"taki dekolt, to możesz po domu nosić, między ludzi ze mną tak nie wyjdziesz, bo pomyślą, że panienkę z agencji przyprowadziłem" - to o bluzkach, których dekolt kończył się 5cm pod szyją .

Ja to nigdy nie mogę nic zaplanować jak normalny człowiek, znajomi właśnie dzwonili, że już siedzą w knajpce po Słowackiej stronie. Ja siedzę i czekam, czekam...
Znając moje szczęscie to jeszcze po drodze będę mieć kilka kontroli drogowych, a w hotelu na recepcji będzie nowy pracownik, który będzie mi robił problemy z powodu psa (jeżdżę do tego hotelu od 94 roku, zawsze zatrzymuję się u nich i jako stałego gościa wpuszczają mnie z psiakiem, choć generalnie psów nie akceptują. Mimo to już taką akcję przeżyłam w ub.roku - musieli wzywać kierownika, by od niego uzyskać zgodę na mój pobyt ze zwierzakiem .
Ja Wam mówię, skończę jako sfiksowana stara panna z pudelkiem na ręku .

Miast cieszyć się wyjazdem uprawiam czarnowidztwo
EDIT: Hosenka, trzymaj się <przytula>

Stary 2008-05-02, 18:50   #105
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ściskam mocno
jakoś mi dziwnie ...

Instagram

Stary 2008-05-02, 18:53   #106
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
jakoś mi dziwnie ...
ale to na pewno minie sama wiesz, że wam obojgu zależało na czymś zupełnie innym....
Double with me?
Stary 2008-05-02, 18:55   #107
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
zuzylam dzis piling do ciala, xerial gommant. chyba jest za lekki do ciala. musze czuc, ze czyms tre a tu to bylo tak, jakbym sie zelem myla. mysle co kupic, czy stara pcozciwa farmone czy wydac fortune na jakiegos bodyszopa...
A używałaś go może do twarzy? A może jakiś peeling Eris? Maja niezłe opinie. Ja właśnie mam na wykończeniu grapefruitową Joanne i chyba skuszę się na coś Erisowej
Cytat:
własnie zerwałam ..

Cytat:
Taki fajny sklep Bee Collection (mają nawet swoją stronę www.bee.com.pl) Weszłam tam i zachwyt, do przymierzalni wzięłam mnóstwo kiecek, co druga to ładniejsza. I sporo przecen, moje kosztowały -jedna 69zł a druga 59zł.
W Wwie nie ma tego sklepu nie mam pojęcia skąd wziąć ładną 'ślubną' sukienkę właściwie to tylko raz byłam na ślubie. Oglądałam fajne sukienki w River Island, ale kosztowały ok 300zł:/ do tego buty, torebkę, bolerko czy coś. Nie jest to dla mnie bliska osoba, więc wolałabym zamknąć się w mniejszym budżecie.

Ja sobie kupiłam dziś krem do stóp, mój ukochany z Rossmanna. Mam pół tubki kremy Daxa, ale średnio mi pasuje. Natomiast ten rossmannowski ma mocznik w składzie, uwielbiam go. Do tego doszła nowa maskara do rzęs Miss Sporty - ogólnie maja one niezłe opinie w KWC, nic gorszego w porównaniu z L'orealem nie może mnie chyba spotkać plus podwójna saszetka depilatora w kremie Tanity.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 18:57   #108
isa666
Zakorzenienie

Mnie z kolei kolega Exa nazywał anoreksją Bo gdy pracowałam to zleciałam jakieś parę kilo. Tylko, że on chyba nigdy anorektyczki nie widział na oczy
A jak namiętnie się filtrowałam i ładowałam na twarz skrobię i miałam białą cerę to i nawet śmiercią mnie ochrzcił i stwierdzili z Exem, że powinnam iść do solarium A ja im na złość jeszcze bardziej się wybielałam
Mi tam lata co faceci mówią o moim wyglądzie, akurat w tej kwestii jestem nieugięta

Hosenko
Stary 2008-05-02, 18:58   #109
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
A używałaś go może do twarzy? A może jakiś peeling Eris? Maja niezłe opinie. Ja właśnie mam na wykończeniu grapefruitową Joanne i chyba skuszę się na coś Erisowej
uzywalam byl niezly, ale teraz mam glinke z otrebami i jest lepsza erisowej mialam ten z pomaranczowej, cellulitowej serii, byl fajny ale jednak cukrowa farmona to rewelacja. a z drugiej strony mam straszna ochote na bodyszopowe zapachowe cudenka

i napalilam sie na opalajacego xerialine nie ma go w eskulapie, wiec poszukam w stacjonarnych pasuje nabrac troche kolorku, bo mimo iz lubie moja bladosc to zaczyna mnie ona denerwowac [nogi biale jak u smierci, skora na ramionach wrecz przezroczysta ]
Stary 2008-05-02, 19:03   #110
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Hosenko
Cytat:
ale to na pewno minie sama wiesz, że wam obojgu zależało na czymś zupełnie innym....
Wiem, ale mimo wszystko co innego myśleć o rozstaniu a co innego być już po fakcie ... Byliśmy "razem" 1,5 roku, to niby nie długo ale jednak ...

Instagram

Stary 2008-05-02, 19:05   #111
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Hosenko

Aga, toż to prawie za darmochę takie śliczne suienki

Estello, właśnie mi przypomniałaś o moim ulubionym kremie z Rossmana do stóp, też bardzo go lubię
I ma super zapach
Ja muszę się wybrać na pedicure do kosmetyczki i myślę żeby sobie zrobić na stopach żele albo akryle, miała któraś?
Stary 2008-05-02, 19:07   #112
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Mnie z kolei kolega Exa nazywał anoreksją Bo gdy pracowałam to zleciałam jakieś parę kilo. Tylko, że on chyba nigdy anorektyczki nie widział na oczy
A jak namiętnie się filtrowałam i ładowałam na twarz skrobię i miałam białą cerę to i nawet śmiercią mnie ochrzcił i stwierdzili z Exem, że powinnam iść do solarium A ja im na złość jeszcze bardziej się wybielałam
Mi tam lata co faceci mówią o moim wyglądzie, akurat w tej kwestii jestem nieugięta
Skąd ja to znam, też wiecznie słyszałam pretensje, że jestem za chuda, za blada...
Też na złość się nie opalałam i też latało i lata co inni o mnie mówią .
Stąd też wieczne awantury między nami były, ale jak po raz kolejny słyszałam, że powinnam się trochę opalić, albo przytyć (by wyglądać jak lale, za którymi jużnietezet i jeo koledzy wodzili smętnym wzrokiem), miałam jedną odpowiedź: czy dotykali ich skóry (takiej przesuszonej po solarium- fuj!) i czy widzieli je w bikini (wałeczki, cellulit). Jak jeszcze komentowali, podnosiłam koronny argument, że za mną na plaży oglądają się 19-sto latkowie (bo tak faktycznie jest ), a za tymi ich brąz-pięknościami jedynie tacy sfrustrowani 40-sto latkowie, jak oni. To działało zawsze . Wredna jestem .

Stary 2008-05-02, 19:18   #113
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
uzywalam byl niezly, ale teraz mam glinke z otrebami i jest lepsza erisowej mialam ten z pomaranczowej, cellulitowej serii, byl fajny ale jednak cukrowa farmona to rewelacja. a z drugiej strony mam straszna ochote na bodyszopowe zapachowe cudenka

i napalilam sie na opalajacego xerialine nie ma go w eskulapie, wiec poszukam w stacjonarnych pasuje nabrac troche kolorku, bo mimo iz lubie moja bladosc to zaczyna mnie ona denerwowac [nogi biale jak u smierci, skora na ramionach wrecz przezroczysta ]
Farmony nie miałam, kiedyś się na nią napalałam, ale w końcu nie kupiłam. A teraz wolałabym coś o orzeźwiającym zapachu, produkty Farmony kojarzą mi się z zimą.
Też miałam peeling Erisowej z antycellulitowej serii, śliczny miała zapach. Rzeczywiście TBS ma cudowne zapachy i podobno niezłe peelingi.
Xerialine opalający mnie nie kusi, aczkolwiek Xerialine sam w sobie tak kupiłam kiedyś w prezencie mamie i czasem jej podkradłam. Bardzo fajny balsam.
Cytat:

Estello, właśnie mi przypomniałaś o moim ulubionym kremie z Rossmana do stóp, też bardzo go lubię
I ma super zapach
Ja muszę się wybrać na pedicure do kosmetyczki i myślę żeby sobie zrobić na stopach żele albo akryle, miała któraś?
Leć do Rossmanna, teraz jest w promocji za 3,99zł ten Dax niby trochę natłuszcza stopy, ale po 1-2h znowu są suche i muszę po raz kolejny je smarować. Ogólnie skóra stóp jest w lepszej kondycji, ale Rossmann jest lepszy i tańszy
Ja nie miałam, ale myślę, że mogą być fajne na letni wyjazd. Nie trzeba malować paznokci, ładnie wyglądają.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 19:52   #114
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
własnie zerwałam ..

Ten rok jest jakiś dziwny.. wszyscy się rozstają.

Cytat:
Częściej jednak słyszałam: "w tej kiecce masz dupę jak lotniskowiec", albo "nie noś rurek (które uwielbiam), bo wyglądasz jak pająk", a już dobijały mnie komentarze w stylu"taki dekolt, to możesz po domu nosić, między ludzi ze mną tak nie wyjdziesz, bo pomyślą, że panienkę z agencji przyprowadziłem" - to o bluzkach, których dekolt kończył się 5cm pod szyją .

Dziewczyny, mózg mi się przegrzewa.. Już nie mogę.
I na dodatek.. chyba będę chora! Wiedziałam!!
Stary 2008-05-02, 20:05   #115
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Dziewczyny udanego weekendu, dużo słoneczka, wypoczynku i samych miłych chwil.
Dla wszystkich samotnych duża buźka . Będzie dobrze! Życie mimo wszystko jest piękne, a każdy koniec jest zawsze początkiem nowego i zwykle lepszego. Zatem wszystkie zapłakane noski do góry!

Uciekam do poniedziałku

Stary 2008-05-02, 20:18   #116
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny udanego weekendu, dużo słoneczka, wypoczynku i samych miłych chwil.
Dla wszystkich samotnych duża buźka . Będzie dobrze! Życie mimo wszystko jest piękne, a każdy koniec jest zawsze początkiem nowego i zwykle lepszego. Zatem wszystkie zapłakane noski do góry!

Uciekam do poniedziałku
Udanego weekendu z jużnietz

a mój juznietz chce sie spotkac jak bedzie w pl.. ale ja nie chce... bo i po co?

Instagram

Stary 2008-05-02, 20:20   #117
pakosta
Wtajemniczenie

Hosenko
Naprawdę, chyba powinnyśmy ten wątek nazwać "rozstania z nałogiem i tżetem", bo strasznie nam się tej wiosny w miłości nie układa

Może lato przyniesie samo dobre? Taką musimy mieć nadzieję

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-02, 20:22   #118
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
a mój juznietz chce sie spotkac jak bedzie w pl.. ale ja nie chce... bo i po co?
jesli nie czujesz potrzeby to masz racje - nie ma co sie spotykac.
Stary 2008-05-02, 20:22   #119
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Hosenko
Naprawdę, chyba powinnyśmy ten wątek nazwać "rozstania z nałogiem i tżetem", bo strasznie nam się tej wiosny w miłości nie układa

Może lato przyniesie samo dobre? Taką musimy mieć nadzieję
łatwiej rozstać sie z TZ niż z nałogiem

Ziz: z jednej strony bym chciała, ale z drugiej pojawia się pytanie: ale po co? trzymam się dobrze, rozmawiamy teraz na neutralne tematy,a podejrzewam ze po spotkaniu bym sie "rozsypała"

Instagram

Stary 2008-05-02, 20:24   #120
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
łatwiej rozstać sie z TZ niż z nałogiem

boskie
Cytat:
Ziz: z jednej strony bym chciała, ale z drugiej pojawia się pytanie: ale po co? trzymam się dobrze, rozmawiamy teraz na neutralne tematy,a podejrzewam ze po spotkaniu bym sie "rozsypała"
z drugiej strony - zalezy kiedy przyjedzie. bo wtedy mozesz byc juz w calkiem neizlej formie, ze spotkanie nie wplynie na Ciebie destrukcyjnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości