|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
przez to ze taka brzydka pogoda to sie ciesze że nigdzie nie pojechałam na tę majówkę
|
|
|
|
#4202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i zabrał mnie na kolacje do super restauracji obiadek a pozniej lody mmmm no i pozniej kierowalam autkiem hihi i spalam u niego rano ( dzisiaj ) wstalismy i poszlismy na dzialke zrobilismy sobie grilla a pozniej pojechalismy do mojej babci super bylo jutro niestety tż w pracy buuu
|
|
|
#4203 |
|
Wtajemniczenie
|
Maatra, witaj
śliczny synek!Ciekawe jak tam Zottel, jutro jej wielki dzień. Żeby tylko pogoda dopisała, bo np. u mnie niezbyt, cały czas pochmurnie
|
|
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie wczoraj TZ zabrał na spacerek i deser lodowy
a dzis niestety był w pracy cały dzien![]() a jutro mija nam 6,5 roku bycia razem. ach... kiedy to minęło
|
|
|
|
#4205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje widze ze razem wczoraj jedlismy desery lodowe
|
|
|
#4206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj tak. wczoraj była tak sliczna pogoda, ze lody były chyba najlepszym wyjsciem ![]() ja do tej pory jestem cała czerwona na twarzy ech... |
|
|
|
|
#4207 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jesli nie chcesz białego,to ok,ale uważam,że nie będzie nic złego jeśli założysz coś kremowego czy beżowego.Teraz kolorystyka sukien slubnych jest tak bogata,ze naprawde mozna cos znalesc ![]() Ja cos znalazlam to wkleje,chociaz to moze nie w twoim guscie
|
|
#4208 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale się cieszę, bo właśnie wygrałam aukcję na 3 sukienki na allegro. To była moja pierwsza licytacja i do ostatniej minuty ścigałam się o nie z innymi
Ciekawe czy będą dobre:P
|
|
|
|
#4209 |
|
Zadomowienie
|
i jeszcze cuś
|
#4210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nawet nie mialam gdzie sie opalac...ojj kurde musze sie wziasc bo jestem blada...chyba na solarke pojde bo za tydzien komunie mamy w rodzinie tż a za 2 tyg. u mnieCytat:
:P
|
|
|
#4211 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.allegro.pl/item354219991_...wa_h_m_36.html
Tylko boję się, czy będą dobre. Ta bez ramiączek najbardziej mi się podoba. Może ubiorę ją na wesele brata
|
|
|
|
#4212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pieknie na pewno bedziesz w nich wygladac
|
|
|
#4213 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze zrobilas i cena super
|
|
#4215 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takze pewnie baluje jeszcze i cieszy sie ze ma mezulka ![]() Cytat:
Cytat:
Tyle ze ja to bym sie w 36 nie zmiescila ![]() Dziewczyny szukam jakiejs fajnej, wesolej piosenki o milosci jako podklad do prezentacji macie moze jakieś propozycje?? Bo piosenek jest cale mnostwo, a ja nie moge sie zdecydowac Moze byc po polsku albo po angielsku
|
|||
|
|
|
#4216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z tymi piosenkami to rzeczywiście pełno ich jest, ja niestety nie mam jakiejś ulubionej, więc Ci nie pomogę, musisz poszperać na wrzucie ![]() Edit: znalazłam suwaczek Zottel i miałaś rację. Ona już jest żonką.....ale jej fajnie
|
|
|
|
|
#4217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro chyba bede szukac dalej, bo dzis juz senna jestem Dobranoc |
|
|
|
|
#4218 |
|
Raczkowanie
|
sukienki są naprawdę fajne i cena też super!!! |
|
|
|
#4219 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ehhhhh niedobre jak nie schudne, to bede wygladac jakbym nadal w ciazy byla tez mam ochote na jakies restauracyjne frykasy.kuchnia indyjska za mna chodzi od tygodnia. gratuluje 4 rocznicy dziekujemy to mezczyzna mojego zycia ![]() Cytat:
podoba mi sie 1 i 4 ![]() Cytat:
![]() ************************* ************************* ******************* pakowanie mi nie wyszlo, bo TZ przydzielil mi zle pomieszczenie,czyli kuchnie prawie skonczylismy skazanego na smierc 3 serie,rano znow ledwo zywi , bo pierworodny szaleje TZ w pracy i synek zasnal. mam wrazenie,ze on wstaje tak wczesniej,zeby sie z tatusiem pobawic ![]() milego dnia Wizazanki
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
Pare dni się tutaj nie odzywałam i pd razu kilometrowe zaległości... Tego się nie da nadrobić a lada dzień kolejny wątek bo już dobijamy do 5000 postów.
Witam wszytskie nowe Panny Młode 2009 Dziewczyny jak jeszcze nie ma was na liście z mojego podpisu to piszcie mi privy bo tutaj tyle sie dzieje, że mogę przeoczyć waszą prośbę o wpisanie
|
|
|
|
#4221 |
|
Wtajemniczenie
|
A jaka to ma być prezentacja? ja też kilka razy robiłam ppt ze zdjęciami dla TŻ i zawsze dawałam jakąś muzykę instrumentalną , czyli samą piękną melodię np. z jakiegoś filmu i wtedy to wychodzi świetna prezentacja
|
|
|
|
#4222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja uwielbiam cala muzyke z filmu "man on fire" tylko ona chyba bardziej pasowalabym do pozegnalnej prezentacji zawsze wzruszam sie przy tej piosence http://pl.youtube.com/watch?v=fRYrzNazKzc
|
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
A ja na slub planuje prezentacje jako podziekowanie dla rodziców, ale będę robiła w programie windows movie maker
|
|
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też nie było ale już jestem
|
#4225 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wolalabym raczej do jakiejs takiej takiej wesolej piosenki o milosci niz do muzyki instrumentalnej Bo jakos ta druga mnie srednio kreci Moze pozniej wykorzystamy to jako pokaz na naszym weselu ale wtedy to trzeba bedzie dodac tez jakies zdjecia jak jeszcze nie bylismy razem, takze pewnie zrobimy nowa ![]() Cytat:
predzej powitalna bo Tż wraca koncem maja (tzn przyjezdza na tydzien z anglii ) ale jeszcze nie wiem czy mu to posle czy zademonstruje jak przyjedzie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4226 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie movie maker jest łatwiejszy od power pointa wrzuca sie piosenkę i dodając zdjęcia od razu widać ile nam jeszcze czasu zostało, do każdego zdjęcia można jakieś efekty dodawać i różne przejścia
|
|
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie dalej szukam odpowiedniej piosenki
|
|
|
|
|
#4229 |
|
Wtajemniczenie
|
maatra dzieki niektore sukienki fajne
![]() ![]() tylko wiesz ja musze wszystko poogladac na sobie mysle, ze najwyzsza pora sie wybrac do sklepu..jeszcze tylko 6 tyg. hehe az dziwne![]() ![]() mam nadzieje, ze cos wynajde![]() co do prezentacji to fajniutki pomysl dziewczynki, tylko moj Tz jakos krzywym okiem na to patrzy ehhhh...zobaczymy
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#4230 | ||
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() siedze sobie pod wroclawiem u rodzinki i sie obijam, ale wolalam tu zajrzec zeby znowu nie miec tony zaleglosci jak wasze majowki?zottel juz jeest jeden dzien mezatka ale jej dobrze![]() Cytat:
slicznego masz bobasa![]() pewnie ze masz inne problemy bo tez inna perspektywe niz my ale mam nadzieje ze twoj wielki dzien bedzie twoim wymarzonym![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

buuu

:P

jak nie schudne, to bede wygladac jakbym nadal w ciazy byla
to mezczyzna mojego zycia