Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II . - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-02, 21:31   #571
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
masz nadal super metabolizm - jesz sobie te 2500 i bardzo mało przytyłaś do tej pory...

oby dziękuję, moja Imienniczko

wiesz co - ja sama nie wiem, czy mam ochotę jeść te orzeszki. jem je bardziej z przyzwyczajenia ;P tzn - inaczej. kupuję orzeszki. i skoro już je kupię tak mnie ciągnie do nich, że muszę zjeść. to normalne??

nie, na r nie przejdę na pewno - mam teraz zbyt mało silnej woli. z jednej strony fajnie, że wyszłam z ed w sensie, że jem normalnie, a z drugiej czasem chciałabym mieć tę silną wolę. może wykorzystałabym ją lepiej...

nie chudnę na tym, co teraz jem. chudłam jak jadłam trochę mniej (bez orzeszków na noc - nie aż tylu itp.) miałam mniejszy apetyt, a teraz...

Dziewczyny, sięgnęłam dna właśnie sprawdzałam sobie wyniki z zawodów i wtedy (wczoraj) byłam taka szczęśliwa, bo zrobiłam super czas na 600m, wiem, że Wam to nic nie mówi, ale - 1,35,90 (tak mi się wydawało, bo oni czytają wyniki po biegu, tj. spiker czyta). i, jak mówiłam, sprawdzam te wyniki na stronie internetowej i patrzę - 1,35,99 i to żadna różnica, 9 SETNYCH SEKUNDY, a ja się... rozryczałam

Boże Święty.

A mnie się ciągle wydaje że kg tygodniowo to dużo ale może się myle a ten kg przytyłam jedząc 2000-2250 a teraz znów zwiększyłam o 250 więc boje się że w przyszłym będzie jeszcze o 2 więcej. Izuś nie płacz to tylko 9 setnych sekundy to chyba nie jest tak dużo? A mam pytanie stało się dzisiaj coś że tak zaczęłaś się przejmować tymi orzeszkami i nagle zaczęłaś porównywać swoje jadłospisy z naszymi?
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 21:33   #572
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
Izaaaaaaaa, jesteś cool i żadne O,O9 sekundy nic na tym nie zmieni. Ale szczerze...gdyby mi naprzykład naliczyli o 5cm mniej w skoku w dal niż myślałam to bym się też rozryczała, zawsze przeżywałam wszystkie wyniki niezależnie od jakichkolwiek innych okoliczności
5 cm w skoku w dal to sporo, ale 0,09 to b. mało. jeszcze rozumiem, że tyle by mi brakowało do np, jakiegoś minimum, ale nie, to był po prostu super wyniki, czy 90, czy 99 ;/

też przeżywam... za bardzo...

aha - napadem się nie przejmuj ciesz się - wytrzymałaś aż cztery dni - to naprawdę dużo!

edit: Krytia, to naprawdę mało. musisz mi wierzyć na słowo ile jadłaś przed Twą arcyzdrową zapewne dietką ?

właśnie nic się nie stało. po prostu jadłam i nagle doszłam do wniosku, że nie umiem przestać i w ogole jestem do kitu.

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 21:39   #573
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
Nie no wtedy sądziłam że masz nawet więcej ale teraz myśle że masz mniej
Krytuś ja młodsza jestem...

Cytat:
Napisane przez Asilos Magdalena Pokaż wiadomość
Dziękuję
Fakt na przeszłość nie mamy już wpływu, ale możemy, a nawet musimy- walczyć o jak najlepszą przyszłość
Dokładnie Kochana Aha ! Bardzo fajne te Twoje nowe spodnie i brnsolletka i wisior ! A zresztą wszystko fajne Ale wisiorka mi kiedyś pożyczysz ok ?
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 21:41   #574
enex
Zakorzenienie

[quote=iza_wiosenna;742506 5]5 cm w skoku w dal to sporo, ale 0,09 to b. mało. jeszcze rozumiem, że tyle by mi brakowało do np, jakiegoś minimum, ale nie, to był po prostu super wyniki, czy 90, czy 99 ;/

[quote]

Wiesz no raz wygrałam miejskie koło w skoku wzwyż, jeszcze w pierwszej gimnazjum wynikiem 139cm a popłakałam się, że mi za ostatnim podejściem 142nie wyszło...złoty medal a jednak łzy, więc wiesz...każdy przeżywamy to, na czym nam tak bardzo zależy
enex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 21:42   #575
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
5 cm w skoku w dal to sporo, ale 0,09 to b. mało. jeszcze rozumiem, że tyle by mi brakowało do np, jakiegoś minimum, ale nie, to był po prostu super wyniki, czy 90, czy 99 ;/

aha - napadem się nie przejmuj ciesz się - wytrzymałaś aż cztery dni - to naprawdę dużo!

edit: Krytia, to naprawdę mało. musisz mi wierzyć na słowo ile jadłaś przed Twą arcyzdrową zapewne dietką ?

właśnie nic się nie stało. po prostu jadłam i nagle doszłam do wniosku, że nie umiem przestać i w ogole jestem do kitu.

O którą dietke ci chodzi ? bo kurcze rozróżniam 4 tą z przed ed tą w trakcie, tą przed wizażem i tą co teraz?
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-05-02, 21:43   #576
agness51
Zakorzenienie

Wiosenko - aż mi się smutno zrobiło,jak czytałam Twoje posty ... Ty taka radosna,przepełniona otymizmem dziewczyna takie tutaj rzeczy wypisjujesz (głupotki) ... nie martw się,że jesz orzeszki,czy jabłka na noc,przecież każdy normalny człowiek jak ma ochotę to je .

Tamo - Mam nadzieję,że zaszalejesz i wypijesz nie tylko 3 piwka ^^ ja chyba po trzech bym leżała,dzisiaj wypiłam jedno i już szumiło w głowie ^^

W ogóle dzisiaj miałam super dzień ogólnie. Jadłam niezdrowo,nawet piwo wypiłam,bo miałam ochotę,a przed chwilą jeszcze pojeździłam pół godziny na rowerki,trochę uspokoiło wyrzuty sumienia jakiekolwiek .
Troszeczkę ponarzekałam dzisiaj TŻ-towi na siebie,ale mniej niż zazwyczaj,jak zaczynam to robić
więc chyba jest u mnie lepiej niż ostatnio .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 21:46   #577
Asilos Magdalena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (:Iza:) Pokaż wiadomość
hehehe wizażowa-alko familia?
Dokładnie tak My to może zamiast planować wakacje i spotkania to powinnyśmy pomyśleć o AA

Wiosenko, Aniołku wiesz co ja zrobiłam przed chwilą- zjadłam deser przeznaczony dla 4 osób (<-to nie mój wymysł, bo na opakowaniu jak byk- dla 4) składający się z: warstwa pierwsza- truskawkowa galaretka z całymi owocami, warstwa druga- biszkopt, warstwa trzecia- gigantyczna porcja budyniu waniliowego, warstwa czwarta- bita śmietana Wyrzyt wielki jak Statua Wolności, brzuch jeszcze większy, ból też nie mały... Kotek nie możesz się tak pogrążać Jutro jest nowy dzień- ja postanowiłam się nie dać, a Ty co planujesz

Asilos Magdalena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 21:49   #578
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

[quote=enex;7425157][quote=iza_wiosenna;742506 5]5 cm w skoku w dal to sporo, ale 0,09 to b. mało. jeszcze rozumiem, że tyle by mi brakowało do np, jakiegoś minimum, ale nie, to był po prostu super wyniki, czy 90, czy 99 ;/

Cytat:

Wiesz no raz wygrałam miejskie koło w skoku wzwyż, jeszcze w pierwszej gimnazjum wynikiem 139cm a popłakałam się, że mi za ostatnim podejściem 142nie wyszło...złoty medal a jednak łzy, więc wiesz...każdy przeżywamy to, na czym nam tak bardzo zależy
ooj, też tak mam dla mnie generalnie, wylaczajac imprezy mistrzowskie, bardziej liczą się osiągniete wyniki niż miejsce wole byc 11 z super czasem niz 1. z beznadziejnym

Cytat:
O którą dietke ci chodzi ? bo kurcze rozróżniam 4 tą z przed ed tą w trakcie, tą przed wizażem i tą co teraz?
nie no, chodzi generalnie o kcal, które jadłaś gdy tak schudłaś strasznie. ile więcej jesz teraz?

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Wiosenko - aż mi się smutno zrobiło,jak czytałam Twoje posty ... Ty taka radosna,przepełniona otymizmem dziewczyna takie tutaj rzeczy wypisjujesz (głupotki) ... nie martw się,że jesz orzeszki,czy jabłka na noc,przecież każdy normalny człowiek jak ma ochotę to je .

Tamo - Mam nadzieję,że zaszalejesz i wypijesz nie tylko 3 piwka ^^ ja chyba po trzech bym leżała,dzisiaj wypiłam jedno i już szumiło w głowie ^^

W ogóle dzisiaj miałam super dzień ogólnie. Jadłam niezdrowo,nawet piwo wypiłam,bo miałam ochotę,a przed chwilą jeszcze pojeździłam pół godziny na rowerki,trochę uspokoiło wyrzuty sumienia jakiekolwiek .
Troszeczkę ponarzekałam dzisiaj TŻ-towi na siebie,ale mniej niż zazwyczaj,jak zaczynam to robić
więc chyba jest u mnie lepiej niż ostatnio .
właśnie widzę, że u Ciebie lepiej i bardzo, bardzo - nawet nie wiesz, jak bardzo mnie to cieszy

co do mnie... nie wiem sama, czy to normalne. oby

Stary 2008-05-02, 21:51   #579
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Dokładnie tak My to może zamiast planować wakacje i spotkania to powinnyśmy pomyśleć o AA

Wiosenko, Aniołku wiesz co ja zrobiłam przed chwilą- zjadłam deser przeznaczony dla 4 osób (<-to nie mój wymysł, bo na opakowaniu jak byk- dla 4) składający się z: warstwa pierwsza- truskawkowa galaretka z całymi owocami, warstwa druga- biszkopt, warstwa trzecia- gigantyczna porcja budyniu waniliowego, warstwa czwarta- bita śmietana Wyrzyt wielki jak Statua Wolności, brzuch jeszcze większy, ból też nie mały... Kotek nie możesz się tak pogrążać Jutro jest nowy dzień- ja postanowiłam się nie dać, a Ty co planujesz
...nie dać czemu ? bo Ty przynajmniej jesteś na R i możesz ładnie jeść, u mnie U, pilnująca rodzinka, żebym nie schudła broń Boże do 44 itd. itp. poza tym u Ciebie raz za czas zdarza się więcej, u mnie CODZIENNIE wpadają te orzeszki itp.

poza tym podziwiam Cię

a ten deser brzmi pysznie...

Stary 2008-05-02, 21:53   #580
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

[quote=iza_wiosenna;742526 1][quote=enex;7425157]
Cytat:
5

nie no, chodzi generalnie o kcal, które jadłaś gdy tak schudłaś strasznie. ile więcej jesz teraz?

Tylko się nie przeraź teraz obecnie jem jakieś 1800kcal więcej niż w najgorszym czasie i jak teraz na to patrze to jestem z siebie dumna

tamonita a moge cię zapytać ile masz lat>
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-05-02, 21:58   #581
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

[quote=Krytia;7425317][quote=iza_wiosenna;742526 1]
Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość

Tylko się nie przeraź teraz obecnie jem jakieś 1800kcal więcej niż w najgorszym czasie i jak teraz na to patrze to jestem z siebie dumna

tamonita a moge cię zapytać ile masz lat>
no, czyli jadłaś tak malutko, teraz dużo więcej i... tylko1 kg. to potwierdza mą (genialną zresztą) tezę - że masz super metabolizm.

a długo byłas na diecie?

Stary 2008-05-02, 22:03   #582
Asilos Magdalena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Dokładnie Kochana Aha ! Bardzo fajne te Twoje nowe spodnie i brnsolletka i wisior ! A zresztą wszystko fajne Ale wisiorka mi kiedyś pożyczysz ok ?
Pożyczę jak jutro weźmiesz za mnie mega wielkiego łyka piwka

Cytat:
...nie dać czemu ? bo Ty przynajmniej jesteś na R i możesz ładnie jeść, u mnie U, pilnująca rodzinka, żebym nie schudła broń Boże do 44 itd. itp. poza tym u Ciebie raz za czas zdarza się więcej, u mnie CODZIENNIE wpadają te orzeszki itp.

poza tym podziwiam Cię

a ten deser brzmi pysznie...
Nie dam się wyrzutom sumienia, nie dam się przygnębieniu i wszystkiemu co złe.
Ty Ryba jesteś taki kościak, że te orzeszki itp. nic złego Ci nie zrobią. Przecież nie rzucasz się potem na kuchnię, na lodówkę, na wszystko co pod ręką aby do jedzenia!! Więc ED jest za Tobą. Ja niestety jeszcze nie umiem tego opanować.
Więcej luzu Izuś, nie bądź dla siebie katem!!!
Uśmiechnij się do nas ładnie

Stary 2008-05-02, 22:03   #583
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

[quote=iza_wiosenna;742538 7][quote=Krytia;7425317]
Cytat:

no, czyli jadłaś tak malutko, teraz dużo więcej i... tylko1 kg. to potwierdza mą (genialną zresztą) tezę - że masz super metabolizm.

a długo byłas na diecie?
z 4,5 może 4 miesiące by się uzbierało ale przez jakieś 3 tygodnie dodawałam po 100 tygodniowo a później spadek o 200 aż w końcu podskoczyłam z 1300 do 1600 w jeden dzien a póżniej 2000 i to 2250 i teraz 2500. I ciągle nie wydaje mi się że mam super metabolizm chociaż może A teraz to po każdym posiłku jest mi strasznie gorąco i mniej odczuwam zimno
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-05-02, 22:04   #584
agness51
Zakorzenienie

Krytia - trzymam kciuki,żebyś dalej ładnie przytyła,bo chudzinka z Ciebie .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-05-02, 22:06   #585
asiek14
Zakorzenienie

Iza nie obraź sie na mnie ale czy ty naprawdę na isłę chcesz do tego wracać? Przejmujesz się tym ile jesz, a jesz jak normalny człowiek. Ja nawet nie wypisuje tutaj ile jem bo poczułabym sie przy tym wszystkim jak ostatnia obżarta świnia Gruba w dodatku. Proszę cię, zatrzymaj sie na tym co jest teraz i spróbuj to naprawić zamiast pogrążać się jeszcze bardziej, bo skończysz tak jak ja - nie mając już zupełnie nad niczym kontroli. Uwierz mi, nie warto się tym tak przejmować bo jak będziesz chciała być na siłę silniejsza i mieć większą samokontrolę to stracisz tą która masz teraz.

U mnie jest ogólnie beznadziejnie. Znowu dużo zjadłam i znowu jutro sobie obiecam że bedzie inaczej. Znowu jutro mi nie wyjdzie i przez następne pare lat pewnie też nie

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 22:06   #586
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:

Nie dam się wyrzutom sumienia, nie dam się przygnębieniu i wszystkiemu co złe.
Ty Ryba jesteś taki kościak, że te orzeszki itp. nic złego Ci nie zrobią. Przecież nie rzucasz się potem na kuchnię, na lodówkę, na wszystko co pod ręką aby do jedzenia!! Więc ED jest za Tobą. Ja niestety jeszcze nie umiem tego opanować.
Więcej luzu Izuś, nie bądź dla siebie katem!!!
Uśmiechnij się do nas ładnie

dziękuję Ci co do Ciebie - Ty też nie powinnaś się katować, widziałam zdjęcia i jesteś taka ładna, po co to r? i chyba umiesz jednak się opanować, jesz coś teraz?

[quote=Krytia;7425459][quote=iza_wiosenna;742538 7]
Cytat:

z 4,5 może 4 miesiące by się uzbierało ale przez jakieś 3 tygodnie dodawałam po 100 tygodniowo a później spadek o 200 aż w końcu podskoczyłam z 1300 do 1600 w jeden dzien a póżniej 2000 i to 2250 i teraz 2500. I ciągle nie wydaje mi się że mam super metabolizm chociaż może A teraz to po każdym posiłku jest mi strasznie gorąco i mniej odczuwam zimno
masz, masz cztery miesiące i TAK wyglądasz?! musiałaś być szczuplutka przed ed.

Edytowane przez iza_wiosenna
Czas edycji: 2008-05-02 o 22:12 Powód: napisałam głupotę.
Stary 2008-05-02, 22:08   #587
agness51
Zakorzenienie

Asiek - nie zamartwiaj się Kochanie na pewno wkrótce będzie lepiej,zobaczysz,bądź dobrej myśli

Ja się pomału zbieram,wezmę kąpiel,coś poczytam może i spać,bo padam ^^
Dobranoc

Stary 2008-05-02, 22:08   #588
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
Iza nie obraź sie na mnie ale czy ty naprawdę na isłę chcesz do tego wracać? Przejmujesz się tym ile jesz, a jesz jak normalny człowiek. Ja nawet nie wypisuje tutaj ile jem bo poczułabym sie przy tym wszystkim jak ostatnia obżarta świnia Gruba w dodatku. Proszę cię, zatrzymaj sie na tym co jest teraz i spróbuj to naprawić zamiast pogrążać się jeszcze bardziej, bo skończysz tak jak ja - nie mając już zupełnie nad niczym kontroli. Uwierz mi, nie warto się tym tak przejmować bo jak będziesz chciała być na siłę silniejsza i mieć większą samokontrolę to stracisz tą która masz teraz.

U mnie jest ogólnie beznadziejnie. Znowu dużo zjadłam i znowu jutro sobie obiecam że bedzie inaczej. Znowu jutro mi nie wyjdzie i przez następne pare lat pewnie też nie
przestań może Ty też nie patrzysz obiektywnie na to, ile jesz? może to nie jest dużo, wklej jadłospis, lub wyślij mi na pw, ok??

Dziękuję Ci za słowa prawdy, ani myślę się obrażać nie chcę wracać, a z tą kontrolą... sama nie wiem...

Krytia, jak masz na imię?

Stary 2008-05-02, 22:09   #589
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, a jak myślicie, skoro zwykle jem obiadki w szkole i tam nie ma zup, a teraz jest weekend i jem te zupy, to przytyję? ogólnie przez takie długo weekendowe szaleństwo chyba nic mi nie będzie? przepraszam
Iza,wybacz ale te Twoje pytanie mnie rozwaliło myślałam,że jesteś rozsądniejsza ...
nie obraź się,ale pokazywałaś tutaj,że umiesz sobie ze wszystkim radzić,ale te pytanie to po prostu ... aż brak słów ...

Stary 2008-05-02, 22:11   #590
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

[quote=iza_wiosenna;742551 2]

dziękuję Ci co do Ciebie - Ty też nie powinnaś się katować, widziałam zdjęcia i jesteś taka ładna, po co to r? i chyba umiesz jednak się opanować, jesz coś teraz?

[quote=Krytia;7425459]
Cytat:

masz, masz cztery miesiące i TAK wyglądasz?! musiałaś być szczuplutka przed ed.

Dziewczyny, a jak myślicie, skoro zwykle jem obiadki w szkole i tam nie ma zup, a teraz jest weekend i jem te zupy, to przytyję? ogólnie przez takie długo weekendowe szaleństwo chyba nic mi nie będzie? przepraszam

Iza od zupy Uwierz nic ci nie będzie
sama możesz ocenić http://nasza-klasa.pl/profile/13236109/gallery
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-05-02, 22:11   #591
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Iza,wybacz ale te Twoje pytanie mnie rozwaliło myślałam,że jesteś rozsądniejsza ...
nie obraź się,ale pokazywałaś tutaj,że umiesz sobie ze wszystkim radzić,ale te pytanie to po prostu ... aż brak słów ...
odezwała się

dobra, chyba skorzystam z moderatorskiej mocy i te słowa znikną.

Stary 2008-05-02, 22:12   #592
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
Asiek - nie zamartwiaj się Kochanie na pewno wkrótce będzie lepiej,zobaczysz,bądź dobrej myśli

Ja się pomału zbieram,wezmę kąpiel,coś poczytam może i spać,bo padam ^^
Dobranoc
dziękuję ale po tylu miesiącach powoli przestaję w to wierzyć

Cytat:
przestań może Ty też nie patrzysz obiektywnie na to, ile jesz? może to nie jest dużo, wklej jadłospis, lub wyślij mi na pw, ok??

Dziękuję Ci za słowa prawdy, ani myślę się obrażać nie chcę wracać, a z tą kontrolą... sama nie wiem...

Krytia, jak masz na imię?
uwierz mi, że patrzę obiektywnie. ostatnio z 4-5 tys kcal dziennie wpada jak nic napiszę sobie to co zjadłam jak bedzie strasznie duzo to nie wyślę

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2008-05-02, 22:12   #593
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Asilos - No ja też słucham trochę alternatywy. Jednak głównie rocka (starego zazwyczaj) i reggae.
Z moich ulubionych zespołów zazwyczaj same starocie (AC/DC, Led Zeppelin, The Doors)
No i moim marzeniem jest jechać na jakiś festiwal etc. Ale tak jak mówiłam, jestem b. młoda i pewnie by mnie tam roznieśli
Iza - Skoro od tego nie tyjesz to w czym problem? Ciesz sie z metabolizmu, a nie narzekasz. Wiesz, ja trochę rozumiem, bo ostatnio miałam taką akcję, że najadłam się z koleżankami na noc lodów dużo i potem schudłam 0,5 kg i miałam wyrzuty, że jak ja mogłam tyle zjeść. Chociaż to nielogiczne bo skoro nie przytyłam, a nawet schudłam to po co się obwiniać. Jednak jakiś głos w głowie mi mówił "Schudłabyś więcej, gdybyś się tak nie obżerała!" No, ale musimy z tym walczyć.
Te głosy są okropne, ale one tylko mówią, że są częścią nas, tak naprawdę to podstępne bestie. Dobra teraz to już stworzyłam jakąś teorię spiskową, ale nie tłumaczcie tego dosłownie

A ze mnie to menel może i jest jak na mój wiek, ale uchodzę za ułożoną i grzeczną :P
Lecę już, bo się zmęczyłam. Cały dzień na świeżym powietrzu .
Dobranoc

Photoblog
Hypnotic Eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 22:13   #594
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:

Iza od zupy Uwierz nic ci nie będzie
sama możesz ocenić http://nasza-klasa.pl/profile/13236109/gallery
byłaś

Stary 2008-05-02, 22:13   #595
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
odezwała się

dobra, chyba skorzystam z moderatorskiej mocy i te słowa znikną.
Wybacz,ale ja się nigdy nie zastanawiałam,czy aby od zupy nie przytyję być może masz rację,nie ja powinnam Ci to mówić,ale musiałam wyrazić swoje zdanie.

EDIT:
Dobrze,że to edytowałaś .

Stary 2008-05-02, 22:15   #596
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez Hypnotic Eyes Pokaż wiadomość
Asilos - No ja też słucham trochę alternatywy. Jednak głównie rocka (starego zazwyczaj) i reggae.
Z moich ulubionych zespołów zazwyczaj same starocie (AC/DC, Led Zeppelin, The Doors)
No i moim marzeniem jest jechać na jakiś festiwal etc. Ale tak jak mówiłam, jestem b. młoda i pewnie by mnie tam roznieśli
Iza - Skoro od tego nie tyjesz to w czym problem? Ciesz sie z metabolizmu, a nie narzekasz. Wiesz, ja trochę rozumiem, bo ostatnio miałam taką akcję, że najadłam się z koleżankami na noc lodów dużo i potem schudłam 0,5 kg i miałam wyrzuty, że jak ja mogłam tyle zjeść. Chociaż to nielogiczne bo skoro nie przytyłam, a nawet schudłam to po co się obwiniać. Jednak jakiś głos w głowie mi mówił "Schudłabyś więcej, gdybyś się tak nie obżerała!" No, ale musimy z tym walczyć.
Te głosy są okropne, ale one tylko mówią, że są częścią nas, tak naprawdę to podstępne bestie. Dobra teraz to już stworzyłam jakąś teorię spiskową, ale nie tłumaczcie tego dosłownie

A ze mnie to menel może i jest jak na mój wiek, ale uchodzę za ułożoną i grzeczną :P
Lecę już, bo się zmęczyłam. Cały dzień na świeżym powietrzu .
Dobranoc
dziękuję za zrozumienie, kochana dzieweczko

zazdroszczę tego wyjazdu - musi być świetny! jak jedzonko - jadłaś spaghetti ? jak jest teraz nad morzem?

cały dzień na świeżym powietrzu - boooosko

Ago - mogłaś wyrazić swe zdanie w inny sposób, bo mi takie akcje zdarzają się sporadycznie, a Tobie jednak częściej i aż tak nie reaguję, wyrażam swe zdanie, no, ale wiesz - spokojniej.

Stary 2008-05-02, 22:16   #597
plameczka
Wtajemniczenie

Cytat:

Izuniu rozczaruje Cie, bo od takiego czegos na pewno na 1000000% nie przytyjesz, nie uda Ci sie, nie da sie. Na zdrowie!

1kg = 7000kcal

PS. Tez jestem na biol.chem. ale lubie to

plameczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 22:16   #598
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
byłaś

no chyba tak ale wystarczyły głupie spodnie i trach wszystko się sypnęło
dobranoc ide bo jutro może pojade na rolki ( dla zabawy)
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-05-02, 22:18   #599
asiek14
Zakorzenienie

iza jednak jest dużo za dużo i praktycznie same "puste" kalorie Aż mi wstyd...

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2008-05-02, 22:23   #600
Asilos Magdalena
Zadomowienie

Cytat:

Teraz już nie jem- piję koper włoski, bo od obiadu jem bez opamiętania Ten deser był deserem po obżarstwie. Jest mi z tym źle, ale nie chcę do tego wracać. Nie popłakałam się to jakiś plus, spojrzałam sobię w oczy i powiedziałam, że jutro basta- wiem, że można to mówić w nieskończoność, ale bardzo dawno nie miałam takiego dnia, więc zakodowałam sobię, że normalny człowiek też może czasem mieć taki dzień. A nawet nie może tylko każdy tak ma!! Wiem po swojej siostrze, mamie. Może tylko tak sobię usprawiedliwiam to co zrobiłam, ale już nie cofnę...
Poza tym jeszcze tylko miesiąc i zacznę szukać psychologa i to mnie jakoś trzyma...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości